raba666 Hipokryci i ignoranci 07.06.10, 13:29 Nie zauważyłem aż takich protestów w czasie marszu faszystów, widocznie prof. Zoll, Kukiz czy Nowak uważają, że nazizm nie jest tak szkodliwy jak homoseksualizm. Banda hipokrytów, tolerancyjnych tylko dla własnych przekonań. Zaznaczam, że sam nie jestem entuzjastycznie nastawiony do tych parad, ale nie będę ich szkalował tylko dlatego, że nie zgadzają się z moją orientacją. Każdy ma prawo paradować sobie w takich pochodach jakich chce, jeśli tylko nie są one zagrożeniem dla drugiego człowieka, przy czym zagrożenie nie oznacza, że jakiś pajac poczuje się obrażony Odpowiedz Link Zgłoś
tjaryma6 Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 13:30 Od kiedy to prawnicy i astronomowie znają się na seksualności. Nauki społeczne już dawno ustaliły, że seksualność wcale sprawą prywatną i intymną nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Hahaha 07.06.10, 13:30 Tylko co gdy z tych "chronionych" dzieci wyrosna geje i lesbijki??? Wtedy ci wszyscy przeciwnicy parady wyrzuca swoje dzieci z domu? Ohyda! Odpowiedz Link Zgłoś
abcdef.7 Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 13:32 Wszystkich homoniepewnych należałoby leczyć u psychologa,lub psychiatry.To są ludzie wypaczeni.Niech sobie żyją,ale nie muszą adoptować dzieci i ich deprawować.Czy świat zmierza do samozagłady.Jak dopuści się takich ludzi do głosu to zniszczą całą strukturę i normalność świata.Niech nie ubliżają swoimi marszami pozostałej części ludzkości.My normalni ludzie nie urządzamy z naszego seksualnego życia reklamy,są to nasze osobiste sprawy,więc czemu geje i lizbijki to swoje wynaturzeniem reklamują i ogłaszają całemu światu.Już samo ich zachowanie świadczy o złej intencji.Jestem tym oburzona że gdzie by nie zajrzeć do prasy czy radia,telewizjii, to geje lub lizbijki.Uwłacza to mojej godności. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Ta złowieszcza Europride 24.06.10, 13:12 A jak niektórzy hetero krzywdzą - molestują, biją itp. - swoje/cudze dzieci, to wszystko jest w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
orson_lol Niech dymają ze sobą a nawet niech sie chwalą tym 07.06.10, 13:34 na ulicy. Przełkne. Ale nie przełkne nigdy adopcji dzieci przez pedałów. Mam nadzieje że nikt przy zdrowych zmysłach im na to nie pozwoli. I mam w dupie co w Europie powiedzą - szacunek mozemy zyskac na miliony innych sposobów a ugłaskiwanie gejów wcale najskuteczniejszym być nie musi.. Nie jestem rasista, antysemitą, nie mam tez zadnych innych uprzedzeń religijnych. Ale gejów nie zaakceptuje nigdy a juz na pewno adopcji. Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 no widzisz 07.06.10, 13:44 Przełknąłeś, że homo paradują na ulicy. do widoku pary gejów z dzieckiem też się przyzwyczaisz. to tylko kwestia czasu: www.youtube.com/user/ark951#p/u/7/_MTjopuR_L0 Odpowiedz Link Zgłoś
orson_lol Re: no widzisz 07.06.10, 13:51 otóż nie przyzwyczailem się, uwazam ich za coś gorszego od zwierząt (bez obrazy dla zwierzaków) i nie miałbym oporów stanąć z wrzechpolakami w kontr-paradzie. ALE jesli pedały zgodziłyby się odstapić od adopcji dzieci to więcej głosu na parade bym nie podniósł. To taki układ :) nazywajcie mnie homofobem - z tego jestem akurat dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: no widzisz 07.06.10, 15:03 no to teraz wiesz dlaczego geje chca rownouprawnienia, aby juz wiecej nie nie liczyc na te twoja selektywna tolerancyjnosc, ale na prawo, ktore im zagwarantuje poczucie godnosci Odpowiedz Link Zgłoś
orson_lol Re: no widzisz 07.06.10, 17:01 prawo im zagwarantuje ale obywatele - wątpię :-) odpowiednie ustawy nie zmienią mentalności społeczeństwa. Na codzień pedały wcale nie będą miały łatwego życia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: no widzisz 07.06.10, 17:50 jak jeden z drugim bedzie musial wybierac po miedzy wycieczka do grecji a zaplata grzywny za zlamanie prawa to od razu mentalnosc sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
orson_lol Re: Racz nie wypowiadać się w imieniu obywateli, 07.06.10, 18:59 będe sie wypowiadał bo banda oszołomów na tym forum którzy za wszelką cene chcą przepchnąć przywileje pedałów do rangi normy są tylko małym procentem, wypierdkiem społeczeństwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g No to masz problem, gościu. 08.06.10, 00:40 Bo większość ma w dupie twoje elukubracje. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Racz nie wypowiadać się w imieniu obywateli, 24.06.10, 13:08 Nie dałem Ci prawa, abyś się wypowiadał w moim imieniu, więc zamknij buzię (delikatnie ujmując, bo mógłbym dosadniej określić, ale złamałbym regulamin :D). Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: no widzisz 24.06.10, 13:06 orson_lol napisał: > prawo im zagwarantuje ale obywatele - wątpię :-) odpowiednie ustawy nie zmienią > mentalności społeczeństwa. Na co dzień pedały wcale nie będą miały łatwego życia > :-) Do diabła z mentalnością oszołomów. Jeśli będzie odpowiednie prawo, to nawet oszołomy muszą się podporządkować. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekz70 Re: no widzisz 08.06.10, 04:02 Gorsze od zwierzęcia to jest takie mentalne g...no jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 13:35 " Nie należy wspierać prawnie sytuacji, które burzą naturalny porządek: że dziecko w procesie wychowania ma zarówno męski, jak i kobiecy wzór osobowy." - A. Zoll Cudne, jak wiadomo świetnym wzorem dla dziecka jest pijany, bijący matkę i dzieci ojciec. Biedne dzieci wychowywane przez samotnych rodziców, nie mają odpowiedniego wzorca osobowego i pewnie wyrosną z nich zboczeńcy lub coś gorszego. "- Nie podobają mi się parady pod hasłami takiej czy innej orientacji seksualnej, bo seksualizm to sprawa intymna i nie należy go eksponować." Powiedział facet, który w kolorowych pismach często pojawia się na wspólnych zdjęciach z żoną i córką. Rozumiem, że nie jest to manifestacja orientacja seksualnej? A skoro panu Zollowi przeszkadza eksponowanie seksualizmu to niech zabroni całowania się i trzymania za ręce na ulicach, a najlepiej ubierze wszystkich w szare worki pokutne! Prawdę powiedziawszy gdyby nie apel Zolla i cenzores to pewnie o paradzie bym nie wiedział, a tak się chyba przejdę... Odpowiedz Link Zgłoś
orson_lol Re: Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:07 mam nadzieje że odpowiednie osoby o odpowiednich rozmiarach kijami wybiją Ci ten pomysł razem zębami :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woltron Re: Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:26 Kolejny argument by iść na europride. Dzięki! Na szczęście europirde jest legalną demonstracją i próby wybijania czegokolwiek, komukolwiek za pomocą "odpowiednich rozmiarów kijów" (jakby zwykły kij nie wystarczył - czyżby jakiś kompleksik?) skończy się podziwianiem gleby z pozycji horyzontalnej albo dostaniem pałą... policyjną. A tak poza tym to uch-och, strasznie się ciebie przestraszyłem. Próbuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
orson_lol Re: Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 17:05 wzmianka o rozmiarach tyczyła się osób a nie kijków. W zasadzie to i gołymi rękami mogą Cie nawracać. Za bardzo wierzysz majestat prawa i funkcjonariuszy (którzy też są norabene ludźmi i poglądy swoje mają). A poza tym na samej paradzie nikt Cie napastować nie musi. Przecież do domu wrócić musisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Ta złowieszcza Europride 24.06.10, 13:16 Ale funkcjonariusze są w pracy i ich też przepisy obowiązują. Nie wiedziałeś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 15:09 ja tez mam niezlego kija, ale uzywam go tylko w przyjemnych celach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Ta złowieszcza Europride 24.06.10, 13:15 Jesteś tak groźny, że za chwilę wszyscy tolerancyjni hetero-Polacy, którzy chcieli wziąć udział w paradzie, będą ze strachu chować się po kątach przed tobą i resztą tej bandy Weszpolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
mancunians Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 13:43 tu, w Manchesterze, co roku na paradzie jada platformy urzedow, policji, lekarzy, nauczycieli, bankow, a nawet kosciola (anglikanskiego oczywiscie, nie katolickiego) i cale rodziny przychodza popatrzec, hetero, homo, trans, z dziecmi i bez, babcie i dziadki, spokojnie jest i bardzo pozytywnie a Polska jak zwykle w sredniowieczu... Odpowiedz Link Zgłoś
giewont Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 13:45 Celem środowisk homoseksualnych nie jest uzyskanie "praw" /to ma być jedynie wg deklaracji niektórych liderów taktyczny przystanek/ a rozbicie /czyli zakazanie / instytucji rodziny. A zatem pójdzie to tak: najpierw zalegalizujmy "małżeństwa" gejów następnie zalegalizujmy "małżeństwa" złożone z 3 i więcej osób. No bo właściwie dlaczego nie? Następnie zamienimy słowo "małżeństwo" na słowo stowarzyszenie. Następnie zabronimy odmawiać kandydatom wstępowania do dowolnego stowarzyszenia. W ten sposób małżeństwo hetero nie będzie mogło odmówić dopuszczenia do małżeństwa geja /który zechce się dołączyć albo dla zgrywu albo dla urody mężowskiego tyłka/ na podstawie przepisów o dyskryminacji. W końcu zabroni się 2-osobowych małżeństw hetero jako formacji o charakterze katofaszystowskim. I finito. Dobra wiadomość - to zostanie rozłożone w czasie tak że z dnia na dzień nikt niczego nie zauważy. W trakcie kolejnych przemian wczorajsi zwolennicy postępu staną się dzisiejszymi reakcyjnymi wstecznikami /np. Zoll/ Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_komorowski źródło polskiej głupoty 07.06.10, 13:48 W Polsce problem dominacji głupoty i zaścianka, w życiu publicznym i w polityce, wziął się z podstawowej, choć dziś jakoś nie nagłaśnianej zbrodni komunizmu. Chodzi o spowodowanie napływu, na drodze tzw. awansu społecznego, setek tysięcy chłopków-roztropków do miast. Przynieśli tu swoje poglądy, obyczaje, swój ludowy katolicyzmi - krótko mówiąc - swoją plebejską ograniczoność. Niczego się nie uczą, nic do nich nie dociera i są najlepsi na świecie we wszystkim. Nadali ton dyskursowi polskiej inteligencji, choć spodziewano się, że będzie odwrotnie. No i mamy kraj jaki mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
i33il33 Tymituniepie...glupot. 07.06.10, 14:25 hrabia_komorowski napisała: > W Polsce problem dominacji głupoty i zaścianka, w życiu publicznym i > w polityce, wziął się z podstawowej, choć dziś jakoś nie nagłaśnianej > zbrodni komunizmu. Chodzi o spowodowanie napływu, na drodze tzw. > awansu społecznego, setek tysięcy chłopków-roztropków do miast. > Przynieśli tu swoje poglądy, obyczaje, swój ludowy katolicyzmi - > krótko mówiąc - swoją plebejską ograniczoność. Niczego się nie uczą, > nic do nich nie dociera i są najlepsi na świecie we wszystkim. Nadali > ton dyskursowi polskiej inteligencji, choć spodziewano się, że będzie > odwrotnie. No i mamy kraj jaki mamy. Nie jestem osobnikiem z jakiegos awansu spolecznego,ani jakims chlopkiem-roztropkiem,mieszkam w dosyc duzym miescie i od pokolen cala moja rodzina inteligencie za dyche.Chodzac do szkoly majac 15 lat przypetal sie do mnie pedal,mówilem mu ze to mnie nie interesuje,ani zadnego zainteresowania nim nie wykazywalem.A ten swoje,malo tego przychodzila lajza do mnie pod szkole i przynosila mi wstyd przed kolegami i kolezankami,prosilem go jak czlowieka zeby dal mi spokój,nawet pod swoim blokiem go widywalem.Szlak czlowieka trafial jak ta namolna menda mnie nachodzila w najmniej spodziewanych momentach a byl pod czterdziestke,ale do czasu.Umówilem trzech kumpli dla bezpieczenstwa,których zapoznalem z tematem i wracajac ze szkoly oni za mna,a jakze mialem go jako towarzysza spaceru przygrzmocilem mu wtedy w pysk tak,ze nos rozkwasilem i na tym sie zaloty cwoka skonczyly.Jeszcze pare razy go "przypadkiem" spotkalem,ale trzymalo pedalisko dystans. Odpowiedz Link Zgłoś
najeeli Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 13:50 A ja jestem za lepiej dziecku u kochających ludzi, bez względu na orientację seksualną niz w domu dziecka ba, dom dziecka też homoseksualiści mogliby otworzyć tylko to chory kraj i nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 otworzyłem :))) 07.06.10, 14:07 coś w rodzaju rodzinnego tęczowego pogotowia opiekuńczego. i na brak pracy nie narzekam, z tym, że konkuruję nie z domami dziecka, lecz z innymi małżeńStwami i osobami samotnymi, nie z patologiami! www.youtube.com/user/ark951#p/u/0/otgVUPAOrFA Odpowiedz Link Zgłoś
cartophell protest homoseksualistow 07.06.10, 13:50 Zdarza sie, ze przeciwko takim paradom protestuja...homoseksualisci. Nie chca bowiem byc utozsamiani z polnagimi i wykonujacymi rychy kopulacyjne facetami. W jaki sposob taki widok mialby kogokolwiek sklonic do zaakceptowania prawa par homoseksualnych do adopcjii? Jak czulyby sie feministki, gdyby symbolem ich walki o rownouprawnienie stala sie tancerka na rurze? Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: protest homoseksualistow 07.06.10, 14:47 cartophell napisała: > Zdarza sie, ze przeciwko takim paradom protestuja...homoseksualisci. > Nie chca bowiem byc utozsamiani z polnagimi i wykonujacymi rychy > kopulacyjne facetami. W jaki sposob taki widok mialby kogokolwiek > sklonic do zaakceptowania prawa par homoseksualnych do adopcjii? > Jak czulyby sie feministki, gdyby symbolem ich walki o > rownouprawnienie stala sie tancerka na rurze? To tak jak by stwierdzic ze; heteroseksualisci nie chca byc utozsamizni z polnagimi i wykonujacymi rychy kopulacyjne kobietami bioracymi udzial w karnawale w Rio de Janeiro. Napewno zdarza sie, ze przeciwko takim karnawalom protestuja...heteroseksualisci parada to przede wszystkim impreza dla srodowiska LGBT (w zaleznosci od tolerancyjnosci kraju) majaca character karnawalu , nie jest to protest w stylu francuzkich farmerow czy islamskich extrymistow. Odpowiedz Link Zgłoś
cartophell Re: protest homoseksualistow 07.06.10, 15:02 jest jednak roznica pomiedzy "twierdzic" i "stwierdzic". Ja stwierdzam fakt - wielu homoseksualistow jest przeciwnych takim paradom. Nic na to nie poradze! Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: protest homoseksualistow 07.06.10, 15:15 cartophell napisała: > jest jednak roznica pomiedzy "twierdzic" i "stwierdzic". > Ja stwierdzam fakt - wielu homoseksualistow jest przeciwnych takim > paradom. Nic na to nie poradze! "twierdzic i stwierdzic"- ziemniak i kartofel "wielu homoseksualistow jest przeciwnych takim paradom"... i to ma byc ten przekonywujacy argument przeciwko paradzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jesusatan pod koscioly!!! 07.06.10, 14:00 niech sobie ida pod koscioly protestowac, bo wiadomo gdzie jest najwieksza wylegarnia pedofili. a homoseksualisci dzieci nie krzywdza. Odpowiedz Link Zgłoś
golass Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:00 panie zoll - wlasnie dolaczyl pan do niemalej grupy eksponentow polskie poruty. brzydze sie panem i wymiotuje na mysl, ze w czasie studiow zakuwalem panskie podreczniki w przekonaniu, ze czytam wywody autorytetu w dziedzinie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_komorowski szkoda fatygi 07.06.10, 14:08 ten facet nie zagląda na fora, a swoje teorie wysysa z palucha, gdzie za paznokciem ma jeszcze ziemię swych małorolnych przodków. Bo wcale go nie obchodzi co sądzą inni. Jemu wystarczy posłuchać w niedzielę co na różne tematy ma do powiedzenia ksiądz proboszcz, ksiądz biskup lub ksiądz papież. Strasznie wygodna postawa charakterystyczna dla polskiego awansu społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
asr1 bez przesady !!! 07.06.10, 14:02 Na miejscu , nałoga, dziecioroba i prof który ma na swoim koncie skandaliczny wyrok w sprawie dopuszczalności przerywania ciąży w TK byłbym z tymi protestami ostrożny. Bo jak rozumiem według nich jest lepiej aby dziecko umierało w sierocińcu niż było wychowywane w pełnej miłości rodzinie nawet homoseksualnej i o co tak na prawdę chodzi ??? bo przecież pedofilia jest obecna raczej w związkach hetero !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fredt Re: bez przesady !!! 07.06.10, 14:09 To jest chory kraj. Kościół i wódka tak wszystkim namieszały w głowach , że mało kto jest w stanie jeszcze rozsądnie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: bez przesady !!! 07.06.10, 14:35 fredt napisał: > To jest chory kraj. > Kościół i wódka tak wszystkim namieszały w głowach , że mało kto > jest w stanie jeszcze rozsądnie myśleć. Ooooo taaaak,to dopiero jest rozsadek.Dac wam qrwa wladze i wplywy to dopiero byscie zrobili to samo co komunisci.Wy byscie uzdrowili kraj,ja wam dziekuje,postoje. Odpowiedz Link Zgłoś
danwrc1 Powiedzmy NIE dupowłazom!! 07.06.10, 14:05 Chrońmy dzieci!! przed dewiacją i zboczeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: Powiedzmy NIE dupowłazom!! 07.06.10, 14:55 danwrc1 napisał: > Chrońmy dzieci!! przed dewiacją i zboczeniem! a co to dupowlaz? pracownik, ktory podlizuje sie szefowi? i co to ma wspolnego z dziecmi hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Powiedzmy NIE dupowłazom!! 24.06.10, 13:21 To zabroń dziecku chodzić do kościoła :D Odpowiedz Link Zgłoś
lukkamin Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:08 Wiekszosci przeszkadza homoseksualizm meski, ale zenski juz jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:46 lukkamin napisał: > Wiekszosci przeszkadza homoseksualizm meski, ale zenski juz jest OK. Mnie nie przeszkadza to zupelnie,jak maja ruje to niech sie gza ze soba a nie wciagaja w to innych.Mój syn kiedys mi sie zwierzyl,ze taki facet do niego sie przyssal i go napastuje na placu zabaw.Dorwalem go i mu wyjasnilem grzecznie,ze jak sie nie odpi...oli od mojego syna to mu kosci polamie.I wiecej go nie spotkal,wystarczy tylko ostro z nimi bo sa bezczeli i nachalni. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Ta złowieszcza Europride 24.06.10, 13:22 Może to był po prostu pedofil, a nie homoseksualista. Wziąłeś taką możliwość pod uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
rekin2008 Kukiz po rozmowie z proboszczem, widzę... 07.06.10, 14:10 Dziecki świadome to dziecko bardziej bezpieczne. Trzymanie w ciemnocie jest na łapę kościołowi. Co Kukizowi odwaliło? Widać załatwia coś u czarnych, rozwód albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Kukiz po rozmowie z proboszczem, widzę... 07.06.10, 14:53 rekin2008 napisał: > Dziecki świadome to dziecko bardziej bezpieczne. Trzymanie w > ciemnocie jest na łapę kościołowi. Co Kukizowi odwaliło? Widać > załatwia coś u czarnych, rozwód albo co... Dzieci swiadome to znaczy dzieci juz po przjsciach homoseksualnych?Gon sie facet w krzaki.Juz jeden chcial mojemu synowi takie przejscia zapewnic i go uswiadomic,to dobrze,ze mnie posluchal bo na leczenie nie wyrobilby. Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:14 pomocy, skladam rower i mam problem z pedalem moze ktos ma schemat pedala lub jakies jego zdjecie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:56 m1r4640 napisał: > pomocy, skladam rower i mam problem z pedalem moze ktos ma schemat > pedala lub jakies jego zdjecie ??? A z fleka i odpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowy Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:16 Równie dobrze mogłyby urządzać parady prostytutki,kazirodcze związki,nekrofiliów i in., wynaturzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Ta złowieszcza Europride 24.06.10, 13:24 Parada nekrofilii już była. Wierzę w Boga, ale to co tam się wyczyniało to makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
s_f_ogorek Dwóch zboczeńców to nie rodzina,... 07.06.10, 14:20 Jedna sprawa jest akceptacja homoseksualizmu i tolerancja prywatnych upodobań seksualnych gejów, a zupełnie inna zgoda na zmianę definicji małżeństwa i oddawanie dzieci w ręce dewiantów. Skoro homoseksualizm nie jest choroba to znaczy, ze jest wyborem. Geje wybierają nie współżyć z kobietami, wybierają "inne czynności seksualne" z mężczyznami... Gdyby gej chciał się ożenić i mieć dzieci to teoretycznie nie stoją ku temu żadne przeszkody, wystarczy znaleźć sobie kobietę. W praktyce nie są oni zainteresowani życiem rodzinnym i w desperacji narzucają nam swoje dewiacje jako naturalne. Moim zdaniem to prywatna sprawa każdego faceta co i z kim robi w sypialni, wiec jeżeli wybierze "rozrywkę" z innymi chłopami to jest to jego prywatna decyzja aby nie zakładać rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: Dwóch zboczeńców to nie rodzina,... 07.06.10, 16:18 podaj jeden powod dla ktorego twoja opinia ma jakies znaczenie, na pewno nie jest nim logiczne myslenie Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Kukiz?! padnę ze śmiechu... 07.06.10, 14:22 ale jaja... Facet, który swojemu zespołowi nadał erotyczną nazwę "Piersi" dziś zakłada moherowy beret i święcie zbulwersowany występuje przeciw paradzie gejowskiej? Chyba już musi mieć biedak kłopoty ze wzwodem, że mu uderzyło do mózgu i na gejach się wyżywa (w domyśle: że tak mogą marnować spermę, a on już nie może bo pewnie mu oklapło). Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Re: Kukiz?! padnę ze śmiechu... 07.06.10, 14:34 tobie wszystko kojarzy sie z sexem, pewnie jestes zakochany w kiju do bejsbola Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa1111 Ta złowieszcza Europride 07.06.10, 14:26 Wolę, żeby dzieci wychowywała para homoseksualistów, niż heteroseksualna para, która nie darzy się miłością i szacunkiem, para, która ma dzieci, bo każdy je ma, ale która nie rozmawia z dzieckiem albo je bije. I o jakich konkretnie rolach matki i ojca mówimy? Dzisiaj rodzice to partnerzy, którzy po równo sie dzielą obowiązkami i mają równy głos. Nie ma już wiecznie umęczonej matki-Polki, która siedzi w domu i ojca zarabiającego na rodzinę, który w wolnym czasie idzie na piwo albo leży prze telewizorem. Oby nikt takich wzorców już nie wpajał dzieciom! Odpowiedz Link Zgłoś
irekowa Znów będziemy musieli oglądać zboczeńców. 07.06.10, 14:28 Dlaczego ci homoseksualiści są tak obrzydliwi? Skoro twierdzą że sa normalni to dlaczego nie mogą normalnie przejść bez tych swoich seksualnych ekscesów. Oczywiście szyderstwo z kościoła będzie na pierwszym miejscu bo oni przecież są 'tolerancyjni'nawołują do tolerancji. Nie jestem w stanie tego oglądać; ja i moi znajomi wyjeżdzamy na ten czas z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nononsens Re: Znów będziemy musieli oglądać zboczeńców. 07.06.10, 16:21 >Dlaczego ci homoseksualiści są tak obrzydliwi? czy o takiej tolerancji wspominalas? Odpowiedz Link Zgłoś
codein A kto ochroni polskie dzieci... 07.06.10, 14:29 ... przed pedofilską mafią z Watykanu? Przecież nie moherowe berety! Odpowiedz Link Zgłoś