sym-pa-tyk.pl 07.05.10, 13:36 Przynajmniej o tych kilku freakow mniej;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlody1 Żaden z nich nie zostanie prezydentem [zdjęcia] 07.05.10, 13:41 Nzajlepszy jest ten Wasiak-byłoby Baczność! Spocznij! Taki sflaczały komandos:) Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Żaden z nich nie zostanie prezydentem [zdjęci 07.05.10, 13:48 No Wasiak dobry jest, przepraszam, pułkownik Wasiak i jego druzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg Żaden z nich nie zostanie prezydentem [zdjęcia] 07.05.10, 15:40 ten jeden, wygląda jakby wyskoczył Franco spod ogona:) Odpowiedz Link Zgłoś
pultorakh Re: Ten Wasiak wygląda jak Mussolini 10.05.10, 06:48 Poglądy też ma podobne, tylko że z większym skrywieniem religijnym. Ponoć ten człowiek reprezentuja SN im. Romana Dmowskiego. Znam trochę poglądy tego wielkiego patrioty i ni jak nie współgrają one z poglądami Wasiaka, choć na pierwszy rzut oka widać zbieżność (tradycyjny katolicyzm, prorosyjskość, maniakalny antysemityzm, itd). Odpowiedz Link Zgłoś
5p-factory Re: Żaden z nich nie zostanie prezydentem [zdjęci 08.05.10, 09:41 i to jest dobry komentarz :-) ale najgorsze jest to, że ten jeden najgorszy jednak się zakwalifikował... Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_szarko Re: Żaden z nich nie zostanie prezydentem [zdjęci 08.05.10, 12:57 Tak, niestety zakwalifikował się Komorowski - służalec Rosji... Odpowiedz Link Zgłoś
m-szalik Re: Żaden z nich nie zostanie prezydentem [zdjęci 08.05.10, 13:23 5p-factory napisał: > i to jest dobry komentarz :-) > ale najgorsze jest to, że ten jeden najgorszy jednak się zakwalifikował... Tak, ale chyba wszyscy jego zwolennicy już się podpisali na listach poparcia i więcej ich nie ma. chyba że jeszcze w jakichś wioszczynach (wciąż niestety) zabitych dechami Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Żaden z nich nie zostanie prezydentem [zdjęci 09.05.10, 17:51 Ktos na poczatq kliknal "kilq freakow" mniej Wybryqw natury jest jeszcze 10 wiecej. A kto powiedzial,ze z tych tutaj nie bylby moze lepszy "prezio" od jednego z tej zakwalifikowanej holoty!? Zreszta co taki "prezio" w Rzeczypospolitej moze? Dlatego Tusku zrobil to co nalezalo i z tej "godnosci" zrezygnowal. Mnie osobiscie Kaczoerectus sie podoba i jego spiewanie... Lubi tyz koty i lubi "drzyc koty" a to jest nie kiepska umiejetnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Ja popieram Kaczyńskiego 09.05.10, 22:13 będę pomagał w kampanii ale pewności nie mam czy zostanie wybrany Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Ja popieram Kaczyńskiego 09.05.10, 22:34 Pomagaj, bo taka pomoc oznacza rychłą i sromotną porażkę! angrusz1 napisał: > będę pomagał w kampanii ale pewności nie mam czy zostanie wybrany Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba Ciekawe w jakim świecie Ci goście żyją... ]:D 10.05.10, 00:50 Jeden lepszy od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pultorakh Szkoda Wasiaka 10.05.10, 06:45 Po wysłuchaniu jego przemówienia w Urugwaju myślę, że takich ludzi powinno się jak najbardziej promować. Nie po to, że mają cos mądrego do powiedzenia, tylko po, aby ludzie zobaczyli jak porąbane można mieć poglądy. Środowiska radiomaryjne czy LPR to przy Wasiaku przedszkole. Mogę zrozumieć poglądy środowisku nacjonalistycznych typu NOP czy ONR, a nawet zgodzić się w dużej mierze z nimi ale nie z takim kimś jak Półkownik Wasiak salutującym przed każdym przemówieniem i tropiących Żydostwo po kątach. Jeśli ktoś kojarzy osobę Kobylańskiego to od razu powinien wiedzieć o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
j_a_n_o Żaden z nich nie zostanie prezydentem [zdjęcia] 10.05.10, 12:17 Nie wiedziałem e Janowski ma tak liczną rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś