the_rapist Dziewczyna ma jaja 11.06.10, 13:06 Ja pewnie wytrzymalbym na takiej zaglowce dzien, przy dobrej pogodzie moze nawet 3 dni. Niedawno chyba 18-letnia Australijka powrocila z podobnego rejsu dookola swiata. Szacunek dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
fabon do poki placi ratownikom niech plywa 11.06.10, 13:22 niech robi co chce ale tez i niech to ona placi za akcje ratownicza! Odpowiedz Link Zgłoś
czululu BRAWO!!!!!!! 11.06.10, 13:40 BRQAWO dzięki takim ludziom ziemia się kręci Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 14:25 16 letnie dziecko?? Sorry ale ktoś tu na głowę upadł - dziecko to ma 5-10 lat a to już jest nastolatka którą krok dzieli od umownej dorosłości. Podziwiam ją za odwagę - większość ze złorzeczących na forum nigdy nie doświadczyło i nie doświadczy emocji związanych z taką wyprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
zdumionyedek w kwestii formalnej 11.06.10, 14:30 Ponieważ pozycja obu sygnałów była taka, sama rodzice Abby byli przekonani, że ich córka żyje. co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
gienzo Kasa ksa kasa~! 11.06.10, 14:31 Szkoda mi jej! Do czego człowiek jest zdolny poświecić się dla drobiny sławy i pół miliona! Odpowiedz Link Zgłoś
findopindo troche sie spozniła 11.06.10, 14:50 troche sie spoźnila www.travelmaniacy.pl/artykul,nastoletnia_australijka_oplynela_samotnie_swiat,1305,1,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
b.ojciec Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 15:04 Niesamowita zawiść leży chyba u podłoża wielu postów. Może też żal, że się samemu nie miało odwagi. Dziewczyna spróbowała, nie udało się, trudno, a może jednak dalej płynie. Może następnym razem się uda. Skąd wiecie, opluwacze, że nie jest osobą odpowiedzialną? Znacie ją? Rozmawialiście? Czy komentujecie jak oglądacze seriali? I wszystko sprowadzacie do kasy. Widać sami marzycie, żeby zarobić w Big Bratherze za bzykanko na wizji. Najlepiej ściągnąć na dno, a potem można już skopać do woli. Dramat to stworzyli dziennikarze, a nie ona. Niebezpieczeństwo i ryzyko to jest nawet na przejściu dla pieszych, szczególnie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 15:08 mus-zek0 napisał: > Tylko mam nadzieję,że za ten wybór zapłaci z własnej kieszeni,tzn.za całą akcję > ratunkową (...) Jakbyś miał minimum pojęcia o organizowaniu tego typu wypraw, to może być wiedział, że generalnie koszty pokrywają sponsorzy, a koszty akcji ratunkowej etc. - ubezpieczyciel. taka wyprawa ZAWSZE jest ubezpieczona na wystarczającą sumę. > Wszelkiego rodzaju tzw.sporty ekstremalne to czysta głupota (...) Gdyby wszyscy myśleli tak jak Ty, ludzie nie dokonaliby żadnych wielkich odkryć... Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chci 11.06.10, 15:20 puuchatek napisał: > Jakbyś miał minimum pojęcia o organizowaniu tego typu wypraw, to może być wiedz > iał, że generalnie koszty pokrywają sponsorzy, a koszty akcji ratunkowej etc. - > ubezpieczyciel. taka wyprawa ZAWSZE jest ubezpieczona na wystarczającą sumę. > Widać to zwłaszcza po naszych bohaterskich "taternikach",zdobywających szczyty w tenisówkach,a potem lament GOPR-u,podliczającego akcje ratowniczą. > Gdyby wszyscy myśleli tak jak Ty, ludzie nie dokonaliby żadnych wielkich odkryć > ... Nie widzę wielkiego pożytku odkrywczego,po wejściu np.na K2. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 15:21 A ja ją podziwiam i trochę zazdroszczę. Podziwiam każdego kto decyduje się na samotny rejs dookoła świata. Trzeba wielkiej odwagi aby coś takiego wykonać. Co inni robią w wieku 16 lat? Żłopią piwo i palą papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Znalazła się 16-letnia ale na czym polega dramat? 11.06.10, 15:39 Że znaleźli, że ma 16 lat czy że jest Amerykanką? Odpowiedz Link Zgłoś
lemmikki66 Re: 16-letnia Amerykanka, która chciała samotnie 11.06.10, 17:31 Może myślała, że po morzu pływają małe różowe misie albo syrenki, które zaśpiewają jej jak w filmach Disneya. Morze to miejsce dla twardzieli, a nie szesnastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: 16-letnia Amerykanka, która chciała samotnie 11.06.10, 17:34 Keep going! Odpowiedz Link Zgłoś
mp.1976 Znalazła się 16-letnia Amerykanka, która chciał... 11.06.10, 18:24 a szkoda ... chciala to ma ... biedna, tatusiowi sie niech poskarzy ... sam ja tam zreszta wypychal :pp Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Ja też się znalazłem !!!! 11.06.10, 20:43 precz z preczem i wyzwolic nie wyzwolonych a jak to się uda to razem z Po pójdziemy na dno ! Odpowiedz Link Zgłoś