Dodaj do ulubionych

16-letnia Amerykanka, która chciała samotnie op...

• the_rapist Dziewczyna ma jaja 11.06.10, 13:06
      Ja pewnie wytrzymalbym na takiej zaglowce dzien, przy dobrej
      pogodzie moze nawet 3 dni. Niedawno chyba 18-letnia Australijka
      powrocila z podobnego rejsu dookola swiata. Szacunek dziewczyny!
    • fabon do poki placi ratownikom niech plywa 11.06.10, 13:22
      niech robi co chce ale tez i niech to ona placi za akcje ratownicza!
    • czululu BRAWO!!!!!!! 11.06.10, 13:40
      BRQAWO
      dzięki takim ludziom ziemia się kręci
    • ch3heg Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 14:25
      16 letnie dziecko?? Sorry ale ktoś tu na głowę upadł - dziecko to ma 5-10 lat
      a to już jest nastolatka którą krok dzieli od umownej dorosłości. Podziwiam ją
      za odwagę - większość ze złorzeczących na forum nigdy nie doświadczyło i nie
      doświadczy emocji związanych z taką wyprawą.
    • zdumionyedek w kwestii formalnej 11.06.10, 14:30
      Ponieważ pozycja obu sygnałów była taka, sama rodzice Abby byli przekonani, że
      ich córka żyje.

co to znaczy?
    • gienzo Kasa ksa kasa~! 11.06.10, 14:31
      Szkoda mi jej! Do czego człowiek jest zdolny poświecić się dla drobiny sławy
      i pół miliona!
    • findopindo troche sie spozniła 11.06.10, 14:50
      troche sie spoźnila

www.travelmaniacy.pl/artykul,nastoletnia_australijka_oplynela_samotnie_swiat,1305,1,0.html
    • b.ojciec Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 15:04
      Niesamowita zawiść leży chyba u podłoża wielu postów. Może też żal, że się
      samemu nie miało odwagi. Dziewczyna spróbowała, nie udało się, trudno, a może
      jednak dalej płynie. Może następnym razem się uda. Skąd wiecie, opluwacze, że
      nie jest osobą odpowiedzialną? Znacie ją? Rozmawialiście? Czy komentujecie jak
      oglądacze seriali?
      I wszystko sprowadzacie do kasy. Widać sami marzycie, żeby zarobić w Big
      Bratherze za bzykanko na wizji. Najlepiej ściągnąć na dno, a potem można już
      skopać do woli.
      Dramat to stworzyli dziennikarze, a nie ona.
      Niebezpieczeństwo i ryzyko to jest nawet na przejściu dla pieszych,
      szczególnie w Polsce.
    • puuchatek Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 15:08
      mus-zek0 napisał:

> Tylko mam nadzieję,że za ten wybór zapłaci z własnej kieszeni,tzn.za całą akcję
      > ratunkową (...)

Jakbyś miał minimum pojęcia o organizowaniu tego typu wypraw, to może być wiedział, że generalnie koszty pokrywają sponsorzy, a koszty akcji ratunkowej etc. - ubezpieczyciel. taka wyprawa ZAWSZE jest ubezpieczona na wystarczającą sumę.

> Wszelkiego rodzaju tzw.sporty ekstremalne to czysta głupota (...)

Gdyby wszyscy myśleli tak jak Ty, ludzie nie dokonaliby żadnych wielkich odkryć...
      • mus-zek0 Re: Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chci 11.06.10, 15:20
        puuchatek napisał:

> Jakbyś miał minimum pojęcia o organizowaniu tego typu wypraw, to może być wiedz
        > iał, że generalnie koszty pokrywają sponsorzy, a koszty akcji ratunkowej etc. -
        > ubezpieczyciel. taka wyprawa ZAWSZE jest ubezpieczona na wystarczającą sumę.
        >
        Widać to zwłaszcza po naszych bohaterskich "taternikach",zdobywających szczyty w
        tenisówkach,a potem lament GOPR-u,podliczającego akcje ratowniczą.

> Gdyby wszyscy myśleli tak jak Ty, ludzie nie dokonaliby żadnych wielkich odkryć
        > ...
        Nie widzę wielkiego pożytku odkrywczego,po wejściu np.na K2.
    • very_famous Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 15:21
      A ja ją podziwiam i trochę zazdroszczę. Podziwiam każdego kto decyduje się na
      samotny rejs dookoła świata. Trzeba wielkiej odwagi aby coś takiego wykonać.
      Co inni robią w wieku 16 lat? Żłopią piwo i palą papierosy.
    • uburama Znalazła się 16-letnia ale na czym polega dramat? 11.06.10, 15:39
      Że znaleźli, że ma 16 lat czy że jest Amerykanką?
    • aquarius1973 a redaktorzy GW wiedza gdzie stawiac przecinki? 11.06.10, 16:20

• lemmikki66 Re: 16-letnia Amerykanka, która chciała samotnie 11.06.10, 17:31
      Może myślała, że po morzu pływają małe różowe misie albo syrenki, które
      zaśpiewają jej jak w filmach Disneya. Morze to miejsce dla twardzieli, a nie
      szesnastolatek.
    • lucky81 Re: 16-letnia Amerykanka, która chciała samotnie 11.06.10, 17:34
      Keep going!
    • mp.1976 Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 18:24
      a szkoda ... chciala to ma ... biedna, tatusiowi sie niech poskarzy ... sam ja
      tam zreszta wypychal :pp
    • nielenin Ja też się znalazłem !!!! 11.06.10, 20:43
      precz z preczem i wyzwolic nie wyzwolonych a jak to się uda to razem z Po
      pójdziemy na dno !
    • wale.polske młoda krowa na oceanie 13.06.10, 12:34
      i przeżyła :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka