eva15 03.05.10, 17:22 Nier dopuścić na Wawel Pospieszalskiego, bo jeszcze znówu zapyta tłumy, co myślą jak tak stoją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:27 a myslisz, ze oni cos mysla? Stoja, po prostu stoja.... Odpowiedz Link Zgłoś
ohayoo Re: Nie lepiej do parku na spacer? 03.05.10, 17:37 jak ci ludzie tak mogą ... wbrew połajankom medialnym postępować i to na deszczu jeszcze stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Nie lepiej do parku na spacer? 03.05.10, 17:41 Dokładnie, a taki zły to prezydent był ;) Za to przypominają mi się dowcipy o dobrym Stalinie czy Leninie (który był dobry bo mógł zabić a nie zrobił tego) w kontekście tego naszego złego prezydenta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Też bym poszedł zobaczyć.... 03.05.10, 18:04 Też bym poszedł zobaczyć to na własne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Też bym poszedł zobaczyć.... 03.05.10, 18:20 pawvic.wrzuta.pl/audio/1tNFrfzuCII/jan_kaczmarek_-_warto_bylo_czekac Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.tadus A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 18:35 wziąłbym kamerę, zaprosił kilku nieznanych aktorów i nakręcił serię wywiadów nt. teorii, że L. Kaczyński jako jedyny uratował się z katastrofy i po zmianie wyglądu na lepszy w ukryciu ogląda swoje jedyne wielkie dokonanie: śmierć i pochówek na Wawelu. Wpisałoby się to znakomicie w serię podobnych legend (patrz: Elvis i Adolf) i znalazłyby się miliony, które byłyby w stanie w to uwierzyć. Siła mediów jest wielka skoro potrafiła z kartoflanego prezydenta zrobić bohatera narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 18:41 Ano wielka, bez problemu wcześniej z normalnego człowieka "kartofla" uczyniła :)) I być może "mądrość ludowa" nie zawsze jest najmądrzejsza ale ja aż tak bardzo nie szydziłbym z niej uogólnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 18:52 Mądrość ludowa powodowała, że kolejka do obejrzenia Bieruta w roku 1956 była wielokrotnie dłuższa. Aż trzeba było wojska (I Dywizja Piechoty), bo by się ludziska potratowali. Politycy PZPR potraktowali (całkiem serio) ów szeroki udział w żałobie i pogrzebie "jako świadectwo popularności polityki PZPR w narodzie". 3 miesiące później znów trzeba było użyć wojska, tym razem z bronią, by ratować dupsko w rewolcie Poznańskiego Czerwca!!! Więc się zwolennicy PiS nie radujcie jak bardzo "cały naród" zaczął Was popierać! Jest Was te 20% no i trudno! Odpowiedz Link Zgłoś
leo_tax Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 19:26 wj_2000 napisał: > Mądrość ludowa powodowała, że kolejka do obejrzenia Bieruta w roku 1956 była > wielokrotnie dłuższa. Aż trzeba było wojska (I Dywizja Piechoty), bo by się > ludziska potratowali. Politycy PZPR potraktowali (całkiem serio) ów szeroki > udział w żałobie i pogrzebie "jako świadectwo popularności polityki PZPR w > narodzie". > 3 miesiące później znów trzeba było użyć wojska, tym razem z bronią, by ratować > dupsko w rewolcie Poznańskiego Czerwca!!! > Więc się zwolennicy PiS nie radujcie jak bardzo "cały naród" zaczął Was > popierać! Jest Was te 20% no i trudno! ależ was boli ta kolejka....chcących pożegnać śp pare Prezydencką..lejcie żółć dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.tadus Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 18:58 krzysiozboj napisał: > nie szydziłbym z niej uogólnieniem Rozmawiałem kiedyś z dwoma przypadkowo spotkanymi, smutnymi facetami. Okazało się, że wrócili właśnie z pogrzebu dwóch kolegów z firmy (wypadek samochodowy). Na pogrzebie był tylko szef, oni i rodziny zmarłych. Reszta siedziała w tym czasie cały dzień przed telewizorem, bo leciał właśnie pogrzeb księżniczki Diany. Jak tu nie nabrać dystansu po czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś
monikatres Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 19:03 krzysiozboj napisał: > Ano wielka, bez problemu wcześniej z normalnego człowieka "kartofla" uczyniła : > )) > I być może "mądrość ludowa" nie zawsze jest najmądrzejsza ale ja aż tak bardzo > nie szydziłbym z niej uogólnieniem Dziwne masz pojęc ie "normalności"... A ludzie stoją z tego samego powodu, z jakiego stali na Krakowskim, bynajmniej nie w celu oddania "hołdu" naszemu słoneczku poległemu "bohaterską" śmiercią. Tak samo lecą, jak jest wypadek - popatrzeć czy dużo krwi i czy ręka noga nie urwane:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 19:14 Dlaczego dziwne? Jeśli odciąć od niego to co mu przylepiono przed śmiercią i po śmierci to zostaje całkem normalny moim zdaniem człowiek, z jakimiś ideami, zasadami ale i słabościami. Mocno nienormalne tutaj moim zdaniem są media. Co do tego stania to mam nieco inne zdanie ale kto powiedział ze ja muszę mieć rację? Co do postu wyżej - Ludzie masowo popełniali wiele głupot będąc sprytnie manipulowanymi ale nie napisałbym że jeśli kilka mln czy więcej w coś wierzy/ma jakiś pogląd to musi to być zaraz głupota :)) Ważny ważny dystans i własny rozumek (nawet jeśli czasem przyciasnawy :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.tadus Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 19:21 krzysiozboj napisał: > Co do postu wyżej - Ludzie masowo popełniali wiele głupot będąc sprytnie > manipulowanymi ale nie napisałbym że jeśli kilka mln czy więcej w coś wierzy/ma > jakiś pogląd to musi to być zaraz głupota Pogląd? Instynkt stadny to nie pogląd. Tu działa prawo: im większe stado, tym większy instynkt! Odpowiedz Link Zgłoś
leo_tax Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 19:34 monikatres napisała: > krzysiozboj napisał: > > > Ano wielka, bez problemu wcześniej z normalnego człowieka "kartofla" uczy > niła : > > )) urwane ręce chyba były na miejscu katastrofy a nie na krakowskim?? czyż nie tak? tania kreatorko rzeczywistości..... > > I być może "mądrość ludowa" nie zawsze jest najmądrzejsza ale ja aż tak b > ardzo > > nie szydziłbym z niej uogólnieniem > > Dziwne masz pojęc ie "normalności"... A ludzie stoją z tego samego powodu, z > jakiego stali na Krakowskim, bynajmniej nie w celu oddania "hołdu" naszemu > słoneczku poległemu "bohaterską" śmiercią. Tak samo lecą, jak jest wypadek - > popatrzeć czy dużo krwi i czy ręka noga nie urwane:) Odpowiedz Link Zgłoś
ostjan Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 19:30 To nie mądrość ludowa to Solidarność organizuje "pielgrzymki" ze składek związkowych, myślę że w ramach akcji socjalnej, lub innej statutowej. Odpowiedz Link Zgłoś
leo_tax Re: A ja nie, ale chętnie... 03.05.10, 19:22 bogdan.tadus napisał: > wziąłbym kamerę, zaprosił kilku nieznanych aktorów i nakręcił serię wywiadów nt > . > teorii, że L. Kaczyński jako jedyny uratował się z katastrofy i po zmianie > wyglądu na lepszy w ukryciu ogląda swoje jedyne wielkie dokonanie: śmierć i > pochówek na Wawelu. Wpisałoby się to znakomicie w serię podobnych legend (patrz > : > Elvis i Adolf) i znalazłyby się miliony, które byłyby w stanie w to uwierzyć. > > Siła mediów jest wielka skoro potrafiła z kartoflanego prezydenta zrobić > bohatera narodowego. .......możesz tak zrobić...wolna wola...nawet to chętnie zobacze... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Nie lepiej do parku na spacer? 03.05.10, 20:40 Do panoptikum też często stały kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Re: Nie lepiej do parku na spacer? 03.05.10, 19:19 Dobrze to ująłeś "Połajanki mediów" Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Re: Nie lepiej do parku na spacer? 03.05.10, 21:05 ale to nie jest prawda - nie stoją w kolejce - przechodzę i nie było żadnej kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
kraand Takie tlumy jak za komuny 3 osoby wiec! 03.05.10, 20:16 Ladnie powiedziane: tlumy, przypomina to czasy PRL 3 osoby to zgromadzenie, zas 5 to nielegalna demonstracja! Nie przypuszczalem ze ten zargon nomenklatury wroci tak szybko z powrotem. Zas S.p. Kaczynskiemu - niech spoczywa w pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:49 Oni cos mysla i czuja. Ty napewno nie. Twoja ewolucja zatrzymala sie na poziomie rozwoju kleszcza albo i nizej drogi czytelniku GW. Andrzej NJ USA Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:52 sks-uj napisał: > Oni cos mysla i czuja. Ty napewno nie. Twoja ewolucja zatrzymala sie na > poziomie rozwoju kleszcza albo i nizej drogi czytelniku GW. > > Andrzej NJ USA ja slyszalem ze te polskie pokolenie w Stanach takie troche przymulone od tego lupania azbestu, ale nie wiedzialem ze to takie szkodliwe ??!! > Odpowiedz Link Zgłoś
miras67 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 18:57 twoje logo mówi już wszystko o tobie Odpowiedz Link Zgłoś
miras67 Re: do mauzoleum Lenina też stali 03.05.10, 19:30 Porównanie lenina do l. Kaczyńskiego chłopie jesteś żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
miras67 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 19:32 nic innego nie potrafisz napisać wysil się pusta głowo Odpowiedz Link Zgłoś
asraz Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:30 Oszołomy są wszędzie. Prasa to potęga. Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesien48-to-ja Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:46 Masz racje- ty tez sie do nich zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:31 Widać wbrew temu co można na forum GW przeczytać to jednak część społeczeństwa uważa że jest za co i ze warto hołd ten oddać Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:38 Jakieś 33%. Dziwie się ,że GW o tym napisała.Może niedopatrzenie ?? Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:43 Niech będzie że około tych procentów, pewnie coś by nawet można było odjąć czytając post niżej " o mekce" ale to i tak sporo zostaje. I też mnie zastanawia dlaczego to się pojawiło na GW. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 20:37 Bo może dlatego, że jest to rzetelne medium? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 04.05.10, 00:19 dobry żart :))) Wyborczą to ja pamiętam od jej samych początków, kiedyś lubiłem poczytać. Opozycyjną a później po wygranych wyborach prawicową gazetę która stała się najbardziej opiniotwórczym dziennikiem w Polsce Michnik na swój sposób "sprywatyzował" i uczynił koncern medialny któremu bliżej do szmatławców niż do tego czym kiedyś była. Popis "rzetelności" dziennikarskiej mieliśmy w czasie żałoby, szczególnie w kontekście tego co przed wypadkiem było i tyczy to nie tylko GW. Kiedyś mogłem o GW powiedzieć rzetelne i opiniotwórcze medium, dzisiaj mogę to tylko jako żart potraktować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 04.05.10, 00:27 Jest taki zwyczaj - o umarłym nie mówić wcale albo dobrze. O ile jazde w GW po LK jako prezydencie można uznać za krytykę (lżono przy tym urząd prezydenta ale pal licho to), o ile można zrozumieć okres żałoby (aczkolwiek czasem trzeba było przecierać oczy i zastanawiać się czy to o tą samą osobę chodzi) o tyle teraz mamy ostre deptanie nieboszczyka byle tylko wdeptać w błoto i każdy chwyt tutaj dobry, też łajdackie. Chodzi tylko i wyłącznie o kampanię i JK, dlaczego nie rozczulać się nad nim z czasów kiedy premierem był? To nie tylko brak rzetelności, to łajdactwo i brak zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 18:40 i premia w dupie ... Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 19:02 Oj, poleci redaktor dyżurny... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 20:39 A w Rzepce za coś takiego wywalają? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:38 krzysiozboj napisał: > Widać wbrew temu co można na forum GW przeczytać to jednak część społeczeństwa > uważa że jest za co i ze warto hołd ten oddać Ja nie jestem muzulmaninem, a do Mekki pojechalem ??!! i piramidy w Egipcie tez ogladalem !!! jak to sie ma do pochowanych tam ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
lusiadusia To PO 03.05.10, 17:31 prostu odpowiedz dla TAKICH jak TY (zadanie na dobranoc dla Ciebie-pomysl dlaczego) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Kacze prawo do śmierci ale do nieśmiertelności 03.05.10, 17:33 Kaczyński miał prawo umrzeć - pogrzeb wyprawiono mu chętnie i z wielką pompą. Przeciwnicy polityczny i medialni podbijali wręcz bębenka masowej rozpłakanej żałoby. Ładnie było i na tym powinno się skończyć. Kaczyński umrzeć miał prawo, ale nie ma prawa do nieśmiertelności. Co bystrzejsi od razu się połapali, jaka pułapka jest z tym Wawelem, niestety w otwartej konfronacji z KK byli wciąż jeszcze za krótcy. Nawet Wajda d..a kiedy księży kupa. No i się narobiło. Tłumy walą na Wawel, a wybory tuż, tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Kacze prawo do śmierci ale do nieśmiertelnośc 03.05.10, 17:41 > Kaczyński umrzeć miał prawo, ale nie ma prawa do nieśmiertelności Tia taka nieśmiertelność (w ludzkiej pamięci) to dla ateuszków odpowiednik nieba. Nic dziwnego ,że im się ich małe rozumki gotują z oburzenia. :). A tak poważnie to ludzie sami zadecydują o czym chcą pamiętać a o czym nie. Twój wpływ na to jest zerowy. Bez pozdrowień V Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kacze prawo do śmierci ale do nieśmiertelnośc 03.05.10, 18:16 viptocat napisał: > A tak poważnie to ludzie sami zadecydują o czym chcą pamiętać a o > czym nie. Twój wpływ na to jest zerowy. Zerowy to jest najwyraźniej twój rozum. Nie zrozumiałeś niczego z tego, co napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Kacze prawo do śmierci ale do nieśmiertelnośc 03.05.10, 19:51 Obawiam sie ,ze nikt nie zrozumial co mialas na mysli. Podejrzewam ,ze za "gleboko zajrzalas do kieliszka":) Gute Nacht und träumt was schönes :) Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Kacze prawo do śmierci ale do nieśmiertelnośc 04.05.10, 03:34 ...bo katolik i rozum nie stoją w jednym domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: szopka krakowska kiedy sie to skonczy? 03.05.10, 17:36 Obawiam się że nie tak szybko, Ciebie robaki na nawóz przerobią, mnie też a "szopka" może nadal trwać :)) Ale tak to już jest, Ci na piedestale zazwyczaj kontrowersyjni a nijacy jako karma dla robactwa najwyżej może robić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypragmatyk Re: szopka krakowska kiedy sie to skonczy? 03.05.10, 20:18 Ad rem krzysiozboj: trafiłeś Waćpan w sedno,myślę podobnie! <pikorababcd> Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Oj Eva, Eva ..... 03.05.10, 17:35 eva15 napisała: > Nier dopuścić na Wawel Pospieszalskiego, bo jeszcze znówu zapyta tłumy, co > myślą jak tak stoją. Niepotrzebnie drwisz ,ze spraw waznych dla wielu milionow Polakow. Podobno mieszkasz w Niemczech. Jesli to prawda to badź uprzejma nie wtrącać sie w nasze wewnętrne sprawy, bo to bardzo "nie -po- unijnemu". Jesli mieszkasz w Polsce- to sorry- pomylilem Cię z inna Evą aktywna "z zewnątrz" na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Oj Eva, Eva ..... 03.05.10, 17:41 Jak nie rozumiesz ironii, to nie zabieraj głosu. A przede wszystkim nie dyktuj mi, o czym wolno mi pisać, bądź mówić a o czym nie. Nie baw się w tych, co sekują Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Oj Eva, Eva ..... 03.05.10, 18:07 ironia kacapskiej kokoty www.youtube.com/watch?v=qDdZYUbNACo Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:35 zeby usprawnic przeplyw ludzi zakaz fotografowania ??!! a co ma piernik do wiatraka ??!! czyba ze bp. Dziwisz chce zarobic na "kaczynskich dewocjonaliach" ??!!! po trupach do pieniedzy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy A skąd to on niby wie? ;>>> 03.05.10, 17:38 "ks. Sochacki: "w dotykaniu sarkofagu przez odwiedzających uwidacznia się ich głęboka więź z prezydentem"" A nie upewnianie się, że sarkofag jest dobrze zamknięty i nikt się z niego nie wydostanie? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
pampalini77 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:39 Pośpieszalski nie musi pytać co każdy Polak myśli.Nie trzeba bo to właśnie widać .... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:46 A może Potejto I rozwiąże problem kolejek? Wiebiciele "Poległego Bohaterską w Walce" zgromadzą się wokół i już? - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:40 "...ks. Sochacki. Jak dodał, "w dotykaniu sarkofagu przez odwiedzających uwidacznia się ich głęboka więź z prezydentem". to już zakrawa na frotteuryzm... Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:41 eva15 napisała: > Nier dopuścić na Wawel Pospieszalskiego, bo jeszcze znówu zapyta tłumy, co > myślą jak tak stoją. Straaaszne by było. Znowu by coś zmanipulował. Może Andrzej Wajda by tam poszedł i nakręcił jakiś film? Jemu na pewno by powiedzieli, co naprawdę myślą. Zero manipulacji. Nie to co ten oszołom Pośpieszalski. Odpowiedz Link Zgłoś
thazin Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:41 A napisano ze te tlumy organizuje PIS? Zarowno przed w czasie i po pogrzebie ... Sami nie przyjezdzaja ale przyjezdzaja autobusami za ktore placi PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:45 Zapomniałeś dodać ,że te opłacone autobusy są puste. Że w krakowie jest cudowna podgoda i ,że tłumów nie ma (A stronę GW podmienili hakerzy zorganizowani przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:53 thazin napisała: > A napisano ze te tlumy organizuje PIS? > Zarowno przed w czasie i po pogrzebie ... > Sami nie przyjezdzaja ale przyjezdzaja autobusami za ktore placi PIS. po trupach do wladzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 18:25 thazin napisała: > A napisano ze te tlumy organizuje PIS? > Zarowno przed w czasie i po pogrzebie ... > Sami nie przyjezdzaja ale przyjezdzaja autobusami za ktore placi PIS. Taa, a Pośpieszalski i Stankiewicz stoją z pejczami i zaganiają ten biedny lud złapany na Plantach. Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:43 Lada moment a doczekamy się objawień. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardrwieserce Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:45 Księżę arcybiskupie Stanisławie, my prawdziwi Polacy, prosimy Cię - załatw, żeby Oni byli Świętymi. Wtedy będziemy mieć Ich na ołtarzach, a nie w krypcie. Prosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:53 ryszardrwieserce napisał: > Księżę arcybiskupie Stanisławie, my prawdziwi Polacy, prosimy Cię - > załatw, żeby Oni byli Świętymi. Wtedy będziemy mieć Ich na > ołtarzach, a nie w krypcie. Prosimy... I jeszcze jeden brudny i falszywy wpis czytelnika GW. Andrzej NJ USA Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesien48-to-ja Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:54 Popros o rozum, bo masz go tyle co wrobel. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Gdzie te tłumy? Staniszkis, ta to zebrała żniwo... 03.05.10, 17:45 ...800 postów (a jeszcze żywa...). Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Gdzie te tłumy? Staniszkis, ta to zebrała żni 03.05.10, 18:51 Jak to gdzie, na Wawelu ;) A że Staniszkisz żywa to jej wielbiciele siedzą na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cmochall Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:47 a moze tylko z ciekawosci? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardrwieserce Były objawienia 03.05.10, 17:49 Podobno były tam już objawienia. Dzieci widziały aniołka. Takiego samego jak tego na wadze... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Re: Były objawienia 03.05.10, 17:55 ryszardrwieserce napisał: > Podobno były tam już objawienia. Dzieci widziały aniołka. Takiego > samego jak tego na wadze... ciekawe jestem kiedy zapomna o JP II w obliczu nowego "kandydata na oltarze" ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraand I cuda tez! 03.05.10, 20:19 Jednej babie skrzydla wyrosly, a jeszcze innej kaczy dziob! Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:50 eva15 napisała: > Nier dopuścić na Wawel Pospieszalskiego, bo jeszcze znówu zapyta tłumy, co > myślą jak tak stoją. właśnie że dopuścić, poczuje Komorowski wiatr w plecy jak pojedzie do Moskwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:55 Kurcze, a jeszcze wczoraj na gazecie był artykuł jakiejś pani profesor,niestety nie pamiętam nazwiska, w którym pisało, że kolejek do krypty nie ma.A tu proszę,nagle tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
szmul.bender Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:55 Kolejka do Mauzoleum Lenina w Moskwie jest dluzsza Odpowiedz Link Zgłoś
jotka001 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 17:56 A dlaczego zaraz hołd? Podejrzewam, że większość chce zobaczyć kryptę z tego samego powodu, dla którego ogląda się 'Bitwę pod Grunwaldem', smoka wawelskiego, Aleję Gwiazd (czy coś takiego) w Międzyzdrojach czy Puszczę Białowieską. Po prostu coś, co jakoś zaistniało w szeroko pojętym życiu Polski. Inni chcą z ciekawości zobaczyć to, o czym mówią i piszą media i tyle. Myślę, że z tym, że tak wszyscy chcą złożyć hołd, to duża przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
zapora10 Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:57 Do mauzoleum Lenina też stoją kolejki...ot ludzka ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawelu 03.05.10, 17:58 Widac ze jednak Narod mial racje a nie jakis tam Wajda, czerwony saloon, czy tez GW. Narod ma zawsze racje i pokaze to wkrotce w wyborach. Nie mam watpliwosci. Troche mnie niepokoi ten artykul w GW. Wole jak GW zachowuje liniee i pluje albo oczernia PIS - bo to pomaga PIS'owi a szkodzi PO i ich czerwonym sojusznikom z WSI. To by bylo dopiero gdyby obronca kryminalnej organizacji WSI zostal prezydentem. Andrzej NJ USA Odpowiedz Link Zgłoś
miras67 Re: Tłumy oddają hołd prezydenckiej parze na Wawe 03.05.10, 18:53 Dzięki za ten tekst też tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś