baniak-rulez 05.02.10, 17:28 Nie dziwię się, że przestało się im układać w związku, pewnie nie dostała nowej sukienki albo butów i "zaczęło się psuć". Niektórym babom to się na prawdę w głowach poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruczygcw ale blachara perfidna, powinno ją sie sprzedac na 05.02.10, 18:21 zachod do burdello bumbum Odpowiedz Link Zgłoś
mariachi77live Dlaczego na zachód? 05.02.10, 20:21 W Abidżanie i Lagosie tech chcą mieć trochę uciechy. Odpowiedz Link Zgłoś
kruczygcw Re: Dlaczego na zachód? 06.02.10, 14:45 mariachi77live napisał: > W Abidżanie i Lagosie tech chcą mieć trochę uciechy. tak mi się napisało, wydawało mi się że kobiety z europy środkowej i wschodniej są sprzedawane na zachód, tak jakieś fundacje trąbiły, ale jak dla mnie to ta konkretna blachara może być sprzedana nawet somalijskim piratom, współczuje temu chłopakowi hehe, ale rura perfidna, przypomniało mi to sytuacje sprzed kilkunastu lat kiedy mój ojciec wychodząc z kościoła wyrwał kartkę cygance, a było na niej napisane że prosi nie o jałmużnę tylko konkretnie o minimum 2 złote Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Klawo jak holera 05.02.10, 18:47 Jeszcze dobrze nie weszli a juz sa legendami w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_taxi_drajwer Chciała wymusić od byłego chłopaka 160 tys. zło... 06.02.10, 02:21 Widząc, że jej partner nie zamierza rozliczyć się z nią finansowo, postanowiła na własną rękę odzyskać pieniądze. O pomoc poprosiła swoich znajomych - 35-letniego Mariusza N. i 23-letniego Kamila W. Ah, jesteś tak wyemancypowana. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Frajerka 06.02.10, 09:07 Zamiast załatwiać sprawę przez prokuratora i sąd tak jak inna Aneta (Krawczyk), próbowała tańszym kosztem uzyskać/odzyskać pieniądze bo przecież nie ojca dla przyszłych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
dwabrowary Chciała wymusić od byłego chłopaka 160 tys. zło... 06.02.10, 10:02 Zawsze wiedziałem, że w każdej kobiecie drzemie k..wa. Tylko nie wiadomo, kiedy się obudzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatka_0 Re: Chciała wymusić od byłego chłopaka 160 tys. z 06.02.10, 11:00 dwabrowary nie mierz nigdy wszystkich jedna miarą bo to nie w porzadku!!! Tak samo mogłabym powiedziec o mężczyznach których juz spotkałam w swoim zyciu wrzucić do jednego worka wszystkich meżczyzn,bo jak kilku złych to juz wszyscy sa źli a przeciez tak nie jest... sami szukacie wypicowanych pustych panienek zamiast kobiet które prawdziwie potrafia kochac. Odpowiedz Link Zgłoś
nobiles28.0 Chciała wymusić od byłego chłopaka 160 tys. zło... 06.02.10, 10:24 zaraz pojawi sie tu mnostwo dziewczyn ktore zaczna bronic panienki i pisac jak to powinien jej kupic samochod skoro obiecal. przeciez sie jej nalezalo!! pieniazki tez jej powinien dac bo przeciez byla jego dziewczyna i na pewno dawala mu.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka_0 Re: Chciała wymusić od byłego chłopaka 160 tys. z 06.02.10, 10:53 witam Cie Nobiles28.0 Jakże sie mylisz...myslac ze pojawi sie zaraz pełno dziewczyn które beda bronic głupiej idiotki haha bardzo sie ciesze ze ja to spotkało,jak juz sie rozstali to nie ma prawa niczego żadać a obietnice przestaja istnieć...blachara jakich mnóstwo i tyle...ale wiekszość mężczyzn pewnie przyznasz mi racje sami szukaja laleczek Barbie pustych jak makówki po wysianiu maku zamiast wiazac sie z fajnymi kobietkami które dbaja o siebie i swój wyglad bez przesady pozdrawiam serdecznie z Koszalina Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Chciała wymusić od byłego chłopaka 160 tys. z 06.02.10, 11:21 beatka_0 napisała: (...)> zamiast wiazac sie z fajnymi kobietkami które dbaja o siebie i swój > wyglad bez przesady pozdrawiam serdecznie z Koszalina Masz rację - ja mam kochaną dziewczynę, która jest ze mną już prawie 2 lata , kochana nie "pusta" Barbie - zwyczajna może dla kogoś - dla mnie wierna i uczciwa a nie żadna blachara :-) pozdr z Wrocławia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kafrek11 Re: Chciała wymusić od byłego chłopaka 160 tys. z 06.02.10, 11:22 ... dla kasy wszystko ... wstyd urlik.pl/wiadomosci-z-kraju/ Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 głupi 08.02.10, 07:38 Głupi ten facio. Laska jest zadziorna i ma kumpli. Jak wyjdzie to dopiero Jemu pokaże. A moze nawet z ciupy pokieruje innymi... A swoją drogą obietnice należy spełniac!Ale głupek o tym nie wie bo to zwykły kundel. Odpowiedz Link Zgłoś
maki669 Re: głupi 09.02.10, 15:44 hahaha co za głupia pipka :D nie dość, że koleś ją zrobił jak chciał obiecując farmazony to jeszcze pozbył się problemu wysyłając ją i kolegów do kicia :D rotfl, takie laski są najlepsze - można je wykorzystywać jak się chce bo za głupie są aby uświadomić sobie co się dzieje... hahah epic win Odpowiedz Link Zgłoś