funny5 08.04.10, 19:29 W piss-palacu w ruch poszly malpki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tr54 Sonda 08.04.10, 19:43 Polacy tylko potrafią być z roli petentów filmik [sonda=Czy Polska powina bardziej być aktywna na forum międzynarodowym ] [*]tak [*]nie Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum A kaczorek gdzie? 08.04.10, 21:33 A kaczorek gdzie? Znowu ma rozwolnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 skoro na tym spotkaniu nie będzie 08.04.10, 19:51 lecha to po grzyba go umieścili na tym zdjęciu? A nie można by było jeszcze dopisać gdzie to zdjęcie bylo zrobione? Lecha ma aparycje taka jak każdy widzi, czy gazety same z siebie nie mogłby cenzurować się żeby nie pokazywać go z miną jakby płakał? Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: skoro na tym spotkaniu nie będzie 08.04.10, 20:18 Chcialbys smieci pod dywan..nie?? Smieci sie wyrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 08.04.10, 20:02 Ciekawe czy Obama zna język migowy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 08.04.10, 20:08 Nareszcie normalna Polska wygrywa z paranoją, ciemnotą i zaściankiem.Brawo Pan Premier.SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 08.04.10, 20:41 Kiedyś po spotkaniach na szczycie USA-ZSRR przywódca radzicki organizował spotkanie przywódców zaprzyjaźnionych krajów (w tym Polski), aby im wytłumaczyć sens swojego porozumienia z USA. Teraz Prezydent USA po spotkaniu z Prezydentem Rosji zbiera przywódców małych zaprzyjaźnionych krajów (w tym Polski), aby im wyjaśnić co ustalił z Prezydentem Rosji. Ciekawe czy ktoś publicznie skomentuje tę ciekawą paralelę. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 08.04.10, 21:34 Różnica jest dość drobna: przywódca radziecki wzywał przywódców zaprzyjaźnionych krajów i nie można było mu odmówić; na spotkaniu z Prezydentem USA zbierają się tylko ci którzy sami tego chcą (a czasem nawet tych co chcą nie wpuszczają). Ot, taka różnica jak między UW a NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.knox Ile dolozy Polska 08.04.10, 20:15 Niech Tusk najpierw zadeklaruje ile wylozy na bezpieczenstwo Polski a pozniej skomli o jakies gwarancje. A nejlepiej niech z tym pytaniem zwroci sie do europalantow w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Ile dolozy Polska 08.04.10, 20:21 mr.knox napisał: > Niech Tusk najpierw zadeklaruje ile wylozy na bezpieczenstwo Polski a pozniej > skomli o jakies gwarancje. A nejlepiej niech z tym pytaniem zwroci sie do > europalantow w Brukseli. Juz bys pisiorku liczyl komus pieniadze. Ksiedzu policz najpierw pacanie i zobaczysz czy ci powie ze suma sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
aerman PółPolak- Pół Niemiec 08.04.10, 20:22 Panie Donaldzie panu nawet kasa nie starcza z ludzi przez pana system opodatkowanych pracujących za granicą Belgii ,Holandii,Danii. Tak żeście ich wykiwali że niestety ich państwa dają biednemu polaczkowi na życie nadpłacony podatek a wy go pięknie zabieracie do swego kraju .Niebolało by to gdyby te pieniadze służyły obywatelowi jak to ma miejsce na zachodzie .Ale te pieniądze służą prywacie PO.Przejeliście rządy z debetem 17 miliardów .A na dzień dzisiejszy macie około 100 miliardów .Pana trudno zakwalfikować jako magnaterie POLSKĄ może Raczyńscy .Karzdy magnat był psem zaborcy .Dziady mówili bieda .Ojce mówili bieda . Ja mówie kanał .Panie Premierze ja na pana rzad daje kase byscie rozkradli daje 9 tyś dla pana warchołów więc nie pierdolcie mnie o deficycie .Bo karzda świnia kocha koryto a zwłaszcza polityczna .Polacy na Emigracji powinni was zrobić w jajo .Ponoć obywatel nie zameldowany nigdzie niemoże się rozliczać no bo i gdzie .My jak narazie robimy za kraj niewolników Uni Europejskiej ratujac pana spaczone plany .Czy mamy robic też za tarcze by Uchronić Europe ???????. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: PółPolak- Pół Niemiec 08.04.10, 20:27 Co to za bełkot? Ani ładu ani składu Odpowiedz Link Zgłoś
aerman Re: PółPolak- Pół Niemiec 08.04.10, 20:33 norbertrabarbar napisał: > Co to za bełkot? Ani ładu ani składu Pije tak samo jak ty i rząd kraj nałogowyh akocholików . Chyba nawalony jesteś jak nieznasz Polskiego ja od 17 lat coś kumam ale ty Rodowity polak nic nie rozumiesz ???.Słyszałeś ten tekst że świat na trzeźwo w Polsce jest nie do przyjęcia .Znam wiele innych .Popatrz na Kwacha prawie zawsze nawalony . Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: PółPolak- Pół Niemiec 08.04.10, 20:43 aerman napisał: > norbertrabarbar napisał: > > > Co to za bełkot? Ani ładu ani składu > Pije tak samo jak ty i rząd kraj nałogowyh akocholików . > Chyba nawalony jesteś jak nieznasz Polskiego ja od 17 lat coś kumam > ale ty Rodowity polak nic nie rozumiesz ???.Słyszałeś ten tekst że > świat na trzeźwo w Polsce jest nie do przyjęcia .Znam wiele > innych .Popatrz na Kwacha prawie zawsze nawalony . Ja ci radze zebys sobie walnal jednego{nic w tym zlego). Moze po jednym napiszesz cos z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: PółPolak- Pół Niemiec 08.04.10, 20:29 aerman napisał: > Panie Donaldzie panu nawet kasa nie starcza z ludzi przez pana > system opodatkowanych pracujących za granicą Belgii ,Holandii,Danii. > Tak żeście ich wykiwali że niestety ich państwa dają biednemu > polaczkowi na życie nadpłacony podatek a wy go pięknie zabieracie do > swego kraju .Niebolało by to gdyby te pieniadze służyły obywatelowi > jak to ma miejsce na zachodzie .Ale te pieniądze służą prywacie > PO.Przejeliście rządy z debetem 17 miliardów .A na dzień dzisiejszy > macie około 100 miliardów .Pana trudno zakwalfikować jako magnaterie > POLSKĄ może Raczyńscy .Karzdy magnat był psem zaborcy .Dziady mówili > bieda .Ojce mówili bieda . Ja mówie kanał .Panie Premierze ja na > pana rzad daje kase byscie rozkradli daje 9 tyś dla pana warchołów > więc nie pierdolcie mnie o deficycie .Bo karzda świnia kocha koryto > a zwłaszcza polityczna .Polacy na Emigracji powinni was zrobić w > jajo .Ponoć obywatel nie zameldowany nigdzie niemoże się rozliczać > no bo i gdzie .My jak narazie robimy za kraj niewolników Uni > Europejskiej ratujac pana spaczone plany .Czy mamy robic też za > tarcze by Uchronić Europe ???????. Wez sobie jakis transparent z tym co napisales i wyjdz w Radomiu na ulice. Daje ci 10 minut i dostaniesz wpie...l. Moze zbrojenie dla ciebie wydaje sie glupie ale kreuje prace i cos sie kreci. Nie checi a czyny prowadza ku lepszemu. Odpowiedz Link Zgłoś
aerman Re: PółPolak- Pół Niemiec 08.04.10, 20:36 Nie mieszkam w Polsce i niemam zamiaru ale rozliczam Polaków w Holandi i widze jaki haracz placą będac polakami w Polsce nawet 9 tyśięcy zł podatku . Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: PółPolak- Pół Niemiec 08.04.10, 20:47 aerman napisał: > Nie mieszkam w Polsce i niemam zamiaru ale rozliczam Polaków w > Holandi i widze jaki haracz placą będac polakami w Polsce nawet 9 > tyśięcy zł podatku . Spadaj ciemniaku. Dziwie sie ze ktos pozwala ci rozliczac podatki. Juz zlamales prawo piszac ile ktos tam placi. Odpowiedz Link Zgłoś
snrkaganini Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 08.04.10, 20:24 A co to mnie obchodzi, ze Tusk polecial po instrukcje do Obamy? Ja z Polski wyjechalem, a do USA sie nie wybieram! Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 08.04.10, 20:30 A co mnie obchodzi gdzie wyjechałeś i gdzie się nie wybierasz? Nie masz nic do powiedzenia, a pisać się chce? Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 08.04.10, 20:31 snrkaganini napisała: > A co to mnie obchodzi, ze Tusk polecial po instrukcje do Obamy? Ja z Polski > wyjechalem, a do USA sie nie wybieram! A co kogo obchodzi gdzie ty jestes???....robaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 08.04.10, 20:28 !Sukces!Sukces!Sukces! Obama usciskal reke Tuska. Sukces na miare.....Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
hdtvpolska No i po co ? Dziś układ z USA nie jest potrzebny ! 08.04.10, 20:31 Skupmy się na Unii Europejskiej. To tyle i aż tyle porad dla TUSKA; Premiera RP. Lepszego nie będziemy mieli przez 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą [Z... 08.04.10, 20:33 Znaczy, spotka się dwóch mądrych. Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Prezydent Litwy na obiedzie u Obamy 08.04.10, 20:38 a nasz błędny rycerz Kaczyński pojechał właśnie do Wilna. Po co? Niech nam to wyjaśnią Stasiaki, Szczygły i inne Wypychy? Na tym polega godnościowa polityka zagraniczna PISu? Na udowadnianiu, że wszyscy mają Kaczyńskich gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Prezydent Litwy na obiedzie u Obamy 08.04.10, 20:52 acc4 napisała: > a nasz błędny rycerz Kaczyński pojechał właśnie do Wilna. Po co? > Niech nam to wyjaśnią Stasiaki, Szczygły i inne Wypychy? Na tym > polega godnościowa polityka zagraniczna PISu? Na udowadnianiu, że > wszyscy mają Kaczyńskich gdzieś? No i o to chodzi,taka jest jego praca. Prezydent na pokaz a rzad robi robote. Moze prezio nareszczie zrozumial jaka jest jego funkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą [Z... 08.04.10, 20:44 Wyraznie widac, ze moj idol Tusk musi sobie pilnie wybielic zeby, no i pojc troche do solarium. :))))))) A moze jeszcze troche poczekac - bo Obama (jego tzw.gwiazda) blednie z dnia na dzien, a te sniezne zabki sobie juz teraz wygryza, na niejednym konkretnym temacie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
langston zamiast Obamy moglby byc jego manekin:) 08.04.10, 20:52 zamiast Obamy moglby byc jego manekin:) znaczenie spotkania dla tych premierow-pionkow byloby takie samo. Odpowiedz Link Zgłoś
langston tusio pewnie znow musial czekac godzine jak wczora 08.04.10, 20:53 tusio pewnie znow musial czekac godzine jak wczoraj na Putina Odpowiedz Link Zgłoś
bozmat Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą [Z... 08.04.10, 21:13 Wyślijcie Jarkacza. Albo prezydenta. Oni się z Obamą dogadają HeHeHe Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 08.04.10, 21:36 Prędzej się dogadaja niż 'Prezydent komorowski", czarny napewno nie zna ruskiego, a nasz 'arystokrata" zna tylko ten język obcy Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Spotkanie Kaczyński-Grybauskaite też było 08.04.10, 21:20 I skończyło się spektakularną, kaczą wtopą. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
radtwardowski Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą [Z... 08.04.10, 21:24 Trasat, bardzo dobra paralela. Byc moze wyjasnienie jest takie, ze osrodek swiatowego komunizmu znajduje sie teraz w USA (Obama i rzesza zausznikow). Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz To w Pradze nie ma polskiego korespondenta? 08.04.10, 21:29 "Rozpoczęło się spotkanie premier Donald Tusk się z prezydentem USA Barackiem Obamą." I nawet nie chcę się domyślać co premier "się" z prezydentem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Donald Tusk jest już w Pradze, spotka się z O 08.04.10, 21:34 wcale nie..Sikorski wszystko wychlał..i dlatego jak się skończyły to przeszedł do PO..ale nie na długo...tam działa Tusk z Palikotem dla wszystkich nie starczy! Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą [Z... 08.04.10, 22:09 Obama odwiedził: - Czechy daw razy - Polskę...zero! Polsce gratulujemy POPiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Donald Tusk już na spotkaniu Barackiem Obamą 12.04.10, 23:00 ulanzalasem napisała: > Obama odwiedził: > - Czechy daw razy > - Polskę...zero! To dlatego, że cała marynarka wojenna Czech walczy w Afganistanie. P.S. Frajerów się nie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Widzę, że PiSiory już taplają się w szambie 12.04.10, 22:58 To by było na tyle w sprawie pojednania. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: funny5 13.04.10, 01:50 funny5 napisała: > W piss-palacu w ruch poszly malpki Tylko zaslepiona nienawiscia malpa moze cos takiego napisac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: funny5 13.04.10, 02:08 Wojna przegrana i tylko glupi trzyma z przegranym..... www.informationclearinghouse.info/article25198.htm Odpowiedz Link Zgłoś