politol59 Kard. Dziwisz naraził się nacjonalistom 18.03.10, 14:03 Czasami i Don Stanislavo pomyśli normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Kard. Dziwisz naraził się nacjonalistom 18.03.10, 14:18 Dzięki Bogu,że chociaż Kard.Dziwisz zachował zdrowy rozsądek.Nawiedzonych idiotów mamy dostatek.Powiem więcej - mamy ich zbyt dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-wlad Kard. Dziwisz naraził się nacjonalistom 18.03.10, 16:56 Kosciol jest sam sobie winien, bo nie moze sie zdecydowac jaka jest jego rola w Polsce. Ten tak zwany ksiadz Natanek moze na przyklad wystepowac w Radiu Maryja i judzić stamtąd, co mu slina na jezyk przyniesie i za to kosciol nie ma do niego pretensji. Dopiero jak zaczal pisac listy do prezydenta, to ks.biskup raczyl "zakazać" mu gloszenia kazań. ŚMIECHU WARTE ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek410 Re: Kard. Dziwisz naraził się nacjonalistom 18.03.10, 19:21 Zadzialal pewnie dopiero po tym jak otrzymal telefon z kancelarii prezydenta... Przeciez ten Natanek dzialal tak od wielu lat i bylo o tym wiadomo. Kiedy trzeba bylo uciszyc np s.p ksiedza Stanislawa Musiala (ktory mowil prawde o Kosciele), czy ks. Obirka (ktory mowil prawde o polskim Kosciele) to reakcja w kurii krakowskiej byla szybka, natychmiastowa... Odpowiedz Link Zgłoś
szczery.usmiech.grabarza Prawda o katolikach w Polsce... 19.03.10, 02:42 Odkad zabrako watykanskiego obersturmbannführera "swieta kremowka", sekta katolicka zaczyna byc w coraz wiekszej rozsypce... (Chociaz tak na dobra sprawe procesy gnilne rozpoczely sie juz duzo wczesniej...) I bardzo dobrze, ze tak sie dzieje. Przeczytalem tu wpisy niektorych gnid katolickich i az mi sie wierzyc nie chce, ze mozna miec wyprane mozdzki do tego stopnia... Co do samego Dziwisza... no coz, to jest niezly cwaniaczek i wypasiona swinia. Wie gdzie stoja konfitury. Na zewnatrz pedalowaty usmieszek, a wsrodku sam brud... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek410 Re: Prawda o katolikach w Polsce... 19.03.10, 03:32 Stasio Dziwisz ma w tym przyspieszeniu procesow gnilnych swoj istotny udzial. W ksiazce "Vow of silence" wystepuje jako wazna postac, szara eminencja przy JPII, od ktorej wiele zalezalo, dlatego to do niego pisalo wielu pokrzywdzonych przez hierarchow ksiezy. Tu jeden z takich listow, ktore pozostaly bez odpowiedzi: chiesa.espresso.repubblica.it/articolo/7684 Odpowiedz Link Zgłoś
sonofherne sekta Ks Natanka 28.04.10, 09:42 O Ks. Natanku dowiedziałem się wczoraj od przyjaciela. Zwierzył mi się, że jego matka zaczęła wraz z grupą wiernych jeździć do Grzechyni. Opowiedział mi, że zastanawia się nad jej ubezwłasnowolnieniem, bo wg niego wpadła w sektę. Kobieta wszędzie widzi rękę szatana, jest nieufna wobec innych księży, ciągle wspomina o nadchodzącym końcu świata. Oddala się od rodziny i nie potrafi już normalnie rozmawiać. Ludzie, opamiętajcie się, ten ksiądz żeruje na słabych psychicznie i wyprowadza ich do swojej sekty! On ma taki wpływ na tę grupę, że zrobią dla niego wszystko! Działa sobie spokojnie pod szyldem Kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś