trzymilionowy.post 12.06.10, 12:17 Ten artykulik, to przeginka ewidentna. Kto wam w to uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cleryka CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 12:17 A nie mówiłam,że w PiS są grzesznicy,którzy wierzą w czarną magię i Byka! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r PiSowski kołtun 13.06.10, 18:42 cleryka napisała: > A nie mówiłam,że w PiS są grzesznicy,którzy wierzą w czarną magię i > Byka! ************************* Ne zdziwimy się, gdy okaże się, że PiS nabył woskową laleczkę podobną do Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
dsp3006 Re: PiSowski kołtun 13.06.10, 19:41 maruda.r napisał: > cleryka napisała: > > > A nie mówiłam,że w PiS są grzesznicy,którzy wierzą w czarną magię i > > Byka! > > ************************* > > Ne zdziwimy się, gdy okaże się, że PiS nabył woskową laleczkę podobną do Tuska. > > Czy każdy poseł PiS nosi przy sobie osikowy kołek? Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Ale 13.06.10, 20:50 Gdy policja nie chce ujawniać w papierach z nazwiska, kto dostarczył jakieś wiadomości potrzebne w śledztwie, to pisze, że dostarczył ich "kontakt operacyjny". Jeśli notatka "od wróżki" zawierała jakieś istotne informacje, to może chodziło o ten sam manewr. Informacja nie pochodziła od wróżki, lecz od kogoś, kogo nie należało ujawniać. Jeśli notatka zawierała nieistotne informacje, może to jest po prostu podkładka pod jakieś pieniądze zdefraudowane przez funkcjonariusza ze służbowego funduszu. Tak czy inaczej, niepoważne było wspominanie o wróżce, tak jakby nie mogli nic lepszego wymyślić. Może chodziło o bombę z opóźnionym zapłonem? Zostawić w papierach coś, co w stosownym momencie zrobi sensację w gazetach? Dopiero w ostatniej kolejności biorę pod uwagę, że ktoś szedł do tej wróżki na poważnie. Co prawda były już "chaotyczne oscylacje" w prowadzane do służb specjalnych przez prof. Zybertowicza z Torunia. Był też "komputerowy model Układu". Były, po czystce w służbach, przyjęte do tej pracy jakieś niewykwalifikowane osoby. Więc najdziwniejsze rzeczy są możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
sosjolozka CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 12:22 ja pier do lę. wróżki do rozpracowywania przestępców, odgramiacze czy jak się to ustrojstwo nazywa na warszawskich skrzyżowaniach, żeby wypadków nie było. nie wierzę, że to się naprawdę dzieje. a ta wróżka to nie była przypadkiem koleżanką matką żony funkcjonariusza? na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 12:29 Głosujcie na Jarusia, to będzie powtórka z rozrywki. Rozrywkę będą mieć oczywiście odpowiedni funkcjonariusze, a my będziemy im wszystko fundować. Łącznie z kosztami operacyjnymi agenta Tomka... Odpowiedz Link Zgłoś
cyngiel-pis-u CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 12:31 ta wróżka to moja ciotka i dobrze wróży. wczoraj mi wywróżyla, ze nasz wodz Jaroslaw I zostanie pierwszym furerem RP i tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
oremus Re: fuhrer 12.06.10, 13:15 Oby, on już był przy władzy, teraz czas na Ewę Braun i samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerec Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 13:47 Czy "furer" to jakaś odmiana "furmana"? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 14:57 rowerec napisał: > Czy "furer" to jakaś odmiana "furmana"? Nie. Jeśli nie rżniesz głupa, to doradzam skorzystać z googli. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_z_kobry Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 19:48 > Czy "furer" to jakaś odmiana "furmana"? Prawie. Furer to ten, kto lansuje się "na furę", czyli na samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 12:32 A ja głupia myślałam że w Mariotcie,no chyba że te nowe CBA z Wojtusikiem czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Mam nadzieję, że to tylko żart... 12.06.10, 12:39 Jeżeli to prawda to wszyscy powinniśmy się zastanowić nad zdrowiem psychicznym jełopów z PIS i nad obowiązkowymi badaniami psychiatrycznymi urzędników państwowych średniego i wyższego szczebla. Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Mam nadzieję, że to tylko żart... 12.06.10, 12:52 W sejmie piśdziaki razem z leperem modliły się o deszcz a ty mi tu o żartach wyjeżdżasz. Toż to ciemnota średniowieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_prawdziwy_liberal Re: Mam nadzieję, że to tylko żart... 12.06.10, 15:08 No i tu się niestety okazuje, że średniowieczna ciemnota miała rację... Nie pamiętasz widać już, że niedługo po tych modłach to całe wakacje były spiep... bo ciągle lało i miejscowe podtopienia też były. Ty się lepiej módl, żeby oni się nie pomodlili za ciebie, bo wtedy znowu 5 lat będziesz na paszport czekał... Odpowiedz Link Zgłoś
ferflasia1 Re: Mam nadzieję, że to tylko żart... 12.06.10, 15:43 Następny chwyt w stylu p.Jaruckiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Mam nadzieję, że to tylko żart... 12.06.10, 17:54 Rzad rzadzi wiec on pierwszy ,ale to nie mozliwe po rozmowie z Tuskiem Komorowskim i Palikotem psychiatra by oszalal -chamstwo PO przerasta poziom lecznictwa w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Uśmiałam się do łez :)) 12.06.10, 12:45 Szkoda, że np. egzaminujący nie chodzą do wróżek by ocenić nas zamiast egzaminu :) Odpowiedz Link Zgłoś
no.to.mamy.problem CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 12:47 Kaczmarka aresztowano 30 sierpnia, żeby wyrobić się we wywróżonej "normie"? No inaczej nastąpiłby "paradoks" i koniec świata? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright powiedzcie qrwa ze to nieprawda 12.06.10, 12:53 przeciez wstyd sie przyznac do polskich korzeni. Ludzie BLAGAM, idzcie na wybory i wymajstrujcie tego gnoma zanim rozprawiczy Polske do reszty. Pisiaki powinny byc wypuszczane raz na dzien na godzinny spacer i to pod opieka pielegniarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Tylko ciemnogród... 12.06.10, 12:54 ...będzie głosować na "promotora" tych kretynów z CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
kjhubner Brawo - tak trzymać ! 12.06.10, 12:58 czekamy na następne sensacje o ich działaniu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
klimaciq GW ale jaki z tego morał chcecie wysnuć ?? 12.06.10, 13:02 że niby zeznania wróżki wystarczyłyby w sądzie, aby skazać Kaczmarka ??może takie niekonwencjonalne metody były już uzywane w przeszłośći w różnych służbach, nietylko w Polsce. Bywa, że zaginionego człowieka lub ciało szuka jasnowidz i nikogo to nie dziwi. Ważne z czym w sądzie bedzie dysponował prokurator Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak1 Nikogo to nie dziwi moze 12.06.10, 13:07 w twojej wsi. W cywilizowanym swiecie, nie tym filmowym, juz na szczescie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
klimaciq Re: GW ale jaki z tego morał chcecie wysnuć ?? 12.06.10, 13:10 jedyny mój zarzut to taki, ze z państwowych kieszeni sie to dzieje. Jak ktoś chce sie bawić w alternatywne metody które mogą pomóc w śledztwu, to jego sprawa, ale niech płaci od siebie. A w sądzie liczą sie twarde dowody, a nie karty tarota. Odpowiedz Link Zgłoś
sam16 Wolska kaczynska w dzialaniu.... 12.06.10, 13:07 Mariusz Kaminski zostal odznaczony przez prezydenta za zaslugi. Zasluzeni pisowcy zaplatani w szare sieci i uklady moga szukac pomocy tylko u jasnowidzacych. Jesli Kaczynski wygra wybory Kaminski bedzie znow mial fudusze na wizyty u wrozki. To sie nazywa wizjonerstwo polityczne, czyli wizja Polski pod rzadami prezydenta J Kaczynskiego. Jeszcze sie nie przebrala miarka.Glosujcie na wizjonera Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Wolska kaczynska w dzialaniu.... 12.06.10, 16:29 O tym mowil na pogrzebie Szczygly i innych Jarkacz .Ciagle mnie to zastanawialo .ze nie padaja slowa typu doswiadczony fachowiec,znawca ale wizjoner.Sami wizjonierzy. Wszyscy mieli juz wizje jak bedzie im super przez nastepne 5lat a tu kuku? Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 13:11 Powtórka z rozrywki.Popatrzcie dobrze na tych ustawiających się za plecami Jarosława.Dobrze zapamiętajcie ich twarze .To oni zgotowali nam ten koszmar IV RP w latach I Kaczyzmu.Jak widać i słychać każde słowa wyjdą z ich ust o czym przekonał nas orędownik "Aby Polska była Polską" zapomniał nam wówczas powiedzieć o kim wówczas myślał i z kim wsółpracował.Dziś przypomniał sobie, że był to wielki wódz Śniadek z swoimi bojówkami oporu Solidarności.Mało tego przeszedł nawet szkolenie w PIS bo zakrzyczał i nie dopuścił do głosu pana Fibaka.No teraz wiem, co miał na myśli spiewając Aby Polska była Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa [...] 12.06.10, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 15:38 barakkobamaa napisał: > Dotarliśmy do wróżki, u której był funkcjonariusz. - tyle na temat > dowodów zebranych przez dziennikarzy śledczych ... ha ha ha! Na czkawkę ("ha ha ha") pomaga zaczerpnięcie powietrza i zatrzymanie oddechu na jakiś czas. Polecam! "Na temat dowodów zebranych przez dziennikarzy śledczych" jest trochę więcej. Sam byś to zauważył, gdybyś przeczytał artykuł - najlepiej w całości i ze zrozumieniem, cyt.: "[funkcjonariusz] to co usłyszał zawarł w notatce służbowej, którą przekazał do departamentu śledczego CBA". > Czyli to GieWu opiera się na wróżce. Nieprawda; opiera się na notatce służbowej funkcjonariusza CBA. > Nie ma rachunku podpisanego przez > agenta CBA, faktury. To nie pierwszy wypadek, że w - excuse le mot - bajzlu, jaki panował w CBA, takich dokumentów trudno się doszukać. Ale - niewykluczone, że się uda je znaleźć, zwłaszcza gdy sąd się sprawą zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 15:55 Napisałem to wyżej ale nich Ci będzie : " Wróżka wywróżyła, że Janusz jest inteligentny, ma szerokie kontakty w Rosji,robi interesy za granicą, ale w sierpniu 2007 r. będzie miał kłopoty sądowe. Te ostatnie słowa były akurat prorocze ... " Wynika z tego że GW ma notatkę bo zna jej treść nie od wróżki bo ta nie pamięta niczego. Ja bym bardzo chciał zobaczyć tę notatkę i kwit na wypłatę kasy podpisany przez kogoś z CBA. GW wie że zapłacono z kasy państwa za "informację" od wróżki. I tu GW musi mieć kogoś w CBA - wcześniej przecieki były do Rzepy, teraz jest bezstronne kierownictwo CBA ustanowione przez PO więc wycieki są do GW. Ale jeśli jej nie ma albo jeśli jest to wydruk z "łorda" albo inny anonimowy funkcjonariusz CBA to wie ale mu się zgubiła notatka i kwit na kasę to jest to obelga czytelnika GW ... Więc ja się pytam : gdzie ten kwit na kasę i ... horoskop ? ministra :))) Niech to dają na pierwszą stronę. Ja to chce zobaczyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 16:11 Wyjątkowo(!) zgodzę się z Tobą, że sprawa jest przez GW przedstawiona nie dość jasno i jeśli ma być traktowana poważnie, to potrzeba "materialnego" dowodu. (Co jednak nie znaczy, że należy sprawę bagatelizować). Cieszy mnie jednak, że bez walki przyznajesz, że seria przecieków z CBA do Rzepy była rzeczywiście sponsorowana przez ówczesny komitet polityczny CBA. Dobre i to :) Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 16:44 Ja także się ciesze pewnym zaniepokojeniem części czytelników GW o "poziom" dziennikarstwa :))))). Że tak powiem ... dobre i to :) Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 17:00 Myślę sobie, że wielu czytelników GW życzyłoby sobie przede wszystkim, żeby w Polsce NIE TRZEBA BYŁO pisać o działaniach służb specjalnych. A na razie, niestety, czasem trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 16:37 barakkobamaa napisał: > Wynika z tego że GW ma notatkę bo zna jej treść nie od wróżki bo ta nie > pamięta niczego. Nigdy przedtem nie zetknąłeś się z faktem, że dziennikarzy (śledczych) informują - o tym i o owym - urzędnicy? > Ja bym bardzo chciał zobaczyć tę notatkę i kwit na wypłatę kasy Obawiam się, że długo na to poczekasz... Najpierw - przypuszczam - obejrzą to prokurator i sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 16:54 Nie ma żadnej notatki. Wczoraj był jakiś sondaż, chyba OBOP że Bronek ma minimalną przewagę nad Kaczorem i w nocy na czerskiej obradowano co tu na weekend napisać - no i masz aferę horoskopową :))))). To efekt paniki ! Wiadomość na weekend: A za Kaczora to z kart wróżono ... To był taki reżim horoskopowy ! ha ha ha ! Idę z fusów wywróżyć kto zostanie mistrzem świata w RPA ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawypolak Panie barakkobamaa dlaczego Pan kłamie??? 12.06.10, 17:59 Jest notatka Panie barakkobamaa. Mój brat ją napisał!!! Proszę zatem aby wyzbył sie Pan kłamstwa bo to się ku... mać może źle skończyć jak strace cierpliwość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyngiel-pis-u kto to jest ten barakkobamaa??? 12.06.10, 18:48 podziwiam go, jest tak genialnie głupi. dlaczego barakkobamaa popiera PO???? jesteś zdrajcą narodowym, idziesz na pasku platfusów ty sprzedawczyku za kilka srebrnikow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 I to jest argument! 13.06.10, 08:03 barakkobamaa napisał: > Nie ma żadnej notatki Bo Tobie nie pokazali... Odpowiedz Link Zgłoś
prawypolak Re: I to jest argument! 13.06.10, 10:18 jest notatka, moj brat ją napisal, teraz te ciemniaki nie korzystają z wróżki i gó... będą wiedzieć, tylko wróżka może powiedzieć co te platfusy kombinują. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: I to jest argument! 13.06.10, 16:12 prawypolak napisał: > jest notatka, moj brat ją napisal, teraz te ciemniaki nie korzystają > z wróżki i gó... będą wiedzieć, tylko wróżka może powiedzieć co te > platfusy kombinują. Powiedzieć to raczej będzie musiało szefostwo CBA (przypuszczam, że sądowi), któremu rzeczony agent złożył sprawozdanie za swojej wizyty u wróżki Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 13.06.10, 14:35 barakkobamaa napisał: > Nie ma żadnej notatki. Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 13:37 PiSie towarzystwo wajemnej adoracji. Do CBA takich werbowal i zatrudnial kadrowy CBA, byly biegly sadowy nijaki Bohdan Bielski. Jaki szef, taki kadrowy, jaki kadrowy, tacy agenci. Nie tylko sadowymi opiniami krzywd ludziom narobil pisząc co innego w opiniach, a co innego w rachunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 13:40 i stosowny link w temacie. wyborcza.pl/1,76842,7368511,Jak_CBA_rekrutuje_agentow.html Reszte o tforczej dzialalnosci sadowej tego pana mam w papierach. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski czary-mary 12.06.10, 14:04 To jest właśnie to środowisko, które wierzy w czary-mary. Skąd się im bora takie pomysły? Biorą je od propagującychwiarę w magię księży. M.in. po Polsce jeździ objazdowy cyrk pod hasłem "Magia - cała prawda". Występują różni maniacy i prelegenci Radia Maryja. Ostatnio takie występy odbyły się na Uniwersytetcie Mikołaja Kopernika, na Wydziale Teologii. Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_prawdziwy_liberal Re: czary-mary 12.06.10, 15:16 Mało tego, po Wolsce jeździ cudowna kopia obrazu... Nie wiem na czym ta cudowność kopii polega — że sama się skopiowała i to był cud? czy jak? to ja może zrobię cudowną kopię miniaturową moim cudownym aparatem fotograficznym i ludzie kupujta za jedyne 300 zł + VAT i koszta przesyłki. Jak te 3 miliony wyborców cudu kupi to się mnie będzie cudownie żyło, może nawet cudowniej niż ojcu doktorowi dyrektorowi Cudów ci u nas dostatek ale i te nowe przyjmiemy ufni że Jaro zrobi cud gospodarczy i Białoruś nas będzię nazad do Cywilizacji wprowadzała Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Halo! Prima-Aprilis byl 1 kwietnia! 12.06.10, 14:20 jaja sobie robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 14:27 Po cholere wydają na wróżke kase, jak mają etatowego wróża w Toruniu !! Ktos powinien za to beknąc W końcu to pieniądze podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl cienkie haki mediów PO 12.06.10, 14:52 czyżby przeciek do zaprzyjaźnionych mediów? To na ile ta afera? A może sprawdzali miejsca i kontakty? Ale jest zapotrzebowanie i prorządowe cyngle służą. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 14:54 trzymilionowy.post napisał: > Ten artykulik, to przeginka ewidentna. Kto wam w to uwierzy. Jasne! Niektórzy to nawet mają zwyczaj, gdy ktoś ich złapie za rękę w swojej własnej kieszeni, drzeć mordę ile sił, że to nie ich ręka, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 15:04 Ci wszyscy co uwierzyli w 3,5 mln mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
theotterus Głosuj na Kaczyńskiego, będzie darmowy kabaret 12.06.10, 15:32 Nic dodać, nic ująć. Brak kompetencji do rządzenia państwem przejawiany przez tego człowieka i jego ludzi poraża. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 15:37 jaka służba i jej szef M. Kamiński oraz ich promotor PiS , takie metody wywiadowcze....heheee A ile spraw sp.przyli przez swoje nieudacznictwo Odpowiedz Link Zgłoś
ferflasia1 Re: CBA rozgryzało Kaczmarka u wróżki 12.06.10, 15:40 He...he...wynaleźli następną Jarucką...i znowu będą wymachiwać kserokopiami...kto w to uwirzy...chyba sam Januszek co każdemu po kolei w tyłek właził,a na własną rękę prowadził oddzielną grę biznesową:P Odpowiedz Link Zgłoś