sharn1 17.08.10, 13:05 Facet nie przejmuj się. Primo artystom można więcej (jak mawiają artyści) po za tym walenie koki w przebraniu w sukienkę nijak się ma do walenia w odbyt 13 letnich dzieci. Tak więc, trzymaj się chłopie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaron_agorenstein Piesiewicz: staram się wrócić do normalnego życia 17.08.10, 13:08 Proponowałbym, by zacząć od wyjaśnienia tego: IPN BU 001052/1726 PIESIEWICZ KRZYSZTOF MAREK MSW jedynki MKF Przed wyborami w 1989, kiedy to p. Piesiewicz startował jako konkurent (wtedy to było rozbijactwo) kandydatów "Solidarności" miał spotkanie wyborcze w Wojskowej Akademii Technicznej. O dziwo, spotkanie było otwarte i udało mi się na nie wejść a nawet zadać kilka pytań p. Piesiewiczowi. Od tamtej pory meandry jego życiorysu wcale mnie nie dziwią. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjan_roztropny Piesiewicz o WSI 17.08.10, 13:14 Piesiewicz przerwał milczenie. Odniósł się do informacji dotyczących powiązań z WSI jednego z szantażystów. Senator Krzysztof Piesiewicz w wywiadzie udzielonym "Super Expressowi" wskazał na informacje o powiązaniach z WSI jednego z szantażystów. "Nie jest tajemnicą, czym się zajmowałem w stanie wojennym ani co przytrafiło się mojej mamie" - mówił senator w kontekście represji ze strony byłych służb specjalnych PRL. Krzysztof Piesiewicz był oskarżycielem posiłkowym w peerelowskim procesie w sprawie uprowadzenia i zamordowania ks. Jerzego Popiełuszki. W lipcu 22 lipca 1989 roku zamordowano jego matkę. Jej ciało było skrępowane w identyczny sposób jak ciało księdza. Piesiewicz unikał mediów od czasu ukazania się w mediach materiałów, na których ubrany w damską sukienkę zażywa narkotyki w towarzystwie dwóch młodych kobiet, postanowił przerwać milczenie. W rozmowie z "Super Expressem" stwierdził, że ciągle nie mogę pogodzić się z tym, co się wydarzyło. Piesiewicz miał być szantażowany przez uczestniczki spotkania w domu senatora możliwością przekazania kompromitujących materiałów mediom. Piesiewicz najpierw przekazał im pieniądze, ale kiedy żądania zaczęły rosnąć poinformował o sprawie policję. Wtedy doszło też do publikacji materiałów ośmieszających znanego reżysera. Senator nie chce dziś przesądzać, czy zostanie w polityce. Stwierdził, że rozstrzygnie to po zakończeniu sprawy sądowej z jego szantażystami. całość z: niezalezna.pl/article/show/id/37852 Odpowiedz Link Zgłoś
spoizna Piesiewicz: To przez radka tyle prochów ! 17.08.10, 13:35 To radek jest winny ze Piesiewicz chodzi w sukience,te kumple taliby co mordujom naszych zołniezy PO-dsyłajom koledze Sikorskiemu co chwile nowom dostawe białego proszku,tam dbajom o kumpli te taliby.Piesiewicz mam pare sukienek na zbyciu moze by ci odpowiadały,tylko zebys był trzezwy bo narkomanami sie brzydze jak i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
amundek Piesiewicz kompromitacja 17.08.10, 14:10 Pan senator Piesiewicz kojarzyć się będzie wielu z kompromitacją siebie, jako senatora i Senatu, jako całości, w związku z odrzuceniem wniosku prokuratora o uchylenie mu immunitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba jasne, sprowadzanie nieznanych... 17.08.10, 14:26 ...ku...ów do domu, ćpanie z nimi koki - to wszystko dzieło WSI. Zlikwidowanego w roku 2006. Bo ciemna strona mocy ma zasoby rozmaite nieprzebrane. A sen. Piesiewicz, jak sam nazwa na to wskazuje jest autorytetem moralnym. Nieprzebranym. I dlatego należy się odstosunkować seksualnie od p. senatora. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg normalny nienormalny 17.08.10, 14:51 Gdybyś był normalnym, zwykłym człowiekiem siedziałbyś w pierdlu za posiadanie narkotyków. Jesteś bezkarny, bo masz immunitet, więc prawo dotyczące nas ciebie nie obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa kazania senackie 17.08.10, 14:59 To świetnie, że Pan Senator odzyskuje formę. Proszę o kazania senackie, cały pęczek kazań o dulszczyźnie motłochu polskiego i prawości Panów Senatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio151 Piesiewicz: staram się wrócić do normalnego życia 17.08.10, 15:23 gdzie jest prawo i sprawiedliwosc.jedni ida siedziec za trawke a inni za kokaine siedza w lawach senatorskich./facet odrobina przyzwoitosci/ Odpowiedz Link Zgłoś
super-optymista Re: Piesiewicz: staram się wrócić do normalnego ż 17.08.10, 16:10 dobre, może pójdzie w ślady takiego jednego staruszka literata/reżysera? i opisze swoją wnuczkę.... wróć partnerkę i nazwie to "biała sukienka", biała dama", "jak poznałem swoją dilerkę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: ciekawy epilog żałosnej historii 17.08.10, 17:29 Senator postanowił wyżalić się dziennikowi, który ujawnił kompromitujące go zdjęcia. Ciekawe ile za to zakasował i czy przypadkiem w tej chwili ideał nie sięgnął bruku? Odpowiedz Link Zgłoś
350zzzet rozumiem ze sie moza wstydzic tej koki ale 17.08.10, 18:08 zeby sie zaraz za babe przebierac z tego powodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Piesiewicz: staram się wrócić do normalnego życia 17.08.10, 19:41 "- Staram się wrócić do normalnego życia," To znaczy co? Wkłada nie rzucającą się w oczy miniówkę a kokę pociąga dyskretnie z rękawa? Odpowiedz Link Zgłoś
nocozabrednie Piesiewicz: staram się wrócić do normy zażywania 17.08.10, 19:52 Piesiewicz i PO świetnie się dobrali. Święta obłuda wie co dobre i jak się wykręcać z twierdzeń o naruszeniu prawa przez siebie. WSI? A może marsjanie z samym szatanem na czele szantażowali senatora? Baje opowiada i płazem mu uchodzi. Mniejsza,że siebie pogrąża pozostając nadal w senacie, ważniejsze jest to, iż nie ma sprzeciwu ze strony senatorów na dalsze jego reprezentowanie. Kompletna hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik271 W normalnym kraju bylby skonczony 17.08.10, 21:04 GW usiluje robic z pana Piesiewicza ofiare.Ale przeciez nikt go nie zmuszal do wciagania kreski czy zadawania sie z prostytutkami.Od ludzi z tzw.elit powinno wymagac sie wiecej.Dziwi mnie postawa tego pana ito,ze kreuje sie teraz na pokrzywdzonego.Dla mnie jedynym wyjsciem,ktore pozwoliloby zachowac mu twarz to zrzec sie mandatu.Gdzie te wartosci o ktorych opowiadaly jego filmy,teraz jest tylko hipokryta. Odpowiedz Link Zgłoś
wamowiec65 Piesiewicz: staram się wrócić do normalnego życia 29.09.10, 13:19 P.Piesiewicz w/g pana normalne życie to sukieneczka w kwiatki,działa koki,i balanga z qrwami? Pana postępki/nie wciśnie mi pan że był tylko jeden/ w oczach normalnych,prostych ludzi zniszczyły pański poprzedni dorobek.Myślę iż prowadził się pan haniebnie od dłuższego czasu.Ma pan na to środki i kontakty.Pana moralność plącze się nam normalnym w okolicy kostek.Dziwię się że ma pan czelność jeszcze występować publicznie.Ale widać taka karma .Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Piesiewicz: staram się wrócić do normalnego ż 29.09.10, 14:44 Już w 68 Władek się na nim poznał: - " To człowiek o moralności alfonsa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś