obserwator1812 Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 30.05.10, 07:06 Tak ! Bielan ma rację - komu Kaczyńskiego spot biograficzny jest potrzebny bo jego dobre znamy - jego czynny też . Lepiej niech tłumaczy jak jemu się udało tak szybko zmienić tygrysa w baranę . On jest bardzo PATRIOTYCZNY ( bo tak zawsze pokrześlił - należy mu wierzyć ) - ale też sprytny - bo Patriotycznych w polsce nie brak ale żeby być PATRIOTYCZNY I SPRZYTNI jak on to dużo nie mamy ( TO NASZ NARDOWY SKAB) - spójrzcie na Wałęsę i Komorowskiego nie było sprytni bo byli internowani - WYBIERZMY JAROSŁAWA NA PREZYDENTA - BO ŻYCIE NASZE W NAJBLIŻSZYM CZASIE NIE BĘDZIE NUDZIŁ - BĘDZIEMY ZAWSZE MIEĆ DWÓCH REPREZENTANTÓW NA KAŻDYM POSIEDZENIU EU - CZY TO NIE JEST WSPANIAŁE !!!!AHA . Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Jestem chyba w mniejszości 30.05.10, 07:19 Jestem w mniejszości bo nie znam żadnych dokonań Jarka. Ciekawe co będzie zaskakującego w spocie? Może Jarek śpiewający poprawnie Hymn - to faktycznie byłoby zaskoczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rezydentwolski Jestem z Wolski 30.05.10, 07:20 Spot pt. "Jestem z Wolski" będzie zawierał instrukcją grillowania na oponach. Wszak to PiS wymyślił grilla. Rolę drugoplanową zagra pan Śniadek Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 30.05.10, 07:49 O tak, niewątpliwie znamy jego dokonania. Począwszy od wojny z Wałęsą i palenia jego kukły, poprzez spółkę Telegraf, po IV RP, czyli posłuchy, haki, poranne akcje cba i grzebanie w teczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
marsyas Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 30.05.10, 07:53 Czym mógłby zaskoczyć? Jarosław Kaczyński raczej niczym, bo do jego zwrotów w myśleniu i zmian poglądów już przyzwyczailiśmy się, wystarczy przypomnieć jego stosunek do Leppera przed wyborami w 2005 r., podwójne zaproszenie do rządu i podwójne wyrzucenie go. Okularami już również nie zaskoczy. Jakakolwiek zmiana wizerunku tylko wzmocni niewiarygodność. Zaskakująca więc może być tylko oprawa spotu, to znaczy tak naprawdę tylko teatrzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda szuja bielan, ktory razem z kaczym preziem zamordo 30.05.10, 07:59 wal 95 osob znow kreci lody - zalatwil jednego kaczora, teraz pracuje dla drugiego. Jaki cel ma ten oszolom? Czyzby chcial wyeliminowac kaczych dupkow i sam sie wystawic na prezia?! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 30.05.10, 08:02 Niech sie Kaczynski i jego lizusy nie wysilaja. Zadnych spotow, bo tylko jeszcze bardziej wkurzaja. Najlepiej niech calkiem idzie do diabla. Dosc juz szkód narobil. On i ta zgraja. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz Komorowski vs. hiena . Porównanie : 30.05.10, 08:28 I hiena i Komorowski z Tuskiem żerują na śmierci . Dla Komorowskiego żerem jest IPN , NBP , BBN , TVP... Czym się różnią ? Tylko tym , że dla hien takie zachowanie to norma , a dla ludzi to niechlubny wyjątek , można powiedzieć "zezwierzęcenie" smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
lanciago Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 30.05.10, 08:34 JESTEM PATRIOTĄ,KOCHAJĄCĄ POLSKĘ,POLAKÓW I KAŻDEGO Z WAS.ZNAM NA PAMIĘĆ HYMN POLSKI,CHODZĘ DO KOŚCIOŁA,KOCHAM DZIECI.POLSKA I POLACY SĄ DLA MNIE NAJWAŻNIEJSI.WYBIERZCIE MNIE................................................................. ..................................................................... .....A POTEM BĘDZIE WSZYSTKO PO STAREMU. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny-wybor Zagłosuj sam ... 30.05.10, 08:43 Wybierz sam skutecznego prezydenta - zostało nie wiele czasu, nie kieruj się wyglądem i uprzedzeniami - wpisz w wyszukiwarkę Google "Wolny Sondaż Prezydencki", wyszukaj sondaż i zagłosuj. W sondażu zebrało się 80460 głosów Polaków i ciągle ich przybywa (w tym 28935 na prezydenta). Link: Wolny Sondaż Prezydencki Odpowiedz Link Zgłoś
dingdong Czy Tusk bedzie mial sie "z pyszna"? 30.05.10, 09:29 a moglo byc tak fajnie. Taka super kombinacja - Kaczor Donald...a moze w koncu to do niego trafilo...ale nie, nie sadze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mzastaw Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 30.05.10, 09:41 Cytat: Spot Jarosława Kaczyńskiego za kilka dni. "Może być zaskakujący". Ciekawe czym pan Jarosław może mnie zaskoczyć. Po takich zmianach w stosunku do dawnych wypowiedzi, może mnie zaskoczyć tylko i wyłącznie zaprzestasniem publicznego modlenia się. O ile twierdzi, że koniec wojny "polsko-polskiej" to po co podkreśla swoją religijność? Odpowiedz Link Zgłoś
przylaszczynski Jarkacz to faszyzm i hańba dla Polski i Polaków! 30.05.10, 10:00 Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod proszalna mantra Wybiórczejl... 30.05.10, 10:57 blog.rp.pl/blog/2010/05/29/dominik-zdort-miroslaw-czech-uczniem-jerzego-urbana/ Odpowiedz Link Zgłoś
dwaskiny Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 30.05.10, 11:40 znamy od dziecka.Przeciez on byl jednym z tych co ukradli ksiezyc Czym jeszcze chce nas zadziwic.Przecie jest w gronie tworcow nawej grupy spolecznej"DZIAD Z DZIADA PRADZIADA" Odpowiedz Link Zgłoś
zegareek Egipt? 30.05.10, 12:32 ja myślę, że będzie grill w Egipcie, pod grillem laptop, nad grillem model Tupolewa, na grillu opiekany kot Alik, obok tańczy Kluzik - Rostkowska w niebieskich soczewkach kontaktowych (wyłącznie)... chociaż szkoda kota - na grillu będzie opiekany Kamiński... Panie Bielan ! NIC nas nie zaskoczy - żaden "mentalny" szpagat prezesa - po nim i panu można się spodziewać wszystkiego - nawet tańca na rurze i to jest wasz błąd - my po prostu nie cierpimy Jarkacza takiego, jakim jest w środku - przebiórki nic nie pomogą! Odpowiedz Link Zgłoś
marsyas Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 30.05.10, 15:57 "spot kandydata PiS nie będzie odpowiedzią na to, co zaprezentował Bronisław Komorowski. - Jarosław Kaczyński nie potrzebuje w tej chwili spotu biograficznego." Czemu nie? Czemu nie pokazać, gdzie Jarosława Kaczyńskiego internowano, gdzie go więziono za działania konspiracyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
marek03553 Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 30.05.10, 16:08 pewnie omdlewająca mamuśka drżącym, ale silnym głosem poprosi o oddanie głosów na synka, jedynego, który jej pozostał po zdradzieckim zamachu na lesia Odpowiedz Link Zgłoś
kombin123 Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 31.05.10, 07:31 Stale zastanawiam i analizuję wyrażane niechęci do Jarosława Kaczynskiego.Na pytanie "dlaczego go nie lubia, odpowiadają bez żadnej absolutnie argumentacji,po prostu " nie, bo nie".To jest całe uzasadnienie, domyślam się, chodzi o łatwość nieuczciwego zdobycia forsy/ Odpowiedz Link Zgłoś
zikra Wybory 2010. Spot Jarosława Kaczyńskiego za kil... 02.06.10, 10:04 Niby sensownie gada, ale całość jakaś taka niespójna. - - - www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=20483 Odpowiedz Link Zgłoś