Dodaj do ulubionych

Ryszard C. o polityce nigdy nie mówił

19.10.10, 19:54
Nie powinien tak postąpić.. ale trudno się dziwić że po latach "zawirowań" w życiu chciał trochę spokoju... a tu Kaczyński z PiS-em wywracają kraj do góry nogami...
Obserwuj wątek
    • alik-w-plomieniach Re: Ryszard C. o polityce nigdy nie mówił 19.10.10, 20:01
      Przyjechał chłopek z Kanady, gdzie promoskiewskie mendia Rydzyka i spółki robią z Polski bandycką sowiecką republikę bananową, zobaczył jak to jest naprawdę i się wkur... z deczka.
      • pompompom Re: Ryszard C. o polityce nigdy nie mówił 19.10.10, 21:46
        alik-w-plomieniach napisał:

> Przyjechał chłopek z Kanady, gdzie promoskiewskie mendia Rydzyka i spółki robią
        > z Polski bandycką sowiecką republikę bananową, zobaczył jak to jest naprawdę i
        > się wkur... z deczka.
        >
        Tragiczne, ale być może prawdziwe.
    • mm27_04 Ryszard C. o polityce nigdy nie mówił 19.10.10, 20:56
      Stała się, rzecz straszna.
      Ale powód może być bardzo banalny.
      Prawdopodobnie coś stało się w jego życiu....
      Może ujawniła się choroba psychiczna. A może jego żona odeszła z kimś z tej partii...
      ludzie są nieobliczalni....
    • yrek-de o polityce 19.10.10, 21:40
      Teraz widzimy do czego doprowadza Kacze jątrzenie.
    • myslacyszaryczlowiek1 Zapewnił sobie wikt i dach nad głową 19.10.10, 22:19
      i poważanie więźniów którzy w 95% nienawidzą PISu. Chłop pewnie by nie dostał emerytury, bo to 10 lat w Kanadzie, sił nie starczyło aby jeszcze pracować, a zdychać z głodu nie miał zamiaru. Też tak postąpię jak mi będzie groził głód i chłód, gdy emerytura z OFE nie starczy na zapewnienie mi egzystencji.
    • quant34 Coś mi tu nie gra 19.10.10, 23:07
      Widzieliście relację z zatrzymania tego zabójcy? Scena przy samochodzie, kiedy zatrzymany mówi "chciałem zabić Kaczyńskiego. Jestem przeciwnikiem PiSu". Czy tylko dla mnie ta wypowiedź brzmiała kompletnie sztucznie, jakby zabójca mówił zupełnie bez przekonania? Nie zdziwiłbym się gdyby się okazało, że to zabójstwo miało zupełnie niepolityczne podłoże, a owa wypowiedź miała tylko zamaskować rzeczywiste pobudki zabójcy. Gdyby się okazało, że sprawca kierował się jakimiś względami osobistymi, a nie politycznymi, to byłby to cios dla PiSu, który już zrobił z tej zbrodni propagandowy użytek.
      • myslacyszaryczlowiek1 Jaki propagandowy użytek? 19.10.10, 23:19
        Przecież wybiórcza we wszystkich artykułach opisuje i tłumaczy łopatologicznie, że to wina Kaczyńskiego i PISu. Czyżbyś nie wierzył wybiórczej.
        • szopad Re: Jaki propagandowy użytek? 20.10.10, 00:28
          Wina jest oczywiscie Sikorskiego, ktory mowil o dozynaniu watah... natomiast Kaczynski aniolek przeciez z nienawiscia nie ma nic wspolnego... tylko PO i nienawistna propaganda Wyborczej naklonily go do planowania mordertwa Jaroslawa Kaczynskiego - czlowieka pelnego milosci, dobroci i wyrozumialosci dla wszystkich Polakow bez wzgledu na ich poglady.

jesli sie sieje nienawisc to sie pozniej zbiera tego owoce, ale jak widac kaczynskiego malo obchodza trupy, wazne zeby dokopac PO albo Tuskowi... przy okazji dzielac spoleczenstwo na PiS i reszte, w ktorej sa oczywiscie tylko zdrajcy, zomowcy, ubecy, zydzi, ruscy, niemcy, agenci i inne swolocze... jak sie za dlugo tak obraza Polakow to co bardziej nerwowi widac nie wytrzymuja dluzszego plucia w twarz. Niech sie Kaczynski lepiej nad soba zastanowi.
          • myslacyszaryczlowiek1 Re: Jaki propagandowy użytek? 20.10.10, 04:44
            TVn ci to włożyła do głowy? Proszę o cytaty.
    • treborrr Przecież to chory psychicznie człowiek... 19.10.10, 23:40
      ... po co to wszytko? Zamkną go w szpitalu i taki będzie finał historiii
    • mer-llink Kim jest Ryszard C.? 20.10.10, 04:56
      Któż to Ryszard C?
      Czyzby był to nsz przmiły, przstojny, pszpanstwa [tak mówi] Ryszard Czarnecki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka