von.g heheh 24.05.10, 19:08 Cukier psotka ma niezly baniak do interesow :) Najpierw robila spoty dla PO przeciw PiS. Potem dla PiSu najezdzala na PO a teraz dla jakiejs innej partii bedzie najezdzac na obie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pistulka3 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 19:09 kotki, kaczki,ojciec dyrektor-Polsko broń się od tej EPIDEMII !!! Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Prawdziwe oblicze, 24.05.10, 19:11 tak zachowuje sie ten PiS-owski kundel Kurski. Nie mam, żadnego szacunku dla tej żałosnej postaci i tylko złość, że nie było tego kundla w Smoleńskim samolocie Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Prawdziwe oblicze, 25.05.10, 10:55 12345janka napisał: > > tak zachowuje sie ten PiS-owski kundel Kurski. Nie mam, żadnego > szacunku dla tej żałosnej postaci i tylko złość, że nie było tego > kundla w Smoleńskim samolocie A ty zachowujesz sie jak typowy forumowy kundel bo o J.Kurskim mozna wiele zlego powiedziec,mozna tez go nienawidziec jak w twoim przypadku,ale zeby wierzyc jak w slowo objawione osobie zupelnie niewiarygodnej to juz jest debilizmem.Ma racje Kurski,ze powinni wystapic do sadu i to przeciwko niej w pierwszej kolejnosci,a potem ciagac media.Ta pani zachowuje sie podobnie jak Krawczyk z ta róznica,ze nie handluje swoim cialem dla korzysci materialnych.Znam duzo osób z róznych partii,którym cos obiecano i nigdy slowa nie dotrzymano,nie jest to przypadek pierwszy i na pewno nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Prawdziwe oblicze, 25.05.10, 11:06 Od kiedy Cugier-Kotka jest osobą niewiarygodną? Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl GW nawet w takiej ohydzie weźmie udział, byle 24.05.10, 19:13 pomóc swoim politycznym szefom. Wstyd i hańba. Tymochowicz i GW uderza. Długo się nie musieliśmy zastawiać kogo tym razem władza użyje do prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Kurski to czysty moralnie polityk 24.05.10, 19:25 Mozna sie bylo domyslac, ze jesli w nienajlepszym swietle zostanie przedstawiony guru prowokacji pisowskiej, to oczywiscie musi byc to prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl część dziennikarzy odmówiła ale na GW zawsze można 24.05.10, 19:14 liczyć jeżeli chodzi o akcje przeciw PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac PiSowiec zawsze musi kłamać? 24.05.10, 19:53 Odmówiła? Czego odmówili dziennikarze co potem zrobiła GW no? Czytałeś w ogóle artykuł czy tylko jak zwykle sam tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
renard_astucieux Re: część dziennikarzy odmówiła ale na GW zawsze 25.05.10, 17:59 I bardzo dobrze, że można. Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl brudna akcja medialnego zaplecza władzy 24.05.10, 19:16 haki i prowokacje to takie typowe dla obecnej ekipy i dziennikarskich "gwiazd" Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: brudna akcja medialnego zaplecza władzy 24.05.10, 19:24 > haki i prowokacje to takie typowe dla obecnej ekipy i dziennikarskich "gwiazd" Tu chodzi raczej o haki i prowokacje władzy poprzedniej. Ani pan Kurski ani ta pani do obecnej ekipy nie należą. Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka 25000zł 24.05.10, 19:20 Uderz w stół a nozyce same sie odezwą. PiS-owskie kundle jusz szczekają. Żałośni osobnicy Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Re: 25000zł 24.05.10, 19:32 Trzeba przyznac, ze dosyc dlugo musieli czekac na wytyczne z Centrali, a i ta sie nie wysilila, czyniac z Kurskiego ofiare prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: 25000zł 24.05.10, 19:52 bak_on napisał: > Trzeba przyznac, ze dosyc dlugo musieli czekac na wytyczne z Centrali, a i ta sie nie wysilila, czyniac z Kurskiego ofiare prowokacji. a ciekawe jaki prowokator sprzedał mu leśniczówkę za dwadzieścia tysi :D Odpowiedz Link Zgłoś
awe Re: 25000zł 24.05.10, 19:57 wylewasz swoje żale bo skrzywdzili cię rodzice, każąc chodzić do szkoły a i tak się ortografii nie nauczyłaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
david5555 a pamiętacie jak TVN zrobił z tego wielka aferę ?? 24.05.10, 19:21 jakby na zamówienie ... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: a pamiętacie jak TVN zrobił z tego wielka afe 24.05.10, 21:05 A pamiętacie jak Wojciech Mojzesowicz -w 2006 namawiał Renatę Beger, aby opuściła Samoobronę i wraz z kolegami przeniosła się do PiS. Mieli w zamian dostać stanowiska. Kiedy program TVN "Teraz my" puścił nagranie tych rozmów, Mojzesowicz musiał się wycofać z polityki... Ten TVN potrafi zrobić dobrze materiał na zamówienie??? Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: a pamiętacie jak TVN zrobił z tego wielka afe 24.05.10, 21:33 > A pamiętacie jak Wojciech Mojzesowicz -w 2006 namawiał Renatę Beger, > aby opuściła Samoobronę i wraz z kolegami przeniosła się do PiS. > Mieli w zamian dostać stanowiska. Kiedy program TVN "Teraz my" > puścił nagranie tych rozmów, Mojzesowicz musiał się wycofać z > polityki... Wcale się nie wycofał : dziś występował na wiecu poparcia dla Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
lucylla49 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 19:27 Kurski ostatni drań, a Ona sprzedajna kotka Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 19:27 Każdemu kto jeszcze wierzy w słowa Jarosława Kaczyńskiego, polecam przeczytanie wywiadu z p. Cugier-Kotką... Niech sobie przypomni jak ten obłudny "świętoszek" 2 lata temu był oburzony napaścią bojówkarzy PO na nią, jak proponował jej ochronę... Ale jestem pewny: znów powie "nie daliśmy rade..." i będzie dalej mącił. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 19:28 ..Kurski pierwszy cham wsrod politykow,przyjdzie czas i na niego tylko patrzec jak J,Kaczynski pogoni mu Kotka... Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Tymochowicz uważaj! 24.05.10, 19:29 Kto się tyka Cugier-Kotki źle kończy. Ta baba jest niepoczytalna. Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Kto upolitycznil Cugier Kotke? 24.05.10, 19:47 W PO to kobita wystapila tylko w spocie wyborczym, w wyzsze arkana polityki wciagnal ja dopiero sam mistrz Kurski. Nic zatem dziwnego, ze moglo sie to odbic na kondycji psychicznej. Tak wiec raczej obcowanie z Kurskim moze sie zle konczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac No czasem mądrze piszesz. 24.05.10, 20:01 representation1 napisał: > Kto się tyka Cugier-Kotki źle kończy. Ta baba jest niepoczytalna. Ot PiS "tyknął" Cugier Kotki i źle skończył. Tak naprawdę to bzdura. PO wynajęło wyłącznie aktorkę. PiS wynajął kłamczuchę, która za pieniądze dla nich nie grała, ale kłamałą, że ona osoba prywatna - aktorka Cugier-Kotka została przez PO oszukana. Spokojnie prywatnie aktor może mieć określone politycznie poglądy. Może też nie mieć poglądów ale być zatrudniony jako aktor by GRAĆ, że ma takie poglądy (tyle, że wszyscy wiedzą, że to tylko gra jak w reklamach różnych produktów, świetnym ruchem było podkupowanie tego samego aktora do spotów PO i PiS "mordo ty moja"). Jednak PiS to partia kłamców i Cugier-Kotkę nie do odgrywania roli wynajęli ale do kłamania, że takie są jej prywatne poglądy. Dziś się to tylko potwierdza, co już wtedy sporo osób wiedziało. Więc to nie PiS źle skończył ale od początku przedstawiał tak kiepską moralność, że mógł tą kłamczuchę wynająć. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Szkoda, że rzadko mądrze odpowiadasz 24.05.10, 21:17 > Ot PiS "tyknął" Cugier Kotki i źle skończył. Ale ja miałem na myśli również GW, bo najwięcej o niej właśnie gazeta trąbi (C-K powinna chyba zapłacić gazecie za promocję). PiS sobie poradzi, ale GW źle skończy przez takie baby jak C-K, oj źle. Ludzie chcą czytać artykuły na dobrym poziomie, a nie niusy w stylu SE albo Faktu o bredniach Cugier-Kotki. > Tak naprawdę to bzdura. PO wynajęło wyłącznie aktorkę. PiS wynajął > kłamczuchę, która za pieniądze dla nich nie grała, ale kłamałą, że > ona osoba prywatna - aktorka Cugier-Kotka została przez > PO oszukana. Czyli potwierdzasz, że baba umie kłamać. Jakże więc można sądzić, że ludzie uwierzą tym razem w jej bajki? Pewnie tylko dlatego, że mówi złe rzeczy na temat PiS, tak miłe dla ucha przeciwników tej partii. > Jednak PiS to partia kłamców i Cugier-Kotkę nie do odgrywania roli > wynajęli ale do kłamania, że takie są jej prywatne poglądy. Skoro wtedy dała się wynająć, to może teraz też? Może ktoś z PO szybko zareagował na jej ostatnie pogróżki, dobrze zapłacił i teraz C-K dla PO kłamie. Parę dni temu miała pretensję do PO i PiS. Dziś już tylko na PiS nadaje, i to takie rzeczy, o których wcześniej mowy nie było. To daje do myślenia. PO nikt nie przebije w kłamstwach, więc i talent C-K umie zagospodarować. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Widzisz representation1, tani politycy wynajęli 24.05.10, 21:56 tanią aktorkę, bo nie stać ich było na nic lepszego, albo byli tacy skąpi, więc teraz sprawa się rypła a mleko się wylało i twoje mataczenia wizerunku PiSuarków już nie poprawią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Widzisz representation1, tani politycy wynaję 24.05.10, 22:02 Zwolennicy PiS najlepiej jakby w tym wypadku poszli drogą Jarosława. Udali, że sprawy nie ma może przyschnie. Jednak głupota im na to nie pozwala. Nie wiedzą że cokolwiek napiszą w sprawie C-K to tylko pogarsza wizerunek PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Pisanie głupot to twój problem. 24.05.10, 22:00 > Ale ja miałem na myśli również GW, bo najwięcej o niej właśnie > gazeta trąbi Pisanie o kimś to nie zadawanie się z kimś. > (C-K powinna chyba zapłacić gazecie za promocję). To nie promocja C-K ale dowód na to kim się PiS otaczał. > PiS sobie poradzi, ale GW źle skończy przez takie baby jak C-K, oj > źle. A niby dla czego? GW tylko o niej pisze tak samo jak o innych kłamczuchach np Kurskim czy braciach Kaczyńskich. To PiS składa się z tych kłamczuchów lub ich zatrudnia jak panią C-K. Jednak członkostwo kłamczucha czy zatrudnianie go to większy problem niż tylko opisywanie kłamstw takiego typa. Nieprawdaż? > Ludzie chcą czytać artykuły na dobrym poziomie, a nie niusy w > stylu SE albo Faktu o bredniach Cugier-Kotki. O dziś pani C-K bredzi? A kiedyś jej brednie miały poparcie w słowach samych Vipów z PiS? Cóż takiego się stało? To że zmieniła front nagle z niej zrobiło kłamczuchę? Ja jej nie wierzyłem i dalej nie wierzę. > Czyli potwierdzasz, że baba umie kłamać. Nie "umie kłamać", a jest kłamczuchą. To zupełnie co innego. Jest kiepską kłamczuchą bo z daleka widać, że kłamała i w 2007 roku gdy mówiła o pobiciu a vipy z PiS to pobicie potwierdzały i dzisiaj. > Jakże więc można sądzić, że ludzie uwierzą tym razem w jej bajki? > Pewnie tylko dlatego, że mówi złe rzeczy na temat PiS, tak miłe > dla ucha przeciwników tej partii. A ktoś jej wierzy? To że Kurski to drań zdolny do największych świństw bez jej "rewelacji" wiadomo. Tak samo jak to że PiS to partia tylko z jedną ideą - TKM. > Skoro wtedy dała się wynająć, to może teraz też? Może ktoś z PO > szybko zareagował na jej ostatnie pogróżki, dobrze zapłacił i > teraz C-K dla PO kłamie. Ależ to możliwe. Tyle że jak pisałem gdzie indziej to NIC nie zmienia. PO nigdzie nie uwiarygadnia jej bredni. PiS to robił. To PiS ją obwoził by wszystkim opowiadała "prawdę" o PO. Coż wyszło że PiS za pieniądze zatrudnił kłamczuchę. Ona twierdziła że nie gra, ona twierdziłą że to jej prywatna opinia że PIS taki świetny. No i mają teraz co chcieli. Należy wynajmować ludzi, którzy wierzą w to co mówią a nie takich kłamców. Nie wiedzieli, że ta pani kłamie? Za głupi by to zrozumieć czy im to nie przeszkadzało? Zwróć uwagę że wcześniej PO ją wynajęło TYLKO jako aktorkę. Prócz dzieci nikt nie musiał wierzyć że to jej prywatne opinie. A jak byś twierdzisz, że tak było i za kampani reklamowej dla PiS to zdradź mi KTO jeszcze dla PiS twierdzi, że ich popiera? Kogo jeszcze za pieniądzę kupili by mówił co trzeba? Ludzi z filmu Solidarni 2010 Pospieszalskiego? > Dziś już tylko na PiS nadaje, i to takie rzeczy, o których > wcześniej mowy nie było. To daje do myślenia. PO nikt > nie przebije w kłamstwach, więc i talent C-K umie zagospodarować. Jak na razie na największych kłamstwach w polityce to PiS łapano nie PO. No jak to było z POPiSem? Jak to było z dziadkiem z wermachtu? A z aferą bilbordową? A z nie zawieraniem kooalicji z SO czy z SLD? A z tym, że Jarosław nigdy nie będzie premierem? A knucie za plecami Leppera zamiast zwyczajnie go wyp**** z rządu? A..... itd. itp. No dodajmy jeszcze wpadkę śp. Gosiewskiego z alimentami. No uśmiać się było można. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Ale maaac się przejął! 24.05.10, 23:30 To dlatego, że napisałem o GW, a to jego czuła struna. > Pisanie o kimś to nie zadawanie się z kimś. Cóż, tematy brukowe brudzą. Nie da się ukryć, że GW stosuje chwyty z prasy bulwarowej, zwłaszcza w szokujących tytułach. To nie tylko moje spostrzeżenie, ale wielu wiernych czytelników GW, którzy się na to złoszczą. Mnie ta cała sprawa z C-K bardzo śmieszy. Na miejscu sztabowców PiS wcale bym się nie przejmował. Sam też nie będę się rozwodził, bo szkoda czasu na głupią babę. Byłoby dobrze, gdyby publicyści GW też to zrozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
jmae Re: Ale maaac się przejął! 25.05.10, 01:09 representation1 napisał: > To dlatego, że napisałem o GW, a to jego czuła struna. > > > Pisanie o kimś to nie zadawanie się z kimś. > > Cóż, tematy brukowe brudzą. Nie da się ukryć, że GW stosuje chwyty z prasy > bulwarowej, zwłaszcza w szokujących tytułach. To nie tylko moje spostrzeżenie, > ale wielu wiernych czytelników GW, którzy się na to złoszczą. > > Mnie ta cała sprawa z C-K bardzo śmieszy. Na miejscu sztabowców PiS wcale bym > się nie przejmował. Sam też nie będę się rozwodził, bo szkoda czasu na głupią > babę. Byłoby dobrze, gdyby publicyści GW też to zrozumieli. wicie, rozumicie ... nam nie zawsze wszystko tak dobrze wychodzi jak byśmy chcieli, tylko po co zaraz o tym tak głośno gadać Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ale maaac się przejął! 25.05.10, 05:44 > wicie, rozumicie ... nam nie zawsze wszystko tak dobrze wychodzi > jak byśmy chcieli, tylko po co zaraz o tym tak głośno gadać O właśnie. Doskonałe podsumowanie uczuć wyrażanych przez pana R. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Bezczelność kłamców mnie wkurza. 25.05.10, 05:42 representation1 napisał: > To dlatego, że napisałem o GW, a to jego czuła struna. > Nie. Dla tego, że nie cierpię kłamców. Doskonale zdajesz sobie sprawę jak ta sytuacja naprawdę wygląda ale wolisz na bezczelnego rżnąć głupa i na siłę męczyć kota Alika by udowodnić, że czarne jest białe, że to nie problem PiS tylko GW. > > Pisanie o kimś to nie zadawanie się z kimś. > > Cóż, tematy brukowe brudzą. Nie da się ukryć, że GW stosuje chwyty > z prasy bulwarowej, zwłaszcza w szokujących tytułach. To nie tylko > moje spostrzeżenie, ale wielu wiernych czytelników GW, którzy się > na to złoszczą. Ble ble ble..... i gdzieś znika temat, że za kasę PiS wynajął niezrównoważoną i kłamliwą kobietę. Czy to jest normalne? Zapytam się jeszcze raz - jeżeli pani Cugier-Kotka za pieniądze popierała PiS, chyba teraz NIKT nie ma co do tego wątpliwości, to KTO jeszcze to robi? Pospieszalski i jego aktorzy i "przypadkowi ludzie" z Solidrani 2010? Cały sztab "autorytetów" popierający Jarosłąwa Kaczyńskiego na prezydenta? Cały PiS to jedynie zbieranina ludzi ciągnąca tam tak jak C.-K. za "stanowiskiem w TV lub w Brukseli"? > Mnie ta cała sprawa z C-K bardzo śmieszy. Na miejscu sztabowców > PiS wcale bym się nie przejmował. Sam też nie będę się rozwodził, > bo szkoda czasu na głupią babę. Byłoby dobrze, gdyby publicyści GW > też to zrozumieli. Jasne "śmieszne" kobieta na której PiS opoarł swoją kampanię to "głupia baba" i "szkoda na nią czasu". A może cały PiS to taka jedna wielka "głupia baba" i "szkoda na nich czasu"? I dobrze by nie tylko publicyści GW ale i wszyscy Polacy wreszcie to zrozumieli? Casus - Pani C.-K. świetnie to wskazuje i włąśnie DLATEGO warto się tym zajmować by ta partia trafiła tam gdzie jej miejsce. Z jednym się zgodzę. Dla PiS było by lepiej by wszyscy o tym zapomnieli - hehe jednak jak już pisałem, głupota wam zwolennikom PiS przeszkadza w zrozumieniu, że najlepiej jakbyście w tym temacie zamilkli. Wtedy najlepiej byście się PiSowi przysłużyli. Dyskutując tylko sprawę rozdrapujecie i coraz więcej osób się z PiS śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 19:36 Wnioski: Zamknąć całe towarzystwo za wprowadzenie władzy w błąd. Ukochanego Przywódcę PIS-u oczywiście też! Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 ??? 24.05.10, 19:42 "...nastrój po tragedii smoleńskiej - odpowiada na te zarzuty Kurski". Czy Kurski nie zauważył że Polacy mają teraz na głowie tragedię powodzi. Chciałby zapewne biedak ciągnąć tamten temat w nieskończoność ale ludzie jakby zaaosorbowani są dzisiaj czyms innym. Chociaz mógłby sobie Kurski pou zywać w mediach Rydzyka bo tam ciągle przedstawiane są opowieści dziwnej treści nt wypadku w Smoleńsku. No ale zrzuta na powodzian Rydzykowi do łba nie przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
shoshke Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 19:53 Po polsku PIS, po angielsku PISS. I tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Cugier-Kotka sprytnie robi sobie reklamę! 24.05.10, 19:54 Ale widze że nauczeni medialnego zycia ludzie stracili dystans i czujnośc i wchodzą w to jak w masło. Ocknijcie się. Babka robi sobie reklamę ! ... ale główny cel jest inny ... kto na tym skorzysta jeśli nie PO i PIS ? Tymochowicz się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 20:04 Cugier-Kotka stracila juz dawno wiarygodność Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Ciemny lud kupi wszystko. 24.05.10, 20:06 A najbardziej zdumiewające jest to że kupił taką kanalię jak Kurski i zapewnił mu ciepłą posadkę w Europarlamencie. To dopiero heca! Rydzyk ma jednak rację w kółko dowodząc że Polacy to strasznie głupi naród. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kiedy bohaterowie Solidarnych2010 pójdą tym śladem 24.05.10, 20:06 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7822921,Aktorzy_wsrod_bohaterow_reportazu__Solidarni_2010_.html No? Ile będziemy musieli czekac by się przyznali, że ich "poglądy" zostały "kupione" tak samo jak poglądy pani C.-K.? Odpowiedz Link Zgłoś
slaw1973 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 20:08 nastroj tragedi smolenskiej!!! a co to kurna jest??? chcecie zobaczyc prawdziwa zalobe PISU czytaj PICU zapraszam www.youtube.com/watch?v=sp95vih3XDM obejrzyj do konca i ocen Odpowiedz Link Zgłoś
jacekc1 Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 21:20 slaw1973 napisał: > nastroj tragedi smolenskiej!!! a co to kurna jest??? chcecie zobaczyc prawdziwa > zalobe PISU czytaj PICU zapraszam > www.youtube.com/watch?v=sp95vih3XDM > obejrzyj do konca i ocen zwykły bzdet . Niewychowany, prawdopodobnie gówniarz, prowokuje starszą panią. Zwraca się do niej, nie powiem jak. Mógłbym powiedzieć,że poziom młodego człowieka i starszej pani był żenujący Na podstawie tego obrazka można powiedzieć PO o PIS to sam chamy. Zwolennicy Platformy chcą wskazać w PiS na tą cechę, nie widząc jej u siebie. Zastanawia mnie tylko jeszcze jedno, podczas takiej pyskówki nikt normalny nie nagrywa filmu. Ta starsza osoba prawdopodobnie została specjalnie sprowokowana. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 21:22 Tego nie da sie obejrzec do konca, jakis prostacki cham, obrzuca obelgami starsza, chamowata i chora na demencje stara kobiete w moherowym berecie. Wylaczylem po 15 sekundach. Koszmarny shit, jak ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_k.prawy Kurski jest bezwstydny 24.05.10, 20:10 Mozna jak się okazuje nauczyć kłamać w żywe oczy i uważać się za wyrocznię moralną, wzór prawości. Dla mnie Tymochowicz jest super gościem, to Kurski ma zerową wiarygodność. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Cugier-Kotka obiecywali posadę w TVP albo Brukseli 24.05.10, 20:14 i nic nie zrealizowali to trzeba powiedziec prawde o pisiorach! Odpowiedz Link Zgłoś
deval Można to uprawdopodobnić albo oblaić prosto: 24.05.10, 20:17 wystarczy sprawdzić bilingi pani C-K Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Kolejny towar Kurskiego dla ciemnego ludu :-) 24.05.10, 20:19 a ciemny lud - jak wiadomo - wszystko kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 20:24 Qrwiszon pod sąd za wprowadzenie policji w błąd. Przed sądem opowie o swoich mocodawcach. Przy okazji należy odnowić korupcje polityczną Lipiński - Beger - pokój hotelowy. Odpowiedz Link Zgłoś