ulanzalasem "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 12:05 POPiS to zuooo! xD Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Co się dzieje temu Lisu? Chyba ciągnie go do PiSu 14.05.10, 12:07 Tutaj judzi, tam zakłamie, chyba się poskarżę mamie. Dla mnie Kormoran nie musi nic mówić żeby udowodnić, że jako prezydent będzie właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. Facet ma po prostu klasę. A Lisy? Jak to lisy. Farbowane są. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Cieszę, że T. Lis, jak zwykle, wie lepiej. 14.05.10, 12:09 Usadowiony na ciepłej posadce w telewizji podzielonej między PiS a SLD z pewnością wie, dlaczego J. Kaczyński chce być prezydentem. Wyborcy też wiedzą i wystarczy im to do tego, żeby nie głosować na J. Kaczyńskiego. Nie muszą się nawet zastanawiać nad powodami obrażania przez T. Lisa B. Komorowskiego i imputowania mu czy insynuowania nie-wiadomo-czego. Jestem pewna, ze wyborcy w I turze wybiorą B. Komorowskiego, ignorując całkowicie kandydaturę m.in. G. Napieralskiego, m.in. po to, żeby jak najszybciej media publiczne stały się rzeczywiście publicznymi a nie były już PiSLD-owskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 12:13 no no,to już nawet lisek chytrusek czuje nadchodzącą zmianę Odpowiedz Link Zgłoś
taunus68 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 12:15 Może i Komorowski jest słabym kandydatem,ale nikt mi nie wmówi ,że Kaczyński i PIS są lepsi,taka sama banda złodzieji,krętaczy i karierowiczów,nie ma dla Ojczyzny nadzieji,do polityki garną się same ścierwa,a ci co faktycznie mogliby coś dla kraju zrobić nie chcą się w to mieszać aby się tym szambem nie pobrudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia odp. Komorowskiego: chcę zrobic z pałacu masarnię 14.05.10, 12:16 i produkować dłuuugie kiełbasy Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Re: I słusznie. 14.05.10, 16:23 Komorowski jaki jest taki jest i jest wystarczajaco dobry aby wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 Sztab Komorowskiego nieprofesjonalny 14.05.10, 12:18 Bronisław Komorowski, który musi łączyć trzy funcje naraz musi mieć w swoim sztabie wyborczym ludzi, którzy profesjonalnie i perfekcyjnie będą wywiązywać się ze swoich obowiązków. O ile Marszałek świetnie wypadł w Pana programie i na Uniwersytecie Śląskim, to jego sztab zalicza wpadki, nieistotne co prawda ale świadczące o braku profesjonalnego podejścia (strona internetowa, kartka w wikipedii). Jak ważne jest zaplecze kandydata na prezydenta widać po Kluzik - Rozstowskiej. Dzięki niej kandydat widmo zyskuje, co wydaje się paradoksalne. A otwarty, dowcipny, inteligentny, charyzmatyczny Marszałek traci, bo jego sztab jest nijaki i niezorganizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
a1953 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 12:19 podpisuję się w 100 % pod n/w opinią " Nie rozumiem dlaczego wszystko co robi Komorowski to ble i za mało, i bez pasji i bez charyzmy i śpi i za rękę z premierem chodzi... Mam wrażenie że czegokolwiek by nie powiedział to i tak źle i tak za mało. Ma być poważny, bo to przecież marszałek, a potem drwi się z niego, że był wyluzowany na spotkaniu ze studentami... Mądrze mówił o prezydenturze Kaczyńskiego, nie obrażał go, ale powiedział, że polityka ocenia się za całokształt!!!! i ocenił jego prezydenturę krytycznie, ma do tego prawo. I wychodzi do ludzi!!!! Czy wobec tego ma się ukryć jak przeciwnik , i z ukrycia autoryzować wywiady??? to jest klucz do sukcesu???? Pan Prezes w wywiadzie udzielonym wczoraj mówi pięknie, że nie jest za "składaniem ofiar" dla dobra narodu itd. i wszystko to piękne...ale kto na pogrzebach mówił o "męczeńskiej śmierci"????? Jasne, że męczennika Lecha nie można krytykować, tylko mówić dobrze.... Panie Lis, Bronisław Komorowski był u Pana w programie i odpowiadał merytorycznie na wszystkie pytania a Pan nadal nic nie wie o tym kandydacie???? Czas może na przeczyszczenie uszu, albo na większą umiejętność zadawania " dobrych" pytań, tak aby się dowiedzieć, tego czego się chce dowiedzieć. Ludzie naprawdę potrafią słuchać i racjonalnie myśleć. " Odpowiedz Link Zgłoś
offler Ale lodowka tak... 14.05.10, 12:20 No coz mam nadzieje, ze nie bedzie powtorki z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 12:20 Postawiłem 100 pln u buków na Kaczora po wpadce sztabu Komorowskiego z jego stroną internetową. Uśmiałem się do łez z tłumaczenia, że to fani marszałka chcieli na gwałt zapoznać się z tą stroną. Jak na dłoni wyszło tu całe nieudacznictwo i bylejakość formacji, która chce nas unowocześniać. Już widzę Komorowskiego w tużurku i bamboszach, jak buszuje po internecie. Nie zagłosuję na POPiS ale Kaczor jaki jest, każdy widzi. Komorowski, to pacynka, którą można sterować z tylnego siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 14.05.10, 12:29 przesadzasz z tą stroną, zupełnie jak pisiarnia przesadzała z żałobą, że to z miłości do kaczora! Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 "Jaki marszałek taka Kasztanka" - link poniżej 14.05.10, 12:22 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: "Jaki marszałek taka Kasztanka" - link poniże 14.05.10, 15:37 swojak11 teraz pokaz "kasztanke ,,,,Jarka K. jak ma na imie? Zbysio? moze Henio? no dawaj zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 12:25 swoją drogą coś temu Lisowi się pod kopułą pomieszało,najpierw z TVN wywaliły Go te "brzydkie kaczory",potem ich "macki"dosięgły Polsatu po to by mógł wylądować w tej PiSowskiej TV?po mojemu to ma Pan coś z główką nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
belotto Poproszę system kanclerski 14.05.10, 12:25 Obecna wyborcza sytuacja tylko umacnia mnie w przekonaniu, że potrzebny jest system kanclerski. Dlaczego? Obecne wybory to jak do tej pory plebiscyt na wygląd/osobowość/potencjalne pierwsze damy/co kto powie w Internecie/na spotkaniu ze studentami itd. Gdzie wypowiedzi merytoryczne? Gdzie program wyborczy? Debaty? Niestety nie jest to najważniejsze. Głosowanie na prezydenta jako wybór polityczny to fikcja. To wybór osobowościowy. Ale polityka to powinien być show, teleturniej, taniec z gwiazdami czy coś podobnego, tylko wybór merytoryczny. Dlatego skończmy lepiej z fikcją wyborów prezydenckich. Niech prezydent będzie wybierany przez Zgromadzenie Narodowe - będzie polityczny, ale będzie pewność, że zwycięska partia zrealizuje program wyborczy, a kłótni osobowościowych zobaczymy mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Poproszę system kanclerski 14.05.10, 12:34 > Gdzie wypowiedzi merytoryczne? Gdzie program wyborczy? Debaty? po co????? Jak prezydent tylko ma wydawać kasę, nie ma nic innego - weta nie liczę, bo to też w sejmie jest! Więc po co obiecywać cuda wianki, jak i tak ich (obietnic) nie może dotrzymać????? Zlikwidować ten kosztowny urząd-wdający, nie zarabiający! Odpowiedz Link Zgłoś
elbertson Komorowski chce być Prezydentem , żeby nie był nim 14.05.10, 12:37 Kaczyński - przecież posłanie jest jasne , proste i oczywiste od dawna a pan Lis ma jakieś problemy z czytaniem i słuchaniem ze zrozumieniem , I m sorry ale ja tak to widze . PO wypisało na sztandarach - NIE PiS owi - ot cały plan . Odpowiedz Link Zgłoś
joolka777 Pan Komorowski jest szantażowany? Czym? 14.05.10, 12:40 Pan, który wyraził taką opinię żyje w jakimś prywatnym matrixie...Czym Pan Komorowski jest szntażowany przez Pana Kaczyńskiego? Jest dokładnie odwrotnie - kilka razy dziennie PO judzi i czyha jak długo druga strona wytrzyma. Jak można takie bzdury wygadywać bez jakiegokolwiek umowcowania w rzeczywistości? Haaah, najlepsze jest zdanie o tym, że Komorowski się boi...hahahaa. Ma czego - charyzmy Kaczyńskiego, ale niestety ją się ma albo nie, PO wybierając takiego kandydata strzeliła sobie samobója. Teraz to wie więc "plącze się w zeznaniach" i robi to co jedynie potrafi - miesza i odwraca kota ogonem (niekoniecznie Alika) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Pan Komorowski jest szantażowany? Czym? 14.05.10, 12:49 jak miesza i odwraca kota PO, to dlaczego jarka nie widać??? On to chyba boi się pokazać, bo jak pokaże się, to z miejsca pokaże że idiota i nic się nie zmienił! Nie wiem dlaczego pisiarnia robi z jarka milczącą dziewicę Odpowiedz Link Zgłoś
predyktor_666 Re: Pan Komorowski jest szantażowany? Czym? 14.05.10, 16:35 zazdroszczę ci kochanie możdżku Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 12:51 Jaśnie Panie hrabio,zajechał POwóz Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 14.05.10, 18:12 jorgus737 napisał: > Jaśnie Panie hrabio,zajechał POwóz Obywatele! Jaśnie Pan hrabia wraz z Tusiem szykują na Was POwróz! Odpowiedz Link Zgłoś
januszgrucelski "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 12:52 A może panie Lis trzeba zapytać Kaczyńskiego dlaczego chce być prezydentem!!!Odwróćmy pytanie-czy Jarosław nadaje się na prezydenta wszystkich Polaków.Ja odpowiadam -nie!!!podobnie jak jego brat śp.Lech się nie nadawał.A pan Lis niech pilnuje swojego programu,którego oglądalność ciągle spada,za który bierze duże pieniądze z kasy TVP czyli naszych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 14.05.10, 12:55 Panie Tomaszu czekamy na odgryzienie sobie 1/3 języka. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytyku 14.05.10, 21:39 Miał to już zrobić bardzo dawno.Wtedy kiedy tak zawzięcie atakowł PIS.Jak większość służalczych pismaków i redaktorków zabezpiecza się przed ewentualnym(Bardzo prawdopodobnym)zwycięstwem jego niedawnych chłopków do bicia. Odpowiedz Link Zgłoś
gsb jak jest kolesiostwo to nie ma pasji 14.05.10, 13:03 Komorowski jest wystawiony przez Tuska, ale jego sztabem kieruje ta sama babeczka która od 10 lat koleguje się z GÓRĄ PO. On już teraz nie ma wpływu na to z kim pracuje. Gdzie tu ma być porozumienie, pasja ? PO wygrało w 2007 straszeniem PiSem, a nie "mówieniem własnym głosem" i tej strategii trzyma się do dziś. Ani słowa o sobie o programie o wizji Polski, za to dużo o tym, żeby "zabrać babci dowód". Ale tamci gówniarze, którzy za tym poszli dziś już dojrzeli i chcą Polski fair play - w tym ja. Odpowiedz Link Zgłoś
j.urbanowicz "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 13:16 Różnica bierze się stąd, że sympatycy J.K. nie mówią "trzeba coś zrobić" tylko robią kampanię. Może w takiej sytuacji znani ludzie - tacy jak pan Lis - powinni konkretnym działaniem wesprzeć konkretnego kandydata i nie mówić, że ktoś coś powinien zrobić. W moich oczach taki człowiek nie straciłby na bezstronności, a wręcz przeciwnie, mówiąc wprost o swoich preferencjach zyskałby na wiarygodności. Odpowiedz Link Zgłoś
alapulpecik Dlaczeo Komorowski chce zostac przydentem 14.05.10, 13:20 Odpowiedź jest prosta: Bo Tusk tak mówi. Ale swojego zdania nie ma. Chyba, ze gdzieś na kartce Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 13:31 Nie jestem fanką Lisa, ale ma rację...Komorowski jest w tej kampanii trochę "bezpłciowy". Same anegdoty i atakowanie Kacyńskiego nie wystarczą. Musi po Odpowiedz Link Zgłoś
carol4210 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 13:46 Wzrosło poparcie wśród młodych , pewnie spodziewają się po Kaczyńskim MIESZKAŃ i po kilka tysięcy zł. zapomogi, najlepiej bezzwrotnej.Czy juz coś OBIECAŁ??. Ciekawe co teraz w tej kampanii OBIECA. Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 "Zamrażarka nie wygrywa wyborów". Lis krytykuje... 14.05.10, 13:46 Zapomniał pan wspomnieć że sondaż przeprowadzono na tzw uczelni o. dyrektora. Uwazam że Komorowski wygra w I szej turze. Strategia pisu jest jasna. Pan prezes jest łagodniutki, natomiast walczą "prawdziwi polacy". Leja jadem Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Soltys powinien przemowic jezykiem Lisa 14.05.10, 14:21 kur... uzywac wiec jako przecinka.Tak jak to robi Lix w rozmowach z pracownikami.To by do elktoratu soltysowskiego napewno trafilo. Odpowiedz Link Zgłoś