qbencki "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 17:45 Wiedzę że większość z nas jest zakłamana, kiedy to my pracujemy nielegalnie w Angli czy USA wszystko gra, kiedy chcemy zniesienia viaz lub ułatwień wizwych z pozwoleń na pracę za granicą podnościmy wrzawę. Sami jednak nie zamierzamy traktować innych jak sami chcieli byśmy byc traktowany. Policja nie ma prawa mordować cywilów niezależnie od tego z jakiego kraju pochodzą i jaki kolor skury mają. Na marginesie nie rozumiem skąd zapieszczajcay posty o zabarwieniu rasistowsko ksenofobicznym wzieli informacje że to są nieleglani imigranci. Tak niedawno wszyscy podnosili o uszanowanie zmarłych, uszanojcie i wy że zabito człowieka. Jeśli okaże że policjant strzelał do leżącego lub wogóle przekroczył uprawninia powinien być ukarany (iśc do wieźnienia) nie wyobrazam sobie zeby poilicja strzelała do kogo chce i zwalała wszystko na poszkodowanych. ps sam byłem traktowany przed 2004 rokiem przez niemiecką i angielska poilicję jako człowiek drugiej kategori. ps2 jak zginął biały kibic to nikt nie bronił policantów, jak to rozumieć wtedy policjanci byli źli przecież wiemy żę kibole to dobrzy ludzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Gliny nie dostali haraczu, to zabili... 25.05.10, 18:04 dla przykładu.. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - 25.05.10, 21:22 generalnie i statystycznie to milicja (pisownia świadoma) jest gorsza od chłopaków "z miasta" swoją nieudolnoscią powodują zdecydowanie więcej ofiar nie odpuszczą ani weterynarzowi ani studentom na juwenaliach kto tym świrom pozwolił nosić broń bez sprawdzania funkcjonowania mózgu, przecież powszechnie wiadomo że to są głównie niewyżyci psychole którym tzw wadza odbija te głupki nie są żadną władzą a jedynie i conajwyżej nieudolnymi "stróżami" porządku przypominam o łódzkich antyterrorystach wymuszającuch ochronę i haracze na dyskotekach Odpowiedz Link Zgłoś
thannatos Nie bylo mnie tam , nie mam jasnej opinii... 25.05.10, 18:05 ... a calosc sprawy znam jak wiekszosc ludzi z tego co media podadza. Czekam wiec spokojnie na ustalenia prokuratury i decyzje sadu. Ale... ten tekst mnie powalil: "Przez 48 godzin nie pozwolono im skorzystać z toalety." Czy kobieta, ktora to powiedziala (jesli powiedziala) ma chociaz szczatkowa wiedze na temat fizjologii czlowieka? 32 osoby wytrzymaly bez toalety 48 godzin? No chyba, ze po prostu naszczali w materace w celach. A, to przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
kulszowa "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 18:06 Obcy,czarny,nie znający języka przyjechał do tego kraiku chyba nie po to żeby go zabito.Jak zwykle Policja ma "rację" o czym już wszem i wobec poinformował pan rzecznik policji wogóle nie biorąc pod uwagę jaki będzie wynik dochodzenia.Jaka jest ta polska policja to wszyscy zdajemy sobie dobrze sprawę.Prośba o pilną interwencję to czekanie nawet do godziny ,a wcześniej kupa przez telefon kretyńskich pytań jakiegoś połgłówka z dyżurki.O słabej i nieudacznej policji świadczy fakt zabicia czarnoskórego no bo nerwy nie wytrzymaly panu policjantowi,no bo stres,no bo napięta sytułacja....?????? Co to za policja, która nie potrafi dac sobie rady bez zabicia !!!????.Znam dobrze jakich matolków tam się przyjmuje no bo kto tam pójdzie pracowac za te śmieszne pieniądze-tylko niedouczony nieudacznik ,któremu się daje dodatkowo (o zgrozo) broń do ręki.Ma policja szczęście ,że to nie był Polak ,jakiś kibol Legii czy cos koło tego bo teraz by na pewno oprócz powodzi w Warszawce by była gwarantowana jeszcze jedna dodatkowa atrakcja w postaci ulicznych rozruchów i głownie pod komisariatem pana rzecznika policji.A tak to zabili jakiegoś murzyna z "jakiejś" Nigeri to pan rzecznik może sciemniac ,jakimis z góry ułożonymi na taką ewentualnośc farmazonami.Gdzie za takie słowa i już wydawane wyroki w cywilizowanym kraju wyleciał by z roboty (nawet z policji) na zbity pysk.Wszystko to swiadczy o słabości tego państwa.Najpierw przez fantazje,brawure,glupotę system w lotnictwie wojskowym dla VIP-ów,niedopilnowanie procedur i na własne i tylko wlasne zyczenie rospieprzyła się ekipa w tupolewie,pózniej lament bo zalało większośc domów w miejcach gdzie nie powinno ich byc na terenach zalewowych ,ale zezwolenia na budowę państwo przes swoich reprezentantów dawało no bo tak stworzono przepisy.Co głownie w ostatnim 20-leciu. W jakim ja do k... nędzy państwie zyję ???!!!!!!!!! Wstydzę się !!!! Jednak sprawdza się to Ausrtyjackie powiedzenie z czsów zaborów o czym mi przykro mówic-GŁUPI,JAK POLAK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
2obserwator "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 18:06 To nie jest tak jak pan Karczyński mówi.Trzeba być pewnym siebie byc w pobliżu i nie reprezentować swoich kolegow.Miałem tez spotkanie z policja.jest bezwzgledna brutalna agresywna .Nie uwzglednia zadnych sytuacji niekorzystnych dla zdrowia i obywatela nie daj mozliwosci ratowania mienia.Kontroluje godzine przepytuje oglada dokumenty a czas ucieka.kaze tylko wykonywac polecenia niekorzystne dla zdrowia i szkodliwe dla mienia obywatela.takie jest moje zdanie.Jak sie zmieni policja bede pisał inaczej.ja wierze murzynom a nie polskiej policji, .Dlaczego bo juz sie naciąłem kilka razy na polskiej policji,Wykonywanie kontroli.I zaden rzecznik nie zmieni mojego zdania.i nie jestem karany nie jetem zadnym bandziorem .gdy pisze sie ze złapano bandziora to nie wierze temu.Bo jest jak jest kazdy dla poskiej policji jest bandziorem przestepcą,Policja poprawia swoja statystyke przez stawianie niewinnym obywatelom zarzutów.Jak policja oczysci swoje szeregi ,i bedzie miała wzorowych funkcjonariuszy to nikt nie bedzie dyskutował nad wykonywaniem jej ich poleceń.I tu zwlekanie i ludziom obiecanie ze;bedzie sledztwo które wyjasni okolicznosci, ale na kogo korzyść.bedzie policja policji prowadzic sledztwo.ale w jakim kierunku ,Pewmie znowu kolejne intryge kombinowanie.Tak nie wyglada wspólpraca z obywatelem.tak sie nie przestrzega etyki zawodu.Pozdrawiam.Te jejich pomyłki .I ciagle zaprzeczaja.w zywe oczy ludziom kłamią.Tyle robienie ludziom krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiak.r Świadkowie wskazują, że to było morderstwo 25.05.10, 18:07 Świadkowie i logika wskazują, że zamieszki te rzeczywiście zostały spowodowane zabójstwem. Ten policjant powinien stanąć przed sądem. Logika podpowiada też, że koledzy tego policjanta, będą go kryć. Postronni obserwatorzy będą się bali zeznawać w tej sprawie, obawiając się nieprzyjemności ze strony miejscowej policji. Smutne jest też to, że wielu moich rodaków, to rasiści. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Fakt, ze czesc Polakow to rasisci, ale wielu czarn 25.05.10, 21:23 ych takze jest rasistami. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Świadkowie wskazują, że to było morderstwo 25.05.10, 22:04 Jacy swiadkowie-ci inni czarni przestepcy??Co ci kryminalisci robia w Polsce w ogole??Przy pierwszym przylapaniu na przestepstwie natychmiast deportacja do Nigerii. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.kielan Re: Świadkowie wskazują, że to było morderstwo 25.05.10, 22:46 ewiak.r napisał: > Świadkowie i logika wskazują, że zamieszki te rzeczywiście zostały spowodowane > zabójstwem. Ten policjant powinien stanąć przed sądem. Logika podpowiada też, > że koledzy tego policjanta, będą go kryć. Postronni obserwatorzy będą się bali > zeznawać w tej sprawie, obawiając się nieprzyjemności ze strony miejscowej > policji. Smutne jest też to, że wielu moich rodaków, to rasiści. kk Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.kielan Re: Świadkowie wskazują, że to było morderstwo 25.05.10, 22:48 ewiak.r napisał: > Świadkowie i logika wskazują, że zamieszki te rzeczywiście zostały spowodowane > zabójstwem. Ten policjant powinien stanąć przed sądem. Logika podpowiada też, > że koledzy tego policjanta, będą go kryć. Postronni obserwatorzy będą się bali > zeznawać w tej sprawie, obawiając się nieprzyjemności ze strony miejscowej > policji. Smutne jest też to, że wielu moich rodaków, to rasiści. Wysiadłam z dzieckiem z pociagu w chwile po tym jak padł śmiertelny strzał, nie widziałam całego zajścia od początku, ale napewno nie było tam żadnych zamieszek,było kilka osób , które próbowały pomóc postrzelonemu. Dopiero po chwili , gdy ludzie krzyczeli , że leży zamordowoany człowiek zbiegali sie czarnoskórzy koledzy zabitego. Oczywiście , że zamieszki spowodowane były tym , iż zamordowano ich kolegę. Normalna reakcja , szok i tyle. Nie mogę słuchac jak Policja sie teraz wybiela w oczach społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aguares "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 18:12 Durne czarnuchy... jakby zalozyli mycki to by ich polcja nie ruszala i jeszcze by chronila XDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tomekatomek999 Czarni prowadzili dyskusje 25.05.10, 18:17 w sposob afrykanski. Czyli za pomoca piesci i kamieni. Na szczescie nie zdarzyli niczego podpalic. Jesli nie maja polskiego obywatelstwa to zapakowac to wszystko do samolotu i wyslac z powrotem do afryki. Tam policja porozmawia z nimi troche inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Podaj adres 25.05.10, 19:30 do ciebie- mam nadzieję,że już nie długo będzie możliwość zrobienia tego samego z polaczkami z UK- wszyscy co nie mają obywatelstwa w samolot i do kraju- przyjmiesz ich pewnie z otwartymi ramionami. Co za idiota z ciebie........ Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: Podaj adres 25.05.10, 21:36 boo-boo napisała: > do ciebie- mam nadzieję,że już nie długo będzie możliwość zrobienia tego samego > z polaczkami z UK- wszyscy co nie mają obywatelstwa w samolot i do kraju- rozczaruje cie..ale to awykonalne. Polacy jako obywatele UE maja prawo pracowac legalnie we wszystkich krajach tejze unii jesli otwarly one swoje rynki pracy dla nas. Afrykanskie kraje raczej sie nie lapia na ten przywilej. Odpowiedz Link Zgłoś
hugow "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 18:18 wysuwam kandydaturę policjanta, który skutecznie użył broni do najwyższego odznaczenia państwowego przewidzianego dla wiernych policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 "podrobione towary" i 32 policjantow z bronia? 25.05.10, 18:20 Ten policjant robi sobie kpiny. Panie premierze, zle sie dzieje w panstwie polskim! Policja wymyka sie panu z rak, bedzie pan mial problem i to wieikszy niz powodz. Odpowiedz Link Zgłoś
biniou Deportowac to bydlo razem z zonami! 25.05.10, 18:44 "Nasi mężowie zostali zatrzymani na 48 godzin, został wobec nich zastosowany dozór policyjny." A co, mieli im podziekowac za ceglowki i wypuscic? Skad sie wziely te kobiety? Najwidoczniej do reszty zdziczaly przy swoich pozalsie Boze malzonkach. Nalezaloby deportowac cala te dzicz! Jakim prawem ci murzyni wjechali na nasze terytorium?! Gdyby jeszcze uczciwie pracowali... Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Deportowac to bydlo razem z zonami! 25.05.10, 19:35 Sam nie jesteś lepszy od nich. Nawet jak już jakaś dzicz wjeżdża to jeszcze nic w porównaniu z tym,że taka dzicz jak ty rodzi się w tym kraju- to jest najgorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
chili_p Re: Deportowac to bydlo razem z zonami! 25.05.10, 22:14 Ty się najpierw zastanów co piszesz człowieczku o LUDZIACH z innego kraju,widac sam wymagasz edukacji i z takim słownictwem idz na podwórko Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk01 Re: Deportowac to bydlo razem z zonami! 25.05.10, 22:15 coz mozna napisac. ludzie ci powini byc deportowani do swoich krajow to skandal ze nasze panstwo wpuszcza taka cholote. ktos powinien za to odpowiadac ze sluzb emigracyjnych. nie mozemy dopusci by u nas zrobil sie taki syf jak w anglii, gdzie wladze nie moga juz okielznac tego balaganu , a wiekszoc z tych czarnoskorych emigrantow to leniwe robactwo ,ktore specjalizuje sie w wyludzaniu wszelkiego rodzaju zasilkow. Mam wielu znajomych w w.brytani ktorzy boleja z tego powodu iz ludzie ci panosz sie w nieswoim kraju, nie szanujac ani kultury, ani obyczajow rdzennych mieszkancow. jeszcze kilkanascie lat temu oni sami byli za przyjmowaniem takich ludzi, ale nie tak sobie wyobrazali te integracje.Dzis tylko mowia do mnie, zrobcie to samo u siebie ,a oni zniszcza wasz kraj od srodka. Smutne ze zgina czlowiek, ale policja musi byc tward i broni przedewszystkim rdzenych mieszkancow kraju. Pozostali musza wiedziec ze sa u nas tylko goscmi i tak tez powini sie zachowywac, a jesli komus nasza goscina nieodpowiada to latwo znalezc droge powrotn. Odpowiedz Link Zgłoś
washner To skandal żeby bandyci oskarżali policjantów 25.05.10, 18:50 Zobaczycie że jak będziecie potrzebowali pomocy ze strony policji to przyjadą następnego dnia. Na całym świecie wierzy się w działanie policji a u nas policjantów chce się zamknąć w wiezieniu. Niech żyją bandyci, złodzieje i inne rzezimieszki - im wszystko wolno Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: To skandal żeby bandyci oskarżali policjantów 25.05.10, 19:19 washner napisał: > Na całym świecie wierzy się w działanie policji a u nas > policjantów chce się zamknąć w wiezieniu Na całym świecie policja działa adekwatnie do sytuacji. Bieganina po bazarze z odbezpieczoną bronią zawsze się kończy w ten sposób. Facet za dużo naoglądał się kiepskich filmów (chińskich podróbek) i wystąpił w roli rewolwerowca z westernu. W dodatku zapomniał przypiąć gwiazdę szeryfa - z filmiku wynika, że był po cywilu. Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa Za składanie fałszywych zeznań 25.05.10, 18:58 oskarżających niewinnego policjanta który zagrożony śmiercią bronił się w obronie koniecznej przed dzikim nigeryjczykiem i zgrają podobnej mu hołoty kobieta ta powinna odsiedzieć swoje. Wzorowe zachowanie policjanta który w sytuacji niewątpliwego stresu zachował się tak a nie inaczej powinno zostać nagrodzone i przez wszystkich docenione. Odpowiedz Link Zgłoś
qbencki Re: Za składanie fałszywych zeznań 25.05.10, 19:06 Relacje świadków potwierdzają że to policjant zamordowął bezbronnego człowieka, widać że jesteś uprzedzony do czarnych, jak policja zamorduje ciebie lub kogoś z podobnej ci hołoty czy też ty lu=b ci podobni bedziecie skłonni do nagradzania mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa Re: Za składanie fałszywych zeznań 25.05.10, 19:10 Sorry ale ja nie handluje na stadionie podrabianym/kradzionym towarem , nie byłem notowany za oszustwa finansowe daję się wylegitymować policji , nie wyzywam jej nie atakuje i raczej wątpie w TWOJE TEORIE SPISKOWE. Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa kupa śmiechu 25.05.10, 19:11 Sorry ale ja nie handluje na stadionie podrabianym/kradzionym towarem , nie byłem notowany za oszustwa finansowe daję się wylegitymować policji , nie wyzywam jej nie atakuje i raczej wątpie w TWOJE TEORIE SPISKOWE. Odpowiedz Link Zgłoś
qbencki Re: kupa śmiechu 25.05.10, 19:19 Jakie teorie spiskowe, ja nie oceniam handarzy tu nie o handlarzy chodzi. Też nie handluje lewym towarem, płace podatki nie wstrzynam bójek. Ale jakoś nie rozumiem że stawiający opór, przyparty do ziemi człowiek zasługuje na śmierć a jak juz biały kibol w afekcie ucierpiał to podnosic się krzyk o brutalności policji. To czym handlują ludzie nie zlaeży od ich koloru skóry ale reakcja policji nawyraźniej tak. ps w moim ieście to polacy sprzedają podróbki i kradzione towary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa Re: kupa śmiechu 25.05.10, 19:27 Są dwie strony bierzemy pod uwagę że zadna z nich nie jest obiektywna dlatego niczego nie możemy być pewnym jednak znając temperament owych przybyszy i widząc że już podpadł polskiemu prawu możemy wysnuć oczywiste wnioski , także jakby ci przybysze zobaczyli że bez powodu policjant zabija murzyna to by się panicznie przestraszyli że ich także zabiją dlatego nie atakowaliby ich i radiowozów ponieważ z kamieniami i innym złomem po prostu nie mają szans. DLATEGO... Odpowiedz Link Zgłoś
pavlikmedvid Nie jest tak zle, zeby nie moglo byc lepiej 25.05.10, 21:46 "niewinny policjant" - skad to wiesz przed zakonczeniem dochodzenia, masz przecieki z policji? "dziki nigeryjczyk" - osobiscie znam wielu harujacych nielegalnie Afrykanczykow, ktorzy wola uczciwie pracowac na kawalek chleba, niz zostac przestepcami (gdyby rzecz dotyczyla Polaka nielegalnie pracujacego na Zachodzie wszystko zostaloby mu przebaczone, a nawet fakt, ze nie kradnie tylko ciezko pracuje wziety bylby mu na plus!) "wzorowe zachowanie policjanta który w sytuacji niewątpliwego stresu zachował się tak a nie inaczej powinno zostać nagrodzone" - ciekawe, czy w przypadku zabicia Przemka Czai (kibica) przez policjanta nikt nie pisal o "wzorowym zachowaniu", tylko pisano o "nieuzasadnionej agresji" policji. A gdyby Przemek Czaja byl czarny...? Wyobrazmy sobie "zestresowanych" policjantow, ktorzy pod wplywem impulsu otwieraja podczas patrolowania polskich ulic po polnocy do kazdego typa w kapturze, ktory bierze nogi za pas (bo ma w kieszeni grama) ogien i sa za to - jak chce nasz internauta (kosmonauta?) - nagadzani i zyskuja powszechny szacunek. Przestepczosc spadlaby w Polsce o 75%, tylko czy to nie jest Polska ze snow pijanego pana Ziobry, ktory zasnal trzymajac palec na zaladowanym rewolwerze. Odpowiedz Link Zgłoś
hydrograf Powinni zostać deportowani... 25.05.10, 19:04 Każdy obcokrajowiec powodujący zamieszki powinien zostać deportowany. Jeśli posiada prawo stałego pobytu - powinno ono być mu cofnięte. Jeśli jest nielegalnie... to chyba oczywiste. "Poprawność polityczna" jest nadużywana, a to prowadzi do braku poszanowania dla prawa kraju przyjmującego imigrantów. Imigrantów POLITYCZNYCH należy przyjmować, ale ekonomicznych już niekoniecznie - chyba że to się opłaca (jeśli płacą podatki). Ale najważniejszym kryterium jest poszanowanie prawa kraju-gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mikiz65 "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 19:15 Tę sprawę trzeba ropatrzeć w szerszej perspektywie. Od lat wiadomo, że na Stadionie handluje się lewizną i przez wiele lat nikt sie tym nie przejmował. Ale ostatnio Polska, a szczególnie Warszawka zaczęła się "cywilizować". Łatwo to zauważyć: potężna bitwa o halę targową (tam handlowano raczej legalnie, ale "bufetowej" to przeszkadzało), potężna nagonka na ściąganie z sieci (przy sprawie Kazika), wreszcie doszło do Stadionu. Po prostu Policja dostała nakaz załatwienia tego handlu (prawdopodobnie od "bufetowej" lub kogoś innego z rządu.) Przedtem kontrola wpadała od czasu do czasu. Coś tam komuś skonfiskowano, ktoś "wziął w łapę" i interes jakoś się kręcił. Teraz kontrole wpadają tak często, że nie da się już z tego wyżyć. To zrodziło frustrację handlujących. Przecież jak ci codziennie konfiskują towar, to jak masz żyć. Policja jest tu całkowicie niewinna, jestem przekonany, że zostali zaatakowani. Ale trzeba też wiedzieć, że jak Polska chce być "cywilizowana", to musi coś wykombinoważ z handlarzami, którzy dotychczas mieli tam niezły zarobek, a teraz zostali na lodzie. Albo tolerujemy "szarą strefę" albo dajemy wszystkim zatrudnienie, choć też wątpliwe, czy ci handlarze, którzy robili dotychczas niezłą kasę nie pracując zbyt ciężko, pójdą dymać na budowę. Inaczej takie sytuacje będą się powtarzać i nie ma sensu rozpatrywani winy bądź niewinności Policji, bo w momencie zagrożenia każdy będzie się bronił (nawet strzelał), tylko trzeba się zastanowić, szczególnie w Warszawce, jak ten problem rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - 25.05.10, 19:23 mikiz65 napisał: tylko trzeba się > zastanowić, szczególnie w Warszawce, jak ten problem rozwiązać. nie ma zadnego problemu , jest cala masa bazarkow i targowisk, a dla handlarzy z x lecia szykuje sie obiekty po faelbecie na marywilskiej i jeszcze gdzies . ale tym gosciom to nie pasilo bo na malym bazarku wszyscy maja zarejestrowana dzialalnosc,placa podatki,maja kasy fiskalne itd.... nie da sie jechac na rympal .a i podróbami nie pohandlujesz bo lataja kontrole . Maximus w Nadarzynie jest chyba czesciej kontrolowany pod katem sprzedazy podróbek niz byl kiedykolwiek stadion. To nie dziwota ze im nie spieszno gdziekolwiek indziej sie przeniesc. nie dociera do pustych łbow ze eldorado sie skonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
aguares posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!!! 25.05.10, 19:17 cwierc kraju jest pod woda, zginelo 14 osob, straty siegaja dziesiatek jak nie setki miliardow zlp. 70 tys. ludzi jest bez dachu nad glowa, grozi nam import zywnosci i pasz z UE bo zalane zostaly gigantyczne tereny rolne, A WY PIEPRZYCIE OD 2 DNI O JEDNYM ZASTRZELONYM NA SKUTEK NIESZCZESLIWEGO WYPADKU JAKBY TO BYLA NOC KRYSZTALOWA!!!!! puknijcie sie w swoje zryte komusze czerepy!!!jak nie macie co zrobic z nadmiarem energii to zamiast protestowac przed komenda policji chwyccie za lopaty i idzcie na wały worki z piaskiem napelniac....chociaz jakis pozytek z was bedzie zgrajo nierobów i lewackich wichrzycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
qbencki Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 19:28 możę sam się weźniesz za napełnanie worków a może jedną rękoą nasypujesz pisaek a druga wklepujesz posta Na tym polega demokracja że nie tylko ograniczeni prawicowcy mają prawo głosu Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 20:09 qbencki napisał: > możę sam się weźniesz za napełnanie worków a może jedną rękoą nasypujesz pisaek > a druga wklepujesz posta w przeciwienstwie do bandy komuszych swin nierobow mam co robic i nie chodze z transparentami pod komende na Grenadierow . > Na tym polega demokracja że nie tylko ograniczeni prawicowcy mają prawo głosu Niestety..to najgorszy z mozliwych systemow ale nie wymyslono nic lepszego i fanatyczni wielbiciele bakunina i kropotkina oraz saddama moga pieprzyc na tym forum farmazony ( to ostatnie tyczy 3miastoorg a nie ciebie -ty jestes tylko uzytecznym glupkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 20:44 Wiesz co aquares? Czasami to zazdroszczę takim typom jak ty. Myślę, że byłbym szczęśliwszy gdybym na twoje podobieństwo podzielił świat swoim małym rozumkiem na tych co się ze mną zgadzają i na całą resztę czyli "lewactwo", "komuchów", "fanów Saddama", "użytecznych głupków", "komusze świnie", "niedorozwiniętych anarchistów" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 21:23 wujekzielarz napisał: > Wiesz co aquares? Czasami to zazdroszczę takim typom jak ty. ooo wreszcie ktos mi zazdrosci... fajnie. naprawde doceniam. ja tez bylbym wdzieczny takim kolesiom qrwa jak ty i tobie podobni ktorzy maja ryje pelne nadetych frazesow o tolerancji ,humanizmie, wspolnocie ludzkiej itd itp... a jak napiszesz nie po ich lewacko-komuszym widzeniu swiata to od razu przyczepiaja ci łatke faszysty,neo naziola,skina ,psa ,ku klux klanu itd... + troche propozycji natury seksualnej dotyczacych seksu oralnego. Wybacz ale niczym sie teksty pod moim adresem i myslacym podobnie jak ja nie roznia od sformułowan uzywanych przeze mnie. :PP Wiec wart pac palaca a palac paca. i daruj sobie takie teksty bo tylko na dupka wychodzisz. tak sie sklada ze jestem wspoladminem i moderatorem na jednym z wiekszych polskich forum gdzie swoboda wypowiedzi jest w zasadzie nie ograniczona a jedynymi ktorych banujemy to antysemici,neonazisci, komuchy o stalinowsko polpotowskich pogladach i pochodna im szarancza. ja mam swoje zdanie na temat zagrozenia europy prez ekspansje islamu i emigrantow z Afryki ty mozesz miec swoje . PS.do prawicowca i zwolennika pis badż "peło" daleko mi jak z ziemi na marsa i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamysz Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 22:50 Mamy bardzo podobne poglądy, różnica polega na tym jednak że ja nie marnuje czasu na idiotów którzy wypisują tu o jakiś pokrzywdzonych murzynach itd bo oni widzą świat który nie istnieje. A zasady którymi rządzi się świat są bardzo prostę bowiem są lustrzanym odbiciem ludzkiej natury - wszyscy dązą do władzy, wszyscy zdobywają i bronią swoich terytoriów, silniejszy zwycięża. To wielki uproszczenie. Chętnie wymieniłbym z Tobą kilka uwag i porozmawiał. Pozdrawiam Cię aguares Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 21:53 Nie podejrzewałem cię o sympatię do żadnego ugrupowania, a mnie jeszcze dalej do komunistów niż tobie do "peło", co nie zmienia faktu, że jesteś wulgarnym prostakiem i burakiem. Jak się pisze "durne czarnuchy" to trzeba liczyć się z tym, że się dostanie "łatkę" rasisty. No chyba że jesteś zbyt głupi, żeby to zrozumieć. Nie wiem jak to się stało, że ktoś taki jest "współadminem i moderatorem na jednym z większych polskich forum", bo ja to bym ci nie dał nawet szkolnej gazetki do redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 22:12 wujekzielarz napisał: Jak się pisze "durne czarnuchy" > to trzeba liczyć się z tym, że się dostanie "łatkę" rasisty. a pokaz mi madrego czarnucha cpunski ryju z brakiem istoty szarej pod czerepem . spierdlaj kutasi lbie bo nadajesz sie tylko do pierdolonego kontrolowanego odstrzalu noplisow...rotfllll Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 22:19 Człowieniu, od ciebie to jest inteligentniejsza suka mojego sąsiada, chociaż macie spory cech wspólnych - to taki mały ratler, który bez przerwy ujada. Odpowiedz Link Zgłoś
aguares Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 22:27 wujekzielarz napisał: > Człowieniu, od ciebie to jest inteligentniejsza suka mojego sąsiada, > chociaż macie spory cech wspólnych - to taki mały ratler, który bez > przerwy ujada. to twoja stara jest ratlerkiem??? o ja pierdziu... wyrazy ubolewania :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 22:29 Stary, postaraj się bardziej, bo z tekstami o mojej starej to możesz z pięciolatkami w piaskownicy się kopać. Odpowiedz Link Zgłoś
cwany_lisek Re: posluchajcie bando anarchistycznych czubkow!! 25.05.10, 21:38 Problem w tym że oni nigdy nie pracowali bo to zbuntowane dzieci z bogatych domów, które żyją we własnym świecie na koszt rodziców. Spróbuj się z nimi dogadać jak im się faza po jaraniu skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator1812 "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 19:29 Tylko policja innych krajów - jest inna . Jeżeli policja polska chce uzyskać od obywateli szasunek to trzeba oczyścić swoje szregi od bandytów . Niestety wersja przedstawiona przez policję jest nie prawidłowa - ktoś mieszkał 500 km od stadionu można wierzyć w to co pan kaczyński powiedział - ale byłem też na stadionie - te zamieszki spodowane tym że jeden Nigeryjczyk został zamordowany przez tego policjanta - Te śledzstwo należy prowadzić nie policja poslka - zwłaszcza warszawska . Nie będzie obiektywna Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.pastuszko "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 19:30 Burdy wywoływane przez czarnoskórych to żadna nowość, przyjeżdzają do Polski i nic nie robią tylko się awanturują i stwarzają problemy. Nie mam nic przeciwko imigrantom, którzy znajdują swój nowy dom w Polsce, ale fakt jest taki, że nie ma takich problemów z nikim innym, tylko z czarnymi. Powinni coś z tym zrobić, deportować, jak to jeszcze było możliwe i nie wpuszczać tylu czarnych do Polski. Przepraszam, jeśli kogoś uraziłem swoim komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
polipoler2 "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 19:42 CHWDP Odpowiedz Link Zgłoś
alam90 Re: Rasizm i zacofanie, oto polska 25.05.10, 19:43 A może tak od razu do Hitler Jungen? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alam90 Re: Rasizm i zacofanie, oto polska 25.05.10, 20:24 pipokpipok napisał: > ... Jugend eee tam... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus A to ponoć w Ameryce mieli bić czarnych... 25.05.10, 19:51 Niestety, rasizm szczerzy kły w kraju nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: A to ponoć w Ameryce mieli bić czarnych... 25.05.10, 23:40 Gdzie tu widzisz rasizm? Odpowiedz Link Zgłoś
krakower "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 20:05 Zacznijmy od tego, że radiomaryjna Kartoflandia to nie jest przecież kraj dla murzynów. Czarni nie mają zwłaszcza szans u katolickiej policji. Prokuratura niczego już teraz nie wyjaśni, bo ma długoterminowy układ policją (patrz sprawa Olewnika). A przecież warto byłoby sprawdzić czemu akurat podczas alarmu i zamieszania powodziowego jakieś pieski zainteresowały się bazarkiem? Czy aby nie chciały skołować jakiegoś towarku i nie sprowokowały tych czarnych, a jak się jeden za bardzo postawił, to go "skasowali" i tyle? A "Pan Władza" niech się nie podnieca, bo ja tylko pytam (i stać mnie na dobrego adwokata, jakby co...). Odpowiedz Link Zgłoś
stefan261261 Re: "Zamieszki zostały spowodowane...ha, ha 25.05.10, 20:22 no w Niemczech jest odwrotnie tutaj czarnoskorzy kontroluja policjantow, trzeba byc przeciez poprawnym politycznie. Czlowiek zginal niepotrzebnie, ale jak sie ma do czynienia z uzbrojona policja to trzeba najpierw mozg urzyc, kolor skory cie nie obroni, jeszcze nie, ale wkrotce w Polsce tez. Odpowiedz Link Zgłoś
barbakuda "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 20:16 Dziwię się ludziom wypowiadającym się na forum - zabójstwo jest zabójstwem i rzeczywiście policjant powinien zostać zatrzymany. Użycie broni przez funkcjonariusza jest ściśle określone przepisami, a z tego co przez ostatni okres podana - nie było wskazań do użycia. Dlaczego bandyci w mundurach są bezkarni???????? Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg VIDEO z ratowania Nigeryjczyka 25.05.10, 20:18 nagranie słabej jakości: cia.bzzz.net/wideo_smierci_na_stadione_video_of_death_at_the_stadium Odpowiedz Link Zgłoś
tom.gorecki Czarnuszki-kłamczuszki! 25.05.10, 20:49 Zamieszki przeciwko policji mają we krwi: fkn.pl/514 Odpowiedz Link Zgłoś
cedet "Zamieszki zostały spowodowane zabójstwem" - re... 25.05.10, 20:50 Ja wierzę w naszą "polucję",. Tam są samim najlepsi. To jest elita narodu. Chłopaki, tak trzymać wasza Milicyjna mać. Odpowiedz Link Zgłoś