szyfrant.zielonka Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 11:39 Ech ten Korwin to zawsze był niezły jajcarz. W kabarecie zrobiłby karierę, ale ciekaw jestem co by zrobił, gdybyśmy go kiedyś naprawdę gdzies wybrali :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 12:00 szyfrant.zielonka napisał: > Ech ten Korwin to zawsze był niezły jajcarz. > W kabarecie zrobiłby karierę, ale ciekaw jestem co by zrobił, gdybyśmy go kiedy > ś naprawdę gdzies wybrali :-0 Zagłosuj to się dowiesz, inaczej dalej "Folwark zwierzęcy". Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Cud treści 02.06.10, 12:01 Ech ten (tu wstaw Tusk, Kaczyński, Napieralski,Komorowski, ktoś inny z PO, PiS lub SLD) to zawsze był niezły jajcarz. W kabarecie zrobiłby karierę, ale ciekaw jestem co ZROBIŁ KIEDY go kiedyś naprawdę gdzies wybraliŚCIE :P Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Pojawia się ... 02.06.10, 11:48 ...człowiek mądry, którego widzenie rzeczywistości przerasta percepcje tumanów, więc to co mówi jest dla nich głupotą, zaś jego erudycja (czyt. wielka wymowność) z powodu niezrozumienia treści wygląda jak jąkanie się. Głupi narodzie wiedziony czczymi obietnicami, kolorowymi obrazami wspaniałej przyszłości pójdziecie jak stado baranów głosować w swym zacietrzewieniu na POPiS nakręcani kłamliwymi mediami, które robią wam wodę z mózgów bo do tego jesteście przyzwyczajeni. No bo co by się stało, gdyby Was nikt nie robił w bambuko? Przypominacie "Folwark zwierzęcy" Orwella i tam jest dla Was miejsce jeżeli nie potraficie myśleć i próbować coś zmienić. I tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend nie odpowiada mi Korwin 02.06.10, 12:06 ze swoją radykalną wizją świata, gdzie człowiek (albo jeden kraj) aby przetrwać musi prowadzić wojnę przeciwko innemu. To co proponuje, to nieomal prawo dżungli. Jako chrześcijanin nie zgadzam się z tym podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
zamurowany Re: nie odpowiada mi Korwin 02.06.10, 12:23 wuetend napisał: > ze swoją radykalną wizją świata, gdzie człowiek (albo jeden kraj) > aby przetrwać musi prowadzić wojnę przeciwko innemu. W kapitalizmie nie ma wojny producenta samochodów z dostawcą opon. Jest współpraca. Kraje też współpracują a nie walczą ze sobą. > To co proponuje, to nieomal prawo dżungli. To zdrowe zasady sprawiedliwości, wolności i konkurencji. Zasady które pchały do przodu chrześcijański świat przez setki lat. Teraz, po zarzuceniu tych zasad przeganiają nas Indie... > Jako chrześcijanin nie zgadzam > się z tym podejściem. Jako chrześcijanin popierasz zmuszanie ludzi do życia według chorych socjalistycznych zasad? Odpowiedz Link Zgłoś
ksaniak Re: nie odpowiada mi Korwin 07.06.10, 12:34 "Zgoda buduje, niezgoda rujnuje". Poczytaj trochę - wojny powodowali ludzie, którzy chcieli swoją wizję narzucić wszystkim. Wolność polega, że wybierasz jak chcesz i sam za swoje wybory odpowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 12:18 On powinien występować u Majewskiego w "Rozmowach w tłoku", nie trzeba aktora i charakteryzacji, oryginał jest lepszym błaznem. "Wolność i Praworządność" - to brzmi jak "Prawo i Sprawiedliwość". Metody działania pewnie byłyby podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
killgore Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 12:30 antropoid napisał: > On powinien występować u Majewskiego w "Rozmowach w tłoku", nie trzeba aktora > i charakteryzacji, oryginał jest lepszym błaznem. Nie wiem, czy słyszałeś, ale Majewski to akurat Korwina lubi, hehehehe:) > > > "Wolność i Praworządność" - to brzmi jak "Prawo i Sprawiedliwość". Metody > działania pewnie byłyby podobne... Wiesz, ktoś równie błyskotliwy jak Ty mógłby stwierdzić, że antropoid brzmi jak hemoroid, wszak działanie również podobne... Odnieś się do czegoś merytorycznie, a nie gęgaj, jak towarzysze polityczni z GW ćwierćintelygentom nakazali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Czytaj postulaty a nie głosuj na ładny usmiech 02.06.10, 12:34 Programy i przekonania WiP a PiS są diametralnie inne. WiP to jedna z nielicznych partii wolnorynkowych i prawicowych w Polsce. Ludziom prawica kojarzy się ze skrajnymi partiami narodowymi. Otóż partie narodowe są często również lewicowe (tak jak PiS) . Znamiennym dobrym przykładem lewicowej partii narodowej była NSDAP (National SOZIALISTISCHE Deutsche Arbeiterpartei czyli NarodowoSOCJALISTYCZNA Niemiecka Partia Robotników) Odpowiedz Link Zgłoś
volksdeutsch1 smierdzacy len 02.06.10, 12:27 Ten smierdzacy len ktory w zyciu nie przepracowal ani jednego dnia, nauczyl sie zamieniac glopote swich wyborcow i naiwnosc wolontariuszy na wlasna kase! Dla tych paru groszy jest gotowy robic z siebie blazna! To jest mniej meczace niz uczciwa praca! Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: smierdzacy len 02.06.10, 12:34 volksdeutsch1 napisała: > Ten smierdzacy len ktory w zyciu nie przepracowal ani jednego dnia, > nauczyl sie zamieniac glopote swich wyborcow i naiwnosc > wolontariuszy na wlasna kase! Dla tych paru groszy jest gotowy robic > z siebie blazna! To jest mniej meczace niz uczciwa praca! Wytłumacz mi pojęcie - praca. Chyba, że dla Ciebie ciężka praca to łopatologia tylko bądź fedrowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
killgore Re: smierdzacy len 02.06.10, 12:40 13ronin napisał: > volksdeutsch1 napisała: > > > Ten smierdzacy len ktory w zyciu nie przepracowal ani jednego dnia, > > nauczyl sie zamieniac glopote swich wyborcow i naiwnosc > > wolontariuszy na wlasna kase! Dla tych paru groszy jest gotowy robic > > z siebie blazna! To jest mniej meczace niz uczciwa praca! > > Wytłumacz mi pojęcie - praca. Chyba, że dla Ciebie ciężka praca to łopatologia > tylko bądź fedrowanie. Dla volksdeutscha ciężką pracą jest na przykład używanie polskich liter :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: smierdzacy len 02.06.10, 13:55 Praca to jest coś za co mógłbym zapłacić. Za zmuszanie mnie do słuchania swojego bełkotu JKM powinien mi dopłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: smierdzacy len 02.06.10, 14:54 Poważnie? Zmusił Cię? Opowiedz gdzie i jak. A. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu Subtelna różnica 02.06.10, 12:39 Kasa JKM na kampanię pochodzi z dobrowolnych datków. Kasa Komorowskiego , Kaczyńskiego, Napieralskiego pochodzi z przymusowych podatków, które wszyscy płacą a często ci , którzy tych panów nie popierają. Odpowiedz Link Zgłoś
niespokojna.dusza Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 03.06.10, 19:58 Ciekawa jestem co temu klaunowi polskiej sceny politycznej uczyniły złego kobiety? Przecież on nienawidzi kobiet! Może zamiast bawić się w wybory prezydenckie korwin-mikke powinien zainwestować w dobrego psychologa? ... choć nie, psycholog nic tu nie pomoże... Powinien zainwestować w dobrego PSYCHIATRĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin niespokojna.dusza... 04.06.10, 15:57 niespokojna.dusza napisała: > Ciekawa jestem co temu klaunowi polskiej sceny politycznej uczyniły złego > kobiety? Przecież on nienawidzi kobiet! Może zamiast bawić się w wybory > prezydenckie korwin-mikke powinien zainwestować w dobrego psychologa? ... choć > nie, psycholog nic tu nie pomoże... Powinien zainwestować w dobrego PSYCHIATRĘ! ...czy za życia też niczego nie rozumiałaś ? Natchniona przez smutnego.foksteriera zawrzałaś oburzaniem czy to jakiś związek bezrozumnych jajników, czy bazarowy jazgot ? Odpowiedz Link Zgłoś
ksaniak Manipulacja? 07.06.10, 08:24 To piękne jak media potrafią zmanipulować fakty. Boicie się JKM bo mówi dużo prawdy o złodziejstwu, które u nas odchodzi. Gdzie jest link do wywiadu z PAP. Powtarzecie wyrwane z kontekstu zdania (nie pierwszy raz), tak aby kandydata ośmieszyć. Tak jak z tym, gdzie JKM mówi, że jest przeciwny temu, aby karać dających łapówkę, a karać tylko biorących. Uzasadniał to tym, że wtedy tworzy to więź między tymi ludzmi (i jeden i drugi boi się przyznać). A media ogłosiły krótko - Korwin-Mikke popiera korupcję. Proszę o dokładny wywiad, a nie wasze dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
ksaniak Re: Manipulacja? 07.06.10, 08:29 Prosty przykład z artykułu: " Sztab Generalny, wg Korwin-Mikkego, "ma tworzyć plany wojen obronnych i zaczepnych przeciwko wszystkim sąsiadom". " www.youtube.com/user/uprtv?blend=1&ob=4#p/a/u/0/BIIThjJe_e8 Proszę porównać o co chodzi JKM, a jak to jest przedstawiane. I zastanowić się nad głosowaniem na Hrabiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick JKM ma fajne pomysły które lewakom 07.06.10, 15:08 się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
defekator81 Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 10.06.10, 09:11 Lewactwo nie zrozumie najprostszych rzeczy dlatego ciągle ośmiesza JKMa. Nie jest to kandydat idealny, ale większość pomysłów ma całkiem niezłych. Gdyby nie ciągłe przekręcanie jego wypowiedzi w mediach miał by szansę na 8-10 % głosów. Odpowiedz Link Zgłoś