podkanclerzy a co Zbychu i Rychu mówli już nie ważne ? 23.01.10, 10:55 GW ze swoimi na zawsze na wsjegda.. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Gosio,Jaro, Zyta, też ważne co mówili ? 23.01.10, 11:05 Niedługo nam opowiedzą jak zmontowali afere hazardową... wiadomosci.wp.pl/kat,1023301,title,PiS-tez-ulegl-lobbystom-ws-ustawy-hazardowej,wid,11564953,wiadomosc_prasa.html?ticaid=18e29---------------- polskatimes.pl/raporty/aferahazardowa/170306,pieniadze-z-hazardu-chcial-wziac-juz-pis,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Gosio,Jaro, Zyta, też ważne co mówili ? 23.01.10, 11:25 Czekam az Bartosz A. Z miazdzy sobie gebe o szklo bo wali na nie jak opetany. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: a co Zbychu i Rychu mówli już nie ważne ? 23.01.10, 11:49 NIEWAŻNE piszę się razem, młotku. Odpowiedz Link Zgłoś
arstxx O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 11:22 Niewątpliwie artykuł wpisuje się w nową linię posłów partii rządzącej, którą to mieliśmy okazję zaobserwować w serwisach informacyjnych, gdzie padały wypowiedzi, że "Chlebowski pokazał jak jest naprawdę", że "miło by było, gdyby wrócił do klubu" itd. I jest bohaterem afery, ale tym pozytywnym, który wszystko ujawni, a opozycja i opinia publiczna jest tendencyjna i wraz z CBA chciała obalić rząd premiera Donalda Tuska. Taki żołnierz prawdy, który padł ofiarą zmanipulowanych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Nałęcz - pierwszy czarnoskóry prezydent RP 23.01.10, 11:28 Nałęcz- TVN-owska kanalia... co wspólnego ten pajac ma z lewicą ? Odpowiedz Link Zgłoś
semeon O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 11:38 Oni wszyscy, ci nasi "politycy" są siebie warci. A najlepsze jest to, że ponoć robią co mogą i to tylko dla naszego dobra /Chlebowski też poświęcał się - jego słowa, wyłącznie dla dobra Polski/. Arułkowicz, czy Chlebowski, Sekuła, czy Karpiniuk, Kalisz, czy Komorowski to wszystko za jedno. Wczoraj przeczytałem w prasie, że poseł Arułkowicz, po 11 godzinach przesłuchań, podszedł do Zbyszka i pogratulował mu "dobrych zeznań". Brak słów. Czy to się kiedyś zmieni? Nie wierzę, żeby to nastąpiło za mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A powinien był dać mu w pysk, prawda? 24.01.10, 10:27 semeon napisał: > Wczoraj przeczytałem w prasie, że > poseł Arułkowicz, po 11 godzinach przesłuchań, podszedł do Zbyszka i > pogratulował mu "dobrych zeznań". Co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
poznanczyk42 O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 11:42 Arłukowicz mie robi nic innego jak tylko to co wyprawia " trójca" z partii P(owszwchnych) O(szustów) z tą tylko różnicą, że Arłukowicz,w odróżnieniu od nich, nie kręci.Poza tym, czy ktoś będzie mnie usiłował przekonać, ze platfusy nie informują swoich swiadków o ewentualnych pytaniach - wystarczy przecież obserwować reakcję choćby Chlebowskiego na zadawane mu pytania przez ową " trójcę". Jeżeli Sekuła udaje wyrozumiałośc to tylko z tego względu aby nie rozsypał się worek następnych przekrętów związanych z tą komisją. Co się zaś tyczy Błochowiak - to odyłam do zeznań Jaskierni podczas których rozpieprzył w drobny mak sugestie jakie usiłowali mu wcisnąć pierwszy logik,chemik i bankowiec. Szkoda tylko że przesłuchanie Jaskierni "nie szło na żywo". Odpowiedz Link Zgłoś
jankor3 O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 11:48 Przychodzi Błochowiak do lekarza a tu-Arłukowicz! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir To Arłukowicz złamał prawo. 23.01.10, 11:49 Tak właśnie wygląda przeciek, panie pośle Arłukowicz. Trzeba kończyć pracę w Komisji. Choć po przywróceniu Kempy i Wassermana ta Komisji pracuje w nielegalnym składzie. Dla mnie możesz Pan zostać, łatwiej będzie unieważnić jej postanowienia. Szkoda tylko pieniędzy podatnika, ale Sejm nie jest od tego, żeby przejmować się takimi drobiazgami. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Wydaje mi się, że B. Arłukowicza dyskwalifikują 23.01.10, 11:53 w roli członka komisji i jej prezydium nie tylko względy formalno- prawne, tak jak B. Kempę i Z. Wassermanna, ale też etyczne. Jest poza tym skrajnie nielojalny, nawet w czysto służbowych relacjach, wobec drugiego członka prezydium, czyli M. Sekuły, w sposób tak niesmaczny, że w moim odczuciu urąga to godności posła. Ale oczywiście usunięcie go z komisji pociągnie za sobą dziką polityczną awanturę, którą urządzi PISLD, co znowu opóźni prace komisji jak wcześniej usunięcie Kempy i Wassermanna. PO i PSL nie mają innego wyjścia, jak doprowadzić jak najszybciej ten żenujący spektakl polityczny do końca, pomimo że ta komisja jest niepotrzebna, bo nie było żadnej afery hazardowej, poza nieetycznymi zachowaniami Z. Chlebowskiego i M. Drzewieckiego, zanim w ogóle powstał projekt ustawy. Były natomiast wcześniej ingerencje - na poziomie gotowego projektu ustawy - ze strony m.in. A. Błochowiak i P. Gosiewskiego, które rzeczywiście wymagają wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Zbigniew Ch. ps. Jednoręki Bandyta 23.01.10, 11:59 to Zbyszek powinien zostać Przewodniczącym tej Komisji! On już by wiedział, jakie pytania sobie i kumplom zadawać! Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 L.Kaczynski i jednorecy bandyci....! 23.01.10, 12:49 wyborcza.pl/1,75248,7169877,Lech_Kaczynski__prawnicy_i_jednorecy_bandyci.html Odpowiedz Link Zgłoś
szakez proszę nie rozśmieszaj mnie! :) 23.01.10, 14:10 przecież to artykuł z GW :) buahahhahahahhaha czyli żadne źródło ale masz tupet :) Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: L.Kaczynski i jednorecy bandyci....! 23.01.10, 20:14 a ja czekam na proces umoczonego nie tylko w wannie posla wasermana .ten to ma na sumieniu !nie powinien byc w komisji ,bo ma wieksze grzechy. Odpowiedz Link Zgłoś
signal ten picer z sld co miał być gwiazdą 23.01.10, 12:07 stał się żałosnym kretynek Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis Jakby to była normalna komisja to pwinien być 23.01.10, 12:09 wywalony na zbity pysk od razu, tak jak Klempa i Wanna co maczali łapy w zapisach ustawy Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Re: Jakby to była normalna komisja to pwinien być 23.01.10, 14:26 przewodniczącym Zbyszek Ch. taka normalność wg. PełO Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Wyrzucić tego konowała z komisji. 23.01.10, 12:30 Chciał się wybić i wybił się na ...głupotę.Myślał,że zostanie Holmsem.Prymitywny facet.Jakich dużo w SLD.Umiejętnosci prawnicze ma takie jak Kempa.Czyli żadne.Takie mizeroty chca ujawnić jakąś aferę.Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Arlukowicz pokazal,co potrafi 23.01.10, 12:43 Przeciez od poczatku bylo wiadomo, co to za indywiduum. Nie przypuszczalem jednak,ze moze sie okazac, ze jest az tak glupi Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Hipokryci z PO 23.01.10, 12:47 Oczywiście Chlebowski i Drzewiecki nie Rozmawiali z Sekułą czy Neumanem n/t przyszłego przesłuchania??? Robili to za pośrednictwem Schetyny jako szefa sztabu antykryzysowego Platformy. No ale to jest dopuszczalne bo to w słusznej sprawie prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Hipokryci z PO 23.01.10, 13:25 Masz dowód czy sobie tak chlapiesz na prawo i lewo, może coś się przyczepi? Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: Hipokryci z PO 23.01.10, 18:52 To zależy czy mózgu używasz tylko do koordynacji ruchów palców na klawiaturze czy również do myślenia. Myślę że to pierwsze, inaczej nie stawiał byś takich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
danusia.r O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 12:53 JEŚLI Z ARŁUKOWICZA TAKI LEKARZ JAK ŚLEDCZY,TO LEPIEJ NIE CHOROWAĆ,CO DO SAMEJ KOMISJI ŻENADA,PISOWCY DO BANI Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Oho, Gazwyb dostał zlecenie na Arłukowicza ! 23.01.10, 12:54 Już zaczyna się sączenie jadu z Czerskiej - zbyt inteligentny poseł Lewicy zbyt zalazł za skórę szemranym łapówkarzom z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
ww-77 Re: Oho, Gazwyb dostał zlecenie na Arłukowicza ! 23.01.10, 13:55 Gazwyb już dawno dostał na niego zlecenie. Gdy tylko Arłukowicz został wyznaczony do komisji, zaczęli pisać na jego temat bardzo nieprzychylne artykuły, tak jakby już był kimś bardzo ważnym, choć był przecież tylko zwykłym posłem. Widocznie gość jest dobry, jeżeli tak się go boją. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Oho, Gazwyb dostał zlecenie na Arłukowicza ! 23.01.10, 18:32 powinienes dostac zlecenie na jak najszybsze pójście do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Oho, Gazwyb dostał zlecenie na Arłukowicza ! 24.01.10, 10:33 simonh napisał: > powinienes dostac zlecenie na jak najszybsze pójście do psychiatry Niektórym i najlepszy psychiatra nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 13:09 Ciekawe, czy będzie na Komisji głosowanie nad wykluczeniem posła Arłukowicza ze składu komisji a przynajmniej od odsunięcia na czas zeznań p. Anity Błochowiak. Zobaczymy jak się zachowają członkowie szanownej komisji, zresztą już widać po zadawaniu pytań że swojemu zadaje się pytania służące przynajmniej wybieleniu odpytywanego świadka. Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Jajca jak berety! 23.01.10, 13:41 Ja tam wierzę, że pismaki wezmą się za doopę tej cmentarnej ferajny, to tylko kwestia czasu. Zauważają pomału, że lodziarze robią z nich idiotów. Reasumując, misiaki mają przerąbane ale jeszcze tego nie czują, bo własny smród nie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jajca jak berety! 24.01.10, 10:35 rojblik napisał: > Ja tam wierzę, że pismaki wezmą się za doopę tej cmentarnej ferajny, to tylko > kwestia czasu. Zauważają pomału, że lodziarze robią z nich idiotów. > Reasumując, misiaki mają przerąbane ale jeszcze tego nie czują, bo własny > smród nie śmierdzi. Ale głupota - i owszem. Jak tego dowiodłeś osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 13:42 Pos.Arłukowicz tylko na początku robił dobre wrażenie,a teraz wydaje sie mało przygotowany leniuszek i aktywista SLD-PiS-u.Ponadto jest tylko lek.pediatra,więc nie wymagam więcej...od Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ww-77 O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 13:44 Arłukowicz jest jednym z nielicznych sensownych ludzi na lewicy i w polskiej polityce w ogóle. Gdyby zajął miejsce Napieralskiego, SLD mogłoby zagrozić pozycji PO. Dlatego od początku można było się spodziewać, że zostanie zniszczony, zanim zdąży się ewentualnie wybić. I przez partyjnych kolegów z SLD, którzy boją się o swoją pozycję w partii, i przez PO. Odpowiedz Link Zgłoś
morlis O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 13:51 A mnie Arłukowicz i jego zachowanie w Komisji Śledczej bardzo się podoba. On jeden często skutecznie stopuje chamskie, bezczelne zachowanie Przewodniczącego Sekuły. Nie jestem za żadna partią polityczną ale Bartosz Arłukowicz z SLD podoba mi się. Jest inteligentny, kulturalny i wydaje mi się,że szczery. Odpowiedz Link Zgłoś
ww-77 O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 13:59 "Do przesłuchującego go Arłukowicza (Lewica) powiedział, że Anita Błochowiak (też Lewica) przez pomyłkę przesłała mu SMS. Chlebowski sądził, że chciała go przesłać do Arłukowicza, by go instruować, jak ma dociskać posła PO" Czy ja dobrze rozumiem? Błochowiak PRZEZ POMYŁKĘ wysłała SMS do Chlebowskiego zamiast do Arłukowicza? Cud Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 24.01.10, 10:40 > Czy ja dobrze rozumiem? Nie dobrze. Błochowiak PRZEZ POMYŁKĘ wysłała SMS do > Chlebowskiego zamiast do Arłukowicza? Cud Tuska? Nie Tuska. Pani Błochowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
concha O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 14:25 PO nie wyjścia i poseł Sekuła na prezydenta bezzmian.redblog.poranny.pl/2010/01/23/posel-sekula-na-prezydenta/ Odpowiedz Link Zgłoś
mwiercik O czym Arłukowicz mówił z Błochowiak 23.01.10, 14:45 Nie kumam nad czym tak kwilicie!!! Przecie od początku było wiadomo,że Chlebek lobbował.Tylko ,że Donek zareagował błyskawicznie i uchwalił ustawę hazardową---A czemu za PIS-uarowców Gosiek bezwstydnie lobbował i włosek mu z łebka nie spadł???????--A Jaskiernia to kasssssy nie wział???Ta komisja to jedne wielkie jaja i chęć odwetu pisuarowców.Tylko nie wzieli pod uwagę,że trafią na inteligentnego Chlebka który obiektywnie waserkowi i"prawnikowi"niedouczonemu kempuni skopał cztery litery .Dla mnie niema się czym ekscytować.Arłukowicz kontaktował się z Błochowiak--a myslicie,że Chlebek nie konsultował się z Sekułą albo z Noumanem??Obiektywnie to wolę POwsiaków w rządzie niż zamordystów PISiaków.A tak w ogóle ktokolwiek by nie rządził tym biednym krajem,to dba tylko o swoich,a dobro narodu ma w życi jak to mówią ruskie.Może młodzi jak wrócą z kasą z zachodu to wprowadzą zachodnie standarty.tylko ja tego nie dożyję,ale Wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
falco2009 Nie zastanawiałem się nad tym - to cytat z 23.01.10, 15:04 Arłukowicza. I chyba to mówi wszystko o nim . Facet się stara ,ale g...o zdziała w tej komisji, bo to osobnik pokroju Napieralskiego. Chciałby ,ale we łbie pusto i durno. Pozostaje mu tylko "lans".Jest tak głupawy jak seriale , to może się do któregoś załapie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert9998 Re: Nie zastanawiałem się nad tym - to cytat z 23.01.10, 23:23 falco2009 napisał: > Arłukowicza. I chyba to mówi wszystko o nim . Facet się stara ,ale > g...o zdziała w tej komisji, bo to osobnik pokroju Napieralskiego. > Chciałby ,ale we łbie pusto i durno. Pozostaje mu tylko "lans".Jest tak > głupawy jak seriale , to może się do któregoś załapie. Zaś ludzie pokroju Tuska to wzory uczciwości=Chlebowski, Drzewiecki, Rosół, Schetyna, Palikot i jego studenci(co płacą na kampanie po 15000zł). Brud zawsze jest brudem i taki pozostanie. Platforma na dzień dzisiejszy nie tylko jest brudna ale i cuchnie! To jest prawdziwy problem(liberałowie nie dotuję stowarzyszeń wyznaniowych z kasy państwa) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Co tak naprawdę śmierdzi... 24.01.10, 10:46 robert9998 napisał: > Platforma na > dzień dzisiejszy nie tylko jest brudna ale i cuchnie! Wąchałeś? Z bliska? A może to był "zapach" Twego własnego brudu? Odpowiedz Link Zgłoś