jurek4491 12.01.10, 11:35 Wracają niedobitki IV RP i to ma się nazywać telewizją publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janci0 Re: Co tam w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskie 12.01.10, 12:14 Dla każdego WMB po kawałku torciku Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Co tam w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskie 12.01.10, 16:57 … „oczywista oczywistość” chodzi: „Raczyńska - z serca Rywinlandu do kariery w IV RP” www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=61294 …”Jej kariera jawi się jako jeden z największych ekscesów IV RP. Pracowała w sercu Rywinlandu, przyjmowała odznaczenie od Kwaśniewskiego, dawała na mszę za Danutę Waniek. Teraz dzięki protekcji braci Kaczyńskich Małgorzata Raczyńska kieruje największym w Polsce programem telewizyjnym. Jej współpracownicy są bezlitośni: "Cwaniaczka, karierowiczka, dziennikarskie zero".”… …”Niewysoka blondynka o ciepłym uśmiechu swój najnowszy awans zawdzięcza braciom Kaczyńskim. Była jedynym warunkiem, jaki premier postawił Wildsteinowi, gdy ten zajmował fotel prezesa TVP - szefową Jedynki mogła zostać tylko Małgorzata Raczyńska. Wildstein przytaknął, liczył, że z czasem otoczy ją własnymi ludźmi i ograniczy jej władzę. Był w błędzie. Jego wyrzucono, ona pozostała.”… i dużo więcej o MITACH przyjaciółki Jadwigi – MITYCZNEJ powstańczyni starachowickiej. „Raczyńska jest niezatapialna” www.dziennik.pl/wydarzenia/article54267/Raczynska_jest_niezatapialna.html …”Wasz tekst może wywołać lawinę. Do tej pory wszyscy bali się cokolwiek napisać o dyrektor Raczyńskiej" - słychać na korytarzach TVP po sobotniej publikacji DZIENNIKA nt. szefowej telewizyjnej "Jedynki".”… = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Raczynska doprowadza GW do bialej goraczki 12.01.10, 12:23 Slowianska uroda i to zimne spojrzenie.No nie jest w typie Gazety Wyborczej.A do tego jeszcze ten PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
elsby Re: Raczynska doprowadza GW do bialej goraczki 12.01.10, 13:06 grisza14 napisał: > Slowianska uroda i to zimne spojrzenie.No nie jest w typie Gazety > Wyborczej.A do tego jeszcze ten PiS. ___________________________________________________ uroda egzemplarzy z pisu może doprowadzić do róznych odruchów fizjologicznych Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: może doprowadzić do odruchów fizjologicznych 12.01.10, 13:27 Wtedy pulpit prezenterski będzie o wiele bardziej ufajdany niż biurko Durczoka w tefałenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_absolutna PrawdaAbsolutna - "A może ona jest piękna i mądra" 13.01.10, 18:53 elsby napisał: > grisza14 napisał: > > > Slowianska uroda i to zimne spojrzenie.No nie jest w typie Gazety > > Wyborczej.A do tego jeszcze ten PiS. > ___________________________________________________ > uroda egzemplarzy z pisu może doprowadzić do róznych odruchów fizjologicznych "A może ona jest piękna i mądra?" Red. Remuszko mówi, że jest atrakcyjna nawet.. ...ewentualna praca dla bogini. Nikt go nie chce :( ...może dusery podziałają ? Jej współpracownikom łatwo tak mówić o niej...na ciepłej posadce każdy by potrafił... Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszboguslawski18 Re: Raczynska doprowadza GW do bialej goraczki 14.01.10, 08:44 Taka się ustawi i za PO. Zobaczycie. po prostu wślizgnie się, oportunistka. Że nie żydówa? ja myślę, że Żydówa jak się patrzy. Właśnie dlatego taka wycwaniona... (to żart) Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 A administratorowi to co sie nie spodobalo? 12.01.10, 12:30 slowianska uroda, czy niekompatybilnosc typu? Odpowiedz Link Zgłoś
elsby Re: A administratorowi to co sie nie spodobalo? 12.01.10, 13:02 grisza14 napisał: > slowianska uroda, czy niekompatybilnosc typu? ____________________________________________ "uroda"?! Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: A administratorowi to co sie nie spodobalo? 13.01.10, 02:24 Za tą "urodą" nic nie idzie...Tylko mitomania do n-tej potęgi i zły, bardzo zły charakter. I bardzo słabe zdrowie. W końcu nie kto inny, tylko ona naciągnęła Państwo Polskie na świadczenia zusowskie, siedząc miesiącami na lipnym zwolnieniu. Bo chciała przeczekac wypowiedzenie. Żałosne standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej na ... 12.01.10, 13:37 Wiadomości i programy publicystyczne sa jak za czasów komuny takie wysterylizowane,jedynie słuszne .Widac na nich rękę pis-cenzora. Teraz rozumiem czemu Jarkowi wszystko co zwiazane z opozycją kojarzyło mu się z Trubuną Ludu ,nieźle ją musiał studiowac ,skoro teraz wprowadza jej styl , pełnymi garściami... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Re: Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej n 12.01.10, 14:37 por1 napisał: > Wiadomości i programy publicystyczne sa jak za czasów komuny takie > wysterylizowane,jedynie słuszne .Widac na nich rękę pis-cenzora. > Teraz rozumiem czemu Jarkowi wszystko co zwiazane z opozycją > kojarzyło mu się z Trubuną Ludu ,nieźle ją musiał studiowac ,skoro > teraz wprowadza jej styl , pełnymi garściami... 20 lat już minęło,jeszcze 20,może?Gorzej dla tych,którzy nie dożyją. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej na ... 12.01.10, 13:47 Tylko skad bierze sie tyle chamstwa u wyznawcow Gazety Wyborczej i Platformy Obywatelskiej.Genetyka wzmocniona srodowiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej na ... 12.01.10, 14:35 A nakaz pracy dla lekarza Bujaka,nie łaska? Powinno wrócić.Ale co z niego za lekarz?Pewnie i w innych sprawach tyż "fachowiec",do brania za darmo naszej kasy.Niedobrze się robi,jak się spogląda na te "radosne" wiadomości.Nie głosuję już w ogóle,na partię i presydenta.Skalałbym mój honor.Samo badziewie.Dziwne,że nikt się z tym nepotyzmem i korupcją w Polsce nie może uporać,a raczej nie chce.Bo pieniążki to błogosławiony dar a nieba:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszboguslawski18 Re: Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej n 14.01.10, 08:54 nikt się z tym nie chce uporac, i to jest problem. Wiecie dlaczego? bo jeszcze nikt nikogo w sądzie o nepotyzm nie oskarżył. Pierwszy wyrok w takiej sprawie i zwolnienie przyjętego "po znajomości" pracownika, oraz tego który go przyjął i lawina ruszy. I skończy się ta korupcja. na liście "Transparency International" jesteśmy, ku...a, na 63 miejscu. WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista ta... już z gęby widać że musi to być przyjaciółka 12.01.10, 14:52 ta... już z gęby widać że musi to być przyjaciółka tej pojebanej rodzinki.... Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: ta... już z gęby widać że musi to być przyjac 13.01.10, 22:04 facet, onanizuj sobie ptaszka (jak na nic innego cię nie stać) a nie zwoje mózgowe. Ich już nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Brawo! 14.01.10, 08:51 pal666 napisał: > facet, onanizuj sobie ptaszka (jak na nic innego cię nie stać) a nie zwoje > mózgowe. Ich już nie masz. Nie ma to jak merytorycznie i kulturalnie (inaczej)! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszboguslawski18 Re: ta... już z gęby widać że musi to być przyjac 14.01.10, 08:55 Bad taste, that man. Kultury, kolego. Tak się nie godzi, to brak taktu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Czy Kamińskie CBA sprawdziło już L-4 Raczyńskiej 12.01.10, 14:55 które przedstawila po tym jak wywalono ją z Woronicza by otrzymywać ciągle pensyjkę. To nosi znamiona poświadczania nieprawdy przez Raczyńską i lekarza wystawiającego to zwolnienie a więc gratka dla Kamińskiego CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista mylisz się, dla Mariusza K. Kamińskiego gratką jes 12.01.10, 15:01 mylisz się, dla Mariusza K. Kamińskiego i jego policji politycznej (CBA) gratką jest WYŁĄCZNIE to co jest politycznie korzystne dla PiSu, nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Ogromna zasluga Mariusza Kaminskiego jest 12.01.10, 15:14 dopadniecie i rozgromienie zlodziejskiej bandy.Jest jednak niepowetowana strata, ze nie udalo sie jak dotad dopasc jej herszta i wykazanie, kto puscil cynk do ferajny.Poza tym wszystko jest na dobrej drodze i wkrotce sie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: Ogromna zasluga Mariusza Kaminskiego jest 12.01.10, 15:25 Marzenia ściętej głowy. Uważasz, że Kamiński wsypie swego podwładnego CBA-owca, który był źródłem przecieku do rycha i Zbycha? Nie liczyłbym na to, to nie jest czlowiek uczciwy i honorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ogromna zasluga Mariusza Kaminskiego jest 14.01.10, 08:57 grisza14 napisał: > dopadniecie i rozgromienie zlodziejskiej bandy. Której? Co ta "banda" ukradła i komu? > Jest jednak > niepowetowana strata, ze nie udalo sie jak dotad dopasc jej herszta > i wykazanie, kto puscil cynk do ferajny. Jak to - nie wiadomo? Cynk puścił niejaki Mariusz K. do Rzeczpospolitej. Jak - zatem - miał sam siebie "dopadać"? > Poza tym wszystko jest na > dobrej drodze i wkrotce sie spotkamy. Kto z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
sell987 Upiory wracają 12.01.10, 15:23 Straszna ta pani dostała ogromne odszkodowanie odchodząc z TVP. Zatrudniaja ją z powrotem co z pieniędzmi? a tak rozpaczają że ludzie nie chcą płacic abonamentu. Tak to pan J. Kaczyński szasta społecznym groszem bo to on jest przecież złym duchem tych intryg w TVP, by uzyskać wpływy zawarł by sojusz z diabłem. Komuchy to wielki teraz sojusznik przyjdzie czas że wezma się za łby. Odpowiedz Link Zgłoś
jobaz Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej na ... 12.01.10, 17:29 Oto cały kaczyzm. Sprzątaczka, lakarka, kolejarz, betoniarz itd., (nie obrażając tych szlachetnych zawodów),ale swój; mierny bierny byle wierny pisuarom. Takitow.nie musi znać się naniczym. jego największalifikacja ma być lojalność wobec tow. wielkiego budowniczego 4 RP, tow.Jarosława. Zostaje oddelegowany(a),na odcinek archiwów TV-PiS i ma wcielać tam kaczystowską idologię.A my głupie ludki mamy grzecznie płacić abonament na tych niedoukówi darmozjadów,masowo zaludniających stołki w ich prtyjnej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Tandeta czyli powrót Raczyńskiej 12.01.10, 18:27 Skompromitowana (kilka obnażających jej nicość tekstów w mediach), kombinująca między prezydentowa, prezesami wraca? "Brawo" TVP!!! NADAL NIE PŁACIMY ZA ABONAMENT!!! Tak trzymać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej na ... 12.01.10, 22:29 PIS mobilizuje wszystkich,alert odtrabiony,armaty tvp gotowe do ostrzalu,szykuje sie kananada opluwania PO , to ostatnia szansa Kaczynskich kiedy narod powie NIE dla K-K to koniec marzen o Tronie emerytura polityczna,bo wszyscy dzis wiemy PIS bez Kaczynskich moze odrodzic sie ( oby tylko w marzeniach) Odpowiedz Link Zgłoś
oldnick5 Pani Raczyńska jest sexy! 12.01.10, 22:32 Pani Małgorzata Raczyńska jest dla mnie najrozsądniejszą dziennikarką, jaką słyszałem, oraz - jako kobieta - najatrakcyjniejszą damą, jaką widziałem :-) Stanisław Remuszko www.remuszko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Pani Raczyńska jest sexy! 13.01.10, 02:29 oldnick5 napisał: > Pani Małgorzata Raczyńska jest dla mnie najrozsądniejszą > dziennikarką, jaką słyszałem, oraz - jako kobieta - > najatrakcyjniejszą damą, jaką widziałem :-) > Stanisław Remuszko > www.remuszko.pl To chyba żart? Uświadczył Szanowny jej "uroku" na własnej skórze? Bo ja, niestety, tak. Komisarz polityczny jak w stanie wojennym. Tylko mundurek nieco inny. Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_absolutna Re: Pani Raczyńska jest sexy! 13.01.10, 18:23 mela_1 napisała: > oldnick5 napisał: > > > Pani Małgorzata Raczyńska jest dla mnie najrozsądniejszą > > dziennikarką, jaką słyszałem, oraz - jako kobieta - > > najatrakcyjniejszą damą, jaką widziałem :-) > > Stanisław Remuszko > > www.remuszko.pl > To chyba żart? Uświadczył Szanowny jej "uroku" na własnej skórze? > Bo ja, niestety, tak. Komisarz polityczny jak w stanie wojennym. > Tylko mundurek nieco inny. Pan Remuszko jest byłym dziennikarzem bez pracy..jasne ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_absolutna Re: Pani Raczyńska jest sexy! 13.01.10, 18:36 Poglądy może i ma z deczka "staroświeckie", konserwatywne i nie stroni od ideologicznego pisania, ale... Ma kulturę osobistą (to, że wybiórczą... do ewentualnej szefowej np.), kocha JP II, no i jak sam pisze; jest :"rozumny" i "dobry" - traktuje siebie do tego z respektem - to budujące. Do betonu typu Terlikowski, Ziemkiewicz i inni ciupinkę mu brakuje - słabsze łokcie - a to tam podstawowa na prawicy broń. Odpowiedz Link Zgłoś
smalec.i.krew Re: Pani Raczyńska jest sexy! 13.01.10, 19:02 prawda_absolutna napisał: > Poglądy może i ma z deczka "staroświeckie", konserwatywne i nie stroni od > ideologicznego pisania, ale... > > Ma kulturę osobistą (to, że wybiórczą... do ewentualnej szefowej np.), kocha > JP II, no i jak sam pisze; jest :"rozumny" i "dobry" - traktuje siebie do tego > z > respektem - to budujące. > > Do betonu typu Terlikowski, Ziemkiewicz i inni ciupinkę mu brakuje - słabsze > łokcie - a to tam podstawowa na prawicy broń. Dziad Posadowicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_absolutna Re: Pani Raczyńska jest sexy! 13.01.10, 19:25 "Ludzi rozumnych i mądrych pozdrawiam, a ci są jak wiadomo wyłącznie po mojej stronie - a ja po ich" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 De gustibus... 14.01.10, 09:02 oldnick5 napisał: > Pani Małgorzata Raczyńska jest dla mnie najrozsądniejszą > dziennikarką, jaką słyszałem, oraz - jako kobieta - > najatrakcyjniejszą damą, jaką widziałem :-) > Stanisław Remuszko > www.remuszko.pl ...non est disputandum. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Wyrzutek społeczny trudniący się pisaniem parszywy 13.01.10, 12:53 I kto to mówi ! Wyrzutek społeczny trudniący się pisaniem parszywych postów. Wyjątkowo obrzydliwy sposób zarabiania na życie... Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_absolutna Re: lepiej że PiSzczy niż by miało zydokomuNiSzcz 13.01.10, 18:40 szechter-ezada napisała: "Katolicy są rasą działającą na podobieństwo dżumy i cholery, rasa dla ogółu tak niebezpieczna, ze zasłużyła na wytępienie, zanim się jeszcze zrodziła. Katolicy są wyrzutkiem ludzkości, najbardziej zepsutym i niegodziwym narodem na świecie, o mentalności i skłonnościach najpodlejszych i najbrudniejszych" Prawda Absolutna dokonała korekty. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Szamba nie mozna nazywać perfumerią 13.01.10, 22:20 jak mawiał pewien klasyk i takie cuś zawsze na wierzch wypływa. Trafnie kiedyś Jarosław Kurski zdiagnozował tą chorobę jako "ucieczkę taktyczną". Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Szamba nie mozna nazywać perfumerią 13.01.10, 22:50 trzymilionowy.post napisał: jak mawiał pewien klasyk i takie cuś zawsze na wierzch wypływa. Trafnie kiedyś Jarosław Kurski zdiagnozował tą chorobę jako "ucieczkę taktyczną". Przepraszam za pomyłkę, miałem na myśli Jacka Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jkt2 Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej na ... 13.01.10, 22:51 Pytanie do szefów administratora forum. Wpisy patologicznego antysemity szechtera-ezada wyczerpują kilka paragrafów kodeksu karnego. Czekam z niecierpliwością na francuski wariant internetowy. Nie żeby się procesować ,ale by obić gębę takim kanaliom jak on czy Grisza 14. Te dranie mordują intrnet Dlatego jeszcze raz pytam Co jeszcze robi w pracy ten leń administrator Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszboguslawski18 Re: Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej n 14.01.10, 08:50 To nie jest antysemityzm. Antysemitą jestem ja na przykład, bo za nimi nie przepadam. Tyle że Semitów w Polsce nie ma i nie było (może poza Palestyńczykami i Libańczykami, a także młodzieżą izraelską). To co prezentują ci panowie to po prostu chamowatość (grisza14 raczej lekką, ten drugi grubą). Odpowiedz Link Zgłoś
jkt2 Re: Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej n 14.01.10, 12:08 Na tym polega polski paradoks, antysemityzmu bez Żydów. Wspomniane typki są tego empirycznym przykładem Nie postponuj Siebie tym określeniem. Antysemityzm ,specyficzna forma rasizmu jest przejawem ksenofobii i narodowych kompleksów.Dotyczy to praktycznie całej Europy,ale tutejsi antysemici "usprawiedliwiają się "przynajmniej tym , że mieszkający tu Żydzi są obrzydliwie bogaci. Temat rzeka Duży wpływ na kościół rzymsko- katolicki /aczkolwiek inne kościoły chrześcijański też mają "znakomity" udział/ z głoszeniem morderczej tezy w przenośni i dosłownie o zamordowaniu Chrystusa przez Żydów. Absurdalność tego idiotyzmu polega na tym,że Żyda-Chrystusa zamordowali Rzymianie na prośbę innych Żydów -Sanhedrynu. Ukrzyżowanie wówczas było wyjątkowym pohańbieniem skazanego. Z całym szacunkiem ,ale mylisz pojęcie normalnych narodowych animozji i niechęci z nienawiścią rasową ,zakończoną wymordowaniem i zagłodzeniem Bogu ducha winnych milionów zwykłych ludzi. I Jeszcze jedno. Mieszkam w Europie od 25 lat. Jestem katolikiem od pokoleń ,ale w moim kręgu kulturowym /wcale nie liberalnym/ przyznanie się do antysemityzmu oznacza ostracyzm towarzyski. Takim ludziom nie podaje się ręki Pozdrawiam Jerzy Czarnołóski Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Jak w TVP PiSzczy. Czyli powrót Raczyńskiej na ... 14.01.10, 00:10 To już nie jest tv publiczna, to już nie jest nawet dom publiczny. Zamknąć to dziadostwo, i tak nikt po tym płakać nie będzie. No może poza kaczorami... Odpowiedz Link Zgłoś