zlappande Kataryna z jej koncepcja 21.03.10, 15:59 ze nawet korki na drodze albo zimna herbata to wynik spisku wiadomych sil - pogratulowac zacytowania osoby chorej Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm A wyniki badań 21 pary chromosomów kandydatów ? 21.03.10, 15:59 wstydzili się upublicznić ?. A czy były badania par odpowiadających za whiskoholizm i za miłość do gorzałki ? Co z badaniem par odpowiedzialnych za żyrandofilie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wieza_babel1 W pseudodebacie WSIok górą? 21.03.10, 16:00 POzory demokracji. A czy jakiekolwiek prawybory by się odbyły, gdyby Donald T. nie wymiękł? Platforma jest tak samo Obywatelska jak Obywatelska była Milicja w PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: W pseudodebacie WSIok górą? 21.03.10, 16:09 wieza_babel1 napisała: > POzory demokracji. > A czy jakiekolwiek prawybory by się odbyły, gdyby Donald T. nie > wymiękł? > > Platforma jest tak samo Obywatelska jak Obywatelska była Milicja w > PRL-u. I znowu trafne spostrzeżenie - aż robi się przyjemnie - aż mi żal tych POpaprańców że są tak ślepi. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Dlatego on Wieszcz, że przewidział... 21.03.10, 17:22 siwy19469 napisał: > aż mi żal tych > POpaprańców że są tak ślepi. "Daremne żale, próżny trud, Bezsilne złorzeczenia..." Pisał Wieszcz. I słusznie pisał! Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: W pseudodebacie WSIok górą? 21.03.10, 18:11 siwy19469 napisał: > wieza_babel1 napisała: > > > POzory demokracji. > > A czy jakiekolwiek prawybory by się odbyły, gdyby Donald T. nie > > wymiękł? > > > > Platforma jest tak samo Obywatelska jak Obywatelska była Milicja w > > PRL-u. > I znowu trafne spostrzeżenie - aż robi się przyjemnie - aż mi żal tych > POpaprańców że są tak ślepi. Wścieklizna PISdzielców ogarnęła. Piana na ryjach, obłęd w oczach i totalne nieuctwo..Wzorem Kaczynskich i Rydzyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
palaczzaba Czemu manipulujecie??? 21.03.10, 16:00 Pytanie w sondzie było kto jest lepszym kandydatem, a nie kto lepiej się prezentuje w debacie. Dla mnie mimo, że jestem w miarę bezstronny (głosuję na Kaczyńskiego) i oglądałem raczej z musu (zadanie z WOS-u referat na temat debaty) to moim zdaniem zdecydowanie lepiej się zaprezentował Sikorski. Komorowski mieszał się w swoich wypowiedziach, zmieniał zdanie, a także w wywiadzie po musiał zaznaczyć i to dwukrotnie, że został źle zrozumiany. Sam zdawał sobie sprawę, że nie wypadł za dobrze, podobnie może o tym świadczyć zmieszanie Schetyny, który wiadomo na kogo stawia. I dla mnie mimo jako wyborcę Kaczyńskiego (a może lepiej Pisu), bo wolałbym tu Ziobrę widzieć, dziwi, dlaczego takim partiom jak Pis i Sld zależy, żeby wygrał Komorowski jednocześnie zaznaczając, ze to niby mocniejszy konkurent, jak mocniejszy to wolałbym startować niby ze słabszym Sikorskim. Moje zdanie Sikorski prezentuje się o wiele lepiej i pewnie dotego mógłby spowodować, ze przed kolejnymi wyborami parlamentarnymi wyborami, część byłych wyborców, a także niskopostawionych działaczy przeszła by do Platformy, bo innego powodu nie widzę tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 PiS-owcow skreca ze zlosci (Poncyljusz) 21.03.10, 16:01 Bezsilna wscieklosc wyziera z wypowiedzi kazdego PiS-owca (np. Poncyljusza) Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Przecież ten facio zrobil ledwo mature! 21.03.10, 17:16 Dziwisz sie więc ze ten nieuk im zazdrości ? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Nowego bubka trzeba bedzie utrzymawac ~200mln/rok 21.03.10, 16:02 A czy to bedzie chlopczyk w krotkich spodenkach czy facio co zamknal Szermietiewa na 3.5 roczny areszt wydobywczy to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Nastepny pisuarowy opluwacz 21.03.10, 17:17 rudo to ty masz pisowski nienawistniku pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
kom.pot Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 16:04 Sikorski nie dał szans Komorowskiemu, który razem z klaunem z Lublina stali się ostatnio ulubieńcami psychofanów PiSu za opluwanie Radka i jego rodziny. Wynik debaty oczywiście nie ma znaczenia. Cieniasy już wybrały. Kaczyńscy, jeżeli będą dostatecznie sprytni i nie pojadą po bandzie w czasie kampanii wyborczej, będą mieli dużą szansę, żeby przetrwać w pałacu kolejną kadencję. Komorowski nie ma nic do zaoferowania temu urządowi oprócz partyjnej legitymacji. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wybory 2010. 21.03.10, 17:27 kom.pot napisał: > Kaczyńscy, > jeżeli będą dostatecznie sprytni i nie pojadą po bandzie w czasie kampanii > wyborczej, będą mieli dużą szansę, żeby przetrwać w pałacu kolejną kadencję. Myślę, że wątpię. I to nieważne co - jeszcze - zrobią, bądź czego nie zrobią... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Interna 21.03.10, 21:38 kom.pot napisał: > Sikorski nie dał szans Komorowskiemu, który razem z klaunem z Lublina stali > się ostatnio ulubieńcami psychofanów PiSu za opluwanie Radka i jego rodziny. > Wynik debaty oczywiście nie ma znaczenia. Cieniasy już wybrały. Kaczyńscy, > jeżeli będą dostatecznie sprytni i nie pojadą po bandzie w czasie kampanii > wyborczej, będą mieli dużą szansę, żeby przetrwać w pałacu kolejną kadencję. > Komorowski nie ma nic do zaoferowania temu urządowi oprócz partyjnej > legitymacji. Kaczyński będzie prezydentem,ale w kibucu. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_ateuszow Re: Wybory 2010. Internauci: Komorowski! Komentat 21.03.10, 16:07 Zagłosuję na Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
malena-76 Re: Wybory 2010. Internauci: Komorowski! Komentat 21.03.10, 17:33 ja też, albo oddam nieważny głos jesli wystawią Komorowskiego.czas skonczyc z polityką rozgrywaną na salonach, Polacy też zaslugują na charyzmatycznego self-made mana.skonczmy wreszcie z tym kombatanctwem i martyrologią moze bysmy sie skrzykneli i napisali do Donalda? Odpowiedz Link Zgłoś
nozwwodzie Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 16:09 Juz jestem tak znudzona polskimi politykami, ze na sama mysl o wyborach prezydenckich robi mi sie niedobrze. Lech Kaczynski jest beznadziejnym prezydentem, skupia w sobie wszystkie najgorsze polskie cechy. Zapieklosc, malostkowosc, nude, jest uparciuchem, kompletnie niczego go ta prezydentura nie nauczyla. Trzyma sie kurczowo braciszka i jest zwyklym partyjniakiem. Rowniez po wzgledem wygladu to kwintesencja przecietnego Polaka - niski, z tlustym brzuchem, zle ubrany, glupkowato usmiechajacy sie. Na dodatek jak twierdzi Palikot - lubi sobie wypic. Mam nadzieje, ze temu panu w najblizszych wyborach Polacy podziekuja, niech jego prezydentura pojdzie jak najszybciej wzapomnienie... Obaj kandydaci PO - Komorowski i Sikorski, to tez zly wybor. Marzy mi sie prezydent calkowicie niezalezny i niezwiazany z zadna partia, czyli ktos spoza ukladow, czlowiek madry, wyksztalcony i odpowiedzialny. Nie ma takiego wsrod kandydatow. To zdumiewajace, ze wsrod 40-milionowego narodu nie ma nikogo takiego. Nie chce mi sie isc na wybory i wybierac sposrod miernot najmniejsza miernote... Odpowiedz Link Zgłoś
littoral podzielam ten pogląd 21.03.10, 18:24 Zamiast pisać samemu, przyłączam się do poglądu wyrażonego przez "nozwwodzie". Choc oczywiscie, bez dwóch zdań, to pogląd, jeśli chodzi o niezależność kandydatów i "wolną rękę" w polityce, utopijny. Ale marzenia wolno mieć. Do tego dołączam zdziwienie, że można tak "po szkolnemu" i z błędami prowadzić, wyreżyserowane przecież, spotkanie dwóch panów. Prowadzącymi były jedne z bardziej znanych postaci w PO. To również zobowiązuje. Ale, jak widać, niewystarczająco. > > >nozwwodzie: "Juz jestem tak znudzona polskimi politykami, ze na sama mysl o wyborach prezydenckich robi mi sie niedobrze. Lech Kaczynski jest beznadziejnym prezydentem, skupia w sobie wszystkie najgorsze polskie cechy. Zapieklosc, malostkowosc, nude, jest uparciuchem, kompletnie niczego go ta prezydentura nie nauczyla. Trzyma sie kurczowo braciszka i jest zwyklym partyjniakiem. Rowniez po wzgledem wygladu to kwintesencja przecietnego Polaka - niski, z tlustym brzuchem, zle ubrany, glupkowato usmiechajacy sie. Na dodatek jak twierdzi Palikot - lubi sobie wypic. Mam nadzieje, ze temu panu w najblizszych wyborach Polacy podziekuja, niech jego prezydentura pojdzie jak najszybciej w zapomnienie... Obaj kandydaci PO - Komorowski i Sikorski, to tez zly wybor. Marzy mi sie prezydent calkowicie niezalezny i niezwiazany z zadna partia, czyli ktos spoza ukladow, czlowiek madry, wyksztalcony i odpowiedzialny. Nie ma takiego wsrod kandydatow. To zdumiewajace, ze wsrod 40-milionowego narodu nie ma nikogo takiego. Nie chce mi sie isc na wybory i wybierac sposrod miernot najmniejsza miernote... Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 16:10 Ten cyrk wystawiony był z myślą wskazania nam głupiej gawiedzi - na kogo powinniśmy zwrócić uwagę i ewentualnie wybrać na prezydenta. Broń Boże abyśmy nie ujrzeli kandydata " może" o niebo lepszego od tych dwóch miernot.Całym sercem życzę aby w prawdziwych wyborach wygrał inny kandydat i z innej partii. Nie mam na myśli Kaczyńskiego. On powinien już dać sobie spokój. Ale może by tak postawić na Szmajdzińskiego. Czego nie.Gładki, sympatyczny, nie jadowity i podobny do byłego prezydenta USA. Mnie się podoba. Partia mnie w zasadzie nie interesuje. Ale by było dziwno-śmiesznie.A jak by pluli jadem. Szkoda właściwie każdego innego kandydata, bo go PO zapluje i zagryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
w.godlewski Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 16:11 Wśród komentatorów przeważali zwolennicy opozycji, więc trudno się dziwić, że jako zwycięzcę wskazują R. Sikorskiego. Ten kandydat byłby - jak uważam - łatwiejszym do pokonania przeciwnikiem dla urzędując3ego Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. A więc przewrotnie wskazuje się na R. Sikorskiego jako zwycięzcę debaty. W głosowniach internetowych w większości uczestniczą młodzi ludzie, a tutaj przewagę miał zawsze R.Sikorski. Natomiast dziwię się komentatorowi (uczestniczącemu w TVN24 w dyskusji), który twierdził, że B. Komorowski opowiada się przeciwko zmianom w Konstytucji. Marszałek B. Komorowski zna przepisy prawa - na codzień uczestniczy w pracach ustawodawczych. Moim zdaniem dlatego powiedział, iż przyszły Prezydent będzie urzędował wg obecnych zapisów Konstytucji, gdyż zdaje sobie sprawę z faktu, że pozostało zbyt mało czasu do wyborów prezydenckich, aby jakiekolwiek zmiany (pomijając w tej chwili brak niezbędnej większości sejmowej do ich uchwalenia) mogły być prawomocnie ustanowione. Gdyby Marszałek B. Komorowski chciał dobić Ministra R. Sikorskiego, to ta debata miałaby całkiem inny przebieg. R. Sikorski w ostatnich tygodniach popełnił tyle grubych błędów, że można je było bardzo mocno wykorzystać z dużą szkodą dla urzędującego Ministra Spraw Zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 16:14 Debata mdła, bez wyrazu! Spektakl napisany dla dwóch aktorów z pytaniami w rodzaju; "czy woda jest mokra"? Jednym słowem nudna "sztuka", która spowodowała, że po 10 minutach chrapałem. Podstawowe pytanie do PO, kto za ta nudę zapłaci?! Gdybym miał wybierać pośród tych dwóch to głos bym oddał na Komorowskiego. Większa powaga, obycie, swoboda wypowiedzi do tego gość przewidywalny. Co do znajomości języków, to kelnerzy znają ich kilka , panie Sikorski, ale czy nadają się na prezydenta ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Portierowi w pałacu też się przydaje 21.03.10, 16:18 znajomość kilku języków, większe napiwki ... Odpowiedz Link Zgłoś
kom.pot Re: Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Interna 21.03.10, 16:24 enedue3 napisał: > Debata mdła, bez wyrazu! Spektakl napisany dla dwóch aktorów z > pytaniami w rodzaju; "czy woda jest mokra"? Jednym słowem > nudna "sztuka", która spowodowała, że po 10 minutach chrapałem. > Podstawowe pytanie do PO, kto za ta nudę zapłaci?! > Gdybym miał wybierać pośród tych dwóch to głos bym oddał na > Komorowskiego. Większa powaga, obycie, swoboda wypowiedzi do tego > gość przewidywalny. Co do znajomości języków, to kelnerzy znają ich > kilka , panie Sikorski, ale czy nadają się na prezydenta ?:)) Ale kelnerzy nie występują w HardTalk, nie znają Rona Asmusa i nie byli nigdy korespondentami wojennymi w Afganistanie, kelnerze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Interna 21.03.10, 16:42 "nie znają Rona Asmusa i nie byli nigdy > korespondentami wojennymi w Afganistanie, kelnerze:-)" Akurat bycie korespondentem wojennym jest dla Sikorskiego dość obciązające w CV. Zaraz rodzi się pytanie w głowach ludzi myślacych, kto go wysłał, kto dał pieniadze, czyje polecenia wykonywał oraz kto wystawił glejt nietykalności?, masonie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kom.pot Re: Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Interna 21.03.10, 17:02 enedue3 napisał: > "nie znają Rona Asmusa i nie byli nigdy > > korespondentami wojennymi w Afganistanie, kelnerze:-)" > > Akurat bycie korespondentem wojennym jest dla Sikorskiego dość > obciązające w CV. Zaraz rodzi się pytanie w głowach ludzi myślacych, > kto go wysłał, kto dał pieniadze, czyje polecenia wykonywał oraz kto > wystawił glejt nietykalności?, masonie :))) Obciążające? Chyba tylko dla chwasta z IV RP;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 16:16 lipa ,szkoda czasu jeden wart drugiego spektakl dla naiwnych z PELO po 5 minutach wylaczylem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec bo to nie było dla moherów 21.03.10, 16:42 dla komuchów też nie, to była debata dla członków PO więc nie dziwota że nic nie zrozumiałeś - oni nie mówili po wolsku Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Trafił Pawian na Pawiana 21.03.10, 16:20 I od rana do wieczora Od wieczora aż do rana Oglądają się nawzajem Czyja dupa bardziej goła Czyja dupa jest czerwona Odpowiedz Link Zgłoś
styp Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 16:25 Tego jeszcze nie było 2 kandydatów PO przeszło do drugiej tury wyborów Hurra i PO POlsce Odpowiedz Link Zgłoś
ben_k Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 16:27 ja tam na myśliwego zabijającego zwierzęta nie będę głosował; problem w tym, że dziecinny Sikorski też nie jest odpowiednią osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
agstaw Re: Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Interna 21.03.10, 16:52 ben_k napisał: > ja tam na myśliwego zabijającego zwierzęta nie będę głosował; problem w tym, > że dziecinny Sikorski też nie jest odpowiednią osobą. Sikorski okropnie mi się nie podoba, wszystko co mówi jest pod publiczkę, obliczone na "młody elektorat" (energia, nowa era itd strojenie min). Komorowski jest prawdziwszy, w sumie nienajgorszy oldskulowy kandydat. Nie będzie genialny, ale i byków nie popełni. A prezydent powienien przede wszystkim być stabilny, rozsądny, umiarkowany (ma w końcu łączyć, dawać poczucie stabilności państwa, a nie jakiejś szalonej energii i aktywności) Odpowiedz Link Zgłoś
scar.symmetry Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 16:29 Radek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w zasadzie to obojetne kto wygra 21.03.10, 16:32 ważne, że będzie z PO, dla mnie Sikorski byłby lepszy bo moher go nienawidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Z Lechem nam panującym to jeszcze szans nie mają 21.03.10, 16:34 Wzrostem oraz urodą przewagę mają dużą ale intelektualnie to przepaść ogromna dzieli tych dwóch od Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nikt nie śpiewa hymnu tak jak Lechu 21.03.10, 16:45 ale to chyba szczyt jego możliwości intelektualnych Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: nikt nie śpiewa hymnu tak jak Lechu powinno 21.03.10, 16:50 być jak Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to obojetne 21.03.10, 17:13 u Kaczyńskich Jarkiem jest ten który wstanie wczesniej i przyklei sobie brodawkę - ten drugi cały dzień jest Lechem Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: to obojetne 21.03.10, 18:32 A jak odróżnić Piterę od końskiego zadka! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: to obojetne 21.03.10, 18:37 Jak odróżnić Piterę od końskiego tyłu!? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to bardzo proste 21.03.10, 18:39 musisz najpierw ściagnąć z oczu napletek, Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Czemu do hymnu nie dodano "dlaczego" ? 21.03.10, 16:54 Jak pijani politycy spiewaja i robia nam porute ;) Czas zmienic hymn . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec sugerujesz że lepiej tańczy? 21.03.10, 17:14 skoro nie umie śpiewać to może rzeczywiście, ale ja jakoś nie mam ochoty tego ogladać Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: nikt nie śpiewa hymnu tak jak Lechu 21.03.10, 17:20 pakulec napisał: > ale to chyba szczyt jego możliwości intelektualnych Twoich to bez wątpienia - stały pensjonariuszu Tworek! I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec witaj misiu kolaboru 21.03.10, 17:31 musze cie zmatwić - ja nie śpiewam hymnów - a szczególnie wolskich Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba nie trafiłeś na dobre forum 21.03.10, 18:43 ornitolodzy to chyba gdzie indziej obradują - no chyba że chodzi ci o zieloną kaczkę ale to też gdzieś indziej Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a może ty masz okres maćku? 21.03.10, 18:45 twoje posty są coraz bardziej głupie- sprawdź czy twój mózg nie jest obrzękły Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Bwłwanem być. I chamem. 21.03.10, 17:40 fan-po napisała: > > pakulec napisał: > > > ale to chyba szczyt jego możliwości intelektualnych > > Twoich to bez wątpienia - stały pensjonariuszu Tworek! > I to by było na tyle. (podkreśl. moje) Nie ma to jak, hm..., głos w dyskusji, prawda, fan-po? Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Bwłwanem być. I chamem. 21.03.10, 17:48 koloratura1 napisała: > fan-po napisała: > > > > > pakulec napisał: > > > > > ale to chyba szczyt jego możliwości intelektualnych > > > > > Twoich to bez wątpienia - stały pensjonariuszu Tworek! > > I to by było na tyle. > (podkreśl. moje) MASZ RACJĘ TWOJE TAKŻE ! I to by było na tyle. > > Nie ma to jak, hm..., głos w dyskusji, prawda, fan-po? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wyluzuj misiu 21.03.10, 17:53 nie gorączkuj się tak bo się spocisz i przeziębisz zamiast tu starać sie mnie obrażać - co w twoim przypaku jest niemozliwe ;-) ciesz się chwilą - twój prezydent będzie spiewał hymny jeszcze lub aż tylko parę miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: wyluzuj misiu 21.03.10, 18:36 To Twój Prezydent! Mój odwalił już dwie kadencje! Prosiaczku! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to już nie Kaczyński? 21.03.10, 18:50 jak widze moherowi obojętne czy Lechu czy jakiś komuch - sojusz nadrodowo socjalistyczny trwa ;-) teraz będziesz miał szansę w wyborach podobno ma startować Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: nikt nie śpiewa hymnu tak jak Lechu 21.03.10, 18:19 fan-po napisała: > > pakulec napisał: > > > ale to chyba szczyt jego możliwości intelektualnych > > Twoich to bez wątpienia - stały pensjonariuszu Tworek! > I to by było na tyle. Wścieklizna PISdzielców ogarnęła. Piana na ryjach, obłęd w oczach i totalne nieuctwo..Wzorem Kaczynskich i Rydzyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Istotnie, nie mają ale tylko w mlaskaniu ! 21.03.10, 17:19 Nie kompromituj sie tym osobnikiem "panie prezesie melduje wykonanie zadania" ! To slowa intelektualisty wg ciebie pisuarku ? Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Debatę wygrała Mucha, ale z Dodą przegra w finale 21.03.10, 16:56 wyborów bo Doda ma większe cycki ... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec myślę że Lechu ma największe cycki 21.03.10, 17:16 tylko ukrywa je pod zręcznie zrobionym biustonoszem Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Debatę wygrała Mucha, ale z Dodą przegra w fi 21.03.10, 18:22 pw2221 napisał: > wyborów bo Doda ma większe cycki ... Widać, że lubisz krowy... Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 17:12 Dwom osiołkom w żłobie dano w jednym owies w drugim siano. Pałac pachnie Urząd nęci. Szansa taka - aż ich kręci. Myślą jak by było miło. Lecz niestety - to się śniło. To na tyle by dziś było. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Interna 21.03.10, 18:25 siwy19469 napisał: > > Dwom osiołkom w żłobie dano > w jednym owies w drugim siano. > Pałac pachnie Urząd nęci. > Szansa taka - aż ich kręci. > Myślą jak by było miło. > Lecz niestety - to się śniło. Tak jest dwóm jednojajowym. Opamiętaj się siwa szmato i napisz coś nowego. Wścieklizna PISdzielców ogarnęła. Piana na ryjach, obłęd w oczach i totalne nieuctwo..Wzorem Kaczynskich i Rydzyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Generalna uwaga : ZA KRÓTKO ! 21.03.10, 17:14 45 minut to zdecydowanie za krotko aby omowic chociaz pobieznie 50% istotnych spraw. Taka debata powinna zająć minimum 2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Wybory 2010. Sikorski czy Komorowski? Internauc... 21.03.10, 17:19 tak jak w dawnym Rzymie, tak w POlandii tego rodzaju igrzyska sa potrzebne, by tlumom kolejna ofiare rzucic na pozarcie.teraz przez tydzien media beda mialy temat, politycy beda bic piane, co by bylo, gdyby..., tylko zainteresowani maja to wszystko w glebokim powazaniu. Ich rajcuje wylacznie "maly, bialy domek, co po nocach sie sni". Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Tragiczne w tej zabawie jest to... 21.03.10, 17:30 ...ze 30-40 tys malych parteigenosse zdecyduje kto ma byc prezydentem Pomrocznej. Juz widze co sie stanie: hr Komorowski przemawial z wieksza swada, mniej spiety, wygladal ladniej na ekranie. To zadecyduje. Sikorski chcialby odwolac sie do mlodych ale nie potrafil. Chcialby powiedziec, ze Polska Pana Hrabiego bedzie na migi rozmawiac z kazdym przywodca Zachodu a I-sza Dama bedzie mila ciocia od garnkow. Ale tego powiedziec mu nie wolno. Zal. Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Tragiczne w tej zabawie jest to... 21.03.10, 17:46 Katolicyzm to religia, której przestrzeganie upodla człowieka. Katolickiego wzyznawcę Kaczyńskiego, zastąpi następny wzorowy katolik Komorowski. Będą jasełka przez następne lata, ale będzie też droga krzyżowa. Wybór przez wodzusiów Partii Obłudy pomieszczeń uniwersyteckich na miejsce partyjnej debaty, jest obelgą dla Uniwerytetu. Co innego gdyby na miejsce debaty wybrali kasyno. Z sołtysem Komorowskim, wygrał zdecydowanie minister Sikorski. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Spoko. Ani jeden ani drugi prezydentem nie będzie. 21.03.10, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
malena-76 osoby popierające kandydature Radka są proszone 21.03.10, 17:44 o wysłanie maila do PO bo zdaje sie, że ci Panowie reprezentują juz tylko Zdzicha, Rycha i Bronka a nie swoich wyborców www.platforma.org/pl/kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Wygrał Sikorski ... 21.03.10, 17:52 moim zdaniem był mniej jadowity, tym razem. Bardzo dobrze wypadła żona Radka góralka Anna jabłonka, którą pokazano w TVN-ie. Komorowski tym razem nie miał fioletowego fejsu. Ciekawe czy przestał, czy to tylko puder. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Wygrał Sikorski ... 21.03.10, 18:26 Bardzo dobrze wypadła żona Radka góralka Anna jabłonka, którą pokazano w TVN-ie. Góralka z gór syjonu!:))) Odpowiedz Link Zgłoś