jan3211 Za pieniądze podatnika "senator" dawał w żyłę 11.12.09, 23:08 To kreatury , senator , kumpel Polańskiego, oni za pieniądze podatnika , który utrzymuje tą bandę gaduł w senacie, oni się bawią i gardzą głupim ludem , który im płaci pensję. Niech się te ćpuny na swój koszt narkotyzują. To jest Platforma "palycotów" ? Odpowiedz Link Zgłoś
krece_majonez Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, artys... 11.12.09, 23:08 Panie Maleńczuk mam nadzieję że kiedyś przykładowo pan Polański będzie uprawiał seks z pana młodocianą córką, a pan na wieść o tym tylko wzruszy ramionami, bo artyście wolno... Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, art 11.12.09, 23:14 A ja z pana synem chće uprawiac,oby był,sprawny! oj...idioci na tym forum są do tony..albo megatony ciężkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
alek.gk Re: Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, art 12.12.09, 08:18 Dlaczego porównujesz rzekome(póki nie zostanie mu udowodnione) zażywanie kokainy(która zresztą w małych ilościach jest legalna m.in. w Kolumbii, Meksyku) Piesiewicza do ewidentnego przestępstwa Polańskiego. A dodatkowo polecam ci obejrzenie nowego filmu dok. o Polańskim, ta sprawa nie jest wcale tak oczywista jak rysują ja media(nie kwestionuje przy tym winy Polańskiego, oraz tego że powinien być skazany prawomocnym wyrokiem przez niezawisły sąd). Podpisuje się pod apelem, Łapcie przestępców, a nie Artystów! Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy obrzydliwe są te podwojne ( poente?) standardy... 11.12.09, 23:10 obrzydliwe są te podwojne (poente?) standardy nieudacznej polskiej salonowej ynteligencji... zbiera mi się na torsje, jak widzę zanussiego publicznie od prostytutek ubliżającemu tej kobiecie. doskonale pamiętam, co sprzedajna sfora z idealami "prawdy" i "wolnej prasy" na ustach zrobiła z tymińskim, kto miał z tego korzysc i jak się zachował. pamietam też opinie tych samych ludzi o lepperze. co ci sami ludzie mowiliby, jakby to endrju dal się nakryc z koką? (daleko mi do leppera i tyminskiego, ale moja sympatia jest z nimi, kiedy bezpieka montuje prowokację, abz wspomóc "swoich", którym "wolno więcej").a teraz ten pudel wyjawia swoje pokraczne poglady "etyczne"... obrzydliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Psy szczekają, karawana jedzie dalej 11.12.09, 23:22 Tylko pereł żal... Idź się facet wyrzygaj, a potem jedź do Tymińskiego, do Peru czy gdzie tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
roberts0 Kolejny "ałtorytet" moralny IIIRP pokazał swoje 11.12.09, 23:19 prawdziwe oblicze. Następna niewinna ofiara reżimu "opresyjnego systemu" który nie rozumie, że władzy wolno więcej. Kolejna wybitna postać w panteonie świętych polskich mendiów. Zajmie zaszczytne miejsce obok Samsona, doktora Mirosława "Mengele" G. i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pansloik Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, artys... 11.12.09, 23:24 Maleńczuk kiedyś może był artystą, a teraz jest utopionym w szambie komercji chałturnikiem. Niedobrze że tak wielki człowiek jak Piesiewicz ma takiego obrońcę jak Maleńczuk, który stał się swoją własną karykaturą, pamiętam jego wywiady w których pogardzał artystami grającymi dla kasy, sam robi teraz podobne rzeczy a nawet gorsze występując w durnych programach dla ludu, nawet nie śpiewając. Taki człowiek nie ma moralnego prawa do oceny innych. A senatorowi Piesiewiczowi życzę wszystkiego najlepszego, drobny incydent nie zaważy na dokonaniach tego wspaniałego człowieka, Panie Krzysztofie, Pana dorobek nie będzie przekreslony przez jakieś wątpliwe taśmy i gazety goniące za sensację. Jestem z Panem! Odpowiedz Link Zgłoś
bob_arctor Sprawa nie jest taka czysta, Maćku 11.12.09, 23:36 Otóż chodzi o to, że koka nie spada z nieba ani nie kupuje się jej w osiedlowym spożywczaku. Koki nie kupisz w coffe shopie i nie wyhodujesz w szafie pod lampami. Kokę do Europy sprowadzają i w Europie ją rozprowadzają bardzo źli ludzie. Kupując kokę, nabija się kabzę tym bardzo złym ludziom. Ludziom, którzy robią złe rzeczy innym ludziom, nie tylko tym, którzy z własnej nieprzymuszonej woli decydują narażać swoje zdrowie i życie biorąc to i owo. Dlatego Pan Piesiewicz jest nie do obrony. Nie dlatego, że się przebrał w kieckę i sam sobie szkodził, ale dlatego, że płacąc za kokę, sponsorował Pruszków czy tam inny Wołomin, pośrednio zgadzając się na wszystkie rzeczy, które ten Pruszków czy tam inny Wołomin robi. A to nie jest do wybaczenia, Maćku. Odpowiedz Link Zgłoś
trudnyrynek Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, artys... 11.12.09, 23:36 dla p Piesiewicza poparcie ze strony wyczynowego alkoholika jakim jest Malenczuk to nie jest zadne poparcie....a pozostaje jeszcze pytanie : na podstawie jakich kodeksow Malenczuk wyfigurowal swoja teorie ze niby tym a nie tamtym wolno wiecej ? czy Malenczuk siebie /przepraszam/tez uwaza za artyste ? bo jesli tak to i jemu wolno wiecej....... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan wielki artysta Maleńczuk dał głos... 11.12.09, 23:39 Idiotę zrobić z siebie każdy może- panie Maleńczuk, nawet artysta. Wolno wam również kwiczeć z powodu waszego palanciarskiego zachowania ale dlaczego my mamy nad tym ubolewać? Piesiewicz zrobił z siebie palanta, jego problem i mnie to nie obchodzi.... tyle to i mnie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
megafonsprawiedliwy Pijany Maleńczuk obrońcą ćpuna-senatora - zobacz: 11.12.09, 23:46 www.youtube.com/watch?v=Likh7ojrlss Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, artys... 12.12.09, 00:00 Pan Piesiewicz jest przede wszystkim SENATOREM i PRAWNIKIEM. Artysta się bywa. Jako senator i prawnik pan Piesiewicz popełnił przestępstwo i czyn karygodny. I mało mnie obchodzi czy on przy okazji jest artystą. Bo prawo w Polsce tworzy Piesiewicz-senator, a nie Piesiewicz-artysta. I jako obywatel tego kraju nie życzę sobie, by prawo dla mnie ustanawiał facet naćpany i majacy w zwyczaju wydawać swoja pensję, płaconą przeze mnie jako podatnika, na prostytutki i narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
pansloik Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, artys... 12.12.09, 00:03 Panie Maleńczuk, jestem ARTYSTĄ fotografem amatorem, czy upoważnia mnie to do jazdy samochodem po trzech piwach? Liczę na poważną odpowiedź, proszę na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, artys... 12.12.09, 00:04 Maciuś autorytetem? Maciuś czegoś wymaga? Maciusiowi bije? Po opolskim występie w stylu "menel na głodzie" to Maciuś niech lepiej nic nie mówi... ps. Senatora Piesiewicza w pełni popieram szantaż to obrzydlistwo ale poparcie takich osób jak rozrabiający w pijanym widzie w Opolu Maleńczuk niczemu się nie przysłuży... Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry po kokainie strasznie che sie jeb.... 12.12.09, 00:06 ot i cala tajemnica, napakowany koka dziadek potrafi pieprzyc cala noc dwie prostytuki, moze mu siasc pukawa w miedzyczasie, ale pewnie buc lubi ryzyko Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Spox 12.12.09, 00:11 Malenczuk autorytetem moralnym (ani intelektualnym) nie jest. Nie sadze, aby jego wypowiedzi tak strasznie serio trzeba bylo brac. Gada sobie co chce, gdzie chce i kiedy chce. To wolny czlowiek. I spiewa fajnie. A ponadto, zgodzmy sie, muzyk/malarz/a nawet pisarz czasem musi sobie cos wziac na "podkolorowanie" swiata, by nam dac potem troche radosci. Tak zawsze bylo, jest i bedzie. Zalecam spokoj. Tylko, co Maciek slusznie zauwazyl, po kiego grzyba ten Piesiewicz pchal sie do polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
mad_driver Re: Spox 12.12.09, 10:30 eh Maciek wszystko zepsules. tearz juz sara baba , kler i koltun przywala sie w koncu do artystow, juz widze te wjazdy na backstage`e, kopanie busuow przed po i wtrakciekoncertow. to ze artysci cos tam biora to zadna nowosc ale teraz sie w koncu za to wezma , eh... czas sie pakowac i spadac z tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
5p-factory Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, artys... 12.12.09, 00:35 no jasne, jeszcze taki cienki bolek jak maleńczuk zabrał głos... a może powinien rozpocząć niewiarygodną karierę w politykowaniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Maleńczuk! Lubię Cię. Ale artysto g..... wolno 12.12.09, 00:36 Jesteś palantem totalnym i moralnym idiotą, ale i tak Cię lubię. Pasuje artysto? Odpowiedz Link Zgłoś
gps-sk Re: Maleńczuk! Lubię Cię. Ale artysto g..... wol 12.12.09, 06:20 czaromir, ładnie to ująłeś, popieram w pełni. Więcej jeszcze powinno być wolno listonoszom i kolejarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
sylu1313.pl Re: Maleńczuk! Lubię Cię. Ale artysto g..... wol 12.12.09, 09:03 I nauczycielom. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: Maleńczuk! Lubię Cię. Ale artysto g..... wol 12.12.09, 11:01 sylu1313.pl napisał: > I nauczycielom. a czemu nie? co to przeszkadza w nauczaniu np. matematyki? Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Czy przypadkiem te "panie" nie mają 12.12.09, 00:48 jakichś związków z PiSem, z CBA z czasów M. Kamińskiego i z wymiarem sprawiedliwości z czasów Z. Ziobry? Kim one są, że nagrały telefonami komórkowymi, co chciały - w mieszkaniu (sic!!!) K. Piesiewicza? Czyży czymś senatora odurzyły (niekoniecznie lub może właśnie kokainą) i ubezwłasnowolniły, aby móc go - nieprzytomnego (sic!!!) - przebrać w damskie fatałaszki, umalować i w ten sposób skompromitować? Poza tym dlaczego najpierw poszły z tym materiałem do PiSowskiej "Rzeczpospolitej"??? I dlaczego ta gazeta nie opublikowała tego materiału? Czyżby się obawiała jakichś podejrzeń ze względu na swój zbyt oczywisty dla wszystkich związek z PiSem? Poza tym dlaczego nagrania ukazują się w okresie, kiedy na światło dzienne wychodzą bardzo niekorzystne dla PiSu związki tej partii z hazardem, a PiSowski były szef CBA ma postawione zarzuty prokuratorskie? Do cholery! Stańmy wszyscy przyzwoici ludzie murem za K. Piesiewiczem! We własnym domu ma prawo robić, co mu się żywnie podoba, jeśli w żaden sposób nie przeszkadza innym lokatorom. Na potępienie moralne i karę wymiaru sprawiedliwości zasługują jakieś lafiryndy - szantażystki czy też może byłe funkcjonariuszki byłej tajnej policji pewnej partii (niestety, wciąż nie byłej)? Odpowiedz Link Zgłoś
2kbb Powiedz mi chłopcze kto cię bił jak byłeś młody. 12.12.09, 01:40 Albo pogratuluję ci języka który stworzył pokrętną ideologię opartą na Dodzie , Bigbroother, Wojewódzkim albo jest mi cię w zwykły sposób żal chłopcze. Rozumiem że wychowałeś się w utopii komunistycznej i dzisiaj po zdradzie aparatczyków i zdrajców z grupy komunistów bez żadnych wartości czujesz się samotnie jak pył w kosmosie. Ale masz jeszcze szansę odpracować swoje winy dla dobra społeczności lokalnej lub całego kraju zapisując się do wolontariuszy pomagającym biednym i opuszczonym rodakom. Innego lekarstwa nie widzę dla ciebie i życzę ci z całego serca powrotu do nas świadomych polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Ja bym tak całkiem nie dezawuował wypowiedzi aa 12.12.09, 10:35 bo elementy prowokacji ze strony PiS już były. W tym jednak wypadku Rzepa nie przyjęła materiału, choć jest propisowska, bo jest gazetą przyzwoitą, a nie szmatławcem w stylu Superekspresu czy Faktu. Ogromnie mi szkoda tego co się stało, bo Piesiewicz jest człowiekiem wielkiego formatu, niezależnie od popełnionego błędu. Ale prowokacji bym nie wykluczył. Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, artys... 12.12.09, 00:54 W końcu odezwał się jeden z nielicznych mądrzejszych ludzi. Mnóstwo ludzi robiło to samo- no, ale oni nie wpadli alb,o nawet i wpadli ale są nikim więc nikt nie zwrócił na to uwagi. To jest ciekawa sprawa- Polacy są postrzegani jako pijacy, złodzieje, awanturnicy, kołtuny ... a jak tylko dorwą takiego samego, któremu noga się powinęła to nie odpuszczą jak do końca go nie zniszczą. Co za kur.... , kołtuński naród! Dajcie spokój człowiekowi, kołtuny. Ten człowiek jest porządniejszy od większości was. Odpowiedz Link Zgłoś
kajot23 Re: Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, art 12.12.09, 01:39 Tylko nie dziw sięhel14 napisał: > W końcu odezwał się jeden z nielicznych mądrzejszych ludzi. Mnóstwo ludzi > robiło to samo- no, ale oni nie wpadli alb,o nawet i wpadli ale są nikim więc > nikt nie zwrócił na to uwagi. To jest ciekawa sprawa- Polacy są postrzegani > jako pijacy, złodzieje, awanturnicy, kołtuny ... a jak tylko dorwą takiego > samego, któremu noga się powinęła to nie odpuszczą jak do końca go nie > zniszczą. Co za kur.... , kołtuński naród! Dajcie spokój człowiekowi, kołtuny. > Ten człowiek jest porządniejszy od większości was. TYLKO NIE DZIW SIĘ ZA JAKIŚ CZAS WYZWOLONY BEZMÓZGOWCU,ŻE W KRAJU JEST SYF,ZŁODZIEJSTWO I RZĄDZĄ NAMI JEŁOPY I NIEUDACZNICY.BO TAKIM WŁAŚNIE ĆWOKIEM OKAZAŁ SIĘ GOŚCIU,KTÓRY ZOSTAŁ PRZEDSTAWICIELEM NARODU I OD KTÓREGO DECYZJI LOS NASZ JEST UZALEŻNIONY.TRZEBA BYĆ CIĘŻKIM IDIOTĄ,ŻEBY SIĘ TAK TŁUMACZYĆ.A MOŻE MNIE JEDNAK KTOŚ OŚWIECI,JAKIE TO LEKARSTWA/POZA KROPLAMI/WCIĄGA SIE NOSEM??? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Ostrożnie z uogólnieniami, kolego 12.12.09, 10:43 kajot23 napisał: > Tylko nie dziw sięhel14 napisał: > > > W końcu odezwał się jeden z nielicznych mądrzejszych ludzi. > > Ten człowiek jest porządniejszy od większości was. > TYLKO NIE DZIW SIĘ ZA JAKIŚ CZAS WYZWOLONY BEZMÓZGOWCU,ŻE W KRAJU > JEST SYF,ZŁODZIEJSTWO I RZĄDZĄ NAMI JEŁOPY I NIEUDACZNICY.BO TAKIM > WŁAŚNIE ĆWOKIEM OKAZAŁ SIĘ GOŚCIU,KTÓRY ZOSTAŁ PRZEDSTAWICIELEM > NARODU I OD KTÓREGO DECYZJI LOS NASZ JEST UZALEŻNIONY.TRZEBA BYĆ > CIĘŻKIM IDIOTĄ,ŻEBY SIĘ TAK TŁUMACZYĆ.A MOŻE MNIE JEDNAK KTOŚ > OŚWIECI,JAKIE TO LEKARSTWA/POZA KROPLAMI/WCIĄGA SIE NOSEM??? Oświecę cie. Jeden z posłów PiS był przed laty znanym hipisem i ćpunem. Dziś jest szanowanym profesorem i chwała mu za to. Więc ostrożnie z wnioskami! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, art 12.12.09, 10:38 hel14 napisał: > W końcu odezwał się jeden z nielicznych mądrzejszych ludzi. Mnóstwo ludzi > robiło to samo- no, ale oni nie wpadli alb,o nawet i wpadli ale są nikim więc > nikt nie zwrócił na to uwagi. To jest ciekawa sprawa- Polacy są postrzegani > jako pijacy, złodzieje, awanturnicy, kołtuny ... a jak tylko dorwą takiego > samego, któremu noga się powinęła to nie odpuszczą jak do końca go nie > zniszczą. Co za kur.... , kołtuński naród! Dajcie spokój człowiekowi, kołtuny. > Ten człowiek jest porządniejszy od większości was. Szkoda mi Piesiewicza, bo to człowiek wielkiego formatu. Ale broń go Boże przed obrońcami takimi jak Maleńczuk. Rzygać mi się chciało, gdy na niego patrzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
max_heiliger degenerat powiedział co wiedział 12.12.09, 01:03 gó... a nie więcej wolno, co on sobie mysli cymbał jeden, że jest ponad prawem bo ryczy do mikrofonu jak zarzynany kojot ? A kto to on k... wogóle jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis OK, artystom wolno więcej, więc niech... 12.12.09, 01:04 ... pan Piesiewicz zrezygnyje z senatorowania i będzie mógł sobie ćpać i z dziwkami się zabawiać do woli! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Nasze elity POtrzebują odnowy,a nie pójścia w 12.12.09, 01:14 zaparte ! "To są ślepi przewodnicy ślepych. Lecz jeśli ślepy ślepego prowadzi, obaj w dół wpadną." (Ew. wg św. Mateusza) Tychik: Grzech i zło mają to do siebie,że im bardziej się im oddajmy,to tym więcej mamy zamazaną różnice ,granice pomiędzy dobrem a złem. Krótko mówiąc nie wiemy nawet kiedy zło z całym przekonaniem przyjmujemy jako dobro i na odwrót!Tak też to co powinno nas smucić cieszy,a co cieszyć denerwuje ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
2kbb Piłsudzki to był człowiek honoru jak większość 12.12.09, 01:23 patriotów po 1918 roku. dzisiaj pseudo patrioci to Hołota która nie potrafi dotrzymać podstawowych wartości jakie powinny cechować polityków i urzędników naszego Państwa. Komuna zrobiła swoje przez 60 lat i zdrajcy tacy jak Jaruzelski dzisiaj oskarżają bez żadnych barier ludzi typu Kukliński o zdradę który przyczynił się do upadku hołoty jaką byli bolszewicy ( w tym Jaruzelski i Kwaśniewski). Piesiewicz z PO to dno jak większość pseudo artystów w Polsce. Ten naród upodlony przez ostanie 500 lat nie potrafi bronić swoich wartości patriotycznych choćby tak jak ośmiewany naród amerykański. To co znaczy Polska dzisiaj najlepiej widać w tym jak traktuje nas Zachód którego nie stać na to aby słowo Piłsudzki znalazło się w słowniku polskim wyszukiwarki internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
oberfeldkurat_katz Re: Piłsudzki to był człowiek honoru jak większoś 12.12.09, 01:29 a ten Piłsudzki to też jakimś artychą był? Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Piłsudzki to był człowiek honoru jak większoś 12.12.09, 11:00 Nazwanie człowieka, który w przeddzień najważniejszej bitwy zrzeka się dowództwa i ucieka a później przypisuje sobie zwycięstwo, "człowiekiem honoru" to naprawdę gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Re: Piłsudzki to był człowiek honoru jak większoś 12.12.09, 11:04 A pamiętasz, ilu ludzi zginęło, by Piłsudski dorwał się do władzy? 400 straciło życie a ponad 1000 odniosło rany. Ale jemu było wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Maleńczuk: "Odczepcie się od Piesiewicza, artys... 12.12.09, 01:31 Maleńczuk niczym Rydzyk, który twierdził niedawno, że księdzu też więcej wolno... Odpowiedz Link Zgłoś