czarny.onyks 08.10.10, 12:39 na forum przez cały weekend hulaj dusza...szefa nie ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: Od dziś 08.10.10, 13:31 a nie wiem czy nie poszalejcie. może urwę sie do krakowa, mnie to nowe muzeum po łbie bangla... Odpowiedz Link
aretah Re: Od dziś 08.10.10, 20:30 no to się urwij i powiedz mi potem czy warto to muzeum oglądnąć... ja też się nakręciłam na nie nieco też są plany aby je obejrzeć w przyszłości Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Od dziś 08.10.10, 21:09 a ja mam na miejscu i jeszcze nie dotarłam.. wstyd... a tu warszawka zjeżdża nawet Odpowiedz Link
buena_luna Re: "...na gruncie rozpaczy..." ;) 08.10.10, 15:26 ...oj, będzie bal... na muzykę, tańce dzikie i piec lal Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: "...na gruncie rozpaczy..." ;) 08.10.10, 17:18 jedna flaszka, druga flaszka i też trzecia kurde blaszka leci Odpowiedz Link
kawamija Re: Od dziś 08.10.10, 18:19 bugelka napisała: > Unyyyy, to polej cuś może. Masz chatę wolną hehe TU picie, TAM picie.......forumowanie to niebezpieczne zajęcie wyjazd PICIE, pozostanie w domu PICIE......trzeba mieć zdrowie by jakoś wytrwać w tej samotności Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Od dziś 08.10.10, 19:53 ale to może być przyszłość najpierw picie więcej picia jeszcze więcej picia STOP-grupa AA a tam...pełno samotnych facetów Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Od dziś 08.10.10, 20:24 gospodarz się nie kwapi to częstujemy się same, barek stoi otworem Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Od dziś 08.10.10, 23:03 gdzie szef? lud ciężko pracujący w fabrykach wapna się zjawia po wyrobieniu miesięcznej normy w tydzień a jago nie ma??? kto będzie banował kochaną temperufkę? Odpowiedz Link
uny Re: Od dziś 08.10.10, 23:30 nic straconego. wsiadam w bolida i za 2h jestem na miejscu. robie przegląd "wojska" kilka "pilocików" i wracam do kwatery głównej. no może przy okazji coś wszamie -jak mi dadzą. hehehe Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Od dziś 08.10.10, 23:25 w takim razie można dzisiaj rozrabiać czy nie? flaszkę opróżniam -można tu czy iść w inne miejsce? Odpowiedz Link
uny Re: Od dziś 08.10.10, 23:29 dzisiaj można... sam być coś chlapnął... a potem porozrabiał. oj jakbym porozrabiał!!! Odpowiedz Link
czarnooka.temperufka Re: Od dziś 08.10.10, 23:35 tak tez chcę porozrabiać, bardzo chcę, bardzo!!!! chlapnij sobie i powiedz co myślisz o kobietach, po co ci one/ona. Odpowiedz Link
uny Re: Od dziś 08.10.10, 23:42 generalnie, bez chlapnięcia, powiem Ci że bez kobiet było by całkiem do d... cytując klasyka: "bo one są takie miętkie..." Odpowiedz Link