poszliwpisdu 15.03.10, 08:14 Czyli moze nie miec ochrony. Jezeli Rosjanie oficjalnie nie wiedza, to nie wystawia swojej. A obcej tez raczej nie wpuszcza. Czyli kadencja moze ulec skroceniu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskiego.... 15.03.10, 08:20 "- W konsekwencji nie możemy uruchomić procedury przygotowań do wizyty polskiego prezydenta." **************************** Nie ma potrzeby - kancelaria ma własny zapas małpek. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 Strzały w powietrze?! 15.03.10, 08:33 Czy to znaczy że tym razem strzały w powietrze znajdą inną, dogodniejszą dla siebie trajektorię ;) ? --- Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... Jesteśmy Słowianie! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To powinien być godny wjazd na ogromnym słoni 15.03.10, 09:03 Słonia zapewne kancelaria nie ma, ale przy odrobinie starań można coś sklecić z Bielana i Kamińskiego. Pozostaje tylko problem: skąd wziąć trąbę? Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum Re: To powinien być godny wjazd 15.03.10, 09:11 Ale na osiołku tez mógłby wjechać - łatwiej zorganizować i z pewnością każdy by zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Re: To powinien być godny wjazd 15.03.10, 09:40 na gęsi(ckiej) tez może wjechać, jest większa od kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: To powinien być godny wjazd 15.03.10, 10:25 miszczu.pl napisał: > na gęsi(ckiej) tez może wjechać, jest większa od kaczki ============ E tam, Fastryga cały ten skład wzięłaby po pachę. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: To powinien być godny wjazd 15.03.10, 11:46 miszczu.pl napisał: > Dramatem naszych czasów jest to, że głupota zabrała się do > myślenia. ************************** Ty tak o sobie, ty myślisz że myślisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To powinien być godny wjazd 15.03.10, 11:01 naczelny_troll_forum napisał: > Ale na osiołku tez mógłby wjechać - łatwiej zorganizować i z pewnością każdy by > zauważył. Łatwiej by Go zauważono na osiołku niż na słoniu... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: To powinien być godny wjazd na ogromnym słoni 15.03.10, 09:13 maruda.r napisał: > > Słonia zapewne kancelaria nie ma, ale przy odrobinie starań można coś sklecić z > Bielana i Kamińskiego. Pozostaje tylko problem: skąd wziąć trąbę? > No jak to skad?Niczego nie trzeba sklecac.- Ty przez caly czas robisz za trabe. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To powinien być godny wjazd na ogromnym słoni 15.03.10, 09:19 141288bs napisał: > No jak to skad?Niczego nie trzeba sklecac.- Ty przez caly czas robisz > za trabe. ************************** Przykro mi, ale nie wybieram się do Katynia, ani tym bardziej do kancelarii. Musicie robić sobie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: To powinien być godny wjazd na ogromnym słoni 15.03.10, 11:54 maruda.r napisał: > Przykro mi, ale nie wybieram się do Katynia, ************************** Niech ci nie będzie przykro. Przynajmniej nie przyniesiesz Polsce wstydu ... Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: To powinien być godny wjazd na ogromnym słoni 15.03.10, 09:21 maruda.r napisał: > > Słonia zapewne kancelaria nie ma, ale przy odrobinie starań można coś sklecić z > Bielana i Kamińskiego. Pozostaje tylko problem: skąd wziąć trąbę? > Ty jesteś trąbą. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: To powinien być godny wjazd na ogromnym słoni 15.03.10, 11:42 maruda.r napisał: > Słonia zapewne kancelaria nie ma, ale przy odrobinie starań można > coś sklecić z Bielana i Kamińskiego. Pozostaje tylko problem: skąd > wziąć trąbę? ************* To że ZSRR manipulował i kłamał w sprawie Katynia przez ponad 50 lat, to że niektórzy Polacy ochoczo się do tego przyłączali przez ponad 40 lat, to jak powiedziała babcia Pawlaczka "był czas przywyknąć". Ale że Rosja która uważa się za kraj demokratyczny dalej chce manipulować tą sprawą to trochę dziwi, a już to że przyłączają się do tego tacy jak "maruda.r" to powinno normalnych Polaków oburzać.A tak na marginesie to ty za trąbę mógłbyś robić, nikt cię nie rozpozna. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: To powinien być godny wjazd na ogromnym słoni 15.03.10, 09:09 jako pojazd zastepczy moze posluzyc Melex z Karskim jako szoferem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy ZSRR manipulował przez ponad 50 lat. 15.03.10, 12:14 ZSRR manipulował i kłamał w sprawie Katynia przez ponad 50 lat. Niektórzy Polacy ochoczo się do tego przyłączali przez ponad 40 lat. Rosja chce manipulować tą sprawą dalej, dziwi jak dużo Polaków w wolnej Polsce też chce się w to wpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Godność człowieka zalezy od poszanowania innych 15.03.10, 10:39 wtedy i oni okazują poważanie dla wartości danego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
kszibi Re: Strzały w powietrze?! 15.03.10, 09:58 jestem za aby pojechal sezon polowan na kaczki w rosi trwa caly rok wszystko moze sie zdarzyc. Ps. niech chociasz raz ruskie uszczesliwia polakow Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Strzały w powietrze?! 15.03.10, 10:06 Trzeba też pamiętać o ustawieniu jakiś sraczy,bo to w przypadku kaczora rzecz pierwszej potrzeby,zwłaszcza jak się wnerwi. Odpowiedz Link Zgłoś
poszliwpisdu Re: Strzały w powietrze?! 15.03.10, 10:28 > tym razem strzały w powietrze znajdą inną, > dogodniejszą dla siebie trajektorię Cieeeebieeee prosiiimyyy... Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskiego.... 15.03.10, 08:27 Sprawa jest prosta jak drut. Nie chcą go u siebie i tyle na temat. Dlaczego nie chcą mu tego powiedzieć wprost, to mnie dziwi?. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 09:10 henyk napisał: > Sprawa jest prosta jak drut. Nie chcą go u siebie i tyle na temat. Dlaczego > nie chcą mu tego powiedzieć wprost, to mnie dziwi?. chyba zartujesz??? w dyplomacji NIGDY nie mowi sie takich rzeczy wprost, wysyla sie po prostu pewne sygnaly w nadziei, ze druga strona domysli sie intencji - kaczuch i jego swita widac sa zbyt tepi na to Odpowiedz Link Zgłoś
burza95 Re: Rosja nie może..... 15.03.10, 08:27 Odpowiem krótko -Rosjanie wiedza o wizycie -chodzi o upokorzenie i skłócenie Polaków.Pozdrawiam Serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 08:50 Kaczyński nie jedzie do Katynia jako osoba prywatna, tylko prezydent mojego kraju. I czyjekolwiek opinie ( w tym moja własna) na jego temat nie mają znaczenia. Przy okazji hipotetycznych wizyt prezydenta Rosji w naszym kraju (którego obecności u nas, mówiąc oględnie, także nikt nie pragnie) Polska powinna zachować się podobnie. Myślę sobie w stosunkach między państwami i narodami obowiązuje wzajemność. I to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:04 Nie słyszałem że prezydent Rosji koniecznie chce przyjechać do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:12 Prezydent Polski ma w dupie Rosję jak większość Polaków. Jedzie do Katynia, gdzie Rosjanie popełnili zbrodnię ludobójstwa na Polakach. O ile wiem, odwrotna sytuacja nigdy nie miała miejsca i prezydent Rosji nie musi tu przyjeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:17 absurd napisał: > Prezydent Polski ma w dupie Rosję jak większość Polaków. ************************** Fakt. Zauważyliśmy, że prezydent Polski ma w dupie większość Polaków. Lubi tylko tych z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:28 Zła interpretacja, więc powiem jeszcze prościej: Większość Polaków ma w dupie Rosję. Teraz jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:50 absurd napisał: > Zła interpretacja, więc powiem jeszcze prościej: Większość Polaków ma w dupie > Rosję. Teraz jasne? **************************** Raczej nie. Badania nie potwierdzają, by Polacy mieli Rosjan w dupie - nie stawiają znaku równości między Rosjanami, a rządem Rosji. Natomiast bardzo wiele faktów potwierdza taki właśnie stosunek Lecha Kaczyńskiego do swoich rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Na jakich danych opierasz te informacje? 15.03.10, 09:58 Zdziwiłbys sie robiac sondaż nawet wśród elektoratu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:59 A przepraszam, na podstawie czego mówisz, że "większość" ma w dupie Rosję? Są jakieś badania opinii publicznej na ten temat? Czy może ekstrapolujesz fobie z własnego otoczenia na całe społeczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:46 absurd napisał: > Zła interpretacja, więc powiem jeszcze prościej: Większość Polaków ma w dupie > Rosję. Teraz jasne? ## Pokaż odpowiednie badania mitomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:21 Czyli policzyles i sprawdziles narodowosciowo wszystkich nkwdzistow z Katynia i tych co dowali rozkazy? I sa rosjanami wszystcy ze masz podstawe tak pisac? A na Woluniu bylo ludobojstwo, czy tylko jakas zameta? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper On nie wie że tam Rosjanie tez ginęli 15.03.10, 10:26 i to w większej ilosci a oprawcami byli często fanatycy władzy z podobnymi jak on charakterami. Odpowiedz Link Zgłoś
poszliwpisdu Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:31 Rozkazy ws. Katynia wydalo dwoch Gruzinow. Ale o tym cicho, bo to sojusznik tow. prezydęta. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 14:15 Te enkawudowskie kanalie były rosyjskojęzyczne i to mi wystarczy. A na Wołyniu było oczywiście ludobójstwo. Czy ja gdzieś temu przeczę? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ag_o Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 14:19 Ale dzisiejsza Rosja chroni tych nkwudzistów poprzez utajnienie śledztwa, z jakich powodów? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:34 absurd napisał: > Prezydent Polski ma w dupie Rosję jak większość Polaków. Jedzie do Katynia, > gdzie Rosjanie popełnili zbrodnię ludobójstwa na Polakach. O ile wiem, odwrotna > sytuacja nigdy nie miała miejsca i prezydent Rosji nie musi tu przyjeżdżać. ================== Nooo, nie byłbym tego aż tak bardzo pewien. Ale egocentryzm rusofobów nie dopuszcza nawet do prób poruszenia tych tematów. Bo wszyscy są "be", a tylko Polacy byli i są "cacy". Zupełnie jak w przyjętej i nie podlegającej dyskusji martyrologii narodu uznającego siebie za wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Czy oficjalnie zgłoszono wizyte prezydenta RP? 15.03.10, 09:12 czy tez poinformowano że pragnie jako osoba prywatna złozyc wizytę, ma paszport dyplomatyczny, takie wizyty tez sie odbywają. Dla mnie ta sytuacja jest dziwna, nie wiemy co i kto kombinuję, wątpię czy MSZ poszedł by na wojenkę w takiej sprawie, wydaje mi sie że znowu kancelaria prezydenta chce pokazac jak go ponizają te "Tuski", tylko że nikt się na to nie nabierze. Kaczyński i jego otoczenie próbuja wymusic szacunek dla urzędu, taka wizyta, nawet prywatna wymaga ze strony państwa przyjmującego odpowiednich zachowań i procedur, ta wizyta to tak jakby prezydent chciał na kilka dni na urlop wyskoczyć, są procedury które sie stosuje od dawna i na całym swiecie, nie wiem w co grają w kancelarii prezydenta ale Rosjanie znowu maja powody do śmiechu, stare rosyjskie powiedzonko a takze polskie mówi że miejsce służby jest w kuchni i oni to potrafią wskazać, oj potrafią, zapytaj Kwaśniewskiego który myslał że z racji poglądów ma tam chody, okazało się że nie. Rosjanie poważaja ludzi konkretnych i honorowych a przy tym z poczuciem humoru, nadętych dupków tez nazywają konkretnie, nie będe przytaczał by nikomu przykrości nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Kogo poważają Rosjanie 15.03.10, 09:40 a.k.traper napisał: > Rosjanie poważaja ludzi konkretnych i honorowych a przy tym z poczuciem humoru, Pomyłka, Rosjanie poważają tylko tych, którzy ich ściskają za gardło. Im mocniej ściskają, tym bardziej oni poważają. Dlatego należy ich ściskać ile sił i ze wszystkich stron. I w imię dobra wszystkich sąsiadów Rosji nie należy im, Rosjanom, odmawiać tej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Prezydent chce jechac ich uścisnąć?:))) 15.03.10, 10:08 Możesz podać jak chcesz ich ścisnąć, gospodarczo, militarnie, ekonomicznie? Bo ja uwazam że szczera i twarda rozmowa w parze z rozwojem gospodarczym naszego kraju jest najlepszym argumentem, natomiast kłótnie "kargulowe" wywołuja tylko śmiech. Masz swoje wizje i ok, tylko nie zdziw sie jak okaza się nierealne. Byłes w jakims kraju dłużej niz miesiąc, pracowałeś i mieszkałeś wsród jego mieszkańców a nie w polskiej grupie? Powiem ci wprost, Rosjanie lubia Polaków, Polacy lubia Rosjan, bo maja podobna mentalnść, politycy to inna grupa. Premier zaprosił premiera, więc prezydent powinien iść za ciosem i szukać podobnej drogi, by zwiekszyć wiarygodność, przeczytaj Konstytucje RP co jest powinnoscią osoby pełniącej tak wazne stanowiska, nie musi kochać Rosjan by służyc Polsce, jak na razie robi akurat odwrotnie, robi przysługe polityce rosyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kogo poważają Rosjanie 15.03.10, 10:18 absurd napisał: "Rosjanie poważają tylko tych, którzy ich ściskają za gardło. Im mocniej ściskają, tym bardziej oni poważają. Dlatego należy ich ściskać ile sił i ze wszystkich stron" No fajnie, ze tych Rosjan tak beda obsciskiwac.. A na powaznie: skad ludzi na to wezmiesz, zeby te Rosje tak za gardlo sciskac? Obudz sie i uwazaj na reke, zeby w naczyniu nocnym nie wyladowala... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper On w tym naczyniu już głowe zmioczył 15.03.10, 10:24 stąd takie wartościowe myśli. "Bohater" jakich wielu od niedawna, w konfrontacji zostaje kupa zasikanych łachów. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: On w tym naczyniu już głowe zmioczył 15.03.10, 10:35 Po tobie nie zostanie nawet obsikana przez kozice sznurówka, traperze z Koziej Wólki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper nie bierz się za myslenie, orka na ugorze 15.03.10, 10:51 W Koziej Wólce nie ma kozic ale lasy grzybne i zwierząt z rogami tez trochę, polecam, moze pobyt z natura bez internetu pobudzi twoje zmysły poznawcze? Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Kogo poważają Rosjanie 15.03.10, 10:52 absurd napisał: > a.k.traper napisał: > > > Rosjanie poważaja ludzi konkretnych i honorowych > a przy tym z poczuciem humoru, > > Pomyłka, Rosjanie poważają tylko tych, którzy ich ściskają za gardło. Im mocnie > j > ściskają, tym bardziej oni poważają. Dlatego należy ich ściskać ile sił i ze > wszystkich stron. I w imię dobra wszystkich sąsiadów Rosji nie należy im, > Rosjanom, odmawiać tej przyjemności. ###a.k.traper, Ty jesteś od pieprzenia głupot smalonych. Pasuje to do twej łepetyny. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Znasz Rosjan? 15.03.10, 11:01 bo ja tam troche bywałem, zarówno w częsci europejskiej jak i na północy i dalekim wschodzie, w sumie by wyszło ok 5 lat, część za Gorbaczowa a część za Jelcyna, a pracowałem dla firm z Niemiec i Austrii, był obecny także polski Energopol, mam tez kilka lat ze skandynawami, angolami i jankesami a w PRL pracowałem w państwowej firmie z która musiałem się rozstać za to że publicznie zyczyłem "szczęścia, spokoju i zmiany ustroju", teraz też dla niektórych jestem be i to dla tych co wtedy razem bibułe rozprowadzaliśmy :))) Ale poznałem swoja wartość i nabrałem szacunku dla innych, także inaczej myślących więc pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Ściskanie za gardło 15.03.10, 13:05 absurd napisał: > Pomyłka, Rosjanie poważają tylko tych, którzy ich ściskają > za gardło. Im mocniej > ściskają, tym bardziej oni poważają. Dokładnie tak, najbardziej szanowali Hitlera, Napoleona i Polaków na Kremlu. Tylko gdzie zebrać te siły do ściskania ich za gardło? Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Ściskanie za gardło 15.03.10, 14:13 Skamleli przed hetmanem Stanisławem Żółkiewskim, a wcześniej przed Mongołami. Pewnie tego nie dożyje nikt z dzisiaj żyjących, ale przyjdzie czas, że Chińczycy rzucą się im do gardła. I wtedy błagać będą o pomoc Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 15.03.10, 14:36 Biedaku, ze ci nie przypomne, przed kim skamleli Polacy. A jakie to ma znaczenie obecnie? I jak sie te skamlenia maja do artykulu?! Puknij sie w potylice i zaskomlej... Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 15.03.10, 14:57 kroliklesny napisał: > Puknij sie w potylice i zaskomlej... Zaskomlij, jeżeli już, niedojdo językowa. Wróć do podstawówki, a potem bierz się za fora internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 15.03.10, 16:36 absurd napisał: > kroliklesny napisał: > > > Puknij sie w potylice i zaskomlej... > > > Zaskomlij, jeżeli już, niedojdo językowa. Wróć do podstawówki, a potem bierz si > ę > za fora internetowe. Tyś pewnie z tej puli profesorskiej co jaśnie nam panujący, co, niby patriota niebotyczny, a HYMNU POLSKIEGO nie zna. Schowaj się kundlu, lub mów normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 15.03.10, 16:40 Podziwiam twoja elokwencje, dojdo jezykowa. Bo na polityce to sie znasz tyle, co lebiega i lajza. Chinczycy maja sie czym zajmowac, na szczescie. Przy scenariuszu, ze zagrazaja Rosji, to zjedliby i ciebie na deser. O tym nie pomyslales? Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 15.03.10, 16:55 Na szczęście już tego nie dożyję, przemądrzały czworonogu. Wiesz, w czasach Marco Polo też nikomu nie śniły się loty na Marsa, a ta perspektywa, o której napomknąłem, jest o wiele krótsza, o wiele. Oczywiście można cała rzecz potraktować humorystycznie, jak całe to śmieszne forum, na którym różne niedorajdy kompensują sobie różne braki życiowe i w swoim zacietrzewieniu łatwo poddają się manipulacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 15.03.10, 17:04 absurd napisał: "Na szczęście już tego nie dożyję, przemądrzały czworonogu"- ooo! Nieszczesny! czyzby ktos ci nozke albo inny czlonek cielesny upitolil?! Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 15.03.10, 17:24 Nie, zakładam tylko, ze to może potrwać trochę dłużej niż sto lat. Z przyczyn naturalnych niejako wyekspiruję w niebyt. Ale nie martw się, ty także. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 15.03.10, 17:39 absurd napisał: > Z przyczyn naturalnych niejako wyekspiruję w niebyt. Ale nie martw się, ty także. Ja sie nie martwie. Im wczesniej tym lepiej, mniej podatku zaplace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 15.03.10, 17:45 No wiesz, ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył. Po drugiej stronie może czekać na ciebie Ojciec Dyrektor z tacą. Zakładając oczywiście, ze traficie do tego samego sektora. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 16.03.10, 00:11 No przyznaje, zmartwiles mnie okrutnie! Ale moze nie bedzie tak zle? Grzesze jak cholera, klne, bluznie, nie stronie od panienek i wodeczki, no to moze w ramach dobroci dla starych grzesznikow przekaza mnie do tego "gorszego", slowianskiego piekla? Bo Rydzyk napewno trafi do cywilizowanego, amerykanskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 16.03.10, 06:19 chodzi o to że Rosjanie nienawidzą prezydenta Kaczyńskiego, bo jest on prawdziwym Polakiem. Nienawiść Rosjan do Polaków jest taka jak Hitlera do Żydów i w przeciwienstwie do nienawiści Hitlera ma ta nienawiść uzasadnienie - 1612, 1657, 1812, 1830, 1863, 1905, 1918, 1920, 1956, 1970, 1979, 1980, 1989. Żaden kraj nie wyrządził Rosji tyle zła co Polska. Natomiast tusk jako wnuk żołnierza wehrmachtu jest przez rosję tolerowany, bo rosjanie i niemcy to jedna rodzina - rodzina morderców i bandytów. Dziadek tuska walczył w wehrmachcie tak jak ojciec schrodera. Dlatego Prezydent Kaczyński powinien próbować wjechać na terytorium Rosji bez wizy i zaproszenia. Jeżeli będą do niego strzelać - no cóż Prezydent Polski nie boi się prawosławnych kul. Do Matki Prezydenta strzelali Niemcy, a do Syna strzelali Rosjanie - to jest normalne że mordercze narody nie mogą znieść istnienia Polski i Polaków-Katolików na tym świecie. Ja jako Polak-Katolik jestem dumny z tego że Niemcy i Rosjanie mnie nienawidzą - gdyby było inaczej to byłby powód do niepokoju. Uczciwy człowiek jest dumny z tego, że bandyci na jego widok dostają piany w ustach. A Rosjanie i Niemcy to włąśnie międzynarodowi bandyci. No bo przecież jak powiedział Putin Niemcy zostały pokrzywdzone traktatem wersalskim buahahahahahahahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 16.03.10, 07:18 POlska powinna zerwać stosunki dyplomatyczne z Rosją i przestać z nią handlować czymkolwiek, w tym mięsem. Niech sobie PSLowcy sami to mięcho zeżrą. Normalni ludzie w tym kraju nie sprzedają mięsa rosjanim. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 16.03.10, 10:58 I jeszcze jedno katoliku Aronie- duzo Polakow bylo w Wehrmachcie. Dziwne, ze do lba ci nie weszlo, ze tych ludzi po prostu powolano do wojska, nie byli oni ochotnikami. Podobnie Polakow powolywano do Krasnoj Armii. Ryby w metnej wodzie katolu lowisz! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 16.03.10, 14:33 w wehrmachcie byly Slazacy a nie Polacy. Doucz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
taten Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 22.03.10, 12:31 aron2004 napisał: > w wehrmachcie byly Slazacy a nie Polacy. Doucz sie. Za negowanie, ze Ślązak jest/był Polakiem można od niejednego Ślązaka w pysk zarobić :) Poplątane losy Ślązaków albowiem są. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ścisnij sie za gardło i zaskomlej! 16.03.10, 10:56 Aronie, Aronie- grzeszysz grzechem pychy i glupoty. Dalej nie chce mi sie nawet komentowac steku bzdur... "Prezydent powinien wjechac do suwerennego kraju bez formalnosci"- fajny jestes! Ale i zalosny! Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Absurdy mają tylko po jednej nodze 15.03.10, 17:27 kroliklesny napisał: > absurd napisał: > "Na szczęście już tego nie dożyję, przemądrzały czworonogu"- ooo! > Nieszczesny! czyzby ktos ci nozke albo inny czlonek cielesny > upitolil?! Jak na obrazku: images2.wikia.nocookie.net/narnia/images/thumb/8/83/Dufflepuds.JPG/300px-Dufflepuds.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Absurdy mają tylko po jednej nodze 15.03.10, 17:41 A ty, pędrek, idź lepiej na wykład profesora Mmaa. Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Re: Ściskanie za gardło 15.03.10, 16:19 absurd napisał: > przyjdzie czas, że Chińczycy > rzucą się im do gardła. I wtedy błagać będą o pomoc Europę. Tak, na pewno tak będzie. A Europa czyli Polska im odmówi, aby ukarać za Katyń. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:15 absurd napisał: > Kaczyński nie jedzie do Katynia jako osoba prywatna, tylko prezydent mojego > kraju. **************************** A zaproszenie było od premiera Rosji dla premiera Polski. Nie uzgadniano spotkania na szczeblu prezydenckim. Cokolwiek by nie powiedzieć, to wciąż obowiązuje zasada, że zaprasza gospodarz według własnego uznania. Zaproszenie dla Kowalskiego nie oznacza, że może on przyprowadzić ze sobą całą rodzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:43 Prezydent Polski nie musi czekać na zaproszenia spadkobierców i obrońców pamięci tych, co mordowali. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper No to niech jedzie, ma dyplomatyczny paszport 15.03.10, 10:21 W maju może pojechac obejrzec defiladę, tam będą jego ulubione zabawki, ja byłem w 1995 r. rozmach niesamowity, tylko żeby się nie zgubił:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:22 absurd napisał: > Prezydent Polski nie musi czekać na zaproszenia spadkobierców i obrońców pamięc i tych, co mordowali. Jasne ze nie musi. Dopoki jest na swoim terytorium. A tu chodzi o cudze terytorium. I nie jest przyjete w swiecie, zeby sie ktos tak namolnie napraszal i stwierdzal, ze sobie dokads przyjedzie, mimo wyraznych sygnalow, ze go nie chca. Czy moze zamierzasz z szabelka na koniku bulanym odbijac? Odbij "kaczuche", wyluzuj bo mzonki opowiadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:25 Czyli nie musi czekac na zaproszenia z Kazachstanu, Gruzii, Ukrainy czy jakies tam Kirgizii??? Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:54 absurd napisał: > Prezydent Polski nie musi czekać na zaproszenia spadkobierców i obrońców pamięc > i > tych, co mordowali. ###### to niech nie czeka i przestanie kwękać jakby Go bolał brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:15 absurd napisał: > Kaczyński nie jedzie do Katynia jako osoba prywatna, tylko prezydent mojego > kraju. I czyjekolwiek opinie ( w tym moja własna) na jego temat nie mają > znaczenia. Przy okazji hipotetycznych wizyt prezydenta Rosji w naszym kraju > (którego obecności u nas, mówiąc oględnie, także nikt nie pragnie) Polska > powinna zachować się podobnie. Myślę sobie w stosunkach między państwami i > narodami obowiązuje wzajemność. I to tyle. ale nikt go tam nie zapraszal. W dyplomacji premier zaprasza premiera, a prezydent prezydenta. Putin dostal zaproszenie od Tuska i teraz Tusk dostal zaproszenie od Putina. Proste - oczywista oczywistosc. Kaczuch zaproszenia nie dostal wiec niech sie nei wpierd*, bo wlasnie on najwiecej miesza. Zreszta ten natret zawsze probuje wpierd* sie tam gdzie nie trzeba, mozna przypomniec cyrki z wyjazdami na rozne posiedzenia euro-kolchozu. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:36 maryjan_pazdzioch napisała: > absurd napisał: > > Kaczyński nie jedzie do Katynia jako osoba prywatna, tylko prezydent moje > go > > kraju. I czyjekolwiek opinie ( w tym moja własna) na jego temat nie mają > > znaczenia. Przy okazji hipotetycznych wizyt prezydenta Rosji w naszym kra > ju > > (którego obecności u nas, mówiąc oględnie, także nikt nie pragnie) Polska > > powinna zachować się podobnie. Myślę sobie w stosunkach między państwami > i > > narodami obowiązuje wzajemność. I to tyle. > > ale nikt go tam nie zapraszal. W dyplomacji premier zaprasza premiera, a prezyd > ent prezydenta. Putin dostal zaproszenie od Tuska i teraz Tusk dostal zaproszen > ie od Putina. Proste - oczywista oczywistosc. Kaczuch zaproszenia nie dostal wi > ec niech sie nei wpierd*, bo wlasnie on najwiecej miesza. Zreszta ten natret za > wsze probuje wpierd* sie tam gdzie nie trzeba, mozna przypomniec cyrki z wyjazd > ami na rozne posiedzenia euro-kolchozu. Nic nie rozumiesz.Ten wyjazd to nie jest oficjalna wizyta dyplomatyczna państwowa na odpowiednim szczeblu w ramach wymiany ...takiej lub innej.To jest odwiedzenie grobów Polaków, jeńców wojennych zamordowanych w akcie ludobójstwa przez Rosję. Putina (jak mówi o sobie, "czekista jest zawsze czekistą") nie chcę oglądać na tych grobach.I tam nie powinien spotykać się Tusk z Putinem.W skruchę i akt dobrej woli Putina nikt w Polsce nie wierzy.Najlepszy dowód to robienie szopy przez ambasadora rosyjskiego przy okazji rocznicy pomordowanych przez Rosję.A nasi pismacy włączają się w tą grę, i ty również. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 11:02 nirelle napisała: > Nic nie rozumiesz.Ten wyjazd to nie jest oficjalna wizyta dyplomatyczna pańs > twowa na odpowiednim szczeblu w ramach wymiany ...takiej lub innej.To jest odwi > edzenie grobów Polaków, jeńców wojennych zamordowanych w akcie ludobójstwa prze > z Rosję. Putina (jak mówi o sobie, "czekista jest zawsze czekistą") nie chcę og > lądać na tych grobach.I tam nie powinien spotykać się Tusk z Putinem.W skru > chę i akt dobrej woli Putina nikt w Polsce nie wierzy.Najlepszy dowód to robie > nie szopy przez ambasadora rosyjskiego przy okazji rocznicy pomordowanych przez > Rosję.A nasi pismacy włączają się w tą grę, i ty również. #### Jeśli tak twierdzisz to tym bardziej Kancelaria Prezydenta powinna wysłać pismo z wyjaśnieniem celu wizyty w celu przygotowania odpowiedniej oprawy. Prezydent Polski pełniąc Swój urząd nie jest osobą prywatną. Zawsze reprezentuje Państwo i powinien się godnie zacowywać, a nie tak jak w Gruzji. A co do wiary to przekonamy się po fakcie jak to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_s_moskwy Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 11:03 A kiedy to Rosja robila ludobujstwo? Za carow? Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 14:33 Widzisz, kacapku, oto wasza mentalność. Dla was "niet probliema", dla nas jest. Bo u nas życie ludzkie coś znaczy (powiedziałbym nawet, że Coś), a u was to jak splunąć. I to jest ta fundamentalna różnica, która nas dzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 16:37 absurd napisał: > Widzisz, kacapku, oto wasza mentalność. Dla was "niet probliema", dla nas jest. > Bo u nas życie ludzkie coś znaczy (powiedziałbym nawet, że Coś), a u was to jak > splunąć. I to jest ta fundamentalna różnica, która nas dzieli. Tyś pewnie z tej puli profesorskiej co jaśnie nam panujący, co, niby patriota niebotyczny, a HYMNU POLSKIEGO nie zna. Schowaj się kundlu, lub mów normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:49 Jak już napisałem wyżej: prezydent Polski ma w dupie ich samych i ich zaproszenia. Dlaczego miałby czekać na zaproszenia od kagiebistów i obrońców pamięci kagiebistów, którzy dokonali tego mordu? Mieszają tacy jak ty - obszczymurki, które plotą, co im ślina na język przyniesie. Mieszają innym obszczymurkom w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:57 Tak długo jak Katyń leży w granicach Rosji tak długo Rosjanie mogą powiedzieć Kaczyńskiemu że jest "Persona non grata". Tak naprawdę gdyby chcieli mogli by po prostu nie dopuścić do organizacji żadnych obchodów - tak, wywołało by to skandal dyplomatyczny, ale mogli by tak zrobić ponieważ to ICH ziemia. Widać że Twoim zdaniem granice mają niektórych nie obowiązywać... Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:33 Równie dobrze Polska na zasadzie wzajemności mogłaby zabronić prezydentowi Rosji dostępu do miejsc pochówku sowieckich sołdatów, ponieważ to polska ziemia. Co by im z tego przyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:41 absurd napisał: [...] > Co by im z tego przyszło? Nic, no może poza skandalem dyplomatycznym - co nie zmienia faktów że strona polska MOGŁABY TAK ZROBIĆ, i żadne paszporty dyplomatyczne by nic nie pomogły - parę miesięcy temu doszło do podobnej sytuacji na Słowacji - gdzie po prostu nie wpuszczono PREZYDENTA Węgier, uznając go za "persona non grata". Oczywiście zaraz Węgrzy podnieśli lament na forum UE żeby Słowację ukarać, ale chyba nic z tego nie wyszło. Takie rzeczy się zdarzają - IMHO, Rosjanie po prostu nie chcą dać Kaczyńskiemu poważnej broni w kampanii wyborczej - a jasne postawienie sprawy że nie chcą go u siebie, mogło by Kaczyńskiem naprawdę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
poszliwpisdu Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:37 absurd napisał: > Jak już napisałem wyżej: prezydent Polski ma w dupie ich samych i ich zaproszen > ia. On ma chyba caly swiat w tym miejscu ciala. Oprocz kota, brata i mamusi. > > Dlaczego miałby czekać na zaproszenia od kagiebistów i obrońców pamięci > kagiebistów, którzy dokonali tego mordu? Obroncy pamieci tych, ktorzy wydali rozkaz sa jego sojusznikami. W Tbilisi jest nawet pomnik wlasciciela ZSRR w czasie dokonania tego mordu. > > Mieszają tacy jak ty - obszczymurki, które plotą, co im ślina na język > przyniesie. Mieszają innym obszczymurkom w głowach. Akurat ta inwektywa kojarzy mi sie z jasnie wam panujacym tow. prezydętem. Odpowiedz Link Zgłoś
piegrza Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 11:06 absurd napisał: > Jak już napisałem wyżej: prezydent Polski ma w dupie ich samych i ich zaproszen > ia. > > Dlaczego miałby czekać na zaproszenia od kagiebistów i obrońców pamięci > kagiebistów, którzy dokonali tego mordu? > > Mieszają tacy jak ty - obszczymurki, które plotą, co im ślina na język > przyniesie. Mieszają innym obszczymurkom w głowach. Tak jest (pod)murkosrajku. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_s_moskwy Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 11:13 W dupie moze miec cos w Polsce. A za granica juz Polki nie ma. I musi uwzgledniac prawo innego kraju. Zreszta ze pcha sie do Rosji, ktorej wojnie nie tak dawno w Gruzii wypowiadal. Wiec ten oszolom, jakim jest, ma byc przez Rosje witany? Mamy go tam, gdzie podobno wedlug ciebie ma nas. Tylko ze w odroznieniu od was, w swoim kraju sami rzadzimy. I kolchozu nad soba nie mamy :) Wiec Utkin (kaczka=utka po rosyjsku) pojedzie jako osoba prywatna. I to tylko dlatego, ze nie robimy przeszkod odwiedzac cmietarze. Choc wedlug prawa, jak nie ma tam krewnych moze nie dostac pozwolenia do wizyty. Ale takiej mu uslugi robic przed waszymi wyborami nie bedziemy. Jest prezydentem waszego kraju, wiec w kazdym razie reprezentuje ludzi, choc w wiekszosci takich nawedzonych jak ty. Wiec niech jedzie. Ktos mu zabrania? Tylko nie damy "zarabiac" mu na go fobiach. Jako turysta zwedzi. I tyle. Nigdzie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 13:40 Nie, kacapku, mylisz się. Po pierwsze, dlatego, ze wy byliście, jesteście i zawsze będziecie jednym wielkim kołchozem z tą waszą niewolniczą mentalnością. Jak wam powiedzą ruki po szwam, to ruki po szwam i ani drgnij. Tylko u was jest możliwe, żeby dziesiątki milionów ludzi dały się zagłodzić i prowadzić jak barany na rzeź. Jesteście narodem niewolników, jak większość Azjatów. U was ludzkie życie nigdy nic nie znaczyło i znaczyć nie będzie. Być Rosjaninem, cóż to musi być za przekleństwo pożałowania godne. Tego się zresztą nie da brać na trzeźwo, trzeba na co dzień zapijać to samogonem. Prezydent Polski nie jedzie jako osoba prywatna, tylko jako prezydent Polski. I Rosja może tylko bezsilnie patrzeć na to. Tak jak bezsilnie patrzy na obecność militarną USA w Europie Środkowej i Azji centralnej. Rura bałtycka też wam nic nie pomoże, bo za jakiś czas Polska uniezależni się od waszego gazu. Jak dla mnie Putino-Miedwiediew czy inna Wańka-Wstańka też sobie może przyjeżdżać do Polski jako osoba prywatna, chyba, że Polska powie "nie". Pełna wzajemność. A Rosja naprawdę nie jest dla nas tak ważnym krajem, jak myślisz. Równie dobrze Rosji mogłoby wcale nie być, świat by na tym nie stracił, za to pewnie by zyskał. Tak że zapomnij o naszych rzekomych fobiach, kacapku, bo fobie, za to prawdziwe, to wy macie. To u was jest wieczny syndrom oblężonej twierdzy. Dla ciebie to ja mogę być nawiedzony, mnie bez różnicy, bo twoje zdanie dla mnie nic nie znaczy. Za to jestem szczery i mówię to, co myśli większość Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Ratlerek szczeka, karawana idzie dalej! 15.03.10, 14:39 Pisac, to ty mozesz najwieksze bzdety. Ale- co ty q.. wiesz o Rosji?! Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Narody niewolnicze 15.03.10, 16:28 absurd napisał: > zawsze będziecie jednym wielkim kołchozem z tą waszą > niewolniczą mentalnością. > Jak wam powiedzą ruki po szwam, to ruki po szwam i ani drgnij. Nie to co Niemcy, oni rozkazów nie wykonują, chociaż płacą za to biedą i bałaganem. > Tylko u was jest > możliwe, żeby dziesiątki milionów ludzi > dały się zagłodzić i prowadzić jak > barany na rzeź. No i trzeba dodac do listy niewolników Węgrów co sami się nie mogli wyratować przed reżimem Bela Kuna, musiała ich wyzwalać armia runmuńska. Albo Hiszpanie co aby wybronić się przed komuna potrzebowali pomocy od Hitlera i Mussoliniego. I Khmerów co ich uratowali przed Pol Potem wietnamscy komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 09:34 Jeżeli prezydent NASZEGO kraju,bo nie jesteś jedynym jego obywatelem ,chce złożyć wizytę w ościennym kraju,to niech jego urzędnicy zrobią to zgodnie z protokołem i z odpowiednim wyprzedzeniem.A Jak się kłapie o wizycie ,bez dokładnych ustaleń,to jaki jest efekt,każdy widzi.A jak się nie zatrudnia ludzi znających dyplomację i jej pokrętne,ale obowiązujące zasady,to tak wychodzi.Nie pierwszy raz obsługa pałacu okazuje się po prostu nie kumata.A winę zwala na kogo się da,a to na MSZ,a to niechęć Rosji,a wszystko rozbija się o brak ogłady Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:14 Masz racje, ze obowiazuje wzajemnosc. Ale: konflikt z Rosja sprowokowal Kaczynski. Oprocz zasady wzajemnosci jest istnieje inna zasada w dyplomacji: "co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie". Niestety, Polska nawet zza nogi amerykanskiej nie moze za wojewode robic, nie te proporcje do Rosji... Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:44 absurd napisał: > Kaczyński nie jedzie do Katynia jako osoba prywatna, tylko prezydent mojego > kraju. I czyjekolwiek opinie ( w tym moja własna) na jego temat nie mają > znaczenia. Przy okazji hipotetycznych wizyt prezydenta Rosji w naszym kraju > (którego obecności u nas, mówiąc oględnie, także nikt nie pragnie) Polska > powinna zachować się podobnie. Myślę sobie w stosunkach między państwami i > narodami obowiązuje wzajemność. I to tyle. ###### Wzajemność panuje gdy te Państwa potrafią zadbać o swą godność. Co przeszkadza Kancelarii Prezydenta wysłać oficjalne pismo? Wydumana wielkość niczym nie poparta, oprócz zarozumialstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Rosja to nam może skoczyć na pukiel 15.03.10, 10:55 absurd napisał: > Kaczyński nie jedzie do Katynia jako osoba prywatna, tylko prezydent mojego > kraju. I czyjekolwiek opinie ( w tym moja własna) na jego temat nie mają > znaczenia. Przy okazji hipotetycznych wizyt prezydenta Rosji w naszym kraju > (którego obecności u nas, mówiąc oględnie, także nikt nie pragnie) Polska > powinna zachować się podobnie. Myślę sobie w stosunkach między państwami i > narodami obowiązuje wzajemność. I to tyle. Czyli wynika z tego , że prezydent mojego kraju chce zniszczyć i tak nędzne z trudem odbudowywane przez rząd stosunki z Rosją. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Rosja nie może..... 15.03.10, 09:18 Ruscy tez wiedza,ze latwo sami wychodzimy na idiotow.- Wystarczy POsluzyc sie Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
archeus_pl po co piszesz 15.03.10, 09:42 rzeczy oczywiste.I mały szczegół.Rosjanie nie muszą nikogo skłócić .Choć raczej nie lubię Rosjan to nie oni są tu winni.Oni tylko wykorzystują sytuację.Myślisz że państwa ościenne nie obserwują tego co się u nas dzieje?To są skutki słabej prezydentury Kaczyńskiego i jego dworu.Choć raz facet by sobie odpuścił.No ale cóż.On nawet nie rozumie że im dłużej będzie w to brnął tym większy skandal wybuchnie i zaszkodzi tylko Polsce i Polakom.Ale Kaczyńskiego dobro Polski nie obchodzi.To o czym tu?Szkoda pisaniny.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilakan Kaczyński nie może przygotować większości wizyt 15.03.10, 08:40 Dlaczego mam nieodparte wrażenie, że kancelaria prezydenta Kaczyńskiego od samego początku ma problemy z przygotowywaniem większości wizyt? Bez kłopotów odbywały się tylko wojaże prezydenta na Litwę (których było najwięcej) i Ukrainę za poprzedniego prezydenta. Cała reszta albo z problemami, albo odowoływana, albo kompletnie bez sensu i efektów. Mając na uwadze poprzednie wielokrotne przykre doświadczenia ("kartofle" i kłótnia o krzesła to już w ogóle były szczyty), jakoś chętnie wierzę temu ambasadorowi. Zresztą od samego początku widać, że kancelaria postanowiła rozegrać tę wizytę nie kanałami dyplomatycznymi (czyli po cichu, jak nakazuje porządek rzeczy), a przez polskie media. Żenada. Kto tam pracuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Kaczyński nie może przygotować większości wiz 15.03.10, 09:25 Wizyty zagraniczne prezydenta i premiera,przygotowuje MSZ. Teraz daj sobie odpowiedz i nie pisz wiecej glupot,kamila kan - wyglada na to,ze jestes blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilakan Re: Kaczyński nie może przygotować większości wiz 15.03.10, 10:11 Blondynie drogi, może zadasz sobie trud pomyśleć nad taką kwestią - dlaczego kancelaria prezydenta nie potrafi współpracować z MSZ w tak podstawowej kwestii? Dlaczego ta kancelaria, zamiast skutecznie i elegancko załatwiać wszystko wg reguł gry dyplomatycznej, rozgrywa to w mediach na zasadzie wymuszania? Oczywiście można też odwrócić pytanie - dlaczego MSZ nie potrafi współpracować z kancelarią? Tak czy owak, problem leży wyłącznie po naszej stronie a nie rosyjskiej, a kancelaria prezydenta jest co najmniej współwinna. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 08:41 Myślę, że jesteś idiotą. Tak, z pewnością jesteś idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 09:14 Jesteś idiotą.Rosja dziś nie chce, żeby Prezydent był w Katyniu, a jutro nie będzie pozwalała rodzinom ofiar katyńskich na wizytę na grobach.Chce upokorzyć Prezydenta wykorzystując wzajemną niechęć Prezydenta i Premiera Polski.To,jest test dla Radka Sikorskiego.Jeśli nie przygotuje tej wizyty oficjalnie dobrze to bardzo straci jako polityk w opinii PO i Polaków. Chcą ugrać na tym Tusk i Komorowski. Prezydent spodziewam się, że ma te "dyplomatyczne" przepychanki głęboko w poważaniu i pojedzie na uroczystości razem z rodzinami katyńskimi jako zwykły obywatel, po prostu Polak.Wtedy zarówno dyplomacja polska jak i rosyjska będzie miała problem, żeby mu włos z głowy nie spadł.Tuskowi radzę zachorować na dyplomatyczną grypę i nie jechać na spotkanie z Putinem.Zachowałby twarz wobec Polaków, może się spotkać z Putinem w innym terminie.To spotkanie poza publicity nie będzie miało żadnego wpływu na relację Rosji do Polski. Jak zwykle PO matoły nie wiedzą co zrobić, poza biciem piany w mediach.Nie czują, że spadają po równi pochyłej.Prezydent na tym nie straci, a Putin i polityka dyplomatyczna Rosji to dla nas żadne zaskoczenie, już to w historii przerabialiśmy.Ostatni przykład, to reportaż o napadzie na Gruzję, robiony na ich zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 09:29 nirelle napisała: > Jesteś idiotą.Rosja dziś nie chce, żeby Prezydent był w Katyniu, a jutro nie bę > dzie pozwalała rodzinom ofiar katyńskich na wizytę na grobach jasnowidz się znalazł > To,jest > test dla Radka Sikorskiego.Jeśli nie przygotuje tej wizyty oficjalnie dobr > ze to bardzo straci jako polityk w opinii PO i Polaków. dokładnie odwrotnie, bardzo zyska. Polacy nienawidzą Kłamczyńskiego, a PO temu tylko przyklaśnie > To sp > otkanie poza publicity nie będzie miało żadnego wpływu na relację Rosji do Pols > ki. mielenie ozorem pissowskiego piarowca Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 10:35 Nienawiść jest waszą domeną powiaki. Ja was zwierzęta, jako moich "mniejszych braci" miłuję. :DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
qc Prezydent, po prostu Polak 15.03.10, 09:42 Wizyta na grobach? Nie bez przyczyny. Wedlug prezydenta dobry Polak to martwy Polak, moze tez byc zyjacy Polak ale musi to byc Polak zatwierdzony przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 09:17 absurd napisał: > Myślę, że jesteś idiotą. Tak, z pewnością jesteś idiotą. powinienes raczej uzyc "spie_przaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski No i super. Nie chcą kartofla. Nie dziwota!! 15.03.10, 08:49 A co się dziwić. Tusk to jest przynajmniej gość a nie kartofel- obciachowiec. Wstyd się z nim pokazać. Dureń !! Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Może Kaczyński jedzie z biura Itaka 15.03.10, 08:50 Oni wszystko wtedy załatwiają, hotel, autobus, wyżywienie. Co jeszcze więcej potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
werato2 Re: Może Kaczyński jedzie z biura Itaka 15.03.10, 09:19 Ale może oni nie zdążą nakupić ,,małpek" i dla tego się boją że wyjdą na niepijących sknerusów ;p;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskiego.... 15.03.10, 08:55 My nie powinniśmy nic wiedzieć o żadnych rozmowach, chociaż wiadomo, że przygotowania muszą się odbyć, ale do tego są specjalne służby. A u nas co? Sam zainteresowany coś pomamrotał, że on pojedzie do obcego państwa bo tak chce i to ma wystarczać za służby dyplomatyczne! I to ma być dyplomacja. Na każdym kroku chciejstwo i amatorszczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 09:20 xsawer napisał: > > My nie powinniśmy nic wiedzieć o żadnych rozmowach, chociaż wiadomo, > że przygotowania muszą się odbyć, ale do tego są specjalne służby. > A u nas co? Sam zainteresowany coś pomamrotał, że on pojedzie do > obcego państwa bo tak chce i to ma wystarczać za służby > dyplomatyczne! > I to ma być dyplomacja. Na każdym kroku chciejstwo i amatorszczyzna! Kaczyński pojedzie do Katynia a na tych, jak to nazywasz, przepychankach, straci Putin i Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 09:31 Kłamczyński niech jedzie na odstrzał. Może kadencja ulegnie skróceniu, jak słusznie zauważył ktoś powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ag_o Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 14:36 > Kłamczyński niech jedzie na odstrzał. Może kadencja ulegnie skróceniu, jak > słusznie zauważył ktoś powyżej Niech żyje tradycja powrotów z Rosji w dębowej jesionce! Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 15:02 dr_ag_o napisał: > Niech żyje tradycja powrotów z Rosji w dębowej jesionce! Czyli życzysz śmierci prezydentowi RP, ergo jesteś wyjątkową kanalią. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ag_o Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 15:48 chyba nie zrozumiałeś sarkazmu Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 09:37 Czytajac posty na tym portalu,wyraznie widac jak wielkie ubytki POwstaly w glowach popieraczy tuskowych standardow. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Barany z prezydenckiej Kancelari.Olać Kaczora. 15.03.10, 09:00 Po co ten kmiot pcha się do Katynia?Nikt go tam nie zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Barany z prezydenckiej Kancelari.Olać Kaczora 15.03.10, 09:16 A po co taki niepiśmienny (vide "kancelari")kmiot jak ty wygłasza tu opinie? Nikt cię tu nie zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Barany z prezydenckiej Kancelari.Olać Kaczora 15.03.10, 16:40 absurd napisał: > A po co taki niepiśmienny (vide "kancelari")kmiot jak ty wygłasza tu opinie? > Nikt cię tu nie zaprasza. Tyś pewnie z tej puli profesorskiej co jaśnie nam panujący, co, niby patriota niebotyczny, a HYMNU POLSKIEGO nie zna. Schowaj się kundlu, lub mów normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
conn-x-5 jaki prezydent tacy doradcy i na odwrot 15.03.10, 09:19 Rosjana wierze , palanta i mlota od kaczynskiego NIE !!!!!!!!!!!!! Toz to debile skonczone ... Chca zmusic na swa mizerna klate rosjan aby czytali polskie szmatlawce , zapominajc ze na takim szczeblu sa drogi dyplomatyczne. Brak profesjonalizmu , zamordyzm, hamstwo , buractwo ot jacy sa doradcy kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Barany z prezydenckiej Kancelari.Olać Kaczora 15.03.10, 09:19 A propos "olać". Ujeżdżacie, obszczymurki, nie po Kaczyńskim, tylko po instytucji prezydenta RP. To trochę tak, jakbyście sami srali sobie na wycieraczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 "instytucja Prezydenta" stała się pośmiewiskiem! 15.03.10, 09:35 Dzięki Kaczorom.Nie jest to mój "prezydęnt" i podejrzewam, że większość Polaków /80%/z tym idiotą nie chce mieć nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
super_maupa Re: "instytucja Prezydenta" stała się pośmiewiski 15.03.10, 10:38 mark6 napisał: > Dzięki Kaczorom.Nie jest to mój "prezydęnt" i podejrzewam, że większość > Polaków /80%/z tym idiotą nie chce mieć nic do czynienia. Dziwne, że przy tak niskim poparciu o jakim piszesz, został prezydentem :P Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: "instytucja Prezydenta" stała się pośmiewiski 15.03.10, 12:16 mark6. 80% skromnie to oceniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
conn-x-5 absurd kochany to nie my 15.03.10, 09:37 to sam kaczynski i jego palanty jaja sobie zrobily z tej szanownej kiedys instytucji Mniej pretensje nie do nas a do nich i modl sie aby szybciej odeszli , nawet z tego swiata aby tylko edesli Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Barany z prezydenckiej Kancelari.Olać Kaczora 15.03.10, 09:26 mark6 napisał: > Po co ten kmiot... Może i kmiot, ale prezydent kraju! I z tego powodu powinien być na polskich uroczystościach związanych z rocznicą katyńską. Może Polska, w uzgodnieniu z Rosją, urządzi 1 dzień uroczystości "w rodzinnym gronie". Przecież nasz prezydent nie musi uczestniczyć w uroczystościach organizowanych przez urzędników rosyjskich. Trochę to, co napisałem, jest naiwne:( Jednak upokarzanie L. Kaczyńskiego jest zarazem upakarzaniem Polski!!! PS Inna sprawa, że Kaczyński dołożył duuużo starań, aby go Rosjanie nie lubili:( Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Gdyby ten kmiot miał trochę honoru 15.03.10, 09:39 to nigdy by nie dopuścił aby go tak upokarzano.Jeżeli Polska jest upokarzana to tylko przez niego. Co to zaśmieć mieliśmy możliwość już dawno to zauważyć kiedy np. WYPOŻYCZYŁ państwowy samolot aby przez nikogo nie zapraszany brać udział w spotkaniach UE. To jest GALAKTYCZNE DNO!!! a nie Prezydent cywilizowanego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Re: Barany z prezydenckiej Kancelari.Olać Kaczora 15.03.10, 09:54 Prezydent Polski nie jest od tego, żeby go jacyś tam Rosjanie lubili. Prezydent Polski jest m.in. od tego, żeby dbać o pamięć Polaków pomordowanych przez tychże Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Barany z prezydenckiej Kancelari.Olać Kaczora 15.03.10, 11:21 absurd napisał: > Prezydent Polski nie jest od tego, żeby go jacyś tam Rosjanie lubili. Prezydent > Polski jest m.in. od tego, żeby dbać o pamięć Polaków pomordowanych przez tychż > e > Rosjan. ==================== Jazgoczesz i mielesz ozorem na tut. stronie, aż żal za doopę ściska. Twoja wiedza i oszołomska argumentacja jest obniżaniem poziomu forum. Dam ci przykład twojego otumanienia i klepania w kółko propagandowych wywodów. Otóż w Gierłoży koło Kętrzyna Niemiaszki wybudowali tzw. "Wilczy Szaniec", czyli rozbudowany system bunkrów dla ich wodza. Ten skomplikowany obiekt nie miał sobie równych na świecie. Pracowało tam tysiące polskich i rosyjskich więźniów. Potem na długo ślad po losach tych budowniczych nie był publikowany. Zgadnij, co się z nimi stało? Odpowiem ci, znaj pana: ich szczątki z czaszkami przedziurawionymi strzałem w tył głowy keżą w...Katyńskim Lesie. Zdziwiony? Pewnie. Takich rzeczy jeszcze w Polsce nie wolno mówić, zwłaszcza w ośrodkach i mendiach kontrolowanych przez bogoojczyźniane oszołomstwo. To może zburzyć wyświechtany sposób myślenia ciemnogrodzkiej tłuszczy. A co gorsza, może wielu zmusić do myślenia. To oczywiście tobie nie grozi, bo nakręcony jesteś jak pajac na sznurku już na całe życie. PS: Jaki był twój poprzedni nick? Ten bełkot kogoś mi przypomina... Odpowiedz Link Zgłoś
absurd do darkraja 15.03.10, 14:51 darkraj napisał: > Otóż w Gierłoży koło Kętrzyna Niemiaszki wybudowali tzw. "Wilczy Szaniec", czyl > i > rozbudowany system bunkrów dla ich wodza. > Ten skomplikowany obiekt nie miał sobie równych na świecie. > Pracowało tam tysiące polskich i rosyjskich więźniów. > Potem na długo ślad po losach tych budowniczych nie był publikowany. > > Zgadnij, co się z nimi stało? > Odpowiem ci, znaj pana: ich szczątki z czaszkami przedziurawionymi strzałem > w > tył głowy keżą w...Katyńskim Lesie. > Zdziwiony? Pewnie. Pomijając już kulawy język ( >Potem na długo ślad po losach tych budowniczych nie był publikowany< ) świadczący o tym, że świadectwo ukończenia szkoły podstawowej rodzice kupili ci pewnie na bazarze, cała ta historia świadczy o tym, że jesteś chory psychicznie. Mam nadzieję, że rodzina dobrze się tobą opiekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Absurd goni absurd. W piętkę. 15.03.10, 20:36 absurd napisał: > darkraj napisał: (...) > > Potem na długo ślad po losach tych budowniczych nie był publikowany. > > > > Zgadnij, co się z nimi stało? > > Odpowiem ci, znaj pana: ich szczątki z czaszkami przedziurawionymi str > załem > > w > > tył głowy keżą w...Katyńskim Lesie. > > Zdziwiony? Pewnie. > > Pomijając już kulawy język ( >Potem na długo ślad po losach tych budowniczy > ch > nie był publikowany< ) świadczący o tym, że świadectwo ukończenia szkoły (...) cała ta historia świadczy o > tym, że jesteś chory psychicznie. Mam nadzieję, że rodzina dobrze się tobą > opiekuje. ========== Jeżeli pośpieszna składnia forumowych wypowiedzi nie jest dla ciebie zrozumiała, to wraz z kretyńskimi komentarzami dowodzi raczej twojego wrodzonego niedorozwoju. O Gierłoży większość znających historię Polski napewno słyszało. O losach, a nawet śladach tychże niewolników zatrudnionych przy budowie już niekoniecznie. Dlaczego? Bo tacy jak ty durnie celowo zakłamują FAKTY historyczne. Zaklinanie rzeczywistości nie zmieni ani cenzura, ani bezmyślne wciskanie bzdur ciemnogrodzkiej gawiedzi lub przemilczywanie takowych zdarzeń przez "ideologicznie poprawne" oszołomstwo. Wracaj do gimnazjum, studiowania nawet boję się zasugerować z oczywistych względów ograniczonej percepcji twojego nierozwiniętego mózgu. Lepiej już taki sobie pozostań, zawszeć to jakaś forma siermiężnego folkloru. Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Barany z prezydenckiej Kancelari.Olać Kaczora 15.03.10, 09:52 mark6 napisał: > Po co ten kmiot pcha się do Katynia?Nikt go tam nie zaprasza. A Ty oczywiście jesteś arbitrem elegancji, czy tylko piszesz z Tworek bo się za dobre sprawowanie dorwałeś do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
rudder Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskiego.... 15.03.10, 09:16 A może by tak Kaczor ruszył d... i pojechał na Wołyń, gdzie doszło do niekwestionowanego ludobójstwa na obywatelach II RP, głównie na bezbronnych Polakach cywilach - kobietach, starcach i dzieciach, a nie eksploatował do znudzenia Katyń. Tam chyba nie powinien mieć problemów z zaproszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy Rosja nie chce przygotować wizyty Kaczyńskiego.... 15.03.10, 09:16 kmiotku zastanów się co piszesz,rosjanie wygrywają z Polską przez takich,między innymi jak ty i pisanie głupot przez ciebie. Paniał. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Nie dziwię się, że nie chcą oglądać karczocha. 15.03.10, 09:19 Polacy też nie chcą... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 09:21 Buhahahahaha Prezydęt nie pierwszy raz pcha się na siłę tam, gdzie go nie chcą. Do tej pory nikt nie miał na tyle tupetu, żeby mu utrzeć nosa. I wreszcie trafiła kosa na kamień. To będzie mega porażka i pałac będzie chciał z tego zrobić skandal dyplomatyczny, ale wzbudzi tylko śmiech politowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy Rosja nie chce przygotować wizyty Kaczyńskiego.... 15.03.10, 09:23 dodam ci kmiotku ,że MSZ nie załatwia spraw,bo zajęta jest plebiscytem,żeby przykryć na przykład swoje afery. A jest tego wiele. Paniał. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Zdumiewająca bezczelność Rosji - 15.03.10, 09:28 - skandaliczne, niegodne i uwłaczające polskiej racji stanu zachowanie polskiego rządu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Zdumiewająca bezczelność Rosji - 15.03.10, 09:51 Radek myśli o swoim interesie, a nie o polskiej racji stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Ciężko myślą ci Rosjanie ! 15.03.10, 09:46 Jaśnie Pan L. A. K. oczekuję, że to Rosjanie służalczo wyślą mu zaproszenie a on łaskawie je przyjmie i dopiero wtedy będzie uzgadniał czego od nich oczekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Rosja to dziki, zacofany kraj 15.03.10, 10:08 Konkrety! Bo Rosja jest atrakcyjnym partnerem dla innych krajow, stojacych troche lepiej finansowo i cywilizacyjnie niz Talibostan. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Rosjanie tylko podjeli gre 15.03.10, 09:51 gre w ktorej Lech K. mysli ze groby to karta ktora pozwoli mu wygrac te rozdanie Piotrusia. Odpowiedz Link Zgłoś
stagaw Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskiego.... 15.03.10, 09:52 mark6= ciebie chyba ojciec zrobił na próbe i zapomniał zabić bo takie brednie pieprzysz Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Obawiam się, że jesteśmy świadkami hucpy i... 15.03.10, 09:55 kolejnych zawodów o tytuł lepsiejszego patrioty. Rosjanom się nie dziwię i więcej od nich nie oczekiwałem. Ostatecznie nie mają powodów by pałać sympatią do Kaczyńskiego i skoro mogą go choć troche upokorzyć stwarzając przy tym pozór, że dokładają starań ale polaczki nie mogą się dogadać to korzystają z tego bez skrupułów. Ale po naszej stronie pczekiwałem więcej rozsądku. Premier zachowuje się jeszcze w miarę normalnie strając się maksymalnie uspokoić nastroje. Ale Prezydent i obrońcy "jego majestatu" dostali wścieklizny. Więc mamy opretkę na grobach oficerów. Najlepsiejszy patriota pokona pewnie haniebny opór moskali oraz ich krajowych sługusów i bohatersko przedrze się do Katynia wzbudzając zachwyt w kręgach "genetycznych patriotów", którzy męstwo jego ocenią może nawet wyżej niż słynną wyprawę gruzińską. Tylko Polska na tym znowu traci. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd Drogie obszczymury, mierzwo ludzka... 15.03.10, 10:24 Największym nieszczęściem i zarazem największą zbrodnią komuny nie były, wbrew temu, co się powszechnie sądzi, liczne mordy i udupienie tego kraju na kolejne stulecie. Otóż największą zbrodnią komuny było to, że was, obszczymury i mierzwo ludzka, nauczyła czytać i pisać. Kulawo, co prawda, ale jednak. Tak, tak, największą zbrodnią komuny była likwidacja analfabetyzmu. Gdyby nie ten godny pożałowania fakt, budka z piwem byłaby waszą jedyną trybuną. Tam moglibyście srać we własne gniazdo skolko ugodno. Pocieszam się, że już wkrótce nastanie czas kanikuły i wszyscy przeniesiecie się tam, gdzie wasze miejsce - pod rzeczoną budkę z piwem, gdzie pomiędzy jednym rzygiem a drugim, pomiędzy jednym salcesonowym czknięciem a drugim, będziecie mogli do woli upajać się własną ludową mądrością. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Drogie obszczymury, mierzwo ludzka... 15.03.10, 10:37 A Ty przeniesiesz się na plebanię i będziesz lizał dupę plebanowi,tam Twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Drogie obszczymury, mierzwo ludzka... 15.03.10, 10:41 Nie dostrzegasz peruko zielona, w sobie zakochana, ze w sposob wybitnie patriotyczny obsikujesz swoj wlasny narod. Podobnie stwierdzil niejaki Hitler, ze skoro Niemcy nie sa godni zyc, niech umieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
iron1410 Re: obszczymurek - to była ksywka Wałęsy w stoczni 15.03.10, 10:56 ...zgadza się też budka z piwem - przed stocznią......zły jesteś , absurd, bo to straszne , gdy musisz przyznać , że gdyby nie socjalizm nie tylko nie umiałbyś czytać , ale teraz pewnie po odśnieżeniu chodnika na plebanii musiałbyś iść karmić świnie u dziedzica , a potem znowu do kościoła służyć do mszy..............i tyle z twojej godnej postawy ,niebożę... Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Drogie obszczymury, mierzwo ludzka... 15.03.10, 13:11 absurd napisał: > Największym nieszczęściem i zarazem największą zbrodnią komuny nie były, wbrew > temu, co się powszechnie sądzi, liczne mordy i udupienie tego kraju na kolejne > stulecie. Otóż największą zbrodnią komuny było to, że was, obszczymury i mierzw > o > ludzka, nauczyła czytać i pisać. Kulawo, co prawda, ale jednak. Tak, tak, > największą zbrodnią komuny była likwidacja analfabetyzmu. Gdyby nie ten godny > pożałowania fakt, budka z piwem byłaby waszą jedyną trybuną. Tam moglibyście > srać we własne gniazdo skolko ugodno. Pocieszam się, że już wkrótce nastanie > czas kanikuły i wszyscy przeniesiecie się tam, gdzie wasze miejsce - pod > rzeczoną budkę z piwem, gdzie pomiędzy jednym rzygiem a drugim, pomiędzy jednym > salcesonowym czknięciem a drugim, będziecie mogli do woli upajać się własną > ludową mądrością. Bardzo dobre świadectwo dajesz o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj I w ten sposób kaczorek został ugotowany 15.03.10, 09:57 ====================== Na cacy i we własnym sosie. I po co straszył parcha "hakami", chociaż to taki jego wierny kundelek? Ale plamę to najbardziej dał nieuDonek, że nie chciał zdyscyplinować i zmobilizować do protokólarnego działania swojego(?) ministra. A może po prostu obaj mają taką "wiedzę" o dyplomacji? Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskiego.... 15.03.10, 09:58 Od informacji o wyjeździe prezydenta jest MSZ. Od tego prezydent ma to ministerstwo. Tylko że minister od tego tj Sikorski udaje ważniejszą personę od prezydenta. We łbie mu się przewraca. Po to prezydent ma tego ministra żeby pracował a nie głupa rżnął. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Rosja nie może przygotować wizyty Kaczyńskieg 15.03.10, 16:04 reali-sta1 napisała: > Od informacji o wyjeździe prezydenta jest MSZ. Od tego prezydent ma to > ministerstwo. Tylko że minister od tego tj Sikorski udaje ważniejszą personę > od prezydenta. We łbie mu się przewraca. Po to prezydent ma tego ministra żeby > pracował a nie głupa rżnął. Większego kretyna trudno sobie wyobrazić. Nadęty ma 600 urzędasów do tego żeby porządnie go obsługiwali. Śmieć z ciebie, pomiot komuszy o ideałach katobolszewickich. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Przyjazna i bezpieczna Rosja nie może... 15.03.10, 10:03 Czy Polska może czuć się bezpiecznie w sąsiedztwie nieucywilizowanej i zakompleksionej Rosji?? Każdy pretekst jest dobry żeby przyłożyc Polsce Panów Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kaczyński do piaskownicy.... 15.03.10, 10:06 "Zwierzchnik" jest osoba niepozadana w Rosji, daja mu to wyraznie do zrozumienia. Jezeli "zwierzchnik" sie uprze, to skompromituje nie siebie (to juz dawno zrobil) ale Polske. Obrazi tez Rodziny Katynskie. Po co ta rozroba? Odpowiedz Link Zgłoś