bydlo_prof_wb Nieważne co powiedział, ważne co napisała GW. 15.02.10, 17:36 A jak napisała, że powiedział "haki", to powiedział... cbdu _________________________ Polskie społeczeństwo jest od lat bombardowane konglomeratem półprawd i bezczelnych kłamstw. Dobre zmieszane ze złem, uczciwość z nieuczciwością i cwaniactwem. Dlatego normalny i uczciwy człowiek zagoniony troskami dnia codziennego nie jest w stanie samodzielnie w tym się odnaleźć i pozbierać. [prof. R. Kozłowski] "[...] Ja ci powiem szczerze Rysiu. Ja nie mam już siły walczyć z tym wszystkim. Jakby Grzegorz [Schetyna] i Mirek [Drzewiecki] trochę pomogli, przecież wiesz, blokuję tę sprawę [dopłaty] od roku. To wyłącznie moja zasługa...". [Z. Chlebowski] Jest prawdą że rządy w Polsce zostały zbudowane na bagnie przestępczości rozwiniętej do perfekcji w okresie stanu wojennego. [...] Platforma Obywatelska jest przykryciem dla zorganizowanej przestępczości. [poseł Antoni Macierewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
szokez bydlo_prof_wb, szambowniku, a może"newsweek" ??? 15.02.10, 17:41 czytaj z uwagą obesrańcu... Odpowiedz Link Zgłoś
rush2112 Re: bydlo_prof_wb, szambowniku, a może"newsweek" 15.02.10, 19:10 Dziękuję Ci prawdziwy polaku za wpowiedź. Zaszczyt to dla mnie poznać twoje zdanie gdyż nie mam okazji ( celowo) posłuchać szmatławców rm , nd czy też innych plugawych ziejących nienawiścią mediów. Na pochybel. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A Ty intelektualisto zacznij prawdę czytać... 15.02.10, 19:59 to i słoma z butów mniej będzie Ci wychodzić z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A Ty intelektualisto zacznij prawdę czytać... 16.02.10, 07:54 A ty zacznij samodzielnie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nieważne co powiedział, ważne co napisała GW. 15.02.10, 17:46 Co powiedzał mozna wyczytać literka po literce w "Newsweeku" i jeżeli dysponuje się umiejętnością czytania ze zrozumieniem (o co Ciebie oczywiście nie smiem podejrzewać) w sposób łatwy można wyciągnąć wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A co może wyczytać bezbożnik i analfabeta jak Ty? 15.02.10, 20:24 Pewnie nie więcej niż ślina przyniosła panu redaktorowi na język. Poza urojeniami niewiele w tym prawdy będzie, by nie rzec nic. __________________________ Poziom młodych i wykształconych rzeczywiście bezpardonowo bije po oczach i poraża swym intelektem... [tw_wielgus] Jeśli pisze to taki ignorant, by nie rzec tuman przydrożny od języka ojczystego jak Ty, to musi być z nimi rzeczywiście kiepsko, nie mówiąc już o starych i niewykształconych. Wierzę Ci na słowo. Z dużą uwagą zacząłęm obserwować swoją stopę. Obejrzałem ją pod wszystkimi możliwymi kątami ale nie dostrzegłem platfusa co skontestowaem z dużym zadowoleniem. Także traktuję wezwanie do milczenia jako skierowane w innym kierunku... [tw_wielgus] Niuanse i meandry tej "złotej myśli" są tak głębokie, że pewnie nawet autorowi są obce i nieznane do końca. No i broń Panie Boże abyś pokornie i w strachu przed swymi odkrytymi kolejnymi złotymi myślami zaprzestał publikować moje, pod którymi w całej rozciągłości się podpisuję... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A co może wyczytać bezbożnik i analfabeta jak 16.02.10, 07:55 Opisujesz to czego np. nauczył się niejaki Wybranowski w Nazi Dzienniku zanim poszedł do Rzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Nieważne co powiedział, ważne co napisała GW. 15.02.10, 17:57 Aleś sobie autorytet znalazł! Psychol Maciarenko na usługach kurdupla rozwalił polski wywiad by kwity na Rajmunda K. nie dostały się w "niepowołane ręce" ! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jakiż to dyshonor dla ITI i reszty czeredki... 15.02.10, 20:33 musiał być, która wniosła dziarsko pozwy do sądu i przegrała z kretesem pod rząd 22 procesy z "psycholem" Macierewiczem przez nokaut, bo nie potrafiła wykazać kłamstwa jakoby na ich temat zawartego w raporcie o WSI. Ty tumanie przydrożny nawet jego nazwiska poprawnie nie potrafisz napisać, bo przekracza to Twoje skromniutkie możliwości intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Jakiż to dyshonor Prawda po pisowsku czyli III 15.02.10, 23:10 Prawda po pisowsku czyli III rodzaj prawdy Tischnera. Maciarenko w normalnym rozumieniu przegrał wszystkie procesy. Nie odpowiada za to materialnie za skutki swojej oszołomskiej działalności tylko dlatego, że pełnił wtedy funkcję w MON i to ministerstwo płaci za jego durnoty. A właściwie my-podatnicy. Przyjdzie czas, to zedrzemy z niego te pieniądze do ostatniej złotówki ! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb No i tu się obajwia Twoja ignorancja... 16.02.10, 18:39 A kto kazał im płacić? To MON płaci tam i za to samo gdzie Macierewicz wygrał? Zedrzemy, ale z Klicha. No i z Ciebie za te bzdety co bezkrytycznie i bez jakiejkolwiek wiedzy wypisujesz. RLCF Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Nieważne co powiedział, ważne co napisała GW. 15.02.10, 18:23 to tak jak ty, nie wazne co napisal "newsweek" wazne co ty napisales,ze to GW napisala hahahahahahahahaha mowielem ze przerastasz swego guru gebbelsa ( przez dwa B,i z malej litery)..;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Nieważne co powiedział, ważne co napisała GW. 15.02.10, 18:24 mowilem ze przerastasz swego guru gebbelsa ( przez dwa B,i z malej litery)..;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A "nie ważne" razem geniuszu forumowy... 15.02.10, 20:39 No a "Goebbels" rzeczywiście przerasta Twoje możliwości intelektualne wielokrotnie (tak na oko sądząc i średnio biorąc, to jakieś cztery razy). No i do szkoły jeśli piaskownica już dla Ciebie za ciasna i reszta dzieciaków już się nie chce z Tobą bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: A "nie ważne" razem geniuszu forumowy... 15.02.10, 22:01 bydelko inteligent - szpagatowy wydal glos?,,hahahahahhhh "Goebbels" rzeczywiście przerasta ciebie? ale probuj dobrze ci idzie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus "Jarosław Kaczyński: Gdybym ja był prezydentem..." 15.02.10, 17:40 To Łukaszenko by dwa razy w miesiącu przyjeżdżał do Polski na korepetycje. Niemniej te jak i inne marzenia prezesa można między bajki włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Ten człowiek nigdy nie miał za grosz honoru, uczci 15.02.10, 17:46 Cały kurdupel! Ten człowiek nigdy nie miał za grosz honoru, uczciwości i odwagi. Obrzuci kogoś g.wnem a potem się wykręca, że to nie on a w dodatku to była perfuma. Większego krętacza i kłamcy w zyciu nie widziałem ! I na taką kreaturę miałbym głosować ? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Ten człowiek nigdy nie miał za grosz honoru, 15.02.10, 19:57 wyjatkowa swinia!!jak to scierwo funkcjonuje w tym panstwie??takie bydle!! w sam raz do towarzystwa tego torunskiego zlodzieja ksywa "ojciec"!!!wscieklizna bije mu z pyska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ad2009 Re: Produkcja "hakow" w Michnikowskiej redakcji 15.02.10, 17:49 Jak się tak denerwujesz to po co wchodzisz na to forum? Jakoś nikt Twojego bełkotu nie wycina. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Jarosław Kaczyński: Nikt nie zbiera haków na Si... 15.02.10, 17:50 Kaczynski twierdzi, ze "sprawa jest powszechnie znana" ale on nie moze o szczegolach mowic bo jest "zwiazany tajemnica panstwowa".Jesli sprawa jest powszechnie znana, to jest ona tajemnica poliszynela czyli wszyscy wiemy o co chodzi. Powszechnie znane jest ze braciszki pod dachem nie maja tak poukladane jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Obrsrajnoga Jarosław Kaczyński klęską RP. 15.02.10, 17:53 Obrsrajnoga Jarosław Kaczyński i spółka są największym nieszczęściem dla Polski po roku 1989r. Nikt tak nigdy nie podzielił Polaków jak on i jego kapciowi. Przykładów nie trzeba daleko szukać. Wystarczy popatrzeć na fora. Tej wzajemnej niechęci Polaków przed rządami Kaczyńskiego NIE BYŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod obrzydliwy kurdupel bredzi jak zwykle 15.02.10, 17:53 taki bełkot kochają tylko w RadioMaRyja Odpowiedz Link Zgłoś
brunhilda666 Psychika ktryje się w dziedziczonych genach! 15.02.10, 17:53 www.bankier.pl/forum/temat_co-wiemy-o-kaczynskich-a-to-dobre,6060165.html Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Jarosław Kaczyński: Nikt nie zbiera haków na Si... 15.02.10, 17:55 Ubaw mam z posłów PIS, których dziennikarze proszą o komentarz do kolejnego wygłupu ich prezesa - ale się zwijają, aby zapewnić o jego geniuszu, który nawet dla nich jest niezrozumiały, ale niewątpliwy!!! Widziałam jak Kempa, która napastliwie przesłuchuje w komisji, jest pewna siebie i arogancka, ale wobec swego prezesa była inna: spocona, spięta, czerwona na twarzy, mówiła nawet wolniej i ... nie była głucha. Tak się bała, bidulka, że jak coś nie tak pójdzie to będzie miała się z pyszna... Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: J.Kaczyński: Nikt nie zbiera haków na Sikorsk 15.02.10, 17:55 Kaczyńskiemu chodzi o to że Sikorski brał forsę od Ruskich w czasie gdy był w Afganistanie? Przecież to standard. W drugiej części wojny Ruscy bardzo często kupowali spokój od Mudżaheddinów za pieniądze więc fakt że mógł w tym pośredniczyć Sikorski nie wydaje się być niczym szczególnym w tamtym miejscu i okolicznościach. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.nawrot Sikorski na prezydenta!!!!!!!wreszcie będziemy się 15.02.10, 17:58 ... jakoś prezentować na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah co na to dziennikarze 15.02.10, 18:03 Newsweek ,czy wywiad byl autoryzowany?????/ Odpowiedz Link Zgłoś
krys_76 Agent brytyjskiego wywiadu? Są takie sugestie...? 15.02.10, 18:05 Były sugestie, że Sikorski jest agentem brytyjskiego wywiadu. Ponoć został zwerbowany podczas studiów na Oxfordzie. Taka spiskowa teoria wiele wyjaśnia: skąd nie mając majętnych rodziców miał kasę oxfordzkie studia i podróże po całym świecie? Skąd wzięły się astronomiczne pieniądze na dworek pod Bydgoszczą? Czy Anna jest super zakonspirowaną agentką brytyjskiego albo amerykańskiego wywiadu? Moim zdaniem wszystko to jest możliwe i sprawdzenie tego jest robotą dla naszych służb. Z mojego osobistego doświadczenia: Sikorski to wyjątkowo inteligentny i sympatyczny koleś (słuchałem kilku Jego prezentacji np. podczas warszawskiej konferencji "Polska Pomaga" rok temu). Jest też bardzo pracowity, należy do nielicznych polskich polityków, którzy potrafią przyjechać z wykładem albo mikołajkowymi prezentami do małomiasteczkowej podstawówki- to też doświadczenie z pierwszej ręki. Gdyby Go oczyścić z tych MI-suggestions to raczej bym na Radka zagłosował. Odpowiedz Link Zgłoś
brunhilda666 Re: Agent brytyjskiego wywiadu? Są takie sugestie 15.02.10, 18:26 Ale nie jest agentem mosadu co w przypadku kurdupli nie jest wykluczone z uwagi na ich korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Jarosław Kaczyński: Nikt nie zbiera haków na Si... 15.02.10, 18:09 Sikorski musi być kandydatem platformy, bo wygrywa 98% z kaczyńskim,a nie Komorowski bo on jest myśliwym i zabija zwierzęta.Jak można strzelać do saren i innych zwierząt, przecież to jest chore! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_komentator Jarosław Kaczyński: Nikt nie zbiera haków na Si... 15.02.10, 18:12 Dr. J Kaczyński, stosuje metodę, dr. J Goebbelsa, pytanie czy skutecznie? Nic nie ma do Komorowskiego? Ale co? Sikorski mocniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka I - wszy śmieć IV RP 15.02.10, 18:13 Jarosław Kaczyński to jest nieodpowiedzialny polityk. Słowa które wypowiada mówią więcj jak jego przystojna sylwetka. Powiem krótko to I -wszy śmieć IV RP który został wymieciony. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Lepper już prawie w mamrze, teraz kolej na Jarusia 15.02.10, 18:22 czyli herszta tego nikczemnego spisku znanego jako Czwarta Erpe. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
pisochlapus Jarosław Kaczyński: Nikt nie zbiera haków na Si... 15.02.10, 18:19 A jakże można powiedzieć o tym co powiedział Kaczyński? Czy to nie szukanie haków? Przecież PiS w tym jest mistrzem. Czy to pierwszy raz? A czy nie był to hak, kiedy na Tuska znany z podobnych spraw Jacek Kurski ,,wyciągnął" jego dziadka? A czy to tylko to? Przecież na każdym kroku szuka się haków. Nie musi dosłownie prezes PiS-u nazywać tego co robi hakiem, ale to jest właśnie potocznie nazywanie hakiem i nie ma co się tłumaczyć, bo ludzie wiedzą już wszystko o PiS-e. Dobrze, że nawet pan Romaszewski, znany działacz solidarnościo wy opuścił klub PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Jarosław Kaczyński: Nikt nie zbiera haków na Si... 15.02.10, 18:26 Patrzcie i porównajcie: www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-51809-5.html Chyba wiecie, co mam na mysli ...... Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Kaczyński: Wywiad? Jaki wywiad? 15.02.10, 18:28 kierownik powie, ze nigdy nie udzielal wywiadu newsweekowi! wiadome sily manipuluja opinia publiczna! Odpowiedz Link Zgłoś
kin-iu "Gdybym ja był prezydentem?" 15.02.10, 18:28 "Gdybym ja był prezydentem?" a kto niby jest prezydentem ? Lechu to figurant , rządzi Jarosław , gwoli ścisłości dodam że w mordę gwałcony Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:To jest zakamuflowany atak PO na Sikorskiego . 15.02.10, 18:30 Wywiad jest zmanipulowany a już ewidentnie z tymi hakami ! Wydawać by się mogło na pierwszy rzut oka że przeciwko Jarosławowo Kaczyńskiemu redaktorzy zastawili jakieś sidła w które to prezes miał wpaść jak śliwka w kompot ? Teoretycznie możliwe,tylko za łatwe żeby uwierzyć ! Mnie się jednak wydaje że prawdziwym adresatem tego ataku jest właśnie że jednak sam Radosław ,a JK się tu tylko posłużono ! : ) Komuś w platformie mógł nie pasować Radosław z uwagi na to że za bardzo błyszczy.Wiadomo że PO to jest partia w której wódz nikomu nie pozwala podskoczyć wyżej pasa. A tu angielsko języczny i światowy Radek ,jeszcze jako prezydent mógłby się zbytnio usamodzielnić ,i co gorsza mieć coś do powiedzenia. !Czy nie bardziej logicznie wpisuję się w ten sielankowy obraz pantoflarz Bronisław ! ? : ) Oczywiście że atak na Radka nie mógł wyjść z platformy z uwagi że przed wyborcami nie można było naruszyć jedności,jednomyślności i czystości partyjnej,a tylko co wszystkim wiadome z opozycji. (W komunie też partia na zewnątrz była spójna ,ale wewnątrz ostre tarcia) Teraz potrzebny już był tylko jakiś podkład czyli wywiad, a resztę właśnie hakami wyciągneli sami redaktorzy ! Oczywiście na jednym ogniu dyskredytuje się samego Prezesa,PiS,oraz brata kandydata! A to wszystko ma pomóc kandydatowi platformy tyle nie będzie nim Radek. O dziwo nie tak dawno platforma odłożyła decyzję i coś dłogo nie mogą jej podjąć.A Palikot jako dobrze poinformowany miał powiedzieć że jeśli zadecyduje prezydium to kandydatem zostanie właśnie Bronek. Jakkolwiek jeśli moja hipoteza okazałaby się prawdą,to z podziwem wtedy przyznam że jest to koronkowa robota,godna najlepszej spec służby ! Odpowiedz Link Zgłoś
prezduren Klamczynski robi robote dla PO? 15.02.10, 18:33 takiemu glupkowi daliscie prezwesure? heheheh wolak potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re:To jest zakamuflowany atak PO na Sikorskiego 15.02.10, 18:40 Nie wiem co bierzesz, ale jednego jestem pewien, tego nie sprzedają w aptece... Odpowiedz Link Zgłoś
prezduren Jarosław Kaczyński:Kiedy on NIE klamie? 15.02.10, 18:31 ten maly klamca i chamek juz pokazuje co polak potrafi: byc zalosnym petakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Radku Sikorski! 15.02.10, 18:35 Jeśli wiesz o co Kaczyńskiemu chodzi, to powiedz to pierwszy. I publicznie wyśmiej tego żałosnego faceta. Po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Radku Sikorski! 15.02.10, 20:35 Mogę się założyć, że nie powie. na logikę to byłoby najlepszym rozwiązaniem, jesli rzeczywiście nie ma nic na sumieniu odpaliłby ten granat który okazałby sie byc kapiszonem. Tyle tylko ze prawda jest inna. Kaczyński nie powiedział ani słowem o żadnych "hakach" co od wczoraj wmawiają mu cyngle Michnika, a Sikorski nie powie tego co wie też Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś