propagacja 22.05.10, 07:20 Kiedy ruszą budowy kościołów w Arabii Saudyjskiej?Przecież tam tyle jest pracowników z tej"dobrej"Europy,też by chcieli się pomodlić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonieee Islam 22.05.10, 07:48 jest skrajną, nietolerancyjną, niedemokratyczną i niebezpieczną ideologią. Niszczy wszystko, co inne. Jeśli nie zapobiegniemy teraz ekspansji islamu, Europa zostanie zniszczona. A wraz z nią nasze wolności, prawa kobiet i dmokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
jazmig Demokracja, czy sądokracja? 22.05.10, 10:23 Jeżeli ogromna większość ludności państwa czegoś sobie nie życzy, to żaden sąd nie ma prawa jej tego narzucać. Szwajcaria co najwyżej wypowie umowy wiążące ja z rozpolitykowanym trybunałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bazmasta Re: Islam 22.05.10, 11:58 Odkąd kościół położył rękę na chrześcijaństwo wy chcecie Islam zniszczyć. Nie znacie innego sposobu oprócz zabijania aby czemuś zapobiec. Czujesz się cywilizowana a pewne wartości pochodzą z bliskiego wschodu. Kiedy wy uczyliście sie jak ryby łowić my już umieliśmy czytać, liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
liber166 Re: Islam 22.05.10, 12:07 No to najwyraźniej nie wiesz co piszesz. Jeśli uważasz, że europejska cywilizacja z Bliskiego Wschodu pochodzi to gratuluję wykształcenia. chyba do szkół koranicznych uczęszczałeś i tam tę znakomitą wiedzę otrzymałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
bazmasta Re: Islam 22.05.10, 12:22 liber166 napisał: > No to najwyraźniej nie wiesz co piszesz. Jeśli uważasz, że > europejska cywilizacja z Bliskiego Wschodu pochodzi to gratuluję > wykształcenia. chyba do szkół koranicznych uczęszczałeś i tam tę > znakomitą wiedzę otrzymałeś. Wiem jedno. Europa przed chrzescijaństwem to państewka barbarzyńskie które nie wiedziały co to pióro do pisania Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Islam 22.05.10, 13:25 > Wiem jedno. Europa przed chrzescijaństwem to państewka barbarzyńskie > które nie wiedziały co to pióro do pisania cesarstworyzsmie to tez barbarzyncy? widacz emaszkompleksy arabie popraiwasz swoje zalosne ego histroia? moize spojrz na terazniejszosc? "wielka" arabskia cywilizajca to jedynie ropa naftowa jak odliczyc od waszego p0kb rope nafrtowato robicie sie mniejsic niz finlandia Odpowiedz Link Zgłoś
bazmasta Re: Islam 22.05.10, 18:19 Ty gamoniu. A kto wogule was w imperium wprowadził i co się stało z tym twoim imperium. Tak jak napisałem poprzednio. Masz w Genach te barbarzynskie zachowanie i już do końca tak będzie. Chrystus i wasza religia pochodzi z Bliskiego wschodu. Nas jest dużo i będzie więcej a wy to gatunek na wymarciu. Nie widzisz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Islam 23.05.10, 18:54 "Ty gamoniu." kultura godna araba "A kto wogule was w imperium wprowadził" na pewno nie żałosne bijące kobiety cioty zwane muzułmanami "Chrystus i wasza > religia pochodzi z Bliskiego wschodu." i co z tego? bliski wschód to nie to samo co ISKAMSKI bliski wschod wasza zalosna religia was cofnela o kilka wiekow wstecz tak jak chrzescijanstwo cofnelo europe w sredniowieczu "Nas jest dużo i będzie więcej " bedzie was więcej bo macie rope jak ropa sie skocnzy to zaczniecie jak szarancza zdychac z glodu poza tym to ze jest was coraz wiecej to tylko dlatego ze malo arabow umiera a nie dlatego ze duzo was sie rodzi w krajach arabskich ludzie 65+ to jestcoskolo 3-4% popu8lacji na zachodzie to jest coskolo 20 liczba dzieci przypadajacych na jedna kobiete jest coraz bardizej zblizona "a wy to gatunek na wymarciu. Nie widzisz tego?" widze tylko to ze wy bez europy zdechniecie jak szczury bez ziarna kto kupi wasza rope? kto wam zaprojektuje wasze kupione za rope wiezowce? to wszystko to macie dzieki europie gdyby nie ropa to byscie byli tak biedni jak afryka powiedz mi jaki jest wklad krajow arabskich w rozwoj swiata? oprocz terroryzmu nie macie nic do zaoferowania Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Obluda, 22.05.10, 08:42 a hipokryzja...-Zapomnielismy ,jaki stalinizm byl cacy ?-Jak to chwalono,jak zachodni "pozyteczni idioci" wrzeszczeli o czerwonym raju ? -Zapomnielismy,jak sie wylizywalo Adolfowi , przed 1939- ym ?...-"Jakos" nie zauwazamy , co reprezentuje islam,nie chcemy... Odpowiedz Link Zgłoś
ctesiphon Re: Obluda, 22.05.10, 09:36 Co reprezentuje, i który? I mam ci wyliczyć co reprezentuje chrześcijaństwo w tym wydaniu, które sobie wybiore tak, żeby wyglądało jaknajgorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
ctesiphon Re: Minarety w Strasburgu 22.05.10, 09:35 To my jesteśmy lepsi niż oni, czy tacy sami? I co imigranci z Turcji czy Tunezji mają wspólnego z Riyadem? Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Minarety w Strasburgu 22.05.10, 09:55 Nie mieszaj , ctes,prosze...-Pisze o idei,a nie o ludziach,ktorzy dana idee reprezentuja i interpretuja.-Nie jestem zbyt obeznany w "chrzescijanstwie",wierze w Boga i wierze ,ze Bog stworzyl czlowieka, a czlowiek (niestety) stworzyl religie. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Klasyka demokracji! 22.05.10, 10:26 Klasyka demokracji: "Najprawdopodobniej dojdzie do kolejnego referendum" Demokracja demokracją, ale wszystko musi być politycznie poprawne i głosowanie będzie przeprowadzane tak długo aż osiągnie się "jedynie słuszny" wynik. Po jego osiągnięciu, już więcej głosować się nie będzie. Jak muzułmanie narzekają na brak swobód obywatelskich i brak praw człowieka, to niech jadą do rajów muzułmańskich. Przecież tam minaretów będzie w bród, a wszelkich praw pod dostatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bazmasta Debilu 22.05.10, 11:52 A czy w watykanie są jakieś meczety? Napewno mieszkających tam kilku lepszych muzułmanów też chciałaby sie pomodlić w meczecie Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_kaczysta Re: Debilu 22.05.10, 12:14 my za przejście na islam nie zabijamy. a wy za przejście z islamu na chrześcijaństwo zabijacie. Dla mnie wystarczy ... mądralo od wykorzystywania kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
bazmasta Re: Debilu 22.05.10, 12:26 ostatni_kaczysta napisał: > my za przejście na islam nie zabijamy. a wy za przejście z islamu na > chrześcijaństwo zabijacie. Dla mnie wystarczy ... mądralo od wykorzystywania > kobiet. Jak sie dają wykorzystać tak jak w europie (nie trudno tu ptaka zamoczyć) to znaczy że macie kobiety łatwe. Za przejście na Islam już dawno sie nie zabija. Pomyśl tylko o fundamentalistach z wypraw krzyżowych co mieczem nawracali na chrześcijaństwo. Wy z resztą nadal zabijacie bo nie potraficie inaczej se z kimś poradzić. Nas jest więcej, Nas będzie jeszcze więcej i wy i oni nic na to nie poradzicie Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Debilu 22.05.10, 13:19 bazmasta napisał: > A czy w watykanie są jakieś meczety? Napewno mieszkających tam kilku > lepszych muzułmanów po piwrwsze to grzecnziej porstaku ap odrufie to niepoeownuj watykanu do arabi saudyjskiej watykan ma wielkosc kilku boisk pilkarskich i niema tam miejsca zeby zbudowac cokolwiek natomaist arabaia sausyjska jeat wielkosci okolo 1/5 europy tam miejsce na koscioly jest w brod i mieskza tam kilkaset rtysiecy chrzescijan ponadtwo wwatykanie nawet gdyby mieszkali muzulmanie to nikt im by nie zabronil pod kara wiezienia trzymania koranu w domu nie wiem czy jestes zwyklum manipilatorem xczy zwyklym kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
orgelmusik A niech by może tak Trybunał... 22.05.10, 13:17 A niech by może tak Trybunał faknął sam siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Minarety w Strasburgu 23.05.10, 01:12 Najlepsz w calej tej sprawie, to ze Facet ktory zorganizowal referendum przeciw minaretom teraz jest muzulmaninem i planuje budowa najpienknieszego meczetu w Europie :))) Radze Islamofobam nie napinac sie jajka pekna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Minarety w Strasburgu 23.05.10, 07:34 Moglabys napisac to po...polsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Forum... 23.05.10, 07:57 Uwazam za zupelnie naturalne teksty wyznawcow islamu,ktorzy pisza bazujac sie na zasadzie "akcja - reakcja".-Bardziej niepokoja mnie wypowiedzi ,t.z.w.,"pozytecznych idiotow", ktorzy zabieraja glos bez,jakiejkolwiek, znajomosci tematu...-Stereotypowym argumentem owych owiec sa repliki typu "co chrzescijanie wyrabiali w sredniowieczu",badz podciaganie slowa "chrzescijanin" pod pojecie katolika."Pozyteczny idiotym" jest zjawiskiem bardzo starym,skutecznie uzywanym przez caryce Kaske , Stalina ,Hitlera...- Dzisiaj, pozyteczni idioci , bardzo skutecznie ,lykaja kit o islamie - religii milosci ,tolerancji i humanizmu.-Rzecz jasna-osoby te nie przeczytaly jednej strony koranu,nigdy nie byly w zadnym muzulmanskim kraju , nigdy nie odwiedzaly arabskich dzielnic zachodu... Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 11:22 Wiesz, czasem logiczne mylenie daje odpowiedz na pytanie - ktora religija jest bardziej pokojowa? Powiedz, przez ostatnie 100 lat, kto zabil wiecej ludzi w roznych wojnach? Nie jestem polakiem, wiec chyba dobrze pisze po Polsku. Tak ze powtorze, Daniel Streich ponad 30 lat byl w partii "SVPler und Christ" i jeden z zorganizatorow referendum o minaretach, teraz jest muzulmaninem i planuje budowe najpieknejszego meczetu w Europie. P.S. Na tym polega sila Islamu ze nawet ci co nienawidza Islamu i nie chca budowy minaretow, po tym jak poznaja blizej Islam zmieniaja swoje zdanie a nawet zostaja muzulmanami. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Forum... 23.05.10, 12:08 Kto wiecej zabil ?-Pytanie podchwytliwe... Kto przechodzi na islam i ,dlaczego ?-Powody sa rozne...n.p. Ribery. Poznac blizej islam ?-Chetnie poznam,bo to ,co widze teraz,jakos mnie nie przekonuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 12:35 Podchwytliwe ??? Moze poprostu odpiwiedz bedzie nie zbyt po stronie "pokojowych" chrzescijan? Moze powiesz jakie kraje chrzescijanskie zaatakowali muzulmanie w ciagu ostatnich 100 lat? Potem dla porownania polic ile wojen pod roznymi pretekstami prowadzili USA w 20 wieku, juz nie bede wspominal o I i II wojnie swiatowej, o holokoscie i innych wojnach prowadzonych przez inne chrzescianskie panstwa. Odpiedz szczerze bez pitolenia, kto byl bardziej pokojowy przez ostatnie 100 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Forum... 23.05.10, 13:55 tegach napisała: > ...juz nie bede wspominal o I i II wojnie swiatowej, o holokoscie i > innych wojnach prowadzonych przez inne chrzescianskie panstwa. ----------------- A jakie państwa to państwa chrześcijańskie? O ile wiem, to państwa zachodnie są neutralne światopoglądowo i obowiązuje w nich rozdział religii od państwa. Zatem które to państwa są chrześcijańskie?? > Moze powiesz jakie kraje chrzescijanskie zaatakowali muzulmanie w > ciagu ostatnich 100 lat? ----------------- Brak możliwości (środków/technologii/kasy), to żadna cnota. To brak możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 14:27 Czyli fakt pozostaje faktem, razem z chrzescianska cywilizacja, mozliwosciami, technologia i "tolerancja" liczba zabitych na ziemi nie maleje, a wrecz rosnie. Faktem tez pozostaje to ze XX wiek byl najbardziej krwawym w historii ludzkosci i muzulmanie nie byli temu winni. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Forum... 23.05.10, 17:21 tegach napisała: > Czyli fakt pozostaje faktem, razem z chrzescianska cywilizacja... ---------------- Widze, że trudno ci zrozumieć, że chrześcijaństwo nie ma nic wspólnego z wojnami. > Faktem tez pozostaje to ze XX wiek byl najbardziej krwawym w historii > ludzkosci i muzulmanie nie byli temu winni. ---------------- Cóż, wysysaj sobie dalej swoje fuckty z małego palca, albo skądkolwiek je tam wysysasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 15:19 plorg napisał: A jakie państwa to państwa chrześcijańskie? O ile wiem, to państwa zachodnie są neutralne światopoglądowo i obowiązuje w nich rozdział religii od państwa. Zatem które to państwa są chrześcijańskie?? Takie same jak mu musulmanskie. Jazeli nie wiesz to krajem muzulmanskim moze nazywac sie tylko kraj w ktorym prawem szariat. Z tego co mi wiadomo nie ma takiego pansta gdzie prawem jest szariat, wiec to sa tylko kraje swieckie gdzie glowna religija Islam Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Forum... 23.05.10, 16:21 Uzywasz,tegach,zupelnie niewlasciwych porownan...-Wraz z upadkiem kalifatow nastapil koniec cywilizacji arabomuzulmanskiej,a dominujaca role w tworzeniu historii ludzkosci przejela cywilizacja europejska.-Gdyby role byly odwrocone,krwawe wojny dotyczylyby,przede wszystkim, swiata muzulmanskiego -temu nie mozesz zaprzeczyc.-Nie mozesz,rowniez,zaprzeczyc temu ,ze swiat muzulmanski stal sie podmiotem dla Europy (kolonie,sila robocza,zrodla surowcow).-Nawet granice waszych panstw zostaly okreslone przez Europejczykow i Jankesow,a pierwsze kraje muzulmanskie uzyskaly suwerennosc dzieki konfliktom miedzy swiatem zachodu, a blokiem sowieckim.-Aktualnie islam odnosi wielkie sukcesy, m.in.,dlatego,ze swiat zachodu przestal byc nosicielem wartosci wyzszych (religia ,sklerotyczny system spolecznopolityczny,wartosci ludzkie oparte, jedynie,na konsumpcji.itd,itp).-Milo,jednak ,czytac kogos,kto odroznia panstwo od kraju,narod od religii... Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 19:33 Mysle ze kiedy mowia "muzulmanie chca tylko zabijac" i "sa samym zlem na ziemi" to moje porownania byli jednak na miejscu. Odnioslem sie tylko do faktow historycznych i cieszy mnie ze w odpowiedzi dostaje tylko jeden argument "GDYBY". "Gdyby" to nie fakt z historii i gdybac moze kazdy. Inna sprawa jest moralna i polityczna strona panstw muzulmanskich i w tym masz 100% racje, muzulmanie od czasow upadku halifatow przezywaja upadek moralnyj, kulturowy, technologicznyj td. Pozwalaja niszczyc swoje kraje i nic z tym nie robia, na poczatek byl Irak ,teraz bedzie Iran, potem Syria i inni. Niektorzy tak zwani muzulmanie mieszkajace w Europie nic oproc wstydu nie przynosza. Ale takie jest zycie sa wzloty i upadki, na przyklad zydzi czekali 5000 lat nie mieli swojego panstwa, byli najgorszymi,a teraz zydzi panuja nad calym swiatem :)) C'est la vie P.S. Chociaz mysle ze 21-22 wiek beda nalezec do Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Forum... 23.05.10, 17:27 Nie ma to jak mierzyć wszystkich tą samą miarą. Może zatem napiszesz coś o kulturze muzułmańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Forum... 23.05.10, 19:00 Dlaczego sie nabijasz ?- Samej kulturze ibero muzulmanskiej poswiecono cale biblioteki ,a co dopiero pisac o bagdadzkiej.- Ostatnio pojawily sie bardzo ciekawe prace o ,tak malo spostrzeganej, kulturze bucharosamarkandzkiej... Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 19:40 Nie ma czgos takiego jak kultura muzulmanska. Jest Islam i wyznawcy Islamu sa muzulmanami ale muzulmanie to sa rozne narodowosci w tym tylko 20% arabowie i kazda inna narodowosc ma swoja kulture. Wiec nie moge opowiedziec o kulturze muzulmanskiej bo takiej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Forum... 23.05.10, 20:57 Oczywiscie,ze kultura muzulmanska nie istnieje.-Pisalem o kulturze arabomuzulmanskiej w czasie PRZESZLYM...-nawiazujac do poczatkow kultury iberomuzulmanskiej;-chyba slyszales o facecie,ktory nazywal sie Dzabal al Tarik... Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 22:06 Tak wiem kim byl Dzabal al Tarik, on wyladowal z 13 tys. wojskiem na polwysep Iberyjski, po wyladowaniu spalil statki i powiedzial do zolnierzy albo zdobedziemy te ziemie albo zginiemy, uciekac nie mamy gdzie. Jedna z pierwszych bitej stoczyl z Roderiksem i jego 100 tys. wojskiem ktora pokonal. Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 22:19 Fajnie ze na forum mozna spotkac osobe ktore nie gada stereotypowo (Islam = zlo) i zna sie na tym co pisze, bardzo to mile :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Forum... 23.05.10, 23:00 rijselman12.0 napisał: > sie Dzabal al Tarik... Mała korekta - facet nie nazywał się Dżabal al Tarik tylko Tarik, a Dżabal at-Tarik (czyli Gibraltar) to Góra Tarika. Dalej w dyskusję się nie wdaję, bo przekonałam się na własnej skórze, że zdradzenie się na forach z jaką-taką wiedzą na temat kultury arabsko-muzułmańskiej ściąga na człowieka wyzwiska, oskarżenia o propagowanie islamskiego fanatyzmu i propozycje w stylu "won do Arabii Saudyjskiej". Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: Forum... 23.05.10, 21:06 tegach napisała: > Nie ma czgos takiego jak kultura muzulmanska. Jest Islam i > wyznawcy Islamu sa muzulmanami ale muzulmanie to sa rozne > narodowosci... -------------------- Tak, zatem cywilizacja chrześcijańska to monolit, a kultura muzułmańska to różne narodowości. Cały czas przykładasz inną miarę do muzułmanów, a inną do chrześcijan. Zabawne... Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 22:16 > Tak, zatem cywilizacja chrześcijańska to monolit Tego nie mowilem, ja tylko porownywalem kto jest bad guy ;))) Monilitem natomiast w waszem spoleczenstwie jest: muzulmanin = arab, arab = terrorist, terrorist = muzulmanin :))) a i jeszcze u nas murzynow bija :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Forum... 24.05.10, 11:32 a i jeszcze u nas murzynow bija :))) nie bija niektoryz znich pewnie dalejsa niewolnikami w mauretani niewolnistwo zniesiono dopiero w 1981 a w swiatlej arabi saudysjkiej gdzieprawem jest koran w 1962 Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Forum... 23.05.10, 19:02 Takie same jak mu musulmanskie. Jazeli nie wiesz to krajem muzulmanskim moze > nazywac sie tylko kraj w ktorym prawem szariat. Z tego co mi wiadomo nie ma > takiego pansta gdzie prawem jest szariat, to wroc do szkoly. w arabii saudysjkiej obowiazuje szariat i co mamy? kare smierci za odejsciem od islamu kara smieric dla kobiet ktore zostaly zgwalcone Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 23.05.10, 19:46 zz26 napisał: > to wroc do szkoly. w arabii saudysjkiej obowiazuje szariat i co mamy? > kare smierci za odejsciem od islamu kara smieric dla kobiet ktore zostaly zgwal > cone Ogladaj wiecej CNN tam nawet mowia ze muzulmanie zjadaja zgwalcone kobiety :))) Nie wiem czy wiesz "wielki znawco" ale w Indii wyznawcy hiduizmu (odlam buddyzmu) srednio statystycznie rocznie zabijaja 25 tys. swoich zon, w 80% przypadkow oni pala zywcem swoje zony. Nie ma to jak pokojowy buddyzm :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Forum... 24.05.10, 10:12 dziekuje za komplement , a przypominam ,ze od desantu Tarika liczy sie iberyjska epoke arabomuzulmanskiej CYWILIZACJI.-Wybacz ,ale uwazam ,ze islam jest zlem,a w swej esencji jest zaprzeczeniem podstawowych Praw Czlowieka.-Nie wierze w bajeczki o nowoczesnym,umiarkowanym islamie, o odlamach, mniej lub bardziej,pokojowych.-Teksty wszystkich religii sa tekstami "interpretacyjnymi",co nie jest przypadkiem koranu,ktory bazuje sie na rozkazach i dogmatach.-Zalozmy ,ze jestezmy przyjaciolmi...-Twoja religia nakazuje tobie "nie bedziesz bral za przyjaciela Zyda i chrzescijanina".Nie moge tolerowac ludzi,ktorym religia nakazuje "zabijajcie ich , obcinajcie stopy i rece".-Nie moge tolerowac religii,ktora doradza mnie bicie mej zony za "nieposluszenstwo".-Nie moge tolerowac religii,ktora ingeruje w najbardziej intymne sfery mego osobistego zycia(od sposobu zalatwiania sie w toalecie,po plywanie w basenie).-Najbardziej nie bezpieczny w islamie jest,wlasnie , jego UNIWERSALIZM, regulujacy CALOSC zycia osobistego,zycia spolecznego,zycia panstwowego... Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Forum... 24.05.10, 11:29 rednio statystycznie rocznie zabijaja 25 tys. swoich zon, w 80% > przypadkow oni pala zywcem swoje zony aha i masz to zapisane w prawie indii? ktory pragrafzezwala na palenie zon? bo to ze jakie pojedyncze jednostki to robia to jedno ale to ze jest to robione w swietle prawa to drugie niewiele jest5 islamskich krajow ktore nie karaja za odejscie od islamu Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Forum... 24.05.10, 11:58 Sam islam "pisany" jest zaprzeczeniem podstawowych Praw Czlowieka , ale "obyczajowosc" muzulmanska jest,juz,tematem mogacym byc zaliczanym do horroru.-Pragne jednak dodac na "plus" Mahometowi...zakazal zakopywania ,zywcem,niemowlat plci zenskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 25.05.10, 21:54 Smieszne sa te waszy teksty :) rijselman12.0. "Prawa czlowieka" ty mowisz o prawach europiejskiego czlowieka? A czy te prawa czlowieka dzialaja na innych? Jezeli na innych tez dzialaja prawa czlowieka to co myslec o tajnych wiezieniach CIA? Co powiecie o Guantanamo? rijselman12.0 ciagle mowisz o kulturze iberomuzulmanskiej :)) No to moze nam opowiesz jaki los spotkal muzulman ktorzy miszkali tam przez 800 lat ? Czy moze ten nie zbyt mily watek ty juz nie chcesz wspominac? > ale "obyczajowosc" muzulmanska jest,juz,tematem mogacym byc > zaliczanym do horroru. Popatrz na swoje podworko ksiadz pierdoli chlopcow po mszy, kobiety bije sie nie mniej niz gdzies indziej, dzieci po pijaku wyzucaja przes okno lub konserwuja do beczek lub trzymaja w lodowkach, to normalne? W Biblii jest napisane nie zabij - w zabijaniu jestescie pierwsi, nie ukradnij- w kradziezy jestescie pierwsi( najpierw to nazywaliscie kolonie, teraz ropa i inne zloza) A wiecie co!!! Nie ma sensu z wami gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Forum... 26.05.10, 08:53 O Reconquiscie slyszales ?-Byliscie agresorem i okupantem;-wyrzucono was -problem z glowy-nie ma ,o czym pisac. Tylko takich "argumentow" moglem sie po tobie spodziewac?-Poza ksiezmi pedofilami,Guantanamo i alkoholikami,nalezalo wspomniec o niemieckich obozach,he,he...-Nie bede tobie kontrargumentowal ,nadal trwajacymi, muzulmanskimi MASOWYMI zbrodniami,nie bede pisal o Darfurze,Indonezji,Nigerii,Nigrze,Mauretanii itd,itp... -Zyje w zachodnim , "laickim" kraju...-Kto wypelnia cele wiezien ?- Muzulmanin.-Kto handluje narkotykami?-Muzulmanin.-Kto dokonuje zbiorowych gwaltow?-Muzulmanin.-Kto ,za nic,codziennie, dokonuje ulicznych agresji?-Muzulmanin.-Kto pali autobusy,samochody,szkoly i zlobki?-Muzulmanin.-Kto kradnie ?-Muzulmanin.-Kto jest najwiekszym graczem w grach hazardowych,zabronionych przez islam ?-Muzulmanin...- Mam ciagnac dalej? -Ty ,tegach, mozesz byc bardzo przyzwoita i religijna osoba,ale twoi bracia urabiaja ,tutaj,wystarczajaca opinie o tobie i twojej "religii". Odpowiedz Link Zgłoś
tegach Re: Forum... 26.05.10, 10:04 Wlasnie o tym mowilem ze muzulmanie mieszkajace w europie przynosza wstyd, a szczegolnie ci co miszkaja z toba we francji. Problem ich polega w tym ze oni odchodza od wiary. Zaden z nich nie chodzi do meczetu i nie modli sie, nie trzyma post. Jestem za tym by wladze francji wprowadzili ustawe - ze osoba pochodzenija nie franc. bedaca obywatelem francji, przelapana jeden raz na przestempstwie drobnym ma dostac upomnienie(jezeli to ciezkie przestepstwo ma isc do wiezienia) ale jezeli bedzie przelapana drugi raz to pozbawiona obywatelstwa i deportowana do kraju pochodzenia bez prawa powrotu. Jestem za takim prawem w innych europ krajach. P.S. Chyba wiesz o tym co bylo jednym z powodow do wyladowania Tarika w Hispanii? Mowie o tym jak krol Roderik zgwalcil corke Iliana, wiesz o tej historii? Ja pytalem, co sie stalo ze zwyklymi muzulmanami, gdzie oni sa teraz? 800 lat to nie 8 lat. To ze byla reconquista to wiem ale mi chodzi o los zwyklych mieszkancow. Odpowiem ci na to pytanie sam, ich spotkal ten sam los co muzulman Jerozolimy w 1099r. Odpowiedz Link Zgłoś