tadekok 09.06.10, 12:31 Koła przyjaciół Radia Maryja są aktywne. o.dr Tadeusz Dyrektor Rydzyk to jest fachura. Niemcy mają prawne problemy z tym "wesołym" towarzystwem./BfV/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" to załążek narodowego socja 09.06.10, 14:22 henryk-sikora napisał: > "Solidarni 2010" to załążek narodowego socjalizmu ******************* Przy nich PełO to załążek dziewiętnastowiecznego kapitalizmu ... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "Solidarni 2010" to załążek narodowego socja 09.06.10, 15:24 A sympatyklewicy to załgany pisowski aparatczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" to załążek narodowego socja 09.06.10, 15:31 pe1 napisał: > A sympatyklewicy to załgany pisowski aparatczyk. ***************** Jak ci brak argumentów to próbujesz obrażać. Typowe dla załganych z PełO. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "Solidarni 2010" to załążek narodowego socja 09.06.10, 15:39 Nie obrażam, tylko stwierdzam fakty, załgany pisowski aparatczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" to załążek narodowego socja 09.06.10, 15:48 pe1 napisał: > Nie obrażam, tylko stwierdzam fakty, załgany pisowski aparatczyku. ****************** Jakie fakty, jakie fakty, załgany PełO-wski aparatczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "Solidarni 2010" to załążek narodowego socja 09.06.10, 16:58 Fakty takie, że łżesz podpisując się sympatyklewicy, podczas gdy jesteś załganym pisowskim aparatczykiem. A może jednak wiesz, że PISS to socjaliści... Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciw... 09.06.10, 12:45 Ilekroć słyszę, że jacyś emigranci czy Polonia ostro opowiadają się za PiS-em, myślę, że bronią swoich wspomnień czy wyobrażeń o Polsce krytej strzechami, pachnącej bigosem, z księdzem, co saniami jeździ po kolędzie. Oni nie chcą Polski nowoczesnej, bo to podawałoby w wątpliwość sens ich emigracji. Ich aktualny kraj jest nowoczesny, a u nas chcą mieć skansen. Naszym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa7koz Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 13:38 Ja też tak myślę,że oni chcą siebie przekonać,że ta ich emigracja ma sens.Szkoda,że szkodzą nam,którzy mieszkamy w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 14:24 ewa7koz napisała: > Szkoda,że szkodzą nam,którzy mieszkamy w kraju ********************** Nie przesadzaj, chyba jesteś z PełO. Czym oni ci szkodzą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
popo.leon Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:10 Na PeŁo można narzekać, a jednak to rząd lepszy o rząd wielkości o rządu Jarosława Wszech-Układ-Widzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:24 popo.leon napisał: > Na PeŁo można narzekać, a jednak to rząd lepszy o rząd wielkości > o rządu Jarosława Wszech-Układ-Widzącego. ****************** Ale w czym lepszy ? Że pobłaża krętaczom, że ich nie ściga ??? Odpowiedz Link Zgłoś
popo.leon Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:32 Nie wiem co jest lepsze - pobłażanie czy mistyfikowanie dowodów żeby kogoś zniszczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:37 popo.leon napisał: > Nie wiem co jest lepsze - pobłażanie czy mistyfikowanie dowodów > żeby kogoś zniszczyć? **************************** Wszyscy skazani są niewinni, popytaj ich. Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:37 popo.leon napisał: > Nie wiem co jest lepsze - pobłażanie czy mistyfikowanie dowodów żeby kogoś > zniszczyć? No, masz racje... z tą mistyfikacją to poczekaj jeszcze na jakies, jakiekowliek dowody ze smolenska. Poczujesz wtedy smak mistyfikacji. Po aferze rywina SLD zleciało z 40% na 10%. Po aferze smoleńskiej - zobaczysz jak PO wyląduje na glebie... "Przekopywanie" 1 metra wgłąb ziemi nic nie da...slady PO będą dużo poniżej... Odpowiedz Link Zgłoś
popo.leon Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:54 Nie jestem fanatykiem PO, jak się okaże, że nie zasługują na "szansę" to ją stracą. Póki co lepiej oceniam ten rząd niż poprzedni i daję mu szansę - jako wyborca. Z drugiej strony jestem przeciwnikiem polityki Jarkacza. Uważam, że jest ona zła dla Polski jako kraju i dla Polaków jako narodu, który jest przez Jarosława znowu skłócony i znowu podzielony, na tych co są z nim i tych co stali tam gdzie ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 nie wstyd łapserdakom ? 09.06.10, 14:11 ... no i nie ładnie tak własne gniazdo kalać ... , jadą do Brukseli i krzyczą że suwerenności w Polszcze brak ! brak słów ! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: nie wstyd łapserdakom ? 09.06.10, 14:26 cat_1 napisał: > ... no i nie ładnie tak własne gniazdo kalać ... , jadą do > Brukseli i krzyczą że > suwerenności w Polszcze brak ! > brak słów ! ************************* Nic nie zrozumiałeś. Chyba jesteś z PełO. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 14:19 jerjar napisał: > Ilekroć słyszę, że jacyś emigranci czy Polonia ostro opowiadają > się za PiS-em, myślę, że bronią swoich wspomnień czy wyobrażeń > o Polsce krytej strzechami, pachnącej bigosem, z księdzem, > co saniami jeździ po kolędzie. *********************** A ja myślę że kłamstw i cudów PełO ludzie już mają dość ... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:25 Jakoś po wpisach nie widać, żebyś umiał myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:33 pe1 napisał: > Jakoś po wpisach nie widać, żebyś umiał myśleć. ********************* Nie odpowiada ci brutalna prawda o PełO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:43 Prawda mi odpowiada, jak najbardziej. Ale nie zmieniaj tematu, powyżej nie wypowiadałem się na temat prawdy tylko na temat twojego "ja myślę". Otóż nie widać, żebyś umiał myśleć, pisowski aparatczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:50 pe1 napisał: > Prawda mi odpowiada, jak najbardziej. ****************** To prawda jest taka że Polonia protestuje bo jest zadowolona z kłamstw i cudów PełO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 17:00 Nie, to jest akurat kłamstwo. Typowe pisowskie kłamstwo, bo wy nie jesteście zdolni wyartykułować jednego prawdziwego zdania. Zacznijmy od cudów - gdzie widziałeś jakieś obietnice cudów, podaj link do wypowiedzi PO obiecującej cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 14:22 jerjar chodź zobacz tą owoczesną polskę,którą zgotowali nam fachowcy balcerowicz,mazowiecki,bielecki,suchocka.Chodź zobacz zabiedzone dzieci,rozgrabiony majątek narodowy.Zawłaszczony przez mendy antypolskie balcerowicza,mazowieckiego,bieleckiego,suchocką nie wspominając tuska,rostowski !!!Drugi raz nie damy się nabrać jak w 89r.czy 2007r.Dość te mendy antypolskie zniszczyli!! Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:03 Jerjar masz rację. I dlatego zagłosuje na Bronka. Trzeba zakończyć ten cały cyrk i J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:21 Ile osob protestuje w Brukseli? Paru idiotow nie jest przedstawicielami calej Polonii. Wiec nie przesadzaj, zdecydowana wiekszosc Polonii popiera PO. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:26 poddanywujasama napisał: > Ile osob protestuje w Brukseli? Paru idiotow nie jest > przedstawicielami calej Polonii. Wiec nie przesadzaj, zdecydowana > wiekszosc Polonii popiera PO. ********************* Raczej popierała. Teraz czuje się oszukana. Poczytaj troszkę chociażby o opodatkowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
m-szalik "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciw... 09.06.10, 12:46 Kundle ujadają karawana dalej idzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
konigin "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciw... 09.06.10, 12:47 No, jak szlachcica hetkę-pętelkę Kaczyńskiego popiera księżna z domu, a po mężu hrabinia, to pisuary są dumne do wypęku. Ciekawe, czy dalej ciemnota będzie wypominać pochodzenie Komorowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciw... 09.06.10, 12:59 "Solidarni 2010" a co to jakiś nowy odłam sekty rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
stalob3 Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 13:56 To raczej nowy ZWIąZEK BOLSZEWIKóW ,który podszył sie pod nazwę Solidarnośc. Ma on tyle wspólnego z ruchem SOLIDARNOśC ,co PIS z prawem i sprawiedliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 14:32 jacoladaco napisała: > "Solidarni 2010" a co to jakiś nowy odłam sekty rydzyka? ********************* Nie, oni tak spontanicznie. Już PełO na całym świecie mają dość ... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych "Solidarni 2010" mogą manifestować 09.06.10, 13:03 a Palikot nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" mogą manifestować 09.06.10, 14:37 obraza.uczuc.religijnych napisał: > "Solidarni 2010" mogą manifestować a Palikot nie. ************************ Jak ty ciężko myślisz. "Solidarni 2010" dostali zgodę bo ty z grupą PełO wcześniej się o taką nie ubiegałaś. Teraz mogłabyś dostać w innym miejscu. Palikot też jako drugi zgodę powinien dostać w innym miejscu, ale to polityka wojny domowej prowadzona przez PełO. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" to faszyści!!!! 09.06.10, 14:39 barakkoobamaa napisał: > "Solidarni 2010" to faszyści!!!! ***************** A czym w takim razie jest PełO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciw... 09.06.10, 13:15 O co za źli ludzie. Hmm, to nie ludzie to wilki. Uwolnić czerwonego kapturka! Kupujcie zapałki tylko od małych dziewczynek! Śmierć bobrom! Vivat imperium UE! Niech żyje euro! Niech żyje PO! Bronek na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 14:42 rozpredatorez napisał: > O co za źli ludzie. Hmm, to nie ludzie to wilki. > Uwolnić czerwonego kapturka! > Kupujcie zapałki tylko od małych dziewczynek! Śmierć bobrom! > Vivat imperium UE! Niech żyje euro! Niech żyje PO! Bronek > na prezydenta!!! ************************* Boliwi. Przepraszam Bliwię. Odpowiedz Link Zgłoś
puchowy "Solidarni ... z PiSem ;) 09.06.10, 13:46 Polski rząd próbuje wynegocjować jak najlepsze warunki pomocy a co robi PiS ?! Bojkotuje i demonstruje !!! Dość tego Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni ... z PiSem ;) 09.06.10, 14:44 puchowy napisał: > Polski rząd próbuje wynegocjować jak najlepsze warunki pomocy > a co robi PiS ?! > Bojkotuje i demonstruje !!! > > Dość tego *********************** Nie przesdzaj z tymi negocjacjami i zasługami PełO. Solidarni 2010 pokazują PełO że coraz więcej ludzi ma ich dość !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "Solidarni ... z PiSem ;) 09.06.10, 15:26 Coraz więcej - czyli kilka osób. Faktycznie, przerażająca skala. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni ... z PiSem ;) 09.06.10, 15:35 pe1 napisał: > Coraz więcej - czyli kilka osób. Faktycznie, przerażająca skala. ****************** Do tej pory wszyscy na emigracji wierzyli w PełO. Coś się kruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "Solidarni ... z PiSem ;) 09.06.10, 15:43 Kruszy się. Trzy osoby odpadły. Katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni ... z PiSem ;) 09.06.10, 15:52 pe1 napisał: > Kruszy się. Trzy osoby odpadły. Katastrofa. ********************* Kropla drąży skały. Ile odpadło zobaczysz przy wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "Solidarni ... z PiSem ;) 09.06.10, 17:02 Ano zobaczę. Zdziwisz się tak samo jak w 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 13:46 Pisdowcy wstyd przynoszą Polsce w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 13:55 seydlitz napisała: > Pisdowcy wstyd przynoszą Polsce w Brukseli. To zorganizował złodziej z Torunia, Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 14:45 seydlitz napisała: > Pisdowcy wstyd przynoszą Polsce w Brukseli. ******************** PełO większy. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 PiSowców w kaftany powinni wziąć 09.06.10, 15:40 i na leczenie w zakładzie psychiatrycznym skierować, bo ci Paranoicy i Schizofrenicy wstyd Polsce przynoszą Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: PiSowców w kaftany powinni wziąć 09.06.10, 15:54 beatrix13 napisała: > i na leczenie w zakładzie psychiatrycznym skierować, bo ci > Paranoicy i Schizofrenicy wstyd Polsce przynoszą ********************** Dlatego że krytykują rząd który ich oszukał ??? Czy dlatego że Bronkowi wręczyli w Angli atrybut PełO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: PiSowców w kaftany powinni wziąć 09.06.10, 16:01 Polaków oszukał rząd Kaczynskiego, Leppera i Giertycha,a i PiS z 3 mln mieszkań i innymi gruszkami na wierzbie ,a mimo to nikt nie robił hucpy zagranicą tylko PiSiory nam Polakom wszędzie wstyd przynoszą swoimi moherowymi zakutymi łbami Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: PiSowców w kaftany powinni wziąć 09.06.10, 16:55 Nalezy przygotowac w Bieszczadach skansen ludowo-narodowo-moherowy gdzie ta ludnosc bedzie mogla zyc wedle praw ojcow i dziadow, jadac kasze z jednej misy, chodzic w lnianych porcietach i wielbic 1000 wcielen matki boskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Czy to jest takie wielkie wydarzenie 09.06.10, 13:49 Tytuł "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciwko Tuskowi" sugeruje jakąś wielką demonstrację. A to kilka osób. To jakby jakiś facet, jego kumpel, szwagier i szwagierka zrobili tę demonstrację. Tylko odpowiedni transparent i są w G. Wyborczej. Czy koniecznie trzeba informowac o takich duperelach? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czy to jest takie wielkie wydarzenie 09.06.10, 14:47 pssz napisał: > Tytuł "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciwko Tuskowi" > sugeruje jakąś wielką demonstrację. A to kilka osób. > To jakby jakiś facet, jego kumpel, szwagier i szwagierka zrobili > tę demonstrację. > Tylko odpowiedni transparent i są w G. Wyborczej. > Czy koniecznie trzeba informowac o takich duperelach? *********************** Albo o tym że Bronkowi podarowali w Angli gumowego penisa ... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Czy to jest takie wielkie wydarzenie 09.06.10, 15:45 Angli ? Ortografia cię zdradza, pisowski aparatczyku. Lewica jest wykształcona i nie popełnia takich byków, za to w PISSie są same kmioty - co widać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Czy to jest takie wielkie wydarzenie 09.06.10, 15:59 pe1 napisał: > Angli ? > > Ortografia cię zdradza, pisowski aparatczyku. Lewica jest > wykształcona i nie popełnia takich byków, za to w PISSie są same > kmioty - co widać i czuć. ****************** Czasem i lewica się pomyli. Nie zrozymiałeś, chodziło mi o ten wypadek z atrybutem PełO ... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Czy to jest takie wielkie wydarzenie 09.06.10, 17:03 Ty za to doskonale zrozumiałeś, o co onegdaj chodziło Palikotowi na słynnej konferencji z penisem. Pewnie jesteś jednym z tych rechoczących szowinistów, którzy uważają, że gwałt na kobiecie to nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez "Myślę, że to jest czepialstwo, absolutnie zawsze 09.06.10, 13:52 można odpowiedzieć tak, że jako prezydent nie będzie mógł mieć żadnych wpadek Bronisław Komorowski, więc musi się wyszumieć teraz... To trochę jak kawaler przed zamążpójściem." A ja myślałem, że kawaler to się żeni. No ale jeśli jedynie słuszna partia twierdzi, że kawaler wychodzi za mąż, to widocznie tak jest... Trzeba wierzyć autorytetom z peło :))) ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Solidarnie chorzy... 09.06.10, 13:55 Czy ci fantasci musza wychodzic ze swoimi teoriami spiskowymi poza swoj narodowokatolskooszolomski grajdol? Niech sobie pala znicze pod palacem, albo konspiracyjnie ujawniaja "prawde" zaufanym dziennikarzom wieszczac koniec swiata, inwazje sowietow na polskie dworki i zmartwychpowstanie Stalina pod postacia necromancera, ktorego celem bedzie zjadac polskie, ochrzczone dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Re: Solidarnie chorzy... 09.06.10, 14:50 Oooo, dzień dobry panie Kutz ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Solidarnie chorzy... 09.06.10, 15:04 ulther napisał: > Czy ci fantasci musza wychodzic ze swoimi teoriami spiskowymi poza > swoj narodowokatolskooszolomski grajdol? ************************ Oni tam żyją i mają dość mataczenia PełO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 13:56 wam to dziennikarze to w głowach się poprzewracało , przecie to zaledwie kilka osób protestuje a wy lament na cały kraj , wode pić i trochę myśleć zanim co się napisze . Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:07 adamk017 napisał: > wam to dziennikarze to w głowach się poprzewracało , przecie to > zaledwie kilka osób protestuje a wy lament na cały kraj , ********************8 Ale protestują przeciwko PełO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 14:26 targowica protestowac przeciwko własnemu rzadowi w stolicy obcego panstwa? to sa zdrajcy godni targowiczan i innego bydła Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:14 rzewuski1 napisał: > targowica > protestowac przeciwko własnemu rzadowi w stolicy obcego panstwa? > to sa zdrajcy > godni targowiczan i innego bydła ******************* Tam żyją, tam pracują, tam protestują, bo PełO też tam w 2007 pojechało aby ich oszukać ... Odpowiedz Link Zgłoś
azazel66 "Solidarni 2010" maja właściwą optykę bo w koloni 09.06.10, 14:28 nadwiślańskiej MR. Dissaster jest królem neoliberałów,doradców,ernst&jungów, jp morganów,G&Sów, wyzyskiwaczy i wszelakich golfistów a nawet watykańców. Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciw... 09.06.10, 14:41 Zadziwia mnie debilizm ludzi którzy nie mając żadnych argumentów przeciwko przeciwnikowi politycznemu stwarzają przedziwne historie zaczerpnięte pewnie z psychicznych urojeń.Historie te są nasiąknięte chamstwem,zdziczeniem dziewiętnastowiecznym wyzyskiem feudalnym.Zgadnijcie jaką opcję polityczną mam na myśli?....................................... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:29 free3gawr-on napisał: > Zadziwia mnie debilizm ludzi którzy nie mając żadnych argumentów > przeciwko przeciwnikowi politycznemu stwarzają przedziwne historie > zaczerpnięte pewnie z psychicznych urojeń. Historie te są > nasiąknięte chamstwem,zdziczeniem dziewiętnastowiecznym wyzyskiem > feudalnym.Zgadnijcie jaką opcję polityczną mam > na myśli?....PełO, PełO, PełO, - to mi pasuje tylko do PełO. Odpowiedz Link Zgłoś
rafall09 "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciw... 09.06.10, 14:46 Aresztować tą mikro-bandę Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:38 rafall09 napisał: > Aresztować tą mikro-bandę ***************** Oni nie są w Polsce. Tam jest demokracja. U nas PełO by tak zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 16:23 a kogo aresztowali w Polsce? sympatyklewicy napisał: > rafall09 napisał: > > > Aresztować tą mikro-bandę > ***************** > Oni nie są w Polsce. Tam jest demokracja. U nas PełO by tak zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
raba666 Wredne ojszczymury 09.06.10, 14:47 Jeszcze swoją głupotą muszą świecić za granicą. Nie dociera do zakłutych łbów, że to nie Tusk jest od zajmowania się śledztwem. Musieliby oprotestować prawo międzynarodowe idioci Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Re: Wredne ojszczymury 09.06.10, 14:52 No nie wiem... Wajda czy Bartoszewski? Tak czy inaczej miłego dnia ;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 To nie oni, to tylko kaczystowska bojówka. 09.06.10, 15:20 Również tobie życzę miłego dnia:D Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Wredne ojszczymury 09.06.10, 15:40 raba666 napisał: > Jeszcze swoją głupotą muszą świecić za granicą. Nie dociera do > zakłutych łbów, że to nie Tusk jest od zajmowania się śledztwem. ********************** On nie jest od niczego ... Odpowiedz Link Zgłoś
akkj "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przeciw... 09.06.10, 14:47 Banda sprzedawczyków, która od lat sprzedała się jako lokaje obcym i się im wysługuje myjąc kible śmie robić demonstracje przeciwko polskiemu premierowi. Co ta hołota ma wspólnego z Polską? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: "Solidarni 2010" manifestują w Brukseli przec 09.06.10, 15:46 akkj napisał: > Banda sprzedawczyków, która od lat sprzedała się jako lokaje obcym > i się im wysługuje myjąc kible śmie robić demonstracje przeciwko > polskiemu premierowi. > Co ta hołota ma wspólnego z Polską? ************************* To nie jest banda sprzedawczyków. To są Polacy którzy wyjechali za chlebem i których PełO oszukała w 2007 roku i teraz oni to PełO przypominają ... Odpowiedz Link Zgłoś