true_chilis Rapidshare, to dla ciebie czarna magia? 02.02.10, 18:25 Zapomnij o tym, za pośrednictwem programu: fixrapid.com/?premium=pikny to dziecinnie proste. Możesz pobierać codziennie 1015 GB, a gromadząc większość ilość pkt, zwiększony limit dziennego pobierania do 2.00 GB, 3.00, 5.00 GB lub 10.00 GB. Wszystko zależy od Twojego indywidualnego linku który gdy się już zarejestrujesz wklejasz gdzie tylko możesz. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Z siekiera wtargnął do urzędu i zażądał... od 02.02.10, 18:55 Faceta przymkną - problem zniknie. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_do_pyskowania Zuch chlop!!! 02.02.10, 21:17 Miejsce akcji: Miasto wojewodzkie, odzyskane, a jakze od hitlerowskiej gadziny. Czas akcji: Glebokiej komuna. Aktorzy: Urzednicy tzw. "administracji osiedla", lokatorzy oraz ja. Przebieg akcji: Po wielkokrotnym wymienianu na wlasny koszt stluczonych szyb na korytarzu budynku, wykrecanych zarowek przez nieco mniej swiatlych obywateli lokatorow, oraz znikajacyh kloszy lamp, postanowilem zadzialac inaczej. Udalem sie do budynku administracji osiedla, wyluszczylem w czym rzecz stojac w sekretariacie tejze administracji, spotkalem sie ze standardowa odpowiedzia, po czym poprosilem pania urzedniczke o jej krzeslo. Krzeslo, na ktorym wlasnie siedziala. Pani, nieco skonfundowana, udostepnila mi krzeslo, po czym szczeka jej opadla jak zobaczyla, ze uzylem go do wejscia na jej biurko, gdzie tupiac po glupich papierach dolazlem do lampy wiszacej pod sufitem, zdjalem klosz oraz wykrecilem zarowke. Jak wychodzilem z pokolu ze zdobyta zarowka w dloni, pani juz dzwonila po milicje bardzo wydzierajac sie do sluchawki, aby szybko jechali, gdyz zlodziej ucieka z urzedu. Oczywiscie nie zdazyli, sprawa z milicja rozeszla sie po kosciach, a administracja nie zmieniala sie ani na jote. Zapamietali mnie tam oczywiscie do konca swiata, ale ci pracownicy, ktorzy i przedtem mieli olej w glowie, dalej traktowali mnie normalnie, tzn. byli w miare swoich mozliwosci pomocni, a durnie pozostali durniami. Odpowiedz Link Zgłoś