benny_nihill 18.05.10, 07:37 Po obejrzeniu migawek z tego parteitagu jest jasne,że Sobala jest labilny osobowościowo i jest problemem psychiatrycznym a nie politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot10 Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 07:37 Pan Sobala i inni Sakiewicze,to wrzód na ciele mojej ukochanej "Trójki",z którą byłem od początku. Teraz Jej nie słucham,żeby zamiast Mana,Niedźwiedzkiego,pani Magdy Jethoń i innych moich ulubionych dziennikarzy nie usłyszeć szemranych gości niejakiego Sakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
przecinek_cambridge Re: żeby nie usłyszeć szemranych gości 18.05.10, 07:44 To nie szemrani goście są tu problemem - tylko szemrani gospodarze ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte więc dyrektor publicznego radia 18.05.10, 07:57 prywatnie może sobie agitować za partią polityczną i jej przywódcą? a o tym, że występuje prywatnie świadczy fakt, że nie dostał zgody na takie wystąpienie? kolejny pisowski paragraf 22 Odpowiedz Link Zgłoś
ollo2005 Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 08:17 Ten Poczachowski to też model. KRS w Katowicach odmówił wpisania nowej rady nadzorczej Radia Katowice z powodu obecności w tejze radzie Poczachowskiego! To kuriozum, aby wiceprezes Polskiego Radia zasiadał w radzie nadzorczej konkurencyjnej rozgłośni. Odpowiedz Link Zgłoś
zazaq Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 08:28 Prywatnie to w domu żonie nawijać (jeżeli ją ma). Odpowiedz Link Zgłoś
amelie2 Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 09:48 To bardzo dobrze, że takie sobacze Sobale zdejmują przyłbicę i pokazują swoje psycholskie mordy. To jest PIS właśnie. Niech wszyscy widzą komu chcą ufać i komu oddać władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Sobala agitował w imieniu Polskiego Radia... 18.05.10, 10:04 jak pozostali PISowcy. Skandal! Rozwiązać Polskie Radio! Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Nie ma tak... 18.05.10, 10:20 Pan Sobala jest osobą publiczną.W pracy, na wiecach, w łóżku z kochanką. Przez 24 godziny na dobę. I jako osoba publiczna ponosi odpowiedzialność za swoje słowa i czyny. Jeśli Zarząd PR rozgrzesza pana Sobalę ze słów "rządzą nami łajdacy", to ponosi odpowiedzialność za to rozgrzeszenie w takim samym stopniu, jak wypowiadający te słowa. Mam nadzieję, że wkrótce wszyscy poniosą za to odpowiedzialność polityczną. Tylko szkoda zabawek, które dostali do ręki... Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 10:25 Natomiast ja publicznie: SOBALA = KACZY AGENT! Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 10:44 wszyscy wiedza ze Sobala nie powinien tam byc i sie wypowiadac oprocz pro-pisiowej dyrekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
yacyk Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 10:47 Mam nadzieję jako słuchacz Trójki od lat że Pan Sobala wkrótce odejdzie i przestanie psuć i zaśmiecać swoimi wymysłami ten wartościowy program !! Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnoo Czyli jak prezes NBP wyjdzie do ludzi na wiecu i 18.05.10, 11:17 powie tak od siebie, ze dolar bedzie drozec i trza sprzedawac zlotego, to tez bedzie to jego wypowiedz prywatna? zanujace, po prostu brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Rżnięcie głupa to cecha podstawowa antysalonu. 18.05.10, 12:59 Oni są w tym mistrzami. Wszyscy wiedzą, że coś było nie tak a ci na bezczelnego będa nazywac czarne białym i na opak. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 11:17 " Nie ma problemu Sobali - mówi "Gazecie" Wojciech Poczachowski z zarządu publicznego radia - bo szef radiowej "Trójki" na wystąpienie na wiecu wyborczym "Gazety Polskiej" nie miał zgody zarządu, zatem musiał tam być prywatnie." Dawno się tak nie ubawiłem. Ostatnio tak rechotałem jak Targalski "prywatnie" nazwał pracowników PR stalinowskimi złogami. Oj coś się strasznie miotają Ci obrońcy moherowej rzeczywistości, dzisiaj hiena w "RP" walneła elaboracik niezgodny z linią IV RP i polityką miłości ciepłego, miłego prezesa do narodu. Więcej... wyborcza.pl/1,75248,7896389,Sobala_agitowal_prywatnie.html#ixzz0oGqpdEzB Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 11:50 A już się martwiłam, że ostre pióro tw_wielgusa gdzieś przepadło w cyberprzestrzeni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
andriejrublow Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 11:32 I tą inteligentną wypowiedzią W. Poczachowskiego czy jak tam się ów pan nazywa - unieważnia się obowiązujące w cywilizowanym świecie określenie "konflikt interesów". Niezwyciężona jest potęga rozumu ludzkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 11:39 przecież to nie jest zwykły kowalski - tylko znana postać. W takiej sytuacji nie ma prywatnych poglądów -na wiecu występował jako Sobala z Trójki. Co innego u cioci na imieninach:) Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 11:40 Prywatne poletko sobie zrobili z publicznego radia i telewizji.. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Wojewódzki z Figurskim też śpiewali prywatnie 18.05.10, 11:45 W takim razie Wojewódzki z Figurskim też śpiewali prywatnie. O co zatem był ten raban? Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 Re: Wojewódzki z Figurskim też śpiewali prywatnie 18.05.10, 12:27 hieronim_kowalski napisał: > W takim razie Wojewódzki z Figurskim też śpiewali prywatnie. O co > zatem był ten raban? Słyszałeś, żeby któryś z nich był szefem państwowego radia, finansowanego z pieniędzy podatników i przymusowego abonamentu? Ja płacę na pensję Sobali, na Figurskiego i Wojewódzkiego nie. Zasmrodził piękne tradycje apolityczności Trójki i jeszcze część Polaków ocenił jako łajdaków! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
mcguirre Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 12:00 I między innymi dlatego od jakiegoś czasu nie słucham już PR3. Ale swoją drogą starzy dziennikarze udowodnili, że nie mają jaj godząc się na polityczną miernotę w Trójce. Może jest im to obojętne. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 12:07 to ja prywatnie powiem,że pan Sobala-dyrektor III programu radia PiS jest wyjatkową mendą. Odpowiedz Link Zgłoś
batura3 Sobala agitował prywatnie 18.05.10, 12:49 Przecież ten facet jest z pisu. To o czym tu mówimy. Jak agituje prywatnie, to niech tez pracuje sobie prywatnie a nie w 3. Śmieszny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
jkauf Faszyści nie powinni kierować radiem publicznym, a 18.05.10, 12:49 ni telewizją. Odpowiedz Link Zgłoś
heritage akcja słuchaczy prlll pr 18.05.10, 12:53 WYSYŁAJMY MAILA TREŚCI: Ważne zanim rozpoczniesz wysyłanie najpierw prosimy o wysłanie wiadomość ze swoim imieniem i nazwiskiem na adres : protestujemy@gmail.com Szanowni Państwo, Jako słuchacz programu Trzeciego Polskiego Radia, stanowczo domagam się natychmiastowego odwołania dyrektora Jacka Sobali. Jego styl zarządzania oraz pomysł na radio jest nie do przyjęcia. Dwukrotnie już udowodnił, że jego polityka personalna oraz zmiany ramówki powodują znaczne obniżenie poziomu stacji oraz ucieczkę słuchaczy. Trójka jest stacją wyjątkową, apolityczną i realizującą w sposób wyjątkowy i skuteczny misję publiczną. Proszę, abyście nie zapominali, że radio publiczne istnieje dla słuchaczy i ma spełniać ich oczekiwania, a nie służyć realizacji prywatnych ambicji i pomysłów jednego człowieka. Z poważaniem NA ADRESY :jaroslaw.hasinski@polskieradio.pl; pawel.majcher@polskieradio.pl; wojciech.poczachowski@polskieradio.pl; dariusz.sienkiewicz@polskieradio.pl; tomasz.sieniutycz@polskieradio.pl; bogdan.borkowski@polskieradio.pl; piotr.jagiello@polskieradio.pl; grzegorz.koltuniak@polskieradio.pl; andrzej.liberadzki@polskieradio.pl; radoslaw.potrzeszcz@polskieradio.pl; tadeusz.skoczek@polskieradio.pl; katarzyna.zielinska@polskieradio.pl; konrad.bronislawski@polskieradio.pl; danuta.dykowska@polskieradio.pl; marta.rybak@polskieradio.pl; ewa.betkowska@polskieradio.pl; sekretariatprezesa@polskieradio.pl; anna.wanska@polskieradio.pl; anna.jasinska@polskieradio.pl; justyna.bak@polskieradio.pl; eryka.rowicka@polskieradio.pl; Odpowiedz Link Zgłoś