deepshitdiver Zombi 29.01.10, 07:12 Olechowski to polityczne zombi - ożywa przy każdych wyporach prezydenckich. Do tego obibok i mason. Odpowiedz Link Zgłoś
jazmig GW manipuluje 29.01.10, 07:45 Sondaż jest bezwartościowy, ponieważ: 1. Nie jest zrobiony na reprezentatywnej grupie przez ankietera, lecz przez telefon 2. Nie ujmuje Sikorskiego, który miałby większe szanse niż Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: GW manipuluje 29.01.10, 08:54 Logika GW wobec Tuska jest dokladnie taka jak J.Kaczynskiego wobec odwolania Kropiwnickiego - przegral, choc wybral... Odpowiedz Link Zgłoś
kieliszki A Palikot? 29.01.10, 09:00 Ciekawe ilu obywateli głosowałoby na Palikota? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: A Palikot? 29.01.10, 09:35 kieliszki napisał: > Ciekawe ilu obywateli głosowałoby na Palikota? ============================== Nie lekceważyłbym tej kandydatury. To może być jeden z "czarnych koni". Może nie tyle do zwycięstwa, ale do zagarnięcia liczącej się ilości wyborców i spełnienia przysłowiowego "języczka u wagi". Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo Re:TVN 24 29.01.10, 10:21 Wczorajsza rozmowa prowadzących program po 21 - CZY WIDZIAŁAŚ WCZORAJ KOMENTUJĄCEGO JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO , NIE TEGO DRUGIEGO WIDZIAŁAM !!! Ale mi się podobało . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Re: GW manipuluje 29.01.10, 13:12 Pan Sikorski jest doskonałym ministrem spraw zagranicznych.Z jakiego powodu powinniśmy dobrego ministra zamienić na reprezentacyjnego prezydenta? I kto miałby go zstąpić skutecznie w sprawach zagranicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
jmb2 Re: Zombi nie ściemniaj! 29.01.10, 08:02 Obecnie najbardziej dojrzałym kandydatem na Prezydenta RP z wszystkich przedstawionych dotychczas kandydatów jest Andrzej Olechowski (62/63 lata). Człowiek o niezwykłej kulturze osobistej i wyważonej osobowości, nie mówiąc już, że i o odpowiedniej postawie / posturze fizycznej (nareszczie Polak wyróżniałby się pośród innych szefów państw i prezydentów UE). Z wielorakim doświadczenim zdobytym zarówno na forum krajowym jak i międzynarodowym. Bez kompleksów, umiejący inicjować i konsekwentnie organizować różne przedsiewzięcia i projekty polityczne oraz gospodarcze. Zna angielski, francuski i rosyjski a to też o czymś świadczy. I jaki to obibok? Zombi, chyba ściemniasz dobry człowieku! Czy obibok ma taki życiorys jak poniżej. www.olechowski.pl/site.prezydent2000_new/zyciorys.html Odpowiedz Link Zgłoś
ilr Re: Zombi nie ściemniaj! 29.01.10, 08:48 TW "Must" prezydentem? Raczysz żartować Odpowiedz Link Zgłoś
nkab Re: Zombi nie ściemniaj! 29.01.10, 09:49 Pokreślasz medialne walory Olechowskiego ale prawda jest taka, że on jest wykorzystywany do eliminacji konkurentów i w odpowiednich momentach wycofuje się przekazując głosy temu właściwemu z kliki (jemu się nie opłaca być Przeydentem). Medialnie to najlepszym kandydatem na Przydenta RP byłaby DODA. A kto wie czy nie byłaby najlepszym Prezydentem. Teraz czekamy na ogłoszenie przez Donalda kolejnych cudów w RP. Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Zombi 29.01.10, 09:30 deepshitdiver napisał: > Olechowski to polityczne zombi - ożywa przy każdych wyporach prezydenckich. Do > tego obibok i mason. =========================== Mason? Ho, ho, może sobie tylko pomarzyć. On nie ma szans być nawet kandydatem na kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Zombi 29.01.10, 09:50 deepshitdiver napisał: > Olechowski to polityczne zombi - ożywa przy każdych wyporach prezydenckich. Do > tego obibok i mason. Dokładnie! I jeszcze ponoć cyklista, żyd, szwed, pijak i złodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
pissonpis Kaczynski przegra nawet z ulicznym słupem 29.01.10, 07:12 gdyby kaczynski startował na prezydenta nawet jako jeden jedyny kandydat to i tak przegra wybory, słup uliczny, krawęznik ma lepsze notowania, pis to wie i toczą z pysków pianę wśiekłości Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Kaczynski przegra nawet z ulicznym słupem 29.01.10, 10:06 fakt, że breżniew na wrotkach przegrałby nawet z moim internetowym nickiem. zresztą z każdym nickiem internetowym by przegrał, o ile nick nie nazywałby się kaczynski albo coś w tym stylu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_polska Sikorski ma jakieś zagadki w życiorysie.Będzie Kom 29.01.10, 07:18 orowski. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Sikorski ma jakieś zagadki w życiorysie.Będzi 29.01.10, 09:43 koza_polska napisała: > orowski. ========================= I co z tego, że ma i wszyscy o tym wiedzą? Przecież w ekipach POPiSu wiedzą jeszcze lepiej o kuluarach kariery tego podwójnego szpiega. Jak widać nie przeszkodziło mu to być Ministrem Obrony Narodowej(sic!) w "rządzie" Kaczyńskiego, a potem Ministrem Spraw Zagranicznych u Tuska! Facio "psim swędem"(?) od lat trzyma w garści teki kluczowych dla państwa ministerstw. Czego to dowodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalista6666 Mam nadzieję że wygra kandydat lewicy 29.01.10, 07:39 A ja mam nadzieję że wygra kandydat lewicy, mam nadzieję że w końcu lewica potrafi się zjednoczyć i stanąć w wyścigu nie tylko do fotelu prezydenta, ale także do walki w wyborach parlamentarnych, i samorządowych. " Wyklęty powstań, ludu ziemi, Powstańcie, których dręczy głód. Myśl nowa blaski promiennymi Dziś wiedzie nas na bój, na trud. Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata, Przed ciosem niechaj tyran drży! Ruszymy z posad bryłę świata, Dziś niczym, jutro wszystkim my! Rząd nas uciska, kłamią prawa, Podatków brzemię ciąży nam, I z praw się naszych naigrawa Ten, co z bezprawia żyje sam. Lecz się odmieni krzywda krwawa, Gdy równość stworzy nowy ład, Bez obowiązków nie ma prawa, Dla równych - równy szczęścia świat! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Wygra, jeżeli to będzie Cimoszewicz, a nie ktoś ze 29.01.10, 07:42 stajni Moherowego Grzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Wygra, jeżeli to będzie Cimoszewicz, a nie kt 29.01.10, 09:55 majajekukubzdziongvamajaje napisał: > stajni Moherowego Grzeli. =========================== NIE! Żaden ze skorumpowanego, lewicowego betonu na watykańsko-etosowej smyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Re: Mam nadzieję że wygra kandydat lewicy 29.01.10, 07:46 Komuchy sprzedawczyku i zdrajco tego kraju wążący w tyłek różnej maści towarzyszom odczep sie od tego kraju złodziejaszki, do Korei albo na Kubę trawę żreć. Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalista6666 Re: Mam nadzieję że wygra kandydat lewicy 29.01.10, 07:53 Widzisz, dzięki takim prostakom jak Ty, jest tak jak jest. Demokracja ma to do siebie że dopuszcza do władzy także hołotę, której idealnym przedstawicielem jesteś Ty. Współczuję Ci bardzo, Twojej intelektualnej nędzy, która nie pozwala Ci na dyskusję na poziomie istot rozumnych do których raczej się nie zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
chojowaty [...] 29.01.10, 08:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalista6666 Re: Mam nadzieję że wygra kandydat lewicy 29.01.10, 09:08 proponuję abyś zmienił sobie literkę w nicku z "o" na "u" będzie bardziej pasowało bo chyba tym myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
chojowaty Re: Mam nadzieję że wygra kandydat lewicy 29.01.10, 09:49 zaręczam ci, że jego głowa większa niż twoja Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Rozkułaczać będziecie? 29.01.10, 09:13 Znów będą pogromy (niekoniecznie Żydów)? racjonalista6666 napisał: > A ja mam nadzieję że wygra kandydat lewicy... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Mam nadzieję że wygra kandydat lewicy 29.01.10, 09:51 racjonalista6666 napisał: > A ja mam nadzieję że wygra kandydat lewicy, mam nadzieję że w końcu lewica potr > afi się zjednoczyć i stanąć w wyścigu nie tylko do fotelu prezydenta, ale także > do walki w wyborach parlamentarnych, i samorządowych. > > > " [b][i]Wyklęty powstań, ludu ziemi, > Powstańcie, których dręczy głód(...) > Dziś niczym, jutro wszystkim my!(...) > > Rząd nas uciska, kłamią prawa, > Podatków brzemię ciąży nam, > I z praw się naszych naigrawa > Ten, co z bezprawia żyje sam(...) ================================ AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Są sposoby, aby wygrał L.Kaczyński: wystarczy, że 29.01.10, 07:41 Platforma wystawi Nelly Rokitę albo Jarosława Kaczyńskiego (robiono takie sondaże). Ale najlepszą kontrkandydatką byłaby chyba Marzenka Wróbel. Wtedy Irasiad mógłby spać naprawdę spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trumpka Kandydat Platformy pewnie wygrywa 29.01.10, 07:44 jedno jest pewne:już czas,żeby Kaczyńskiemu zabrać grabki i szpadelek Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Kandydat Platformy pewnie wygrywa 29.01.10, 07:49 Ryże słońce Platformy zrobiło was w h...a, panika i zamieszanie na przeciekającej paltformie kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalista6666 Drabinahaha 29.01.10, 07:57 Po Twoim nicku i stylu wypowiedzi domyślam się, że jesteś chyba malarzem pokojowym, a teraz masz przerwę na papierosa. Pewnie malujecie jakieś biuro i ktoś Ci pokazał komputer i forum gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Kandydat PO pewnie wygrywa w Warszawie 29.01.10, 07:56 Uczciwie byłoby napisać,że skoro badania prowadzono telefonicznie to przede wszystkim w Warszawie, bo na prowincji jest mniejsze zagęszczenie telefonizacji. Tak więc ta próba nie jest reprezentatywna... Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalista6666 Re: Kandydat PO pewnie wygrywa w Warszawie 29.01.10, 08:03 dlaczego zabierasz głos w sprawie o której nie masz zielonego pojęcia. Nie masz zielonego pojęcia na temat badań opinii publicznej, nie masz zielonego pojęcia jak się dopiera próbę respondentów, więc się nie wypowiadaj na ten temat. Najpierw sobie poczytaj coś na ten temat, dopiero później zabieraj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalista6666 Re: Kandydat PO pewnie wygrywa w Warszawie 29.01.10, 08:09 dlaczego zabierasz głos w sprawie o której nie masz zielonego pojęcia, nie masz pojęcia jak dobiera się próbę respondentów, jak wyglądają badania telefoniczne opinii publicznej. Proponuję abyś poczytał sobie jakieś podręczniki na ten temat, a potem zabierał głos w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 slavik222, ty jak ta przysłowiowa baletnica... 29.01.10, 09:02 Gdy takie sondaże wykonuje TVPIS, to ci pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalista6666 Re: slavik222, ty jak ta przysłowiowa baletnica.. 29.01.10, 09:10 współczuje głupoty, tak się składa głąbie, że od wielu lat pracuję w badaniach społecznych i coś na ten temat wiem. Jakie masz wykształcenie podstawowe, czy zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
burlasino Łapanka i zażenowanie 29.01.10, 10:04 Poszerzcie trochę swoje horyzonty, szanowni. W tej chwili nie ma większego znaczenia dobór "próbki" (to oczywiste, że była ona niereprezentatywna), bo chodzi o badanie zjawisk, a nie precyzyjne sondaże. Wielce znaczącym jest fakt, że po rezygnacji Tuska każdy inny kandydat platformy wygrywa w cuglach wybory. Świadczy to dobitnie o tym, że ... POWSZECHNE WYBORY PREZYDENCKIE W POLSCE NIE MAJĄ ŻADNEGO SENSU. W założeniu wybory prezydenckie mają być wyborami SPERSONALIZOWANYMI, w których wybiera się nie żadną partię polityczną lecz AUTORYTET: polityczny, etyczny, moralny, intelektualny. Wybiera się CZŁOWIEKA, który ma uosabiać majestat państwa, być ostoją i gwarantem demokracji i obyczajowości politycznej. Automatyczne przerzucanie sympatii oraz ewentualnych głosów wyborczych z Tuska na dowolnego innego kandydata platformy pokazuje eweidentnie, że polskie społeczeństwo nie rozumie idei powszechnych wyborów prezydenckich, wprost nie dorosło do nich i dlatego nie mają one żadnego sensu. Zresztą ewentualna kandydatura Tuska równmież byłaby kandydaturą stricto polityczną, a nie "osobowościową". Jak dotąd Donald Tusk nie zaprezentował żadnych walorów personalnych, które predestynowałyby go do roli Prezydenta RP - ostoi państwa i "ojca narodu". Jest po prostu jednym z przywódców partii politycznych, przypadkowo akurat tej, która prowadzi w sondażach wyborczych. I tyle. W kontekście, opisanego wyżej, "ideału prezydenta" gwałtowne poszukiwanie "zastępcy" Tuska w platformie, łapanka niemalże, budzi tylko zażenowanie i niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: slavik222, ty racjonalista6666 29.01.10, 11:38 racjonalista6666 napisał: > współczuje głupoty, tak się składa głąbie, że od wielu lat pracuję w badaniach społecznych i coś na ten temat wiem.Jakie masz wykształcenie podstawowe, czy zawodowe. Podobnie jak Ty jestem po zawodófffce i znam siem na tym bo tez robiem w emłeju. A jesli dzisiaj czytam,że jakies badanie robiono na 800 rozmowach telefonicznych no to nie bede Tobie tłumaczył, bo przeciez ty nie jesteś głommmbem:) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: slavik222, ty.. nie wierzę żadnym.. 29.01.10, 11:34 pw.2221 napisał: > Gdy takie sondaże wykonuje TVPIS, to ci pasuje..... Nie wierzę żadnym, bo znam ich oszczędnościowe metody pracy od kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
ed200816 Kandydat Platformy pewnie wygrywa 29.01.10, 07:58 po....ańcy już narobili w pory.raz też pewnie mieli wygrać wszystko i ch....im z tego wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
bieczaa Pewne jest tylko to, iż Kaczyński nie wygra. 29.01.10, 08:04 Wynika to z fatalnej obecnej prezydentury i dużego elektoratu nastawionego negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda panie premierze Tusk - larum graja, a Pan porzuca 29.01.10, 08:05 obrone swietej Rzeczpospolitej?! Tak byc nie moze - nie mozna dopuscic do tego, zeby kacze swolocze osmieszali Rzeczpospolita Polska przez nastepne 5 lat - blagam o przeanalizowanie sytuacji i zmiane decyzji dla dobra naszej Ojczyzny! Jezeli Pan zrezygnuje z kandydowania, kaczy psychopata pograzy Polske w kaczym gownie na nastepme piec lat - litosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
john2010 Re: panie premierze Tusk - larum graja, a Pan por 29.01.10, 08:30 Hehe większego szamba niż to które zrobili ludzie z PO nawet SLD nie potrafiło zrobić.... Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Re: panie premierze Tusk - larum graja, a Pan por 29.01.10, 08:46 jezeli ci kmiotku odpowiada kacze szambo, to siedz w tym gownie! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Ale się mohery pieklą! Czytajcie Lisickiego w "Rz" 29.01.10, 08:18 Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 L.Kaczynski ma szanse wygrać tylko z Jarkaczem ! 29.01.10, 09:00 Bo tylko Jarkacza,Polacy nienawidzą najbardziej ! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Może jeszcze z Klempą i Marzeną Wróbel. 29.01.10, 09:02 Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj To nie są "sondy", bo to są tylko "osądy" 29.01.10, 08:57 ==================== Od 20 lat to samo rozdanie z tego samego steropianowego klucza. Reszta, to tylko "przystawki" dla tzw. większości parlamentarnej i żebrającymi o ochłapy z wielkopańskich stołów poetosowych "elyt". Ech, "mordy wy nasze...". Ten partyjny monopol już zaczyna się kruszyć, bo takiej nędzy społeczeństwo może dłużej nie wytrzymać. Sama tylko PZPR liczyła 3 miliony członków, a do tego około ćwierć miliona Stronnictwa Demokratycznego i ZSL. I jak skończył ten naprawdę wielki ideowo i silny gospodarczo ruch społeczny??? A POPiS to raptem 50 tysięcy członków...! Czy to normalne, że taka garstka ludzi może zupełnie swobodnie decydować o losie 36 milionów ludzi tego zabiedzonego państwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 darkraj, sranie w banie, komuszy betonie... 29.01.10, 09:05 Rzęzisz jełopie, jak Sobecka na kiblu... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: pw2221, sranie w banie, solidaruchowy śmieciu 29.01.10, 09:22 pw.2221 napisał: > Rzęzisz jełopie, jak Sobecka na kiblu... ============================ Twoja japa bliżej i nie będzie różnicy od wychodka. Potrafisz kmiotku wskazać elementy "komuszego betonu" w tym komentarzu? Jeśli ci pasuje być "rządzonym" przez znikomą liczbę twoich panów, to twoja zapaskudzona wola. Nie jest to jednak wystarczający powód do ujadania, jak wystraszony wsiowy kundel zza płotu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Konieczna jest zmiana konstytucji 29.01.10, 09:07 Veto prezia powinno być utrzymane. Ale jego odrzucanie powinno następować przez głosowanie zwykłą większością przez Zgromadzenie Narodowe (Sejm+Senat). W zmienionej konstytucji wiele innych spraw powinno być doprecyzowane. Prezio powinien być tylko reprezentantem narodu, realizującym politykę zagraniczną rządu. Oznaczałoby to, że w koniecznych okolicznościach prezydent występując w sprawach naszej polityki zagranicznej powinien realizować założenia rządowe w polityce zagranicznej - pod rygorem zbrodni stanu. Prezydent powinien mieć możliwość veta w sprawie głównych założeń polityki zagranicznej rządu. Veto to powinno być akceptowane lub odrzucane przez Zgromadzenie Narodowe zwykłą większością, co powinno następować po expose premiera i ewentualnym vecie preziowym. Jeśli ma być utrzymany senat, to należy wzmocnić jego rolę w nadzorowaniu naszej demokracji - poprzez zwiększenie adresów konstytucyjnych dla Zgromadzenia Narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Polska Rycha ,Zbycha i o.Adama 29.01.10, 09:09 no i hordy zachwyconej tym faktem blokowej inteligencji. Polacy sa sporo glupsi od zmanipulowanych totalnie Rosjan Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Dlaczego GW w swoim na siłę wmawianiu kandydatów 29.01.10, 09:11 ========================= zwanym "sondą" nie umieściła opcji zerowej "żaden z wymienionych" lub "inny kandydat"? Znowu mendialne manipulacje zanim ktoś zacznie się zastanawiać jeszcze przed rozpoczęciem kampanii wyborczej. Czyli co, ma być utrwalone w podświadomości czytelników, że jeden tylko z tych wymienionych? A jak się trafi bezpartyjny fachowiec, to już nie będzie miał szans, bo POPiSowi popsuć może szyki i plany w obsadach miododajnych fotelików, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Kandydat Platformy pewnie wygrywa 29.01.10, 09:19 Brak w sondazu dwoch najwazniejszych kandydatow stanowi o tym,ze jest on niewiele wart.W mojej opinii wiekszosc internautow glosowaloby na Sikorskiego albo Cimoszewicza. Niestety obaj ci politycy nie naleza mimo wszystko do ulubiencow wodza Platformy.Jestem pewien,ze w drugiej turze wyborow kazdy z tych politykow moglby walczyc z Tuskiem jak rowny z rownym a gdy Tuska zabraknie w wyborach i ich tez to beda one nieciekawe,bezbarwne. Odpowiedz Link Zgłoś
agenor "Badacze" manipulację mają we krwi? 29.01.10, 09:21 Czy sondażownie mogłyby choć raz zrobić rzetelny sondaż? Bo ten znów został zmanipulowany... Red. Szacki słusznie zauważył, że ludowcy nie wybrali jeszcze swojego kandydata. Trzeba jednak do tego dodać i to, że Waldemar Pawlak zdecydowanie wykluczył swoje kandydowanie. Po co więc wprowadzono jego nazwisko do pytań sondażowych? Albo po co znalazło się w nich nazwisko Marka Jurka? Przecież oczywiste jest, że im więcej nazwisk w pytaniu, tym bardziej rozproszone będą wskazania respondentów. Gdyby pytano tylko o poparcie osób rzeczywiście zamierzających kandydować, to już dziś okazałoby się, że poparcie udzielane Andrzejowi Olechowskiemu jest większe od poparcia dla Lecha Kaczyńskiego. Czy badacze opinii nie zdają sobie sprawy z tego, że konstrukcja narzędzia badawczego wpływa na uzyskiwane dane? A może są oni badaczami tylko z nazwy, których celem jest nie badanie rzeczywistości, ale jej urabianie? Nie poddajmy się tym prymitywnym chwytom! Wybierzmy na Prezydenta tego kandydata, którego MY I TYLKO MY uważamy za najlepszego. Ja za najlepszego uważam Andrzeja Olechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
arturk17 Anne Applebaum pierwszą damą? 29.01.10, 09:25 Czy wyobrażacie sobie taką pierwszą damę? Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Re: Anne Applebaum pierwszą damą? 29.01.10, 09:47 Ja sobie wyobrażam że ona ma w poprzek i klapie jak schodzi po schodach... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Kandydat Platformy pewnie wygrywa 29.01.10, 09:30 Wisi mi i dynda kto zostanie prezydentem, brać udział w uroczystościach ,rozdzielać medale i odznaczenia oraz pozować do zdięcia może każdy oby nie Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Kandydat Platformy pewnie wygrywa 29.01.10, 09:34 Wzruszony jestem, niesamowite! Kto będzie z ramieni9a |Platformy Prezydętem? MożeZebo? MOże miro?no może schetga! Gnuj Proszę Państwa Gnój, To jest Polska , To jest Polska właśniie? Dramat mój i mojej rodziny! Mówię wszysrkim!!!Posłuchajcie!!! W Szczecinie ludziom zwykłym ukradziono miezkania komunalno socjalne! Chciano przechytrzyć Sąd Powszechny!! To się nie udało !!!!! Ludzie takich mieszkań ukradziono seti!!! Konsekwencji nie ma !! Pani Pitera, na miłość Boską! Co się dzieje? Zwykłą kradzież mienia socjalnego Pani toleruje? Na Pana Boga! To jest wyrok Sądu Powszechnego! Co to jest tak zwana Gmina się pytam? Pani Juljo na Pana Boga,Przysięgam, że tym ludsziom , benificjentom tych mieszkań socjalnych w twarz kiedyś napluję! Złodzieje! Po prostu zwykłe gnoje, zwykła banda złodsieji, jeszcze się w Wysokim Sądzie spotkamy szuje jedne! Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Kandydat Platformy przegra z kretesem 29.01.10, 09:43 Tusk mógł, wzorem Kwaśniewskiego, grać prezydenta wszystkich Polaków i jednoczyć ich pod flagą "antyPiS" i ograć Kaczenkę. Komor i Sikor tego atutu nie mają, mają za to liczne felery. Komorowski to taki spokojniejszy Gowin albo Niesioł. Wywodzi się z ultra koserwatywnego korzenia i dla lewicy jest całkowicie nie do przyjęcia. Sikorski ma żonę Żydówkę i synów Żydów (bo wg żydowskiego prawodawstwa z matki Żywdówki )w związku z tym polegnie, bo 80% wyborców niezależnie od preferencji politycznych, nie chce mieć za pierwszą damę pani Apelbaum... Tusk mógł ograć Kaczyńskiego, ale jego zastępcy już raczej nie. Kaczyński przegra jeśli do II tury wejdzie z Olechowskim lub Szmajdzińskim, bo wtedy cały elektorat antyPiS zagłosuje przeciw niemu. Kaczyński wygra (z palcem w tyłku:) jeśli do II tury wejdzie z Komorem lub Sikorem, z przyczyn opisanych wyżej, a także dlatego, że lewica zagłosuje na Kaczyńskiego, żeby nie oddać pełni władzy PO i osłabić PO przez wyboramni parlamentarnymi. Tusku spieprzyłeś sprawy PO... Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Radek pantoflarz 29.01.10, 09:51 Mąż pani Anki Appelbaum polegnie zniszczony przez "watahy pisowskie". Odpowiedz Link Zgłoś
knock.out.4 To pokazuje ile warte są takie sondaże 29.01.10, 10:07 śmiech na sali... Jak to zgrabnie ujął Giertych, nawet Gosiu by wygrał z Komorowskim. I dlatego Komorowski będzie kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
katia_2 Apel do Napieralskiego! 29.01.10, 10:10 Proszę w wyborach wystawić Olejniczaka, a notowania będą zdecydowanie lepsze, a może całkiem dobre. Swoje animozje odłożyć Panie Napieralski do lamusa, a robić to co dobre dla kraju, a nie dla siebie. Egoizm Pana zabija lewicę. Czyżby Pan tego nie widział? Z wyrazami szacunku, sympatyczka lewicy, głosująca na PO. Odpowiedz Link Zgłoś