Dodaj do ulubionych

TVP porzuca misję. "Misję specjalną"

15.10.10, 19:01
Czas na Pospieszalskiego i jego "nie warto rozmawiać". Nie mogę się doczekać. Zamiast tego można puścić jakiś fajny film, spektakl teatralny albo po prostu planszę "za chwilę dalszy ciąg programu". Wszystko jest lepsze.
Obserwuj wątek
    • adrien.bez.brody TVP porzuca misję. "Misję specjalną" 15.10.10, 19:06
      Zdjęcie pani Agnieszki Kublik jest tak seksowne, że mam trudności ze skupieniem się na tekście.
    • mys1acy Mamy w Polsce Demokracie? 15.10.10, 19:23
      Śmiech na sali „ zachować równy dystans wobec polityków różnych opcji'
      A jak ma to się do Olejnik i kolędy-Zaleskiej ?
      • maxik-g Ty tylko udajesz kretyna, tak? 15.10.10, 19:43
        I rozróżniasz TV komercyjną od publicznej.
        • mys1acy olśniło mnie 16.10.10, 15:13
          Wyobraź sobie że odróżniam, miałem namyśli powód jaki jest podany o zdjęciu „ Misji Specjalnej”
          Tylko jak ci wiadomo żaden dziennikarz czy redaktor nie może być stronniczy..
          • maxik-g Owszem, nie może. 19.10.10, 19:53
            Uważasz, że 'MS' nie była stronnicza?
      • erte2 Re: Mamy w Polsce Demokracie? 15.10.10, 20:31
        @myślący (inaczej)
        Zauważ łaskawco że panie Olejnik i Kolenda-Zaleska pracują w telewizji PRYWATNEJ której właściciele mają prawo do własnych poglądów politycznych, i mają prawo te poglądy w swojej stacji preferować. A że poglądy obu pań* są zbieżne z oczekiwaniami - tym lepiej. Gdybyś rzeczywiście - zgodnie z ksywą - spróbował użyć mózgu, to sam byś na to wpadł.

*Nie ukrywam że moje również. A Tobie nikt nie broni wierzyć że Ziemia jest płaska.
        • wiktorzaraza Re: Mamy w Polsce Demokracie? 15.10.10, 20:44
          Obrażanie innych to zwyczajne chamstwo, ale od chamstwa jeszcze gorsza jest hipokryzja
          • pis_busters Re: Mamy w Polsce Demokracie? Mamy 15.10.10, 21:08
            Dlaczego tłumoki z PIS widzą świat inaczej niż normalni ludzie tzn. zgodnie z wytycznymi "wodza"?
        • ciemnogrodzianin7 Re: Mamy w Polsce Demokracie? 15.10.10, 21:44
          @erte2 napisał:
          " @myślący (inaczej) Zauważ łaskawco że panie Olejnik i Kolenda-Zaleska pracują w telewizji PRYWATNEJ której właściciele mają prawo do własnych poglądów politycznych, i mają prawo te poglądy w swojej stacji preferować. ...........'''........ Gdybyś rzeczywiście - zgodnie z ksywą - spróbował użyć mózgu, to sam byś na to wpadł. "
          Zauważ łaskawco że panowie Lis , Żakowski...i paru innych których nazwisk nawet nie chce mi się pamiętać pracują w telewizji PUBLICZNEJ ,której "właścicielami" podobno jesteśmy my a tych panów ta pani nie zwalnia .Czyli twoim zdaniem oni mają prawo swoje poglądy w publicznej stacji preferować. Widzę kolego, że jesteś chory z nienawiści, nie toletancyjny, nie postępowy, wręcz niebezpieczny i nastawiasz Polaków przeciw Polakom.

Gdybyś rzeczywiście - zgodnie z ksywą - spróbował użyć mózgu, to sam byś na to wpadł jako kreatywny umysł projektancki.

Tak dla wyklarowania ci w mózgu to PiS-u w TVP jest ok.20% reszta to POwiaki mało ci jeszcze? Dodatkowo jesteś nie demokratyczny. Ojej ogarnij się. Nawet Michnik by się tu ze mną zgodził :)
          Powiem więcej powinno być więcej programów takich jak :"Misja Specjalna" czy "Warto rozmawiać" lub "BronisławWildstein Przedstawia" oraz Rafała Ziemkiewicza ANTYSALON,bo musi być równowaga polityczna w tej TV WŁAŚNIE DLA APOLITYCZNOŚCI!!!Chyba ,że wierzysz w istnienie 100%ludzi bez poglądów czyli bez mózgów i dla takich przewidujesz TVP :)

Gdybyś rzeczywiście - zgodnie z ksywą.............itd...eh

• pis_busters Re: Mamy w Polsce Demokracie? 15.10.10, 22:22
            Póki co ciemnogrodzie programy, które wymieniłeś są JEDYNYMI programami publicystycznymi w telewizji publicznej i tak się jakoś dziwnie składa, że wszystkie mają pisowski przechył w widzeniu świata. Mało tego, posługują się bardzo prymitywnymi, acz dla niektórych skutecznymi, metodami manipulacji społecznej. Dla równowagi przydałby się program dydaktyczny pokazujący i objaśniający te metody bezczelnej manipulacji aby widzowie zrozumeli, że byli przez kilka lat robieni w wała i NIGDY już jakimkolwiek manipulacjom nie ulegali.
            • ciemnogrodzianin7 Re: Mamy w Polsce Demokracie? 16.10.10, 01:08
              @pis_busters napisał:".....posługują się bardzo prymitywnymi, acz dla niektórych skutecznymi, metodami manipulacji społecznej...."
              Buchaachaaa.....A czy to nie Wybiórcza i cały MAIN STREAM-główny nurt już tego wcześniej nie wymyślił(TuskVisionNetwork &company....)
              Następny co sieje nienawiść,wojnę polsko polską,nietolerancję,....a gdzie polityka miłości "irlandczyka"do bliźnich z PiS?
        • antropoid Re: Mamy w Polsce Demokracie? 15.10.10, 21:52
          No cóż, trzeba się przyzwyczaić do tego, że elektorat Kaczyńskiego i pis, to w dużej większości osoby, którym ograniczenia intelektualne nie pozwalają dostrzegać różnic między mediami publicznymi i prywatnymi.
        • mys1acy 100% PIS 16.10.10, 15:34
          To może mi napiszesz jaką mamy demokrację jeśli 46,99% Polaków chce oglądać „Misję Specjalną”
          Ty wywiady Olejnik i Kolędy nazywasz- własne poglądy polityczne , a ja to nazywam chamstwem
          i kłamstwem .
          Jak ci wiadomo dziennikarz powinien dobrze się przygotować i nie powinien nikogo obrażać i być obiektywny, bez względu w jakiej TV stacji pracuje..
          Co do mojego mózgu to możesz być spokojny , i nie ma to dla mnie żadnego znaczenia co ty o mnie sądzisz, bo nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem..
        • mys1acy do erte2 16.10.10, 15:44
          To może mi napiszesz jaką mamy demokrację jeśli 46,99% Polaków chce oglądać „Misję Specjalną”
          Ty wywiady Olejnik i Kolędy nazywasz- własne poglądy polityczne , a ja to nazywam chamstwem i kłamstwem
          Jak ci wiadomo dziennikarz powinien dobrze się przygotować i nie powinien nikogo obrażać i być obiektywny, bez względu w jakiej TV stacji pracuje..
          Co do mojego mózgu to możesz być spokojny , i nie ma to dla mnie żadnego znaczenia co ty o mnie sądzisz, bo nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem..
      • marjolasz Re: Mamy w Polsce Demokracie? 15.10.10, 22:20
        Świetne programy znikają, nie zgadzam się z tą decyzją, ale my płacący abonament nie mamy na to wpływu.
      • h-mol Re: Mamy w Polsce Demokracie? 15.10.10, 22:29
        Te dwie Panie przy Wildsteinie to fruwające anioły łagodności i obiektywizmu!
    • antropoid Żałować nie ma czego. 15.10.10, 19:33
      Wypada tylko pogratulować decyzji.
    • zew_atlantyku Tak jest, trzeba wyczyscic, oczyscic, pozamatiac 15.10.10, 19:51
      odkazic, koniecznie bardzo
      a potem juz tylko popudrowac, usmiech i na plan.
      The Best Show a la Kublikova, ahoj
    • wiktorzaraza Szanowna Pani! A kto wejdzie na ich miejsce? 15.10.10, 20:42
      Z dystansem odnoszę się do zaangażowanego politycznie działania tych dziennikarzy. Ale zastąpienie ich propagatorami obecnego, zwyczajnie marnego rządu to hipokryzja. Może Kaczyński prezentuje trudną do zaakceptowania linię, ale z drugiej strony jest porażająca impotencja polityczna i miernota Donalda Tuska. Mam nadzieję że TVP nie będzie teraz propagatorem kłamstw serwowanych obywatelom przez ten nacechowany indolencją rząd
    • wiktorzaraza Proszę o zwolnienie moderatora z pracy 15.10.10, 20:46
      Pozostawia posty chamskie a kasuje konstruktywną krytykę. Wyrzucić moderatora na zbity pysk!
      • maxik-g Akurat nie ty o tym decydujesz. 15.10.10, 21:23
        Skończ ten trolling, ok?
        • wiktorzaraza Re: Akurat nie ty o tym decydujesz. 16.10.10, 11:34
          a co mi zrobisz, głupi mule?
          • maxik-g Dam ci kopytkiem w zęby przy okazji. 19.10.10, 19:54
            No co, sam chciałeś głupiej odpowiedzi od muła, więc miej pretensje do siebie.
      • grazka58 Re: Proszę o zwolnienie moderatora z pracy 15.10.10, 22:13
        Jestem za. Mój krytyczny post wyleciał.
    • ajakzupa ja o Wołku i TVP 15.10.10, 21:36
      Hołubienie Wołka przez "GW" jest godne pochwały. Wołek wszak to gloryfikator krwawego dyktatora Pinocheta i zarazem publicysta związany z ZCHN-wcami (razem z Kamińskim wszak odbył misję do Pinocheta, czyż nie?). A ZCHN to, oczywiście, hasło "prawdziwy Polak". Hm, wtedy Wołkowi "prawdziwy Polak" nie wadziło? dziś "GW" nie wadzi piewca Pinocheta i sympatyk "prawdziwych Polaków". Wprawdzie teraz Wołek potępia "prawdziwych Polaków", ale miłości do Pinocheta się nie wyrzekł? Czy i "GW"zmieniła stanowisko w sprawie Pinocheta?

To samo TVP. Ponoć wraca Snopkiewicz, a może już wrócił. To nazwisko wiąże się z Jakubowską, może i ona też wróci. A to z kolei trop do Rywina. Czy "GW" znów (albo już) podoba się Snopkiewicz? Jakubowska? Rywin?

A skoro nie wadzi wam Pinochet (na to wygląda,mając na uwadze hołubienie Wołka przez "GW"), to kiedy i Kaczyński będzie wam za pan brat?
      • marjolasz Re: ja o Wołku i TVP 15.10.10, 22:22
        a kiedy zniknie z anteny program żakowskiego, w najlepszym czasie antenowym z stronniczymi swołoczami z wyborczej????
        • h-mol Re: ja o Wołku i TVP 15.10.10, 22:33
          Doigrałeś się pislamisto! Swołocze to akurat środowisko J. Kaczyńskiego!
        • ajakzupa Re: ja o Wołku i TVP 15.10.10, 22:43
          Ależ, program Żakowskiego jest kapitalny. Raz spróbowałem oglądać i na tym się skończyło i to jest największa zaleta tego programu. Tak samo z programami Wildsteina, natomiast Pośpieszalski od biedy raz na pół roku przez chwilę do strawienia. Stawiam jednak na powrót Jakubowskiej, przemiła, wie, co zrobić, aby władzy dogodzić.
      • pis_busters Re: Nie karmić trolla... 15.10.10, 22:59
        Nie karmić trolla...
        • ajakzupa Re: Nie karmić trolla... 15.10.10, 23:49
          Dziękuję za pokarm, jakie mi dajesz.
    • h-mol Koniec kłamstw Wildsteina! 15.10.10, 22:28
      Arogancki, zła dykcja, żółte zęby to drobiazgi przy tym, że pan Wildstein najzwyczajniej w świecie kłamał, a to nie mieści się w standardach dziennikarskich!
      • sener1986 Re: Koniec kłamstw Wildsteina! 16.10.10, 08:49
        ...i jeszce smierdzi mu z pyska i dziecim cukierki zabiera!
    • wojtek-gdansk Muszę zrewidować swoje poglądy 15.10.10, 23:00
      ... nie liczyłem w tej sprawie specjalnie na p. Iwonę Schymallę, czyżbym Jej nie docenił?
    • rolex12 Kublik o obiektywiźmie mediów... 16.10.10, 07:52
      jak Stalin niosący wolność bratnim narodom
    • robert9998 TVP usnąć jeszcze Żakowskiego i Pospieszalskiego 16.10.10, 09:25
      "Misja specjalna" i "Bronisław Wildstein przedstawia" i "Tydzień Jacka Żakowskiego" oraz "Warto Rozmawiać" Pospieszalskiego.
      Przepadek Żakowskiego jest wykręceniem w druga stroną i stworzeniem tvn(tusk vision network) w TVP3(goście w tym programie to tylko GW i Polityka- tylko dobrze mówiący o PO i Tusku). Gargas , Wildstein czy Pospieszalski to tzw. talibowie pisowscy. Przypominać przenośnię czas Mickiewicza "przed ucztą potrzeba dom oczyścić z śmieci"!
      Standard według pani Agnieszki Kublik to jest taki , który dziennikarze prześciełają się w uwielbieniu rządu PO. Dziennikarz winien patrzeć krytycznie i obiektywnie władzy na ręce!
    • hektorspyke Pani Schymalla, dostanie Pani tę robotę ... 16.10.10, 11:21
      po zdjęciu Misji Specjalnej, tak to wyglądało zapewne.
      Daleko mi do PiS i PO też, ale obiektywnie rzecz biorąc to o dopalaczach ponad rok temu mówiło się u Pospieszalskiego i facet się nie pomylił, nagle okazuje się, że to wielki problem. Podobnie Misja Specjalna. Uważam, że Wieldsten i Żakowski to dno, nie mówiąc o Sprawie dla reportera.
      • wiktorzaraza schymalla to osoba prymitywna i mierna 16.10.10, 11:35
        walczy tylko o stołek. Gdyby przyszedł PiS wyrzuciłaby Żakowskiego i innych zwolenników polityki liberalnej.
    • marek-21-pl TVP porzuca misję. "Misję specjalną" 16.10.10, 12:30
      Bardzo sie ciesze ze znikaja takie programy-szedl bym dalej i to znacznie.Ustanowil bym autonomie woj.Torunskiego npt. gdzie Telewizja Trwam nadawala by tylko takie programy.Wybrali by swojego prezydenta Jaroslawa Kaczynskiego -z siedziba w gmachu radia Maryja przed wejsciem do palacu prezydenckiego stanely by krzyze pomniki,kazde rondo ulica skwer osiedle nosilo by nazwe Lech lub Jaroslawa Kaczyskiego.Procesje ranne ze spiewami i biczowaniem za wolna ojczyzne za prawdziwych polakow.Wieczorem z pochodniami przed palac prezydencki i npt nowe obrzedy wiazanie sie do krzyza samospalenie z okrzykami "Tu jest Polska".Siec komorkowa o nazwie Lechtia ze stalym podsluchem kazdej rozmowy-aby wykryc uklad albo wrogow.Polityke zagraniczna prowadzila by Fotyga wypowiadajac wojne Nimca, Rosji, China,Kanadzie.Jeden szkopul by byl w tej autonomi ko by pracowal i co by jedli-ale to bylo by ich zmartwienie.Pan by im dal ojczyzne wolna-Amen.
    • rozsadek.ltd GW klepie po plecach, jest tak sielankowo 16.10.10, 13:32
      Wszyscy są zadowoleni, już niedługo TVP będzie w pełni lewackie. Swoją drogą ciekawe, czemu pani redaktor i nikt inny w GW nie czepia się 'apolitycznej' sldowskiej TVP2.
      No, ale TVP już niedługo też będzie 'apolityczna', a faszystowska GW będzie mogła z uznaniem pisać o nowej, lepszej telewizji publicznej, która pierze mózg już tylko w jednym wyznaczonym i słusznym kierunku (do tej pory prała mózgi na dwa fronty, więc można było próbować wyciągnąć jakąś średnią).
    • emes182 Re: TVP porzuca misję. "Misję specjalną" 17.10.10, 21:32
      .....najlepiej jakąś papkę dla "młodych, wykształconych z wielkich miast". Gratulacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka