Dodaj do ulubionych

Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ...

• szyfrant.zielonka Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 11:39
      Ech ten Korwin to zawsze był niezły jajcarz.
      W kabarecie zrobiłby karierę, ale ciekaw jestem co by zrobił, gdybyśmy go kiedyś naprawdę gdzies wybrali :-0
      • 13ronin Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 12:00
        szyfrant.zielonka napisał:

> Ech ten Korwin to zawsze był niezły jajcarz.
        > W kabarecie zrobiłby karierę, ale ciekaw jestem co by zrobił, gdybyśmy go kiedy
        > ś naprawdę gdzies wybrali :-0

Zagłosuj to się dowiesz, inaczej dalej "Folwark zwierzęcy".
      • prawdaczasu Cud treści 02.06.10, 12:01
        Ech ten (tu wstaw Tusk, Kaczyński, Napieralski,Komorowski, ktoś inny z PO, PiS lub SLD) to zawsze był niezły jajcarz.
        W kabarecie zrobiłby karierę, ale ciekaw jestem co ZROBIŁ KIEDY go kiedyś naprawdę gdzies wybraliŚCIE :P
    • 13ronin Pojawia się ... 02.06.10, 11:48
      ...człowiek mądry, którego widzenie rzeczywistości przerasta percepcje
      tumanów, więc to co mówi jest dla nich głupotą, zaś jego erudycja (czyt.
      wielka wymowność) z powodu niezrozumienia treści wygląda jak jąkanie się.
      Głupi narodzie wiedziony czczymi obietnicami, kolorowymi obrazami wspaniałej
      przyszłości pójdziecie jak stado baranów głosować w swym zacietrzewieniu na
      POPiS nakręcani kłamliwymi mediami, które robią wam wodę z mózgów bo do tego
      jesteście przyzwyczajeni. No bo co by się stało, gdyby Was nikt nie robił w
      bambuko? Przypominacie "Folwark zwierzęcy" Orwella i tam jest dla Was miejsce
      jeżeli nie potraficie myśleć i próbować coś zmienić. I tyle w tym temacie.
    • wuetend nie odpowiada mi Korwin 02.06.10, 12:06
      ze swoją radykalną wizją świata, gdzie człowiek (albo jeden kraj)
      aby przetrwać musi prowadzić wojnę przeciwko innemu. To co
      proponuje, to nieomal prawo dżungli. Jako chrześcijanin nie zgadzam
      się z tym podejściem.
      • zamurowany Re: nie odpowiada mi Korwin 02.06.10, 12:23
        wuetend napisał:

> ze swoją radykalną wizją świata, gdzie człowiek (albo jeden kraj)
        > aby przetrwać musi prowadzić wojnę przeciwko innemu.

W kapitalizmie nie ma wojny producenta samochodów z dostawcą opon. Jest
        współpraca. Kraje też współpracują a nie walczą ze sobą.

> To co proponuje, to nieomal prawo dżungli.

To zdrowe zasady sprawiedliwości, wolności i konkurencji. Zasady które pchały do
        przodu chrześcijański świat przez setki lat. Teraz, po zarzuceniu tych zasad
        przeganiają nas Indie...

> Jako chrześcijanin nie zgadzam
        > się z tym podejściem.

Jako chrześcijanin popierasz zmuszanie ludzi do życia według chorych
        socjalistycznych zasad?
      • ksaniak Re: nie odpowiada mi Korwin 07.06.10, 12:34
        "Zgoda buduje, niezgoda rujnuje".

Poczytaj trochę - wojny powodowali ludzie, którzy chcieli swoją wizję narzucić wszystkim. Wolność polega, że wybierasz jak chcesz i sam za swoje wybory odpowiadasz.
    • antropoid Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 02.06.10, 12:18
      On powinien występować u Majewskiego w "Rozmowach w tłoku", nie trzeba aktora
      i charakteryzacji, oryginał jest lepszym błaznem.

"Wolność i Praworządność" - to brzmi jak "Prawo i Sprawiedliwość". Metody
      działania pewnie byłyby podobne...
      • killgore Re: Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetowa 02.06.10, 12:30
        antropoid napisał:

> On powinien występować u Majewskiego w "Rozmowach w tłoku", nie trzeba aktora
        > i charakteryzacji, oryginał jest lepszym błaznem.

Nie wiem, czy słyszałeś, ale Majewski to akurat Korwina lubi, hehehehe:)

>
        >
        > "Wolność i Praworządność" - to brzmi jak "Prawo i Sprawiedliwość". Metody
        > działania pewnie byłyby podobne...

Wiesz, ktoś równie błyskotliwy jak Ty mógłby stwierdzić, że antropoid brzmi jak
        hemoroid, wszak działanie również podobne...

Odnieś się do czegoś merytorycznie, a nie gęgaj, jak towarzysze polityczni z GW
        ćwierćintelygentom nakazali!!!!
      • prawdaczasu Czytaj postulaty a nie głosuj na ładny usmiech 02.06.10, 12:34
        Programy i przekonania WiP a PiS są diametralnie inne. WiP to jedna z nielicznych partii wolnorynkowych i prawicowych w Polsce.
        Ludziom prawica kojarzy się ze skrajnymi partiami narodowymi. Otóż partie narodowe są często również lewicowe (tak jak PiS) . Znamiennym dobrym przykładem lewicowej partii narodowej była NSDAP (National SOZIALISTISCHE Deutsche Arbeiterpartei czyli NarodowoSOCJALISTYCZNA Niemiecka Partia Robotników)
    • volksdeutsch1 smierdzacy len 02.06.10, 12:27
      Ten smierdzacy len ktory w zyciu nie przepracowal ani jednego dnia,
      nauczyl sie zamieniac glopote swich wyborcow i naiwnosc
      wolontariuszy na wlasna kase! Dla tych paru groszy jest gotowy robic
      z siebie blazna! To jest mniej meczace niz uczciwa praca!
      • 13ronin Re: smierdzacy len 02.06.10, 12:34
        volksdeutsch1 napisała:

> Ten smierdzacy len ktory w zyciu nie przepracowal ani jednego dnia,
        > nauczyl sie zamieniac glopote swich wyborcow i naiwnosc
        > wolontariuszy na wlasna kase! Dla tych paru groszy jest gotowy robic
        > z siebie blazna! To jest mniej meczace niz uczciwa praca!

Wytłumacz mi pojęcie - praca. Chyba, że dla Ciebie ciężka praca to łopatologia
        tylko bądź fedrowanie.
        • killgore Re: smierdzacy len 02.06.10, 12:40
          13ronin napisał:

> volksdeutsch1 napisała:
          >
          > > Ten smierdzacy len ktory w zyciu nie przepracowal ani jednego dnia,
          > > nauczyl sie zamieniac glopote swich wyborcow i naiwnosc
          > > wolontariuszy na wlasna kase! Dla tych paru groszy jest gotowy robic
          > > z siebie blazna! To jest mniej meczace niz uczciwa praca!
          >
          > Wytłumacz mi pojęcie - praca. Chyba, że dla Ciebie ciężka praca to łopatologia
          > tylko bądź fedrowanie.

Dla volksdeutscha ciężką pracą jest na przykład używanie polskich liter :))))))
        • makova_panenka Re: smierdzacy len 02.06.10, 13:55
          Praca to jest coś za co mógłbym zapłacić.
          Za zmuszanie mnie do słuchania swojego bełkotu JKM powinien mi dopłacić.
          • alfalfa Re: smierdzacy len 02.06.10, 14:54
            Poważnie? Zmusił Cię? Opowiedz gdzie i jak.
            A.
      • prawdaczasu Subtelna różnica 02.06.10, 12:39
        Kasa JKM na kampanię pochodzi z dobrowolnych datków. Kasa Komorowskiego , Kaczyńskiego, Napieralskiego pochodzi z przymusowych podatków, które wszyscy płacą a często ci , którzy tych panów nie popierają.
    • niespokojna.dusza Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 03.06.10, 19:58
      Ciekawa jestem co temu klaunowi polskiej sceny politycznej uczyniły złego
      kobiety? Przecież on nienawidzi kobiet! Może zamiast bawić się w wybory
      prezydenckie korwin-mikke powinien zainwestować w dobrego psychologa? ... choć
      nie, psycholog nic tu nie pomoże... Powinien zainwestować w dobrego PSYCHIATRĘ!
      • 13ronin niespokojna.dusza... 04.06.10, 15:57
        niespokojna.dusza napisała:

> Ciekawa jestem co temu klaunowi polskiej sceny politycznej uczyniły złego
        > kobiety? Przecież on nienawidzi kobiet! Może zamiast bawić się w wybory
        > prezydenckie korwin-mikke powinien zainwestować w dobrego psychologa? ... choć
        > nie, psycholog nic tu nie pomoże... Powinien zainwestować w dobrego PSYCHIATRĘ!

...czy za życia też niczego nie rozumiałaś ? Natchniona przez
        smutnego.foksteriera zawrzałaś oburzaniem czy to jakiś związek bezrozumnych
        jajników, czy bazarowy jazgot ?
    • ksaniak Manipulacja? 07.06.10, 08:24
      To piękne jak media potrafią zmanipulować fakty.
      Boicie się JKM bo mówi dużo prawdy o złodziejstwu, które u nas odchodzi. Gdzie jest link do wywiadu z PAP.
      Powtarzecie wyrwane z kontekstu zdania (nie pierwszy raz), tak aby kandydata ośmieszyć.
      Tak jak z tym, gdzie JKM mówi, że jest przeciwny temu, aby karać dających łapówkę, a karać tylko biorących. Uzasadniał to tym, że wtedy tworzy to więź między tymi ludzmi (i jeden i drugi boi się przyznać). A media ogłosiły krótko - Korwin-Mikke popiera korupcję.

Proszę o dokładny wywiad, a nie wasze dyrdymały.
      • ksaniak Re: Manipulacja? 07.06.10, 08:29
        Prosty przykład z artykułu:
        " Sztab Generalny, wg Korwin-Mikkego, "ma tworzyć plany wojen obronnych i zaczepnych przeciwko wszystkim sąsiadom".
        "

www.youtube.com/user/uprtv?blend=1&ob=4#p/a/u/0/BIIThjJe_e8
        Proszę porównać o co chodzi JKM, a jak to jest przedstawiane. I zastanowić się nad głosowaniem na Hrabiego.
    • zablokowany-obrazliwy-nick JKM ma fajne pomysły które lewakom 07.06.10, 15:08
      się nie podobają.
    • defekator81 Wybory 2010. Korwin-Mikke: Będę często wetował ... 10.06.10, 09:11
      Lewactwo nie zrozumie najprostszych rzeczy dlatego ciągle ośmiesza JKMa. Nie
      jest to kandydat idealny, ale większość pomysłów ma całkiem niezłych. Gdyby
      nie ciągłe przekręcanie jego wypowiedzi w mediach miał by szansę na 8-10 % głosów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka