antobojar Reka Richard'a Henry'ego Czarneckiego... 03.06.10, 12:42 Wszyscy wiemy w Londynie ze ta "manifestacja" przeciw PO i Komorowskiemu zostala zmontowana przez tego pajaca Richard'a Henry'ego Czarneckiego, ktory razem z drugim goebbelsowskim klamca Kurskim jest zawodowym prowokatorem Pieniaczy i Swarliwych... Przyszedl czas zeby opublikowac zaslugi i poglady Czarneckiego z okresu kiedy zyl i pracowal w Londynie... Ciekawe jak sie bedzie tlumaczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Pisuary 150 cm nienawisci znow pokazaly jaka jest 03.06.10, 12:43 ich polityka "milosci". Wlasnie "skonczyli" z wojna polsko-polską. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko A co tam robił NOWAK? 03.06.10, 13:43 Dziennikarz słusznie zauważył, że p.o. Prezydentowi towarzyszył pan Sławomir Nowak. Czy on nie jest członkiem rządu? Szefem jakiegoś gabinetu politycznego? Czy rzeczywiście nie ma w Polsce problemów do rozwiązania, tylko jeździć na wycieczki za państwowe pieniądze. mamy powódź, na południu Polski znowu alarmy przeciwpowodziowe, a Nowak jeździ i słodko pierdzi w stołek obok Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
superekolog "Polonia" nie powinna mieć prawa głosu w wyborach 03.06.10, 12:43 "Polonia" jest zawsze zainteresowana wyłącznie pieniędzmi. Inne sprawy kraju ich nie interesują. Dlaczego ci materialiści mają decydować o Polsce? Dlaczego mają decydować o moim życiu? To jest bez sensu. To jest szkodliwe dla Polski, dla Polaków, dla polskiej przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: "Polonia" nie powinna mieć prawa głosu w wybo 03.06.10, 18:58 superekolog napisał: > "Polonia" jest zawsze zainteresowana wyłącznie pieniędzmi. Inne sprawy kraju > ich nie interesują. Dlaczego ci materialiści mają decydować o Polsce? Dlaczego > mają decydować o moim życiu? To jest bez sensu. To jest szkodliwe dla Polski, > dla Polaków, dla polskiej przyrody. Trzeba bylo troche uscislic wypowiedz. Polonia moze glosowac ale tylko wtedy gdy glosuje zgodnie z wytycznymi GW i 'salonu'. Gorzej bedzie jak w Polsce nie posluchaja GW. Co wtedy? Oglosimy Bronka krolem Gafa I i zlikwidujemy powszechne wybory? Mam nadzieje ze Wajda z Bartoszewskim znajda jakies rozwiazanie. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Oj Jedrus, Jedrus. Nie wstyd ci powtarzac te 03.06.10, 22:18 wytarte slogany ze Notatnika Pisowskiego Agitatora? Salon, Michnikowszczyzna, etc. Nawet ciezko pracujac fizycznie powinienes jednak cwiczyc troche swoj umysl i nie dawac sie oglupic temu narodowo-socjalistycznemu belkocikowi dla tepakow. Odpowiedz Link Zgłoś
edwardrydz Jedyne osiagniecie Bronka to splodzenie 5. 03.06.10, 12:43 Dlatego dostal w uzanie gumowego penisa o co chodzi? Wesoly staruszek powinien byc zadowolony, uznano jego kandydata :-D Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Gdyby Bronek byl na luzie........... 03.06.10, 12:44 potraktowalby penisa , jako do zucia gume Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Garbatonosy..Mówisz, masz.... 03.06.10, 12:46 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: symbole PO 03.06.10, 12:54 Na stole do kompletu symboli PO powiny stać świnski ryj i kosz z "małpkami". Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: symbole PO 03.06.10, 13:08 zapomniałam o pistolecie i skórzanym pejczu-prezencie od red.Olejnik Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik-0 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 12:51 No to już - (tak szybko) Bronek "prawie"? Prezydent gdy tylko ujrzał szansę że może być Prezydentem, olał swojego niby przyjaciela Tuska.Potwierdził że on za nie spełniane obiecanki Tuska nie ponosi odpowiedzialności. A to wstrętny zdrajca. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher W Busha rzucili butem....... 03.06.10, 12:53 W Komorowskiego penisem.Czym wiec wolal bys dostac w buzie? Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Pisuarowa hołota nie wie po co Palikot użył tego 03.06.10, 12:54 rekwizytu (a chodzilo o napiętnowanie gwałtu na aresztowanej studentce trzymanej w areszcie policyjnym) czy udaje jak zawsze idiotow, bo zaden pisuar oczywiscie w jej obronie nawet palcem nie kiwnął. Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Re:POhołota wie... co poeta miał na myśli 03.06.10, 13:07 simonh napisał: > rekwizytu (a chodzilo o napiętnowanie gwałtu na aresztowanej > studentce trzymanej w areszcie policyjnym) czy udaje jak zawsze > idiotow, bo zaden pisuar oczywiscie w jej obronie nawet palcem nie > kiwnął. Odpowiedz Link Zgłoś
przedwieczorny Re: Pisuarowa hołota nie wie po co Palikot użył 03.06.10, 13:31 No użył sztucznego bo z własnym ma kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Ktoś ma chyba krótką pamięć 03.06.10, 13:38 Ale jak Jar Kacz zareagował na strajki pielęgniarek, cytując wiersz, że innego w tym widzi szatana (chodziło o to, że podżegaczem niepokojów w służbie zdrowia nie są jej pracownicy), to od razu przyprawiono mu gębę osoby wierzącego w demony. I kto to rozpropagował? GW! Czyli teraz co? Hołota?, jak tam dalej mówiłeś? Aha - udają idiotów?! Odpowiedz Link Zgłoś
robert9998 Komorowskiego sztab w mieszaniu A.Bikont z GW 03.06.10, 12:57 Komorowski Tusk i Rostowski, polecieli do Anglii robić prezydencką kampanię wyborczą Komorowskiemu za czyje pieniądze. Jak się rozliczy z tego wypadu do Londynu Tusk i Rostowski, w ramach czego tam polecieli i co robili dla Polski, jak wiadomo nic. Panowie premier i minister byli tam wspomagać kandydata na prezydenta Komorowskiego, za pieniądze państwie nie sztabu- ZŁAMALI PRAWO , OKRADLI NAS WSZYSTKICH!!! Komorowski ogólnie jest obrotny ma kłady z dziennikarzami wpływowymi. Warszawa ul.Wiejska 14/5 prywatne mieszkanie wpływowej dziennikarki Gazety Wyborczej Anny Bikont, tu zarejestrowany jest sztab wyborczy kandydata PO na prezydenta RP Bronisława Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ....Prezydent Komorowski........ 03.06.10, 12:58 pozostanie na zawsze sztucznym penisem.Przeciez to nie obrazliwe, skoro Palikot z nim latal.I chodza sluchy ze byl uzywany. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: ....Prezydent Komorowski........ 03.06.10, 13:06 czeka nas prezydentura spod znaku penisa ? to juz chyba bardziej chu..wo byc nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Do rządów Platformy nie można mieć pretensji, oni 03.06.10, 13:11 nic nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
przedwieczorny Słowo Pana Komorowskiego. 03.06.10, 13:23 "Ja nie mam tendencji do łatwego rozdawania obietnic, a jak coś obiecam, to zawsze zrobię" Pewnie tak jak wtedy kiedy Szeremietiewa wywalał z MONu. Dał słowo że jeżeli okaże się że Szeremietiew jest niewinny to on Komorowski odejdzie z polityki bo tak mu honor nakazuje. Dwa lat temu sąd uniewinnił Szeremietiewa. Jaki hrabia taki honor. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Słowo Pana Komorowskiego. 03.06.10, 13:33 Też bym chciał. Być Kongijczykiem na emigracji w Polsce, mieć prawo wybierać jakieś mzimu Konga i mądrzyć się na tamtejszych forach, jak to ja przecież najlepiej wiem, co dla Konga dobre, a już zwłaszcza które mzimu Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Ale bronek pojechał z tuskiem 03.06.10, 13:31 Tego się po nim nie spodziewałem, żeby swojego szefa tak potraktować na obczyźnie. Brawo Bronek, przyznałeś, że Tuskowi nie idzie, masz u mnie plusa za szczerość. "Ja nie mam tendencji do łatwego rozdawania obietnic, a jak coś obiecam, to zawsze zrobię - zapewniał." Odpowiedz Link Zgłoś
stad-eusz Komorowski kompromituje siebie i Polskę 03.06.10, 13:34 gafa za gafą, a jaki cięty dowcip (mowa musi być krótka a kiełbasa długa). W rywalizacji na najbardziej obciachowego polityka może mu dorównać tylko Lech Wałęsa. Nie popierajmy i nie głosujmy na Bronisława Gbura-Gafę-Czereśniaka Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
face42 Re: Komorowski kompromituje siebie i Polskę 03.06.10, 13:45 przekonuj do tego podobnych sobie bęcwałów, z normalnymi nie wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
moj-kolega Re: Komorowski kompromituje siebie i Polskę 03.06.10, 13:45 stad-eusz napisał: > gafa za gafą, a jaki cięty dowcip (mowa musi być krótka a kiełbasa długa). W > rywalizacji na najbardziej obciachowego polityka może mu dorównać tylko Lech > Wałęsa. Nie popierajmy i nie głosujmy na Bronisława Gbura-Gafę- Czereśniaka > Komorowskiego. < Popieram w całej rozciągłosci > Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 13:40 Wsie i miasta tu zalewa. Bronek Donka tam olewa. Tam Polonia mu nie sprzyja. Dobra passa też przemija. Londyn Bronka żle przywitał. Jak tu Donek będzie witał? Bronek zdrajcą się okazał, bo winnego Tuska wskazał. Gruszek ludziom nie obiecał, choć też Donkiem się zachwycał. Żal mi Bronka powiem szczerze. Mogą złożyć go w ofierze. Bo gdy tylko się odzywa, to znów gafa - tak z nim bywa. Zdrady Tusk mu nie daruje. Wilczy bilet podaruje. Koniec Bronka szybki będzie. Jak Rokity się pozbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 03.06.10, 13:55 siwy19469 napisał: > Bronek Donka tam olewa. > Tam Polonia mu nie sprzyja. > Jak tu Donek będzie witał? > Bronek zdrajcą się okazał, > Gruszek ludziom nie obiecał, > Bo gdy tylko się odzywa, > to znów gafa - tak z nim bywa. > Zdrady Tusk mu nie daruje. > Wilczy bilet podaruje. { Trafnie ujęte i nic dodać } Odpowiedz Link Zgłoś
pmargiel jak taki madry jest,to niech przyjedzie do Berlina 03.06.10, 14:12 i powie co ma dla Polonii niemieckiej, bo poki co jest full asymetrii pomiedzy traktowaniem mniejszosci PL tu (w DE) i mniejszosci niemieckiej w PL Odpowiedz Link Zgłoś
wale.polske komorowski to kawał buca 03.06.10, 14:19 jak i reszta parlamentu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Komorowski zjezdza w sondażach 03.06.10, 14:22 Profesor Broda wykazał jak to jest z poparciem Komorowskiego i PO wsród Polaków. Obłuda, lenistwo nic nie robienie w gospodarce jest złym szyldem! Myślący Polak, zadaje sobie pytanie, dlaczego w tym kraju wszystko wystawione jest na sprzedaż?! Z życia wiemy, że ktoś kto sprzedaje swoje dobra by żyć tylko dniem dzisiejszym, jest juz skończony, to parobek przyszły klient bieda zupy w przytułku. PO wszystko wysprzedaje dla tego w obawie o swoją przyszłość będę głosował na PiS.Oni jako jedyni w ciagu 20 lat coś kupili ( rafinerie Możejki) przy tym nic nie sprzedajac. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Pytajcie komorowskiego czy polski dlug wzrosnie ++ 03.06.10, 14:25 Bezczelna glosna intruzywna glosna reklamowka komorowskiego na wyborczej uswiadomila mi ze ten czlowiek knuje. On mowi to co chcialby zeby wyborcy uslyszeli a nie to co WYBORCY CHCA USLYSZEC. W tej falszywej reklamie, komorowski nie mowi kto jest wierzycielem polskiego dlugu i jak ten dlug zostal zaciagniety (prawnie czy podstepem i oszustwem paru sluzalczych puppetow) Komorowski nie dal tez zadnej konkretnej obietnicy przedwyborczej. Poprawic krotkoterminowo sytuacje w Polsce poprzez dalsze pozyczki to i moja KOZA potrafi. Na to nie trzeba puppetow. Powtarzam panie komorrowski, moja koza tez to potrafi. Natomiast Komorowski nie zlozyl zapewnienia ze nastapi poprawa bez dalszego zalichwiania. I co gorsza on nie chce brac odpowiedzialnosci za niespelnione obietnice wyborcze jego wlasnej partii. TO FALSZ. TO DWULICOWOSC. TO OSZUSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Iluzja iluzja iluzja +++++++++++++++++++++++++++++ 03.06.10, 14:33 Wiadomo ze urzad prezydenta ma bardzo malo prerogatyw. Praktycznie moze niewiele wiecej niz krolowa anglii. Dlaczego wiec ten udajacy jagnie czlowiek nie powie nam jak on zamierza zmienic sytuacje polakow na lepsze bez dalszego zalichwiania kraju? Niech powie skad wezmie pieniadze. czekamy. Polacy, nie dajcie sie oglupic. California tez wybrala puppeta. Teraz nie moze sie wygrzebac z dlugu tak ja zalichwili. Podatki sa niebotyczne. Nie wierzcie dwulicowcom. Pamietajcie, wybranie ich puppeta, nie daje gwarancji dobrobytu. Wrecz przeciwnie. Pamietajcie o californii. Komorowski nie placiles za moj komputer. Jakim wiec prawem odtwarzasz na nim swoja glosna reklame? Skoro naduzywasz wladzy w dystrybucji reklamy przedwyborczej, to bedziesz to robil w wiekszych sprawach gdy dostaniesz wladze. Kto w malych sprawach klamie w wielkich bedzie klamal mowi biblia. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Tylko Jarek moze sprawic by szanowano Polakow za 03.06.10, 14:29 Tylko Jarek moze sprawic by szanowana nas za granica! Zreformowana, silna Polska nie dajaca sie dymac jak Tusk czy Komorowski bedzie budzic szacunek. Oczywiscie zaraz wyskocza tu na mnie miernoty dla ktorych najwazniejszcze jest kto ma lepszy krawat a szczytem sukcesu zyciowego sobotni wypad na Oxford Street na "sale". Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tego czerwonego penisa to Jarkowi trzeba dac, moze 03.06.10, 14:32 jak kaze Poncyliusz splodzi nim syna. Z Jadzia Staniszkis? Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Dobrze, że Kartofel uszedł cały 03.06.10, 14:35 Ryżemu nie życzyłabym już spotkań z Polonią w UK Odpowiedz Link Zgłoś
politol59 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 15:16 To "narzędzie gwałtu, które p. Marszałek dostał w prezeńcie to coś takie za miękkie. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Bronek! Zapraszamy do NYC i NJ 03.06.10, 16:50 Mam nadzieje panie Komorowski ze odwiedzisz takze Polonie w USA. Tu moze byc bardzo ciezko.... No to co? Mam juz zakupic sztucznego fa....sa. To bedzie twe berlo o ile zostaniesz prezydentem.... Moglbym PO wiele wybaczyc. Ale nigdy wam nie wybacze Palikota. On jest jak wsciekle zwierze na lancuchu. Celowo nie uzywam slowa pies, bo to wspaniale zwierze i nie moge go porownywac do ludzi pokroju Palikota, Niesilowskiego czy Bartoszewskiego. Wczesniej czy pozniej PO zaplaci wysoka cene za wyskoki tych palantow. Andrzej NJ USA Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Jak tam Jedrus przy azbescie? Ciezko, co? 03.06.10, 17:32 Poczytaj sobie Szczuropolakow! To o tobie i takich burako-kartoflach jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: Jak tam Jedrus przy azbescie? Ciezko, co? 03.06.10, 18:05 Widze ze chcialbys miec prace przy azbescie... Niestety nie moge ci pomoc bo nie pracuje w tej dziedzinie i nie znam nikogo kto pracuje przy azbescie. Jestem programista systemow finansowych. Pozdrawiam cie mimo wszystko z zyczeniem aby natura przywrocila ci choc 0.0000000000001% rozumu. Trzymaj sie Andrzej P.S. Wspolczuje twoim rodzicom ze tak marnie wyszedl im produkt koncowy x lat temu (gdzie x = twoj wiek) .... Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Dream on, Jedrus, dream on! Widze, ze 03.06.10, 18:38 nawet do azbestu cie nie chcieli. Stan w prawdzie i powiedz co tak naprawde robisz? Ladujesz walizy na Newarku, czy jeszcze gorzej? Ale nie martw sie, dolar zwyzkuje, jak wrociesz do wolnej juz Ojczyzny to nowa obore sobie postawisz, wygodniej mieszkac ci bedzie. W kazdym razie lepiej niz na Greepoincie w autobusie. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Dream on, Jedrus, dream on! Widze, ze 03.06.10, 18:47 Nie musisz sie o mnie martwic synu walikota.... LOL... Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Re: Dream on, Jedrus, dream on! Widze, ze 03.06.10, 19:16 Na Greenpoincie za fajnie zrobione mieszkanko krzyczą bańkę albo i więcej. Dużo placu, zieleni, widok na Manhattan, kupe nowych modnych klubów, galerii, artystów ... jedź i sobie zobacz ... A Polacy w USA przy azbeście ... no nie wiem. Ta dziatwa starych polonusów to sobie radzi że tak powiem wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Widze co tydzien. Troche masz racji, ale 03.06.10, 22:14 wiekszosc Greenpointu to jednak jeszcze straszny syf. Najgorsi sa tacy jak Jedrus, co to udaja kogos innego niz naprawde sa. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Pogonić "kombatanta" czy "dogonić i przegonić" UE? 03.06.10, 18:41 "W Polsce jest absolutnie realna szansa na to, żeby w ciągu 10-15 lat dogonić w sensie rozwoju gospodarczego średnie kraje UE." Z młodzieżą na zmywaku w Londynie to można i 100 lat gonić zajączka i nie dogonić... Odpowiedz Link Zgłoś
saint666 Re: Pogonić "kombatanta" czy "dogonić i przegonić 03.06.10, 22:28 Dogonimy, jak się wcześniej pogoni socjalistyczną spółę PO-PiS-SLD-PSL i europejską armię biurokratów. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Oni już na wolności. Zostali ekolodzy i ich żubry. 04.06.10, 11:51 saint666 napisał: > Dogonimy, jak się wcześniej pogoni socjalistyczną spółę PO-PiS-SLD-PSL > i europejską armię biurokratów. Odpowiedz Link Zgłoś