olewus.1 28.08.10, 16:01 Girzynski symbolem LOVE-PARADY... deser.pl/deser/1,97052,8293837,_Geje_oszaleja___Tak__to_jest_posel_PiS_Zbigniew_Girzynski.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
organmaster Girzyński - Zidane PiS-u? 28.08.10, 16:01 już sam nie wiem, czy wroński pokazał girzyńskiemu - czerwony kartonik, czy tylko - udzielił ostrej reprymendy; mniejsza o to; spotkanie (z czytelnikami) prowadzi, jakby odbywało się na gumnie, w łapszach niżnych np., a on, wzmacniający się balsamem łomżynskim, baczył tylko by nie zarobić w dziób; nie uchroni go to, oj to go nie uchroni przed soczystymi komentarzami, w rodzaju - s ę d z i a k a l o s z Odpowiedz Link Zgłoś
pissoffski Girzyński, kolejny idiota z Radia Ma-ryja 29.08.10, 10:07 Girzyński, wszystko jasne, oszołom z sekty rydzyka, tam zrobili mu watę z mózgu, agresywny cham 'godnie' reprezentuje cyniczne zakłamanie swojego środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaemerytka Re: Girzyński, kolejny idiota z Radia Ma-ryja 29.08.10, 12:00 pissoffski napisał: > Girzyński, wszystko jasne, oszołom z sekty rydzyka, tam zrobili mu > watę z mózgu, agresywny cham 'godnie' reprezentuje cyniczne > zakłamanie swojego środowiska. ======================================================================== Jakze prymitywni sa Ci ludzie porownujac sie do wymieninych politykow ! Przeciez Oni nic nie rozumieja ! Poslac by ich do szkol, a nie parlamentu! Kto wybiera tych matolow? J.K -polityk, smiechu warto ! To zalosna karykatura "chlopka roztropka". Chlop czesto ma zdrowszy rozum nizli ten idiota od "ruskiej trumny" ! dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster a w kieszeni - koperta 28.08.10, 16:12 organmaster 28.08.10, 16:01 organmaster.blox.pl/2010/08/ już sam nie wiem, czy wroński pokazał girzyńskiemu - czerwony kartonik, czy tylko - udzielił ostrej reprymendy; mniejsza o to; spotkanie (z czytelnikami) prowadzi, jakby odbywało się na gumnie, w łapszach niżnych np., a on, wzmacniający się balsamem łomżynskim, baczył by tylko nie zarobić w dziób; nie uchroni go to, oj to go nie uchroni przed soczystymi komentarzami, w rodzaju - s ę d z i a k a l o s z Odpowiedz Link Zgłoś
przecinek_cambridge Najlepszy komentarz. 28.08.10, 18:04 apropos.salon24.pl/222876,zbigniew-zidane-girzynski Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Girzyński - Zidane PiS-u? 28.08.10, 19:41 Czekam z zaciekawieniem na wynurzenia kolejnych PIS-owskich ćwierćfinalistów... Ale wiem, że w końcu szalony Kaligula skaże ich wsszystkich na wygnanie a swojego czarnego konia (męża "pięknej" Martusi) zrobi senatorem ! Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Girzyński - Zidane PiS-u? 28.08.10, 19:47 Okropnie śmieszne, ale PiS taki jest. Brakuje w tej wyliczance europosła Ricardo, a przecież on ma największe predyspozycje na szefa; chciał onegdaj być Prezesem już. PZPN-U właśnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Girzyński - Zidane PiS-u? 28.08.10, 19:52 Girzyński i Mułlarczy to piękna para , miodzio. Mogliby zagrać w sequelu filmu "Mądry i Mądrzejszy" he he Odpowiedz Link Zgłoś
sop3 Girzyński - Zidane PiS-u? 28.08.10, 20:48 jako ,,betonowy'' zwolennik PiSu i Kaczyńskich-mam czasem marzenie,żeby PiS sie ,,zlikwidował''.Wtedy ,,dziennikarze'' typu pp. Wroński,Wielowiejska, Czech i reszta ferajny z Koszernej by padła z głodu-bo nie miała by a co gorzej nie umiała by pisać o czymś innym.,,Ja umiem tylko przesłuchiwać''-cyt, no właśnie z czego. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Re: Girzyński - Zidane PiS-u? 28.08.10, 20:57 Ależ to piękne! Nareszcie nasze marzenia się pokrywają! Dziennikarze dadzą sobie radę, o to bym się nie martwił. Najważniejsze, żeby już PiS-u nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
franek-k-imono Re: Girzyński - Zidane PiS-u? 28.08.10, 21:28 palikot love PO dokwadratu.blogspot.com/2008/03/penis-palikota.html Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Re:Ten to ma tupet-miernota polityczna 28.08.10, 22:50 olewus.1 napisał: > Girzynski symbolem LOVE-PARADY... > > deser.pl/deser/1,97052,8293837,_Geje_oszaleja___Tak__to_jest_posel_PiS_Zbigniew_Girzynski.html Odpowiedz Link Zgłoś
makaron1234 Girzyński - Zidane PiS-u? 29.08.10, 09:06 Czy nie ma juz ciekawszego tematu niz grafomania jakiegos tam posla Gizynskiego? Kogo to intersuje, jakie to ma w ogole znaczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek temat 29.08.10, 12:36 15 komentarzy w ciągu 20 godzin ... jest temat ... stary ale jary! ... __________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
puckie Girzyński - Zidane PiS-u? 29.08.10, 18:19 Girzynski jest niewysoki i niezbyt postawny, totez na Zidane sie nie nadaje,poglady niewyraziste, z postura bardziej jest chyba w konwencji prezesa, nie wiem jak Blaszczak, ale on tak strasznie przynudza tym swoim monotonnym glosem, ze ciezko go sobie wyobrazic jako lidera partii, resume: tych dwoch mozna juz skreslic Odpowiedz Link Zgłoś