aa_6 B. Komorowski bardzo sensownie argumentował. 02.06.10, 21:40 Poza tym, do licha, to nie jest wina D. Tuska, że mamy drugi rok kryzysu na świecie. Jego zasługą jest natomiast to, że Polska jako jedyny kraj w UE ma wzrost gospodarczy! Ale, jak zwykle, jakieś PiSiorki, które nawet tam są, nic nie kumajo, jeno robio, co im godajo. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 mamy wzrost kretynie, bo rząd PO nie zdążył 02.06.10, 21:46 wszystkiego spieprzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: mamy wzrost kretynie, bo rząd PO nie zdążył 02.06.10, 22:39 na szcz escie grali w piłkę Odpowiedz Link Zgłoś
langston mamy wzrost bo pis obnizyl podatki-durniu 02.06.10, 22:05 mamy wzrost bo pis obnizyl podatki-durniu nawet rostowski i bielecki to przyznali Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: mamy wzrost bo pis obnizyl podatki-durniu 02.06.10, 23:37 "Spieprzaj, dziadu!" (ze swoją PiS-owską gospodarką). Odpowiedz Link Zgłoś
asmad75 Re: mamy wzrost bo pis obnizyl podatki-durniu 02.06.10, 23:40 zes sie nauczyl jednego sformulowania i brylujesz na forach?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: B. Komorowski bardzo sensownie argumentował. 03.06.10, 02:56 Masz prawo wierzyc,tak jak wczesniej uwierzylas Tuskowi.I twoja sprawa jest to,ze chcesz byc sztucznym penisem.- POwodzenia w tym blogim stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
echfranka Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 02.06.10, 21:41 >Dwóch wyszło z jednym transparentem i jedną tabliczką a tu piszą kilku. >Niektórym to się w oczach mnoży. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Zdobywanie glosow polskich gastarbajgterow 02.06.10, 21:42 jest ciekawa gra. Trzeba im cos obiecac zeby zaglosowali. Ale nie mozna obiecac poprawy sytuacji ekonomicznej w Polsce, bo jeszcze wroca i bedzie problem. A jak nie wroca - to poprawa sytuacji ekonomicznej w kraju jest odstraszajaca dla gastarbajterow, bo oslabnie wartosc nabywacza walut zachodnich w Polsce. No wiec jedyne co pozostaje to obiecanie dalszego zgnojenia gospodarki, na co najwieksze szanse ma Placek. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman jaka spryciula - nie odpowiada za obietnice 02.06.10, 21:46 pod którymi został wybrany do parlamentu, Komorowski czy Cię całkowicie pokręciło - to ty także szedłeś z tymi obietnicami do parlamentu Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: __ Czy Bronek poznał tam jakąś Isabell ?? ;) 02.06.10, 21:46 lewar_30 napisał: > Rozwiązłość PO-wców znana jest już w całej Europie, więc to pytani jak > najbardziej zasadne. Każdy PO-wiec powinien mieć jakąś Isabell w każdym > porcie...a w domu słonicę :) Lepiej mieć słonicę, niż pedała albo kota. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Trzeba byc kretynem zeby nie widziec wplywu kryzys 02.06.10, 21:47 na mozliwosci spelnienia niektorych obietnic. Tusk niestety nie trafil w tak laskawy czas jak 150 cm nienawisci czyli w okres szczytu koniunktury, a jak PKB rosnie o 3% (mimo ze najlepiej w Europie)zamiast 6 % to i tak do dyspozycji jest min 20 mld zl mniej do wydania. Ale zawsze wsrod tysięcy znajdzie sie kilkuset pis- dzielcow ktorzy rzeczywiscie zrozumieli zwrot, ze Polska zasluguje tez na swoj cud gospodarczy doslownie. Ale czego mozna wymagac od psuarowych przygłupow ? Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc przydupców, nie przygłupców :) 02.06.10, 22:34 a najczęściej równiez - i gołodupców :) jakby im się powodziło, staliby razem z nami, tam gdzie stało ZOMO. a że niezaradne cioty, to jedyne co ich życiu nadaje jeszcze sens, to wylewanie żali za własną nieudolność na "tamtych" :) syndrom "the others" a niedługo "the other others" z "zagubionych" :D farsa hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc prawda boli, prawda? :D 03.06.10, 12:52 siusiu robi moj 4letni syn. ja`leję - jak kazdy prawdziwy mezczyzna :) ale co ty o tym mozesz wiedziec pisiorku :) Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Trzeba byc kretynem zeby nie widziec wplywu k 02.06.10, 22:37 ty .. co to jest "150 cm nienawisci czyli okres szczytu koniunktury"? i dlaczego jak jest wzrost PKB o 3% to jest 20 mld zł mniej? ja matematyki (i polskiego) uczyłem się za komuny to ni choleru nie kapuję o co ci kaman. zresztą ja pisowiec jestem, znaczy pizdzielec, głupek, cham przygłup i zapluty karzeł reakcji to mi musisz wytłumaczyć prosto. jak yntelygent prostakowi. ty ... ale to straszne, nasz pisowców - przygłupów jest coraz więcej. jak ty to zniesiesz? ... pamiętaj!!! oznakowanie jajka - 1, gdyś wolny i możesz grzebać do woli, 2 - gdyś w klatce, 3 - gdy masz w klatce 2 cm kwadratowe do dyspozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc Re: Trzeba byc kretynem zeby nie widziec wplywu k 02.06.10, 22:44 matko, faktycznie nie za bystry jesteś. wzrost o 3% W PORÓWNANIU do wcześniejszego wzrostu o 6% daje REALNIE 20 MLD MNIEJ (mniejszy przyrost). teraz kapujesz? czy przykładem się posłużyć? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Trzeba byc kretynem zeby nie widziec wplywu k 02.06.10, 23:01 mój śp. polonista z dawnych lat za tak sformułowany gramatycznie tekst to by mnie zabił. z zimną krwią zatłukł na śmierć. mój szef za instrukcję pisaną równie niejednoznacznie wyciepał by mnie przez okno. razem z instrukcją. pewnie ze zajarałem jaką matematyke i logke stosujesz, nic trudnego. ba, ja nawet wiem co masz na myśli pisząc o 150 cm nienawiści. po prostu miałem ochotę nieco zbliżyć cię do zawału. Bo my pisowcy (przyglupy, chamy, karły zaplute, etc, sam juz wiesz najlepiej) mamy za zadania doprowadzać was do stanu przed i po - zawałowego. trudno, rozkaz jest rozkaz. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc Re: Trzeba byc kretynem zeby nie widziec wplywu k 02.06.10, 23:18 Twój polonista marny nauczyciel, a Twój szef chyba ma skłonności do bankructwa, no chyba, że doły kopiesz i czytanie Ci niepotrzebne. Gdzież ja napisałem o 150 cm nienawiści? To chyba mój przedmówca szanowny, coś Ci się koleżko ostro pokręciło :) Może idź na spacerek przewietrzyć te nieliczne szare, które Ci jeszcze pozostały :) Odpowiedz Link Zgłoś
koja56 Re: Trzeba byc kretynem zeby nie widziec wplywu k 03.06.10, 09:56 Bardzo mnie cieszy, ze zwolennicy PiS-u mają tak ograniczony jezyk i umysł, to dobrze wróży na przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: Trzeba byc kretynem zeby nie widziec wplywu k 03.06.10, 09:18 simonh napisał: Ale zawsze wsrod tysięcy znajdzie sie kilkuset pis- > dzielcow ktorzy rzeczywiscie zrozumieli zwrot, ze Polska zasluguje > tez na swoj cud gospodarczy doslownie. Ale czego mozna wymagac od > psuarowych przygłupow ? Hi hi... Chyba to własnie wyborcy PO zrozumieli dosłownie obietnice panatuskowe - zwolennicy PiSu przecież na niego nie głosowali. Ale czego można wymagać od (pardon, nie będę tak "elegancki" w określeniach, jak szacowny użytkownik POlszczyzny, którego właśnie zacytowałem)... Podobno jesteście tacy maderzy i wykształceni, więc mnie zrozumiecie. Mądrej głowie dość dwie słowie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown takiego wala 02.06.10, 21:49 komu chcesz ciemnote wciskac tymczasowym mieszkancom londynu ktorzy sa tu wakacyjne .po nie umie rzadzic i piepszycie o wzroscie gospodarczym marionetki i teatrzyk kukielkowy w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 02.06.10, 21:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynski7 [...] 03.06.10, 04:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: Poziom wypowiedzi wyborcy PO porażający :) 03.06.10, 09:10 Jaki kandydat na prezydenta tacy wyborcy :) Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Mocium Komorowski to chodząca czysta arogancja.... 02.06.10, 21:51 Nie będzie obiecywał a tym bardziej nie ma potrzeby niczego dotrzymywać. Jego zadaniem otrzymanym zadaniem jest wykończyć opozycję. A to oznacza więcej POgłowia przy korycie. Założę się, że pierwszą rzecz jaką Mocium Pan zrobi to podwyższy żołdy wszystkim co POpierają. Jego motto wyborcze to: jak sobie sam nie POmożesz to ci nikt z PO nie może. Powtarzam, że Komorowski to czysta nabzdyczona sanacyjna arogancja. Wróciłem z USA po 25 latach za czasów Kaczyńskich i do dzisiaj chwalę sobie te czasy. Twierdze,że Kaczyński jest pragmatycznym, (oże bez pewnych zalet wyglądu Leppera czy Komorowskieg hrrrr.hrrr.) politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh 2 pisuarowych debili na pewno wiosny Jarkowi nie 02.06.10, 21:51 przyniesie, nawet jesli przyniesie tysiąc transparentow. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Kicha panowie. 02.06.10, 21:52 Dobrze potraktowali zebrzacego o glosy Brunka.Przynajmniej na wyspach rodacy nie daja sie oglupiac tak jak wielu durniów tu w Polsce.Do czego to juz dochodzi,ze kandydat Brunek odzegnuje sie od tanich obietnic Dunka.To mi sie podoba,jak sie obiecuje gruszki na wierzbie to one tam maja rosnac bando idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
wrob1 Re: Kicha panowie. 03.06.10, 00:43 Ty zawsze czekasz tylko na obietnice, zamiast się wsiąść do roboty w tym UK. My tu w Polsce dajemy rade i nie jesteśmy parobkami o nas się nie martw, najlepiej zapomnij i nie chodź na żadne polskie wybory, bo jeszcze nam coś spieprzysz Odpowiedz Link Zgłoś
arczim Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 02.06.10, 21:54 tytul jest tendencyjny... mieszkam w UK i bede glosowal ... stwierdzenie, ze Polonia nie wierzy PO jest uogolnieniem i jak kazde takowe nie oddaje rzeczywistosci ... sa kandydaci, ktorym nie wierze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
langston no to Bronek jutro u Tusia na dywaniku:))) 02.06.10, 21:56 no to Bronek jutro u Tusia na dywaniku:))) Hrabia nie odpowiada za obietnice Tusia!!!:))) Bezcenne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: no to Bronek jutro u Tusia na dywaniku:))) 03.06.10, 12:40 Jak dla ciebie, pisorku to: "marszałek Sejmu Bronisław Komorowski u premiera Donalda Tuska". Zdrabnianie jest oznaką infantylizacji umysłowej, by nie powiedzieć krótko zdziecinnienia. Czasami też gó...arstwa, bo żeby zdziecinnieć, to trzeba najpierw być dorosłym. Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze po kiego ha tam jechal 02.06.10, 21:56 i tak tutaj madrzy ludzie go wybiora na zasadzie najmniejszego zla wiec niech juz szopek nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: po kiego ha tam jechal 02.06.10, 22:22 upior_w_moherze napisał: > i tak tutaj > madrzy ludzie go wybiora > na zasadzie najmniejszego zla > wiec niech juz szopek nie robi Madrzy ludzie? Hahahahahaha.Widac tu na forum ta madrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
darek183 Nie narzekajmy tak na tą Polskę. Kiedy miała 02.06.10, 21:57 dogonić Zachód, przez ostatnie 20 lat ? Za 15 dalej nie dogonimy Niemiec czy Anglii ale za 30-40 to już całkiem możliwe. Pamiętajmy, że oni budują swoje potęgi setki lat. My niestety od 1648 do 1918 szliśmy tylko w dół. 20 lat międzywojennych to był mały krok do przodu. Potem 45 lat głupoty komuny choć nie wszystko było źle. Upraszczam wiele spraw ale nie możemy równać się z gigantycznym kapitałem zachodu. My ten kapitał zaczynamy dopiero tworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Nie narzekajmy tak na tą Polskę. Kiedy miała 02.06.10, 22:29 kilka dni temu podali że Polska oferuje swoim dzieciom najgorsze warunki w Unii europejskiej ... a ty masz dobry humor. dziś podali że opieka zdrowotna w Pl na końcu Unii ... a ty oglaszasz intensywny rozwoj. Bezrobocie - wysokie. dzietnośc - poniżej linii załamania. stosunki w pracy .. o tu dopiero sukces za sukcesem - wiekszość pracujacych cierpi na wypalenie zawodowe. Podział dochodu - typowy dla państw latynoamerykańskich. Wg najnowszych danych Urzędu Statystycznego 1/3 narodu stara się zapewnić sobie podstawowe potrzeby, 3 mln żyje poniżej ubustwa biologicznego, tyle samo balansuje n granicy. A ty swiat doganisz. Jak tatuś podpierd... fabryczkę państwową to możesz doganiać. Uczciwi usiłują przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg Polonia nie powinna wogóle iść na wybory 02.06.10, 21:58 to największa emigracja zarobkowa w dziejach Polski. Polska faktycznie pozbyła się problemu bezrobocia i tlącego się wybuchu niezadowolenia społecznego wyrzucając miliony ludzi na tułaczkę po świecie. Powinniście zagłosować nogami i nie pójść na wybory, a wrócić do kraju wtedy, gdy zacznie się kolejna Wiosna Ludów, gdy nadejdzie czas "palenia komitetów". Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Polonia nie powinna wogóle iść na wybory 02.06.10, 22:50 nie bedziemy palić komitetów. pożyczmy od Francuzów ciotkę gilotynę. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc hahaha ciotkę żilotinę :D 02.06.10, 23:00 tylko uważajcie, bo to kapryśna baba. już niejeden co jej używał sam łepek później podkładał :P Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg lepsze zapałki, niźli gilotyna :) 02.06.10, 23:10 hahaha. Tak więc lepiej zostańmy przy paleniu komitetów, to nasza tradycyjna i sprawdzona metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc Re: lepsze zapałki, niźli gilotyna :) 02.06.10, 23:21 OK w sumie podpalanie bardziej spektakularne będzie :) i ukłon w stronę Konwickiego zacny :D Odpowiedz Link Zgłoś
matteom Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 02.06.10, 21:59 "zniknął" to on a kolejki to ewentualnie "znikną". Czy tak cieżko wszystkim zafajdanym magistrom z Koziej Wólki zapamiętać tę prostą regułę? a co do meritum: płakać się chce jak się widzi i czyta, ze młoda emigracja jest za PiSem ale niestety ta emigracja to w większości małomiasteczkowa zakompleksiona cześć Polaków, która kultywuje najgorsze polskie zwyczaje i obsesje na ziemi brytyjskiej; kombinują z benefitami, zakładają polsaty, wędzą się we własnym polskim pełnym fobii świecie, modlą się co niedziele i płodzą dzieci karmiąc je własnymi kompleksami i bogoojczyznianym przekonaniem o wyzszości naszej nacji nad innymi. I to wszystko pielegnuje PiS, od tego wszystkiego uciekłem własnie do Anglii. POLONIA NIE JEST ZA KACZOREM, POLONIA JEST ZA NORMALNOSCIA Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 02.06.10, 22:07 Nareszcie głos rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 02.06.10, 22:30 a nawet dwa ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 02.06.10, 22:54 ale Ty nie odważyłeś się wychylić nosek na zewnątrz RP? co? kompleksiki cię gonią jak biegunka - patrz co piszesz, bo ludska nie glupi i takie kompleksy łapią w lot. No i po co to było do UE, do Schenngen jak ty i tak u mamy pod pierzyną? Przecież mozesz jechac po całej UE mając tylko dowód osobisty w kieszeni. Nu! Go Kasia, go! Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Komorowski: Niczego wam nie obiecuję i zamierzam 02.06.10, 22:00 dotrzymać słowa... Cha, cha... Nota bene: Polacy za granicą nie podlegają codziennej, ogłupiającej obróbce polskojęzycznych liberalnych mediów krajowych i dlatego odruchowo leją na Komorowskiego. Taka różnica. - Nie głosuję ani na PO ani na SLD - partie, które uchwaliły, że można zabierać rodzinom dzieci bez wyroku sądowego. Odpowiedz Link Zgłoś
spider78 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 02.06.10, 22:01 "W czasie tych wyborów uruchomionych będzie 41 punktów do głosowania zamiast 16, jak to miało miejsce w poprzednich. Więc jest gigantyczny przyrost." Nie spodziewam się tłumów w tym roku, emigranci drugi raz się nabrać nie dadzą. Wydawało im się że ich głos na Tuska coś zmieni, a tu klapa, wybrali najbardziej leniwy i pozorancki rząd :) Odpowiedz Link Zgłoś
el.pene J. Kaczyński bedzie prezydentem 02.06.10, 22:10 Precz z Bronkiem! Za Tuska nie odpowiada, przydupas obecny. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Tylko ciemniaki boją się pisu no i mafia 02.06.10, 22:05 ciemny lud boi się kaczyńskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Polonia nie powinna mieć prawa głosu 02.06.10, 22:10 Spierniczyli nieudacznicy z kraju, ich jedyna kompetencja to podstawowy angielski, nie mają bladego pojęcia o tym co dzieje się w kraju - dlaczego oni mają w ogóle prawo głosu? Mieszkanie 5 lat poza krajem powinno się wiązać z utratą obywatelstwa - jak ktoś ma w dupie kraj, to kraj powinien go mieć w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Polonia nie powinna mieć prawa głosu 02.06.10, 22:21 nie rozpryskuj sie tak ... ale go wzięło. chlopie, zwolnij. pompa strzeli, zawał walnie i zamiast na wybory do piachu trza będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
equili.brium Re: Polonia nie powinna mieć prawa głosu 02.06.10, 22:32 żeby nie ta rzeka funtów znad Tamizy przez ostatnie lata, to ciekawe jak by wyglądał wzrost gospodarczy w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 02.06.10, 22:10 patrzac na ciuszki tych protestujacych to jakies dziady wycianiete ze smietnika a nie mieszkancy londynu Odpowiedz Link Zgłoś
enskw Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 03.06.10, 00:40 dziad to ten komorowski z wasem jest z czerwonym nochalem.. a ludzi po ciuchach oceniac... bosh.. to jest polska wlasnie. i dlatego ci ludzie juz do polski nie wroca. Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Nie dali sie drugi raz nabrać ? 02.06.10, 22:10 nie da ich sie nastraszyć miedzynarodowym zasiegiem zła PISu ? Zobaczyli normalny kraj i nie daja sie zmanipulować PO propagandzie. TVN/GW/TokFM i olejnik z lisem i zakowskim im wysłać to moze coś zdziałają. No i straszyć i Love objecywac i lepsze jutro. ... a po jutrze po futrze Odpowiedz Link Zgłoś
papierowy_ksiezyc ja też się nie dam drugi raz nabrać 02.06.10, 22:36 nigdy nie zagłosuję już na to ordynarne ugrupowanie kaczo-szczura. Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Odkrył awarie i nie wzbudzał paniki tylko walczył 02.06.10, 22:12 W rękach pierwszego pilota był nie dzialający ster wysokości. I kapitan dlatego milczał bo miał jeszcze nadzieję i skupil sie na walce o ich życie Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Co on z tymi chlebami robi ? 02.06.10, 22:12 Chodzi mi o środkowe zdjęcie. Wącha? Pluje? Foto raczej wyklucza całowanie chleba podarowanego na powitanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Re: Co on z tymi chlebami robi ? 02.06.10, 22:30 Zona milicjanta wraca do domu. Patrzy a maz ze spuszczonymi spodniami i gaciami smaruje bagietke maslem po wierzchu i laduje ja sobie w odbyt. - Co ty na milosc boska wyprawiasz! - krzyczy zszokowana widokiem zona. - A bo wiesz bylem u dentysty, wircil mi w zebie ipoweidzial zebym przez reszte dnia jadl druga strona. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro Déjà vu - zdjęcie Gierka z dożynek. 02.06.10, 23:31 Młodzi jesteście, to nie pamiętacie. :) Fotograf zresztą pewnie też młody i schemat powtórzył bezwiednie, inaczej prędzej by się w aparat ugryzł. Bo faktem jest, że to zdjęcie przypomina jako żywo te sprzed trzydziestu paru lat, kiedy to Pierwszy Gospodarz PRL całował chleby podawane przez rozradowany lud pracujący. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Déjà vu - zdjęcie Gierka z dożynek. 03.06.10, 07:39 Taki chleb do podawania jest na ostatnim zdjęcu. Na zdjęciu nr 2 leży rządek chlebów (nikt ich nie podaje) i pan marszałek coś z nimi robi. Odpowiedz Link Zgłoś