Dodaj do ulubionych

Zakajew potwierdził, że zamierza przyjechać do ...

16.09.10, 08:15
Jacy to 'eurodeputowani' pomagali w organizacji tego 'kongresu'??? Wiedza jest konieczna tak samo jak decyzja polskiego Sądu , oceniającego rosyjski wniosek o ekstradycję [ewentualną].
Każde inne rozwiązanie będzie hipokryzją ! Nie da się jednocześnie walczyć z terroryzmem [Irak , Afganistan] i jednocześnie terrorystów bronić ! Zarzuty rosyjskie nie są do pominięcia machnięciem ręki !
A moze to taka 'polska metoda' unikania zatargów z terroryzmem ????
Obserwuj wątek
    • raven38 Nie chcę tego gościa w moim kraju. 16.09.10, 08:51
      Rosjanie mają swoje specsłużby wszędzie, także w Polsce. Zapewne zechce wystąpiś na tym kongresie poseł Macierewicz, a może i sam duce - J. Kaczyński i szkoda żeby jakaś bomba zmiotła ich w otchłań zapomnienia.
    • lubat Re: Zakajew potwierdził, że zamierza przyjechać d 16.09.10, 08:54
      menuet1 napisał:

> Jacy to 'eurodeputowani' pomagali w organizacji tego 'kongresu'???

Jeżeli w ogóle ktoś pomagał (w tekście nic o tym nie ma), to moje podejrzenie kieruje się na Saryusza-Wolskiego. Dzisiaj dawał głos w www.polskieradio.pl/jedynka/sygnalydnia/default.aspx?id=22642 i był uprzejmy zakwestionować prawo polskiej policji do podporządkowania się nakazowi Interpolu. Ten gostek wsławił się też donosem do Unii na polsko-rosyjskie porozumienie gazowe, na którym jedynym stratnym będzie właśnie Polska.

Co do samego przyjazdu Zakajewa do Polski, to mam nieodparte wrażenie, że ktoś gra tym człowiekiem, by postawić Polskę w bardzo trudnym położeniu. Cokolwiek teraz zrobimy, to nie obejdzie się bez strat. Przymkniemy go, to się narazimy na napiętnowanie "demokratów", nie przymkniemy go, to to Rosjanie nam to przypomną w najbardziej dotkliwym dla nas czasie i miejscu.

• gollum.z.kremla Re: mam wrażenie, że ktoś gra tym człowiekiem 18.09.10, 17:04
        Ech, te łubiankowe wrażenia... ;->
    • inetwarrior Zakajew potwierdził przyjazd do Polski 16.09.10, 09:28
      Pozwólmy mu przyjechać, wsadźmy do furgonetki i wywieźmy do Kaliningradu :)

Wszyscy będą zadowoleni...
    • ubiquitousghost88 Oj, przydałaby się teraz ta tarcza made in USA... 16.09.10, 10:00
      ...no bo spróbujcie tylko nie wydać mordercy Rosjanom...
      • pijpijrusku No to szlaban na "czarne skrzynki",ha,ha! 16.09.10, 11:12
        Teraz kacapy pokaza gdzie raki zimuja! MAK pod dowodztwem ruskiej lafiryndy wyda" owoce swej pracy" w blizej nieokreslonym czasie,lub tez nigdy nie wyda,bo owoce splona w budynku wysadzonym przez czeczenskich terrorystow.Inne wersje?
      • gollum.z.kremla Bełkot. 18.09.10, 17:04
        .
    • andrea49 Przed kongresem Czeczenów 16.09.10, 11:26
      WYDAJE MI SIĘ, ŻE POLKSA POWINNA MIEĆ MOŻLIWOŚĆ NIE PRZYJMOWANIE NA SWOJE
      TERYTORIUM PERSONA NON GRATA. NASZA RACJA STANU WINNA UWZGLĘDNIAĆ BRAK
      TOLERAMCJI DLA DZIAŁAŃ TERRORYSTYCZNYCH I LICZENIE SIĘ Z OPINIĄ PAŃSTWA,
      Z KTÓRYM CHCEMY DOBRYCH STOSUNKÓW. CHYBA KAUKAZ NIE JEST NASZĄ STREFĄ
      WPŁYWÓW.
      • pijpijrusku [...] 16.09.10, 12:02
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • pisdode Zakajew gieroj! 16.09.10, 12:17
      No to Broniu i Doniu mają problem.
    • kacap_s_moskwy Zakajew potwierdził przyjazd do Polski. Rosja z... 16.09.10, 14:18
      Moze polacy go polonium'om poczestuja? Przeciez ze swym kolesiem berezowskim (ktory robil duzy biznes na wojnie czeczenskiej w 90-ch, kiedy budowona na paperze budynki, a potem je "rozwalali" terorysci islamskie), ktory to daje (ciekawe za co) pienedzy zbrodniarzu zakajewu juz ma doswiadczenie podkladania polonium'a.

z zakajewym jest pelno filmow z pierwszej wojny, kiedy morduje osobiscie nie tylko zolnierzy, a i cywilow. Na go grupie lerzy odpowiedzialnosc za zamordowanie dwuch duchownych z cerkwi w Groznym. Jest morderca i ma krew na rekach. Odpowie za to napewno. Nie dzisiaj, tak jutro. Zadne sczekanie nie pomoze.
    • josif47 Zakajew potwierdził przyjazd do Polski. Rosja z... 16.09.10, 14:22
      Jak szuka guza to go moze znalezc....teraz Donek ma klopot...
    • stoneborn Zakajew potwierdził przyjazd do Polski. Rosja z... 16.09.10, 15:57
      Wyglada na to, ze minister Sikorski zastawil pulapke na premiera Zakajewa. Ale to polskie wladze wpadna w pulapke.
    • ubiquitousghost88 Zarezerwowano mu w hotelu MIR pokój 96-osobowy... 16.09.10, 16:20
      ...Podzieli go z Dalaj Lamą, Saakaszwilim, Juszczenką, Wałęsą itp., itd.
      Miejsca na Wawelu gwarantowane...
    • anna-pendel Czyja to decyzja? 16.09.10, 17:58
      Który polski urzędnik i z jakiego polskiego urzędu wyraził zgodę na Kongres Czeczenów na terytorium Polski?
      Dobrze, ze jeszcze przed przyjazdem Zakajew zdążył arogancko pouczyć polskie władze, że MSZ musi uzgadniać z Prokuratura Generalną wydawanie wiz. Tym bardziej interesuje mnie kto zezwolił na ten Kongres w Polsce.
      • ubiquitousghost88 Prezydent. Z zaświatów. 16.09.10, 18:21
        anna-pendel napisała:

> Który polski urzędnik i z jakiego polskiego urzędu wyraził zgodę na Kongres Cze
        > czenów na terytorium Polski?
        > Dobrze, ze jeszcze przed przyjazdem Zakajew zdążył arogancko pouczyć polskie wł
        > adze, że MSZ musi uzgadniać z Prokuratura Generalną wydawanie wiz. Tym bardziej
        > interesuje mnie kto zezwolił na ten Kongres w Polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka