Dodaj do ulubionych

"Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat...

14.03.10, 10:10
Moze to i zabawne ,ale jak to sie ma do prawa wyborczego ?
Mamy tam luki ?
Powinien wypowiedziec sie Trybunal .
Obserwuj wątek
    • 88i88 "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 10:12
      Cos w tym jest ! PO stara się przejąc "babcie"- elektorat LPR . Stąd zbliżenie
      z Giertychem Romanem i lansowanie betonowego inkwizytora Gowina Jarosława .
      • gamon0 Wkrótce pojawi się hasło PO "Zabierz babci rentę" 14.03.10, 10:21
        no bo czemu nie...

--
        PO odwołuje się do niskich instynktów ciemnego ludu.

• aplus albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na prosta 14.03.10, 11:17
          • cillian1 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 11:26
            raczej związkowca, urzędnika, polityka, nie wiem dlaczego czepiasz się dziadków!
            Mają renty jakie mają, to nie oni nas najwięcej kosztują, tylko ci co są
            produktywni, a biorą kasę z budżetu, nie dając zbyt wiele innym ;)
            • tentutaj Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 11:50
              Wszyscy po 50-tce powinnni demokratycznie zostać zmuszeni do dobrowolnej
              eutanazji. NFOZ odżyje.
              • sympatyklewicy Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 12:09
                tentutaj napisał:

> Wszyscy po 50-tce powinnni demokratycznie zostać zmuszeni
                > do dobrowolnej eutanazji. NFOZ odżyje.
                PełO chodzi po głowie taki pomysł ???
                • koloratura1 Taki sobie sposób na zmniejszenie stresu... 14.03.10, 16:44
                  sympatyklewicy napisał:

> tentutaj napisał:
                  >
                  > > Wszyscy po 50-tce powinnni demokratycznie zostać zmuszeni
                  > > do dobrowolnej eutanazji. NFOZ odżyje.
                  > ********************
                  > PełO chodzi po głowie taki pomysł ???

Raczej oszalałemu z wściekłości PiSowi, przynajmniej jego przedstawicielom na forum.
                  W ramach ostrzegania przed PO.
                  • gamon0 Don Tusk znowu zastawia pułapkę na PiS... 14.03.10, 16:56
                    PO odwołuje się do niskich instynktów ciemnego ludu.

• slon2002 otruj babcię i dziadka i wszystkich staruchów >35 15.03.10, 10:49
                      wtedy zapanuje raj!!!
              • sympatyklewicy Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 12:12
                tentutaj napisał:

> Wszyscy po 50-tce powinnni demokratycznie zostać zmuszeni
                > do dobrowolnej eutanazji. NFOZ odżyje.
                Ale czy to polityków też by dotyczyło, czy tylko pospólstwa ???
              • metalslug5683 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 12:51
                bez przesady chłop, czy baba po 50-ce jeszcze sporo zaorze -nie oglądałeś Zapaśnika? :D Co innego po 60-tce...
            • aplus Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 11:51
              PO-bratymcow sie nie rusza PO-obniez dawnych agentow ktorzy stol
              okragly PO-mogli zmontowac zeby mozna by PO-kradac.

Tym niemniej doskonale wiem dlaczego nie rozumiesz sarkazmu i wcale a
              wcale mnie to nie dziwi
              • cillian1 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 12:06
                sarkazmu???? zacytuj ponownie ;)
                • aplus Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 13:19
                  masz w tytule.
                  "Tytul" - do slownika wyrazow obcych zajrzyj
                  • cillian1 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 13:34
                    < wyrazow obcych
                    nie wiem, zcy tyt. muszę sobie tłumaczyć, słowo "sarkazm" to raczej tłumaczenie
                    tobie się przyda ;)
                    Wkleić link?
                    • aplus Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 13:47
                      ja tobie wkleje twoja wlasna odpowiedz:

> raczej związkowca, urzędnika, polityka, nie wiem dlaczego
                      > czepiasz się dziadków!
                      > Mają renty jakie mają, to nie oni nas najwięcej kosztują,
                      > tylko ci co są produktywni, a biorą kasę z budżetu, nie dając
                      > zbyt wiele innym ;)

i to nie jest sarkazm w/g PO-wca ?
                      • cillian1 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 13:52
                        > i to nie jest sarkazm w/g PO-wca ?
                        to jest fakt! Nie sarkazm!
                        Sarkazm, to będzie to:
                        Jarek czy Tusk ma taką samą opiekę, jak moja babcia, czy ja :) Ale dopiero po
                        odejściu z rządu ;)
                        • aplus Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 14:18
                          cillian1 napisał:

> > i to nie jest sarkazm w/g PO-wca ?
                          > to jest fakt! Nie sarkazm!

ok ludzie slyszeliscie: PO-owiec do dobijania wzywa !!!!
                          Wystarczylo lekko PO-dpuscic !!!!!!

> Sarkazm, to będzie to:
                          > Jarek czy Tusk ma taką samą opiekę, jak moja babcia, czy ja :) Ale
                          dopiero po
                          > odejściu z rządu ;)

nie chociaz to moglby byc sarkazm ale tylko w patoligcznym PO-
                          srodowisku (pleonazm) w domysle ktorego to srodowiska jest
                          akceptowalnym dobijanie babc czy ciebie po odejsciu z rzadu jako
                          stanowiacych material bezuzyteczny, balast spoleczny, bezwartosciowy
                          zob. tez ideologia faszyzmu=korporacyjny kapitalizm panstwowy.

W srodowiskach innych (czyli glupich w twoim PO-strzeganiu swiata)
                          babcia sie opiekujemy zatem nie bylby to sarkazm ale stwierdzenie
                          calkowicie niezrozumiale wrecz glupie czyli inne inne.
                          • cillian1 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 14:22
                            bredzisz jak pomyleniec, czy pisiarnia, czy PO dalej będzie tak jajk jest. Ty
                            nie ukarzesz kurskiego czy jarka za kłamstwa i obietnice łatwe do spełnienia! Ja
                            to zrobię, piesiewicza nie wybiorę, chlebowskiego czy drzewieckiego również, ty
                            dalej zagłosujesz na Jarka czy kurskiego ;) Ale to twój wolny wybór!

> akceptowalnym dobijanie babc czy ciebie po odejsciu z rzadu
                            chciałeś zabłysnąć, jak zwykle wyszedłeś na durnia! chyba jesteś przyzwyczajony???
                            • aplus Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 14:25
                              argumenciki sie skonczyly zaczynamy inwektywy co PO-paprancu ?
                              • cillian1 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 14:27
                                piszesz o I części, czy o drugiej mojego posta?
                                • aplus Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 14:34
                                  to posty tez masz dwuczesciowe ?
                                  jak mentalnosc ?
                                  • cillian1 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 14:47
                                    > to posty tez masz dwuczesciowe ?

ba, nawet mózg mam z dwu,
                                    ty masz pewnie z jednej połówki (druga zanikła, bo i zbędna), do plucia i srania? :D
                                    • aplus Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 14:53
                                      cillian1 napisał:

> > to posty tez masz dwuczesciowe ?
                                      >
                                      > ba, nawet mózg mam z dwu,
                                      > ty masz pewnie z jednej połówki (druga zanikła, bo i zbędna), do
                                      plucia i srani
                                      > a? :D

moze tak ty przeciez wszystko wiesz jak twoj duce, ale nawet jesli
                                      to co za roznica jedna polowka vs. dwie ale za to obie do dupy ?
                                      • cillian1 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 15:24
                                        > to co za roznica jedna polowka vs. dwie ale za to obie do dupy ?
                                        ty masz dwie tam gdzie jest doopa właśnie, i nigdzie więcej.
                                        Zresztą nudzi mnie ta pyskówka na poziomie smarka! ;)

EOT dzieciaku!
              • a.k.traper Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napisz 14.03.10, 12:42
                Twoje brednie nie świadczą pochlebnie o twoim rozumku i wiedzy.
                Napisz tez ile i kto ukradł i zrób rewolucję w celu dokonania
                sprawiedliwosci dziejowej. By miec dobre informacje zapytaj
                J.Kaczyńskiego lub L.Wałęsy, oni dobrze znaja historię Magdalenki,
                te wiedze posiada tez Kościół i generałowie Kiszczak oraz
                Jaruzelski. Możesz tez zapytać Bendera i Macieja Giertycha by miec
                informacje z kilku źródeł. Czas zakończyć opowiadanie bzdur i
                szerzenie kłamstw a podziękować tym co montowali porozumienie że nie
                było "festynów ulicznych" jak w Rumunii.
                • aplus Re: Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napis 14.03.10, 13:23
                  nie ma bo ukradli proste ale nie dla ciebie.
                  was na kurasach ucza ze nie ma bo narod glupi leniwy i dlatego PO-
                  okragly stol trzeba bylo zrobic zeby zmondrzal i zaczal pracowac =
                  dawal robic sie w bambuko
                  • cillian1 Re: Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napis 14.03.10, 13:38
                    ale do kogo masz pretensję, do Jaruzela, do Kaczki, Wałęsy, Tuska, Kwacha do
                    kogo????
                    • aplus Re: Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napis 14.03.10, 13:52
                      a czemu pytasz ?
                      Tusk kazal ?
                      zastanawia sie kogo wydac na pozarcie bo kopanie Kaczki juz troche
                      nudne sie zrobilo ?
                      • cillian1 Re: Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napis 14.03.10, 14:08
                        pytam, bo nie wiem czy nie gadam z oszołomem, mającym do wszystkich pretensję,
                        tylko za to, że jemu się nie udało ;) nie udało, a może nie chciało
                        pracować,tylko żyć jak za komuny, czy się stoi..... ;) To dla mnie ważna
                        informacja, pozwoli mi się dostosować, do odbiorcy ;)
                        Nie będę pisał o faktach, i o tym co trzeba zrobić, tylko o tym, co ktoś nie
                        zrobił, i to będzie wtedy dla ciebie lekarstwo ;)
                        • aplus Re: Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napis 14.03.10, 14:22
                          no tak nie udalo sie ukrasc czyli w slowniku PO nieudacznik
                          "praca" = kradziez
                          itd. itp.
                          a wez moze do sedesu sie dostosuj z tymi swoimi "moralami" = kupa
                          • cillian1 Re: Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napis 14.03.10, 14:31
                            masz 60% Polaków za złodziei? Ja mam mieszkanie, ma samochód, ma kopma, mam TV
                            (jeszcze nie LCD), fakt że nie jeżdżę na zagraniczne plaże - nie lubię. Nazywasz
                            mnie złodziejem, i masę Polaków którzy są na podobnym dorobku?????
                            Ciebie zgięło, czy tylko faktycznie zazdrościsz innym??? Mam to co mam, ale czy
                            ukradłem? Musiałbyś to udowodnić.
                            Ja już chyba udowodniłem, że ty po prostu z zasady nikogo nie lubisz. Sorry,
                            tylko Jarka, on ma tyle samo co ty, dlatego Jarek uważa większość Polaków za
                            godnych, aby Zero nimi się zajął!?
                            • aplus Re: Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napis 14.03.10, 14:37
                              taaa masz a czyim kosztem sie zastanowiles ?
                              spolecznym ? gorniczym ? stoczniowym ?
                              bo babcie do szpitala=umieralni wyslales, zamiast zasilkow wyslales
                              SMS z VAtem wiec sumienie czyste jak stare gacie w kroku
                              • cillian1 Re: Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napis 14.03.10, 14:51
                                > spolecznym ? gorniczym ? stoczniowym ?

no stary, przesadzasz!!!! Czyim kosztem, kosztem swojej pracy! Oddaję na
                                podatki, płacę je (wiesz co to jest podatek?). To raczej ci górnicy, stoczniowcy
                                i reszta budżetówki jadą na moim karku. Powiedz to paląc opony przed sejmem (jak
                                już ciepło się zrobi oczywiście), że Polacy mało dają na ich utrzymanie, choć
                                sami powinni się umieć utrzymać na (przyznaję) trudnym rynku!

> bo babcie do szpital
                                reszta to pierdy, typowe dla kogoś, co chce napisać, nie przekonać
                                • aplus Re: Dowiedz się kto montował Okrągły Stół i napis 14.03.10, 15:02
                                  cillian1 napisał:

> > spolecznym ? gorniczym ? stoczniowym ?
                                  >
                                  > no stary, przesadzasz!!!! Czyim kosztem, kosztem swojej pracy!
                                  Oddaję na
                                  > podatki, płacę je (wiesz co to jest podatek?). To raczej ci
                                  górnicy, stoczniowc
                                  > y
                                  > i reszta budżetówki jadą na moim karku.

jak na twoim no to nie dobiles jak babcie ?
                                  zreszta przeciez na PO glosowales to k. na czyim karku maja jechac ?!
                                  Facet zasuwaj do roboty jutro poniedzialek bo za kretynizmy cos tu
                                  PO-wypisywal trzeba bedzie ci wiekszy podatek przypier..ic !!

> Powiedz to paląc opony przed sejmem (ja
                                  > k
                                  > już ciepło się zrobi oczywiście),

Dobra ale pamietaj przyniesc piwo i kielbaski

> że Polacy mało dają na ich utrzymanie,
                                  > choć
                                  > sami powinni się umieć utrzymać na (przyznaję) trudnym rynku!

ale po co sami ?! Do roboty zasuwaj !
                                  Bo Tusk nie wygra !
                                  A moze wolisz smrod palacych opon ?! Nnnno !!
                  • a.k.traper Prezentujesz dość infantylny poziom dyskusji. 14.03.10, 14:30
                    Nie posiadasz wiedzy, nie znasz zasad pisowni, nie posiadasz żadnych
                    poglądów, reprezentujesz "kibolstwo" polityczne. Nie wiem o jakich
                    kursach mówisz ani o jakim narodzie, stac mnie na samodzielne
                    myślenie i ocene sytuacji. Okrągły stół jest nadal potrzebny, by
                    ludzie odpowiedzialni zarządzali Polska a nie żyli wg utopii i
                    karmili nia innych. Jeszcze raz zapytam-masz pomysł na Polskę to
                    porozmawiamy, nie masz - ie zajmuj czasu.
                    • aplus Re: Prezentujesz dość infantylny poziom dyskusji. 14.03.10, 14:45
                      moje pomysly juz powinnienes znac chyba ze nadal nie opanowales
                      umiejetnosci czytania ze zrozumieniem.
                      Czyli wywalic odsunac PZPR-owskie scierwa, raz zbankrutowaly kraj
                      zatem nie mozna ufac, odsunac od koryta ubolstwo/esbectwo to z gory
                      a nie z dolu a bo sa przypadki ze ubola odsuneli tylko pozniej
                      okazalo sie ze to nie ubol tylko jakis szarak dozorczyni albo
                      kierowca w UB hahahahahaha.
                      Innej drogi nie ma tak samo zrobiono z faszystami w Niemczech i
                      jakos zyja, owszem cos tam faszysty doradzali, doradzac mogli bo nie
                      przecze wiedze mieli.
                      Ale nie decydowali, nie repreznotwali.
                      PO-wies se jeszcze ten PO-kragly stol na lozkiem i sie modl ... zal
                      dupe sciska ze ciagle jest tyle prostackich wyksztalciuchow jak ty -
                      gwarantow III RP.
                      • cillian1 Re: Prezentujesz dość infantylny poziom dyskusji. 14.03.10, 15:00
                        przede wszystkim aplus, weź się za robotę. Widać że nie masz z nią nic
                        wspólnego, jak jarek i leszek, wychowany na prawie PRL. Ech...
                        zamiatanie tych, co byli za komuny,do niczego nie doprowadzi, zwłaszcza do
                        lepszego! Chcesz zmian, zacznij od siebie i tobie podobnych, życie na socjalu,
                        to nie jedyna forma egzystencji ;) A i nie pchaj się do polityki, tam już
                        cfffaniaków dość!
                        • aplus Re: Prezentujesz dość infantylny poziom dyskusji. 14.03.10, 15:10
                          A kimze ty jestes zeby mi mowic do roboty ?!
                          Co to k. jakis oboz pracy k. czy co ?!
                          A zreszta dopoki sa PO-paprance PO co do roboty ?
                          Robic i co zeby Miro z Grzechem PO-kradli na kolejny dom na
                          Florydzie i jeszcze od dziukusow PO-pluli ?
                          Czlowieku a wez sie PO-pukaj !
                      • a.k.traper pomysł przedni, kto i jak go wykona? 14.03.10, 18:33
                        czy ci bohaterowie co w 1989 siedzieli cicho i z wesoła gęba
                        pozowali do fotek? Możesz opisać metodę odsuwania od koryta i
                        zastapienia samymi sprawiedliwymi (kto to ma byc?)Ja, podobnie jak
                        wielu innych byłem w podziemnej "S" do wyborów, nie byłem
                        zwolennikiem Okragłego Stołu, też chciałem zmian radykalnych i
                        dzisiaj uważam że sie myliłem, dzięki temu Polska wygrała swój czas,
                        który później został zmarnowany przez kolejne ekipy. Beneficjentami
                        porozumienia z Magdalenki sa wszystkie ugrupowania polityczne, także
                        wyborcy którzy od czasu do czasu daja szanse tym lub owym. Czy to
                        takie trudne do zrozumienia? Nie porównuj nazistów do SB, nawet
                        bolszewicy korzystali z usług agentów carskiej ochrany i oficerów
                        wojskowych, nie wiem ilu z tych co dzisiaj wyzywają od
                        polskojęzycznych, żydów i innych epitetów zostałoby szmalcownikami w
                        odpowiedniej sytuacji a ile czyni to z głupoty.
                        Zadałem proste pytanie, jak to chcesz wykonać praktycznie, większość
                        dawnych członków PZPR to dzisiaj emeryci, czy chcesz im odebrac
                        emerytury a młodszych pozwalniac z pracy a jeżeli maja swoje firmy
                        odebrac i skazać do pracy w zieleni miejskiej? Czy zdajesz sobie
                        sprawe z miedzynarodowych konsekwencji takiego kroku od państw które
                        kiedyś protestowały przeciwko WRON-ie i przysyłały pomoc, czy wiesz
                        jak by sie cieszyli nasi wschodni sasiedzi gdyybyśmy sami sobie
                        zrobili kuku?
                        Od czego chcesz tych ludzi odsunac i kim zastąpić, bo wydaje mi sie
                        iz nie masz pojecia o ludzkich charakterach, podłosci za kawalątek
                        władzy i kilka groszy?
                        Ja nie musze sie modlić o takie porozumienia, to ty powinienes bo w
                        razie czego twoja naiwność zostanie wykorzystana i zostaniesz mięsem
                        armatnim a takim jak ja niczego nie zrobisz bo nie będziesz miał
                        odwagi, a stanie wojennym widziałem takich odwaznych jak popuszczali
                        w spodnie i podpisywali lojalki, dzisiaj udaja strasznie nękanych i
                        chca tworzyc nowy ZBOWiD, ja nie, zrobiłem to co robiło wielu a
                        dzisiaj pracuje dla siebie i kraju zarabiając na rodzinę i płacąc
                        podatki nie zawdzięczając żadnej partii żadnych obrywów, mam to w
                        głębokim powazaniu.
                        Nie każdy jest taki głupi by umierac za partie i polityków, nie
                        oddam tez głosu na tych co zamiast budować nadal chcą niszczyć, ten
                        czas juz minął, teraz czas na ludzi mądrych i pracowitych a nie
                        głupich, leniwych i chorobliwie ambitnych.
                        • aplus Re: pomysł przedni, kto i jak go wykona? 14.03.10, 22:27
                          nie pisalem "sami sprawiedliwi" to twoja chora interpretacja
                          zoohydzic, wyzwac od oszolomow, nie wiadomo skad, bez zyciorysow.
                          Poczytaj sobie zyciorys twojego bohatera, co moze lepszy:
                          ogrodymeskosci.blog.onet.pl/MYNYSTER-MYSTER,2,ID402095559,n
                          prosta sprawa tak jak w pracy ktos sie nie sprawdzil, zawalil to
                          wypier...c i nastepny prosze. No ale skoro Staszek chce teraz w
                          przemysle PO-probowac sil to ty nakarmiony propaganda TVN oczywiscie
                          PO-klaskasz i mu umozliwisz.
                          Brzydze sie ludzmi tak myslacymi jak ty choc z drugiej strony troche
                          mi cie zal. Mozesz zakopac kupe i udawac ze nie smierdzi ale
                          pamietaj ubecko/esbeckie sztuczki moga trwac do czasu.
                          • a.k.traper Jednak nie masz nic do powiedzenia:))) 15.03.10, 08:07
                            Ja nie musze niczego interpretować ani uzywać sztuczek, ja po prostu
                            normalnie żyję. Wszelkie linki sobie daruj, rozmawiam z tymi co maja
                            cos interesującego do powiedzenia, przykro mi, nie ten poziom.
                            widocznie masz duzo czasu skoro jestes zorientowany w programach TV
                            i buszujesz w necie, ja pracuje a od czasu do czasu pozwalam sobie
                            na komentarz, robię to na własny rachunek. Ja poznałem te sztuczki o
                            których piszesz, bo miałem tytuł "wroga ustroju socjalistycznego",
                            nadany przez sekretarza PZPR w wydziale, wiesz co się z tym
                            łącztyło wtedy? Wilczy bilet i dzisiaj jestem im wdzięczny za to, bo
                            byłbym nadal związkowcem, palił opony i bronił zdobyczy socjalizmu w
                            imie solidarności, chociaz znając swój charakter raczej bym odszedł.
                            Dzisiaj lepiej czy gorzej ale jakos żyję, mam kontakty w kraju i za
                            granicą i mam gdzieś ideologie którymi karmia takich niedouczonych
                            kibiców. Ja wiem z czego jem chleb i moge sobie pozwolic na
                            niezależne myslenie, w sztuczki i bajeczki wierza tacy jak ty,
                            którzy nie maja pojęcia o zyciu i wszedzie szukają spisków. Nie
                            wiesz kogo poważam więc oszczędź sobie podawania linków, ja wybieram
                            co czytam, słucham i ogladał i nie licz że z ciekawości kliknę, nie
                            ten poziom człowieczku zblazowany:)))
                            • aplus Re: Jednak nie masz nic do powiedzenia:))) 15.03.10, 13:46
                              akurat wiesz - wiedzialbys gdybys zaoral, zasial, zebral. zmlocil,
                              upiekl. Takie gadki to mozesz frajerom zasuwac.
                              A to nie obrona socjalizmu tylko obrona miejsc pracy, prawa do
                              godziwego wynagrodzenia. Kazdy walczy o swoje jak umie. Ciekawostka
                              ze za wilczy bilet dziekujesz tym niby oprawcom a nie zwiazkowcom.
                              Bo gdyby sekretarz zamiast biletu dal ci posadke to bys wzial z
                              pocalowaniem w d. ale na zwiazkowcow tak samo bys sral jak dzisiaj.
                              No fakt wilczy bilet w tamtych czasach to bylo lepiej jak paszport.
                              Ergo jestes jak zafajdany PZPR-owiec tyle ze z drugiej strony
          • szerszen0 Re: albo: dobij dziadka niech budzet wyjdzie na p 14.03.10, 13:02
            to działka ZUS i NFZ
        • sympatyklewicy Re: Wkrótce pojawi się hasło PO "Zabierz babci re 14.03.10, 12:06
          gamon0 napisał:

> PO odwołuje się do niskich instynktów ciemnego ludu.
          Jeden z PełO mówił że Polska to dziki kraj ...
        • business3 Tusk to kłamca, PO to Partia Oszustów !!! 14.03.10, 12:27
          Tusk to kłamca, PO to Partia Oszustów !!!
          • cillian1 Re: Tusk to kłamca, PO to Partia Oszustów !!! 14.03.10, 13:04
            > Tusk to kłamca, PO to Partia Oszustów !!!
            i te wilcze oczy tak mówią

:D
      • a.k.traper Jestes pewny preferencji wyborczych "babć"? 14.03.10, 13:03
        Bo ja bym obstawiał raczej na elektorat PiS, PO i SLD, elektorat LPR
        to raczej ludzie młodsi, fascynujacy sie ruchem nacjonalistycznym,
        czasem faszystowskim, to że głosowały osoby na nich osoby starsze
        wynika z pewnych ukierunkowań przez księży i to tez starszych.
        A tak na marginesie to kazda opcja polityczna stara się pozyskać
        wyborców w celu uzyskania władzy, to normalne. Nie wiem jak mocna
        pozycję ma J.Gowin, mnie on nie zachwyca, miesza wiare w Boga z
        ideologią z Watykanu, a wystarczy postępować według własnych zasad.
        PiS tez ma nadal spory potencjał, tylko w tej partii nie moga się
        rozwinąc ludzie myślący szerzej, w terenie robia dużo dobrego a
        wystarczy by jakiś matoł wypowiedział się publicznie i po efekcie.
      • uniaeuropejska1 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 15.03.10, 09:28
        Przednie hasło.Popieram!
    • rooboy katolik, a co ma prawo wyborcze 14.03.10, 10:14
      do platformianych prawyborow???
      • katolik_polski1 Re: katolik, a co ma prawo wyborcze 14.03.10, 10:21
        rooboy napisał:

> do platformianych prawyborow???
        --------------------
        Bardzo duzo .
        Tutaj moze byc wybrany nastepny prezydent .
        Chyba nie chcemy takich wyborow jak w Texasie ,
        kto wiecej zaplaci ten zostanie wybrany ?
        • firaneczka Re: katolik, a co ma prawo wyborcze 14.03.10, 10:27
          czekaj czekaj popatrzmy jak to się ma w PISe...
          aaaaaaaaaaa już wiem tam prezes wyznacza czyli jest ok:)

katoliku już teraz na poważnie
          w PO wybiera się z dwóch kandydatów ale są to "wybory" wewnątrzpartyjne.
          w tych "wyborach" są przepisy ustalone przez PO a nie przez Sejm, Senat ani inny organ.
          • katolik_polski1 Re: katolik, a co ma prawo wyborcze 14.03.10, 10:49
            Tutaj sie mylisz moja droga .
            Prawo wyborcze powinno byc dla wszystkich szczebli jednakowe .
            Nie moze tak byc ,ze soltys w Rozkraczewie wypozyczy byka
            czy ogiera za obietnice glosowania na niego .
            • pe1 Re: katolik, a co ma prawo wyborcze 14.03.10, 11:39
              katolik_polski1 napisał:

> Tutaj sie mylisz moja droga .
              > Prawo wyborcze powinno byc dla wszystkich szczebli jednakowe .

bo ty tak mówisz??? buhahahahaha

znalazł się ekspert od demokracji :-P
        • rooboy what's wrong with texas??? 14.03.10, 10:28
          katolik_polski1 napisał:

> rooboy napisał:
          >
          > > do platformianych prawyborow???
          > --------------------
          > Bardzo duzo .
          > Tutaj moze byc wybrany nastepny prezydent .
          > Chyba nie chcemy takich wyborow jak w Texasie ,
          > kto wiecej zaplaci ten zostanie wybrany ?

zyczylbym sobie texaskiego poziomu zycia w polsce...
          • katolik_polski1 Was hast Du gesagt ? 14.03.10, 10:51
            Oczywiscie z tysiacami nielegalnych Meksykanczykow :)
            • pe1 Re: Was hast Du gesagt ? 14.03.10, 11:49
              "katolik" sobie roi, że wybory w PO wyglądają tak jak głosowanie na prezesa
              PISS: anonimowe wrzucanie świstków do słoika po dżemie. I dzięki temu wyszło 999
              głosów
              • katolik_polski1 Ty i twoje komunistyczne hasla :) 14.03.10, 12:14
                Swiat juz dawno skazal was na smietnik historii .
                • cillian1 Re: Ty i twoje komunistyczne hasla :) 14.03.10, 13:24
                  możesz rozwinąć temat?????
                • pe1 Re: Ty i twoje komunistyczne hasla :) 14.03.10, 13:49
                  Komunistyczne hasła głosi właśnie PISS. Wystarczy popatrzeć na "program"
                • uniaeuropejska1 Re: Ty i twoje komunistyczne hasla :) 15.03.10, 09:34
                  Katolik jest też ekspertem od komuny.Czyż jednakowość nie znaczy równość?
        • uniaeuropejska1 Re: katolik, a co ma prawo wyborcze 15.03.10, 09:30
          Przed wszystkim nie chcemy wyborów typu kto bardziej sługusiarny wobec
          kleru ten zostanie wybrany.
          Czas średniowiecza to czas przezły niepowrotny.
    • wicker_man.73 "zabierz babci portfel" - takie jest prawdziwe ... 14.03.10, 10:19
      hasło PO skierowane do młodych bezrobotnych ludzi, którzy jeszcze nie wyjechali z Polski.
      • cillian1 Re: "zabierz babci portfel" - takie jest prawdziw 14.03.10, 10:41
        Młodzi wiedzą, że babcie mają mało, albo oddają rydzykowi, albo płacą abonament,
        raczej z przyzwyczajenia.
        Więc raczej nie ma co zabierać!
        nie pitolcie pisiaki głupot - znów się ośmieszacie! Może jarek wymyśli hasełko,
        zabierz młodym DO, bez nich będzie nam łatwiej... wygrać?
      • pazza.eu Re: "zabierz babci portfel" :) 14.03.10, 11:27
        Oj, wicker... Cos ci sie chyba pomieszalo! Popatrz na bezrobotnych teraz i w czasach PiS, czy SLD i przekonasz sie, ze jest ich wyrazniej mniej... Nie wiedziales? Popatrz tez na statystyki o nowo powstalych miejscach pracy, a raczej na ich staly przyrost. Popatrz, poczytaj, a nie klep tepo w klawisze... hihihi. To nie perkusja!
        PS. W kazdej populacji znajda sie tacy, ktorzy zamiast poszukac pracy - lamentuja, ze jej nie ma - aby usprawiedliwic zycie na koszt babc i dziadkow!
        A wiec haslo wielu mlodych, bezrobotnych, ktorzy nawet nie mysla aby poszukac pracy w kraju czy na obczycnie: "Zabierz babci portfel - bo jestes nierob i pasozyt!"
      • sympatyklewicy Re: "zabierz babci portfel" - takie jest prawdziw 14.03.10, 12:19
        wicker_man.73 napisał:

> "zabierz babci portfel" - takie jest prawdziwe ...
        > hasło PO skierowane do młodych bezrobotnych ludzi, którzy jeszcze
        > nie wyjechali z Polski.
        A na piwo muszą mieć ...
    • smart950 babiciny login 14.03.10, 10:45
      A jak oni definiuja pojecie "babcia"?

Moze tak:

- osoba plci zenskiej z wnukami
      - kobieta po 50 / 60 / 70 / 75 ? (wlasciwe podkreslic)
      - kobieta z objawami choroby zwiazanej z wiekiem (np. demencji, narzadow ruchu)

Czy nikt w waszym kraju nie widzi, ze to szydzenie z kogos ze wzgledu na jego plec, wiek i stan zdrowia? Na tym przykladzie widac podejscie do osob starszych w Polsce. Obrazic, zabrac, wysmiac i zamknac w przytulku
      • wyksztalciuch.jeden Re: babiciny login 14.03.10, 10:53
        Zwróć uwagę, że "babcie" w PO są w większości rodzaju męskiego, około 50. roku
        życia, najczęściej bez wnuków.
        • mariuszdd Re: babiciny login 14.03.10, 11:21
          "Babcia" to według PO, 35+latek ,zdziadziały rencista ,który nie zna się na
          komputerach ;)
          Młody i godny to najlepiej student pierwszego roku ,którego na drugim
          wypierdolą ze studiów .
          I wtedy oczywiście zostanie bezrobotnym liberałem ,który będzie wył i skomlał
          do Tuska jednocześnie idąc po benefity do urzędu pracy.
          • cillian1 Re: babiciny login 14.03.10, 11:35
            > "Babcia" to według PO, 35+latek
            to raczej pisiakowa wersja, dostają w tym wieku emerytury (zawodowe) a jest ich
            trochę!
          • sympatyklewicy Re: babiciny login 14.03.10, 12:27
            mariuszdd napisał:

> Młody i godny to najlepiej student pierwszego roku ,którego na
            > drugim wypierdolą ze studiów .
            > I wtedy oczywiście zostanie bezrobotnym liberałem ,który będzie
            > wył i skomlał do Tuska jednocześnie idąc po benefity do urzędu
            > pracy.
            A może zgłosić się do Marcina R. ...
      • iwonaje Re: babiciny login 14.03.10, 15:09
        > "A jak oni definiuja pojecie "babcia"? '

każdy 35+,zdaniem młodzieży nie nadaje się już do niczego. Może
        powinniśmy wymyślić jakąś akcję odwetową na "gówniarzach"?
    • nienoto Ubaw po pachy 14.03.10, 10:50
      Panie Graś, naprawdę to Pana bawi? Niech Pan mnie nie osłabia...
      • pe1 Re: Ubaw po pachy 14.03.10, 11:43
        no ja się nie dziwię, że ciebie to nie bawi

Pisuar ma żenujące poczucie humoru, was bawią występy Rosiewicza i jego piosenki
        w stylu "gospodarka rozwija się jak szalona, lecz opozycji to nie przekona"

z czym do ludzi ...
        • nienoto Re: Ubaw po pachy 14.03.10, 12:04
          Przeczytaj swój post 10 razy, albo lepiej 20 razy i zastanów się nad poziomem
          swojej wypowiedzi, czy przypadkiem nie jest znacznie bardziej żenująca i głupia
          niż koszmarne piosenki- agitki Rosiewicza...
          • cillian1 Re: Ubaw po pachy 14.03.10, 12:13
            Raczej chodzi o to, że nic nie kumasz ;)
            Co znaczy zabierz babci dowód czy login!
            Raz że to żart, dwa dający duuużo do myślenia, zupełnie jak straszenie niemcem
            czy ruskiem, równie śmieszne, ale niektórzy się na to nabiorą!
            Prawda gamonie?
        • sympatyklewicy Re: Ubaw po pachy 14.03.10, 12:31
          pe1 napisał:

> Pisuar ma żenujące poczucie humoru, was bawią występy Rosiewicza
          > i jego piosenk
          Jednych bawią występy Rosiewicza, innych sztuczny penis Janusza ...
          • pe1 Re: Ubaw po pachy 14.03.10, 13:50
            Owszem, zgadza się. Nawet przy sztucznym penisie Palikota, Rosiewicz wypada
            żenadowo.
        • uniaeuropejska1 Re: Ubaw po pachy 15.03.10, 09:39
          I "prawdy" WC kwadransa co to mu prochy w Europie baaardzo przeszkadzają
          ale u Indian południowoamerykańskich już nie.Narkotyczne napoje choćby
          chicha to stały składnik ich życia.
    • wolny-wybor Czy Szacunek to rzecz mało znana w PO? 14.03.10, 10:53
      Poprzyj skutecznych polityków oni wprowadzą zmiany, nie kieruj się
      wyglądem i uprzedzeniami - wpisz w wyszukiwarkę Google "Pierwszy
      Wolny Sondaż Wyborczy", wyszukaj lub kliknij wolny sondaż wyborczy i
      zagłosuj.

Wyniki głosowania przez internatów są zupełnie inne od oficjalnie
      prezentowanych, już zagłosowało ponad 23722 Polaków i ciągle głosują.

Drogi wyborco pamiętaj, jaka jest różnica pomiędzy obietnicą, a jej
      realizacją, czym się różni obiecanie pieniędzy od dania pieniędzy,
      czym odróżnia się mówienie od robienia.
      • swan_ganz niesamowite; UPR ma 12 % głosów..... 14.03.10, 13:27
        dlaczego nie głosujecie tak w realu?
        Zróbmy to wreszcie dopóki cokolwiek jeszcze z tej Polski zostało i
        oddajmy głosy tak jak chociazby w tej sondzie...
        Czas najwyższy pogonic idiotów z tych styropianowych czy tez
        komuszych partyjek.
        • cillian1 Re: niesamowite; UPR ma 12 % głosów..... 14.03.10, 13:41
          > dlaczego nie głosujecie tak w realu?
          no nie mów że wierzysz w te wyniki (ze strony, zagrywka jak bajka z wilkiem i
          dziadkiem) :D
          • swan_ganz Re: niesamowite; UPR ma 12 % głosów..... 14.03.10, 14:27
            > no nie mów że wierzysz w te wyniki

tia... wiem; Polacy chcą by zyło sie wam lepiej i dlatego głosuja
            tylko na Donka..

p.s; o pardon za mały błąd.. Powinno być; "by zyło NAM sie lepiej"...
            :-)
            • cillian1 Re: niesamowite; UPR ma 12 % głosów..... 14.03.10, 14:39
              > p.s; o pardon za mały błąd.. Powinno być; "by zyło NAM sie lepiej"...
              > :-)
              jak nam, to i wam, nie????
              Taki sobiesiak, czy jak mu tam, postawił wyciąg, postawił, ma ktoś zatrudnienie,
              ma! Ale czy sprawiedliwie? Nie. Każdy powinien mieć taką opcję. Masz pomysł,
              masz szansę! To co zrobił sobiesiak, to pikuś, z tym co robi Kk z naszą ziemią
              ;) Mała strata, przy większym zysku ;)
    • derwisz1970 I wszystko z powodu szmondaka 14.03.10, 10:58
      takiego
      ?
    • olias "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 11:06
      najpierw kazano szczylom zabierać babci dowód osobisty. i mamy co
      mamy - dzięki szczylom i osadzonym w więzieniach rządzi PO. teraz
      szczyle będą wybierać Sikorę na prezydenta ... tylko którego
      państwa, bo on ma dwa obywatelstwa?
      obaj kandydaci Po budzą mój wstręt, ale z nich obu już wolę ....
      Komorowskiego niż .... (jw) Sikorskiego.
      a babcia? babciu - zabierz wnukowi dowód przed wyborami. tamtym
      razem nie zabrałaś i popatrz jak nas urządziłaś.
      • cillian1 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 11:12
        > dzięki szczylom i osadzonym w więzieniach rządzi PO.
        no, i taką gadaniną chcesz kogoś przekonać???
        > a babcia? babciu - zabierz wnukowi dowód przed wyborami. tamtym
        > razem nie zabrałaś i popatrz jak nas urządziłaś.
        napisałem to kilka postów wcześniej, czekałem tylko aż ktoś podłapie :)
        Ech....
      • pe1 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 11:47
        > dzięki szczylom i osadzonym w więzieniach rządzi PO

Skoro PISS osadził w więzieniach 58% obywateli, to teraz te 58% głosuje na PO.
        Nie trzeba było terroryzować społeczeństwa i uprawiać faszystowskiej polityki.
        Obudziliście się z głową w nocniku, bęcwały.

buhahahahaha

• wicker_man.73 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 12:05
          pe1 napisał:
          > Nie trzeba było terroryzować społeczeństwa i uprawiać faszystowskiej polityki.

He,he, he! "Społeczeństwa" - w osobie Mira, Zbycha, Rycha, doktora "koperta"...
          • pe1 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 13:53
            Sądzisz, że Miro, Zbycho i Rycho we trójkę spowodowali 58% poparcia dla PO ?
            Moja siostrzenica w 1 klasie podstawówki umie lepiej liczyć niż ty.
    • kwiecien45 A to z życia wziete: 14.03.10, 11:07
      "PO zmienia ostatnio hasło wyborcze z smsów "Zabierz babci dowód"
      na "Zabierz babci emeryturę", które już teraz tak skutecznie
      realizuje".

Proponuję również działaczom PO nowsze wersje sloganu:

-już zabraliśmy babci pielęgniarkę przy łóżku - zaraz problem babci
      będziesz miał z głowy!

-dam babci podpis elektroniczny i hipa w dowodzie a zabiorę
      lekarstwa i pielęgniarkę przy łóżku!

PO ma masę pomysłów w tej materii. Szczególnie ich pijarowcy, czyli
      pani doktórka minister zdrowia i ten gość miastowych z NFZ.
      • cillian1 Re: A to z życia wziete: 14.03.10, 11:24
        > -już zabraliśmy babci pielęgniarkę przy łóżku - zaraz problem babci
        > będziesz miał z głowy!
        hmmmm, siedzą, wyjechały, nie chcą pracować, Jarek dał im za mało? Co się stało
        że odeszły?!
        > -dam babci podpis elektroniczny i hipa w dowodzie a zabiorę
        > lekarstwa i pielęgniarkę przy łóżku!
        brak słów?! jeszcze nie spotkałem kraju, gdzie przy każdej babci jest pielęgniarka!
        > pani doktórka minister zdrowia i ten gość miastowych z NFZ.
        Za to geniusz (w zastawkach i owszem) Religa, duuużo zmienił :D Tyle zmienił, że
        wolał odejść, niż się zhańbić we współpracy z PiS, a raczej pracy na żądanie pis!
        Matołki z was.
        Ruszacie argumenty, które od d20 lat stoją w miejscu. Pisiarnia nie miała na to
        pomysłu, a jak jest pomysł, to pisiarnia blokuje, bo może się udać!
        Ot, politycy na rzecz III RP. Śmiech!!!!!
        • kwiecien45 cillian1 Głupiś czy tylko pijany? 14.03.10, 16:57
          Kopacz zabrała pielęgniarki osobom obłożnie chorym w tym samotnym.
          Leżącym plackiem.\One je karmiły, przewijały itd, itd.
          Nie wiesz o tym?
          • radar1 Re: cillian1 Głupiś czy tylko pijany? 15.03.10, 00:23
            A skąd ma wiedzieć, tego nie ma przecież w SMS-ach rozsyłanych do młodzieżówki.
            Bolszewicy z PO są jeszcze bardziej zaciekli i bezrozumni od tych z PIS-u...
    • cillian1 Re: cillian1 - w niedziele też macie dyżury? 14.03.10, 11:17
      znaczy ty na dyżurze, że wszystkich o to posądzasz?

> Mylisz się płatna dziwko forumowa PO.
      he he, jak już to alfonsie ;) Ponownie proszę! Nie równaj wszystkich do siebie!
      > za to pensyjki o
      > d swoich mocodawców tak jak ty pasożycie.
      III raz proszę o nie równanie do swoich zachowań!
      > Ps.: Pozdrów Mira, Zbycha, Rycha i wsadź se w dupę (lub gdzie
      > wolisz) sztuczneg o penisa Palikota.
      A to już chyba twoje fantazje, co robisz ze zdjęciem Palikota, ew. Jarka, po
      zwinięciu w rulon?!

Jak masz coś do napisania na temat, to chętnie poczytam, teraz pokazałeś to, co
      pisiaki umieją najbardziej, pluć, obrażać i pluć :))))
      Co mnie nie zdziwiło!

• az555 nie żart.to sposób myślenia. 14.03.10, 11:21
      Jak ukrasc,jak sfałszowac,jak ,,sprywatyzowac".Cóż,głosują Polacy,rządzą Polacy (?)...koniec -jak zawsze:))

• drabinahaha1 "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 11:26
      POwska rasa panów
      • cillian1 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 11:29
        > POwska rasa panów
        :))))))) pisowska rasa kundli, to chyba adekwatne do pisiarni!
      • profanum_vulgus Jaki pany? POwiak to typowy półgłówek 14.03.10, 12:25
        z mentalnością lokaja. Postkolonialna mentalność.
        • cillian1 Re: Jaki pany? POwiak to typowy półgłówek 14.03.10, 12:41
          to kim musi być pisiarczyk? Plujący na wszystko, nie mający swojego zdania,
          słuchający się tylko jednego człowiek???? Niewolnik? Lokaj to chyba lepszy
          człowiek niż niewolnik?
          • profanum_vulgus Re: Jaki pany? POwiak to typowy półgłówek 14.03.10, 12:49
            cillian1 napisał:
            > pisowska rasa kundli
            > to kim musi być pisiarczyk? Plujący na wszystko

"Jak możesz swojemu bratu mówić : "Pozwól, bracie, że usunę tę ość, która jest w
            twoim oku", gdy ty nie patrzysz na drąg w twoim oku"
            Łk 6, 42
            • cillian1 Re: Jaki pany? POwiak to typowy półgłówek 14.03.10, 13:03
              profanum_vulgus cytujesz coś, co nas gubi. świętość nas więcej kosztuje, niż
              wszyscy politycy razem wzięci!
              • profanum_vulgus Re: Jaki pany? POwiak to typowy półgłówek 14.03.10, 13:20
                Jeśli gubi cię zwykła przyzwoitość to masz duży problem.
                • cillian1 Re: Jaki pany? POwiak to typowy półgłówek 14.03.10, 13:55
                  > Jeśli gubi cię zwykła przyzwoitość to masz duży problem.

????? przyzwoitość?????? Kogo/czego?
    • pazza.eu Re: cillian1 - w niedziele też macie dyżury? 14.03.10, 11:31
      Ooooooooooooooooooooooooo...... jakos wczesniej nie zauwazylam.....
      Poziom zaiste godny lysych pal ......
      Wlasnie ogladam w tv twojego promotora - Jacka Kurskiego...... Fuuuuuuuujjjjjjjj...........................
      • wicker_man.73 Re: cillian1 - w niedziele też macie dyżury? 14.03.10, 12:00
        pazza.eu napisała:

> Ooooooooooooooooooooooooo...... jakos wczesniej nie zauwazylam.....
        > Poziom zaiste godny lysych pal ......
        > Wlasnie ogladam w tv twojego promotora - Jacka Kurskiego...... Fuuuuuuuujjjjj
        > jjj...........................

Oooooooooooooooooo - Donek przysłał wsparcie?
    • higienista1 "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 11:39
      A więc czas aby babcie wystepowaly o pozwolenie na bron , o ktorym tyle sie
      ostatnio mówilo.Skok na babcie a jaki zysk!
    • pazza.eu Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 11:40
      katolik, uwazaj chwilke! LOGIN potrzebny bedzie czlonkom partii PLATFORMA OBYWATELSKA, ktorzy internetowo beda mogli glosowac na swojego kandydata: Sikorskiergo lub Komorowskiego, a ten ktory wygra zostanie kandydatem calej partii PO do wyborow prezydenckich. Rozumiesz? TYLKO czlonkowie partii moga wybierac sposrod tych dwojga, ciebie to nie dotyczy. Uspokoj sie wiec i zrelaksuj....
      PS. Trybunal nie ma tu nic do rzeczy, to sprawa partii PO.
      Co za becwaly wsrod PiSakow....ufffffffffff
      • koloratura1 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 17:05
        pazza.eu napisała:

> Co za becwaly wsrod PiSakow..

Dopiero żeś to zauważył?
        No, no...
      • aum Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 23:40
        Właśnie POkazałeś bęcwała
    • ulanzalasem "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 11:48
      Zabierz dowody gnojkom którzy głosują na PO - bo ich inteligencja POraża jak wypowiedzi Dody i Rutowicz!
      Jak można głosować na PO? Bo to, że na PiS się nie głosuje to oczywista oczy..Ale po to takie samo bagno, Lewandowski - zarzuty...udało mu się...Palikot? - Pajac! Gowin? To chyba brat bliźniak...Giertych ;) Sikorski? - Bush 2. Rostowski=Bielecki=Balcerowicz - dyletanci ekonomiczni, dzięki którym gospodarka za każdym razem z 6-7% spada do 0-1%...A do tego oszukują społeczeństwo co do stanu finansów.
      Misiak, Sawicka, Chlebowski, Drzewiecki, Schetyna - ludzie, którym można przypisać kłamstwa, oszustwa, tworzenie układów, spisek przeciwko własnemu rządowi, złodziejstwo.

Dlaczego młodym POdoba się PO?!
      • sympatyklewicy Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 12:43
        ulanzalasem napisała:

> Dlaczego młodym POdoba się PO?!
        Mają nadzieję na karierę podobną do tej jaką zrobił Marcin R. ...
        • uniaeuropejska1 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 15.03.10, 09:43
          A młode SLDeki na karierę a la Dochnal? Pamięta ktoś jeszcze tego gościa?
      • koloratura1 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 17:07
        ulanzalasem napisała:

> Dlaczego młodym POdoba się PO?!

Nie tylko młodym!
    • konigin "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 12:16
      News z doopy. Nie jestem czlonkiem PO i nie obchodzi mnie kompletnie
      na kogo beda glosowac mlodziezowcy tej partii ani jak sie nawoluja.
      Nikomu nic do tego.
      • profanum_vulgus Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 12:30
        Nie zgodzę się. Opis "demokratycznych" praktyk w PO jest bardzo
        ciekawy i pouczający.
      • sympatyklewicy Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 12:44
        konigin napisała:

> Nie jestem czlonkiem PO
        Zapisz się. To partia władzy.
    • profanum_vulgus Jeśli ci młodzi "demokraci" chcą stosować takie 14.03.10, 12:23
      praktyki to współczuje demokracji.
    • eva15 Sikorski robi z Komorowskiego kandydata "moherów" 14.03.10, 12:32
      Sikorski wziął się w kampanii za udawanie młodego wnuka Komorowskiego, czyli
      nowej młodej, dynamicznej generacji i robi z Komorowskiego "moherowego"
      kandydata starszego pokolenia opanowanego kombatanckim mitem "Solidarności":

"Pytany o krążący wśród członków PO sms "zabierz babci login", o czym w sobotę
      poinformował tygodnik "Wprost", Sikorski powiedział, że "to dosyć dowcipne".
      Jak wyjaśnił "szanując weteranów "Solidarności" i tych jeszcze starszych,
      którzy poparli Bronisława Komorowskiego, uważam, że prezydent może wykorzystać
      swój urząd do stawienia czoła wyzwaniom XXI wieku."

wiadomosci.onet.pl/2141202,11,sikorski_wiem_kto_powinien_poprowadzic_nasza_debate,item.html

Tyle propaganda. Tymczasem w realu Sikorski jest raptem tylko 10 lat młodszy
      od Komorowskiego, czyli żadnym innym nowym pokoleniem nie jest, jest natomiast
      weteranem polityki od ca 20 lat i jest z tej samej formacji przypisującej
      sobie mit Solidarności. Bo chyba Sikorski nie odstąpił nagle od tego, że już w
      szkole zakładał komórkę ruchu oporu i nie udaje, odejmując sobie teraz lat, że
      jest młodym prężnym, który w 1981 r. dopiero co się urodził?

Ponoć Marcinkiewicz odjął sobie na blogu 10 lat. Czyżby ta przypadłość
      dosięgła jeszcze mocniej Sikorskiego?
      • mara571 powiedz nam dlaczego Moskwie tak Sikorski nie pasu 14.03.10, 12:57
        je?
        A tak do rzeczy: obydwu kandydatow rozni ich droga zyciowa i doswiadczenia.
        Komorowski jest przedstawicielem pokolenia wyzu powojennego, ktore wychowane w
        domu w duchu polskosci, nigdy kraju na dluzej nie opuscily i dzialaly w opozycji
        do skutku.
        Mlodszy Sikorski skorzystal z okazji, ze stan wojenny zastal do w W. Brytanii i
        wrocil dopiero do wolnej Polski.
        Sikorski jest z pewnoscia przedstawicielem innego pokolenia anizeli Komorowski.
        • honeyr mohery i pieski Langley wspólnie wspierają Radsika 14.03.10, 13:07
      • honeyr Sikorski pływa na dwóch GIE: Giertychu i Gowinie 14.03.10, 13:05
        ...więc bliżej mu znacznie do moherów, niż Komorowskiemu. Głosowanie tzw.
        młodych PO na Sikorskiego to dowód, jaką zmanipulowana i płyciutka umysłowo jest
        ta partia.
      • gollum.z.kremla Re: Sikorski jest raptem tylko 10 lat młodszy 14.03.10, 22:50
        Raczej 10 lat młodszy - w polityce to cała epoka.

Pokolenie "małej stabilizacji" to co innego niż pokolenie "dekady sukcesu", a to z kolei - niż pokolenie stanu wojennego... itd.
        • eva15 Re: Sikorski jest raptem tylko 10 lat młodszy 15.03.10, 00:29
          No właśnie, obaj są pokoleniem dekady sukcesu. Jeden miał wtedy 18-28 lat, a
          drugi 8-18.
    • ppabisiak "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 12:41
      taak, Mr Szczygło to w dziedzinie humoreski prawdziwy arbiter
    • geruzja "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 12:55
      Zabawne?Nie znasz pan innych, na wyższym poziomie ,uciech?No cóż,jaka
      partia,taka zabawa!
    • jankbh "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 12:56
      dowcip dowcipem, ale konieczna jest pokoleniowa zmiana mentalności -
      na wysokie stanowiska państwowe ludzie powinni być kierowani nie za
      zasługi, lecz dla swych potencjalnych możliwości.
      • swan_ganz no fakt; mozliwości Sikorski ma nieograniczone... 14.03.10, 13:22
        przedwczoraj bronił serbskiej ziemi przed muzułmańska nawałą, dzis
        był najaktywnieszym euro"politykiem" biorącym udział w rozbiorach
        tej sam Serbii której wczoraj bronił i jak trzeba będzie to jutro
        poprowadzi dla nich odsiecz...
        Idiota jakiś? Nie - nie idiota; po prostu ma bardzo giętki kręgosłup
        moralny, który umozliwia mu przyjęcie niemal każdej pozycji jakiej
        ktos od niego zarząda; dziś przedstawia sie jako Polak ale jak jutro
        będzie miał taka potrzebę to zostanie anglikiem bądź jankesem wg.
        uznania...
        Jedym słowem; świetny polityk... :-)
        • jankbh Re: no fakt; mozliwości Sikorski ma nieograniczon 14.03.10, 16:22
          wg starego powiedzenia: tylko krowa nie zmienia poglądów. A Sikorski
          jest politykiem, ani krową, ani betonem.
      • honeyr Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 13:34
        > na wysokie stanowiska państwowe ludzie powinni być kierowani nie za
        > zasługi, lecz dla swych potencjalnych możliwości.

Faktycznie, jeśli Sikorski ma mieć szanse, to na pewno nie w oparciu o
        jakiekolwiek ZASŁUGI - no chyba, że chodzi o zasługi na panów Murdocha, Cheneya
        i Netayahuya, bo ta gorliwość jest zarówno przyczyną, jak i celem jego
        prześmiesznej kariery.
    • woda12345.1 "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Plat... 14.03.10, 12:57
      Panie szczygło kibic mieszka z dala i w nie swoje sprawy się nie
      wpier.....-dala .Do you understand?
    • cillian1 Re: "Zabierz babci login" - wiadomość krąży po Pl 14.03.10, 13:36
      ale o co ci chodzi, że oni gorsi od związkowców, czy o co???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka