krawat.ok 17.12.10, 10:27 tak nie można, trochu zrozumienia. oni jeszcze świętują żałobę w klubie Pisu. krawat.ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
6.smiech Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 10:28 Bardzo specjalnych typow ma w swoich szeregach ta pisowska partia nekrofilow, to niby dlaczego i nie alkoholika. Odpowiedz Link Zgłoś
kozafasola Re: Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po a 17.12.10, 10:37 zwykłego obywatela za picie w miejscu pracy może spotkać zwolnienie dyscyplinarne; politycy chleją i się śmieją Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Co się dziwić, kto normalny wstępowałby do pis-u, 17.12.10, 10:44 ... jeszcze teraz? To miejsce w sam raz dla takich pijaczyn (o czubkach i upośledzonych nie wspominając). Już raz kiedyś ten "mąż stanu" złamał łapsko na wakacyjnych harcach, byczył się wtedy w najlepsze na koszt podatnika w klinice rządowej, podczas gdy zwykłym ludziom zakładają gips i wypad do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 10:47 Przecież słychać na nagraniu, że koleś jest wstawiony... Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Swojak 17.12.10, 11:35 Łoj. Tylko chlapnął. Przecież nie spalił blanta, ani nie wciągnął nic. Czepiasz się. To swojak. Nie to, co jacyś narkomani z PO, których przyłapano na posiadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po a 17.12.10, 11:56 Nie wstawiony tylko napierdzielony w sztetke.. Odpowiedz Link Zgłoś
starogowienny Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 10:51 To był zamach: smolensk-2010.pl/2010-12-15-lech-kaczynski-w-smiertelnej-pulapce.html Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Chyba ci sie watki pomylily 17.12.10, 12:11 O LK jest gdzie indziej. Idz tam i glos swoje, warte Jara, wariactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Chyba ci sie watki pomylily 17.12.10, 12:21 Ale to mógł być zamach na Dorna, dolali mu czegoś do świeconej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.bejach Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 10:58 Trudno się dziwić panu Dornowi, że po takim ześwinieniu jakim jest umowa z Kaczorem o przymierzu z PiS za miejsce na liście wyborczej przeżywa głęboką traumę. Bez potężnej dawki gorzały takie zeszmacenie trudno zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
spesz Gdzie jest Państwowa Inspekcja Pracy? 17.12.10, 11:50 Należy powiadomić PIP i wyrzucić pijaczynę z roboty!Nie mam zamiaru sponsorować pijaństwa w "firmie" w której jestem udziałowcem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michujek Tylko się napił! 17.12.10, 11:56 Ludzie. Człowiek się tylko napił. Robicie z tego jakąś aferę a z Ludwika alkoholika. Dziabnął sobie, jak każdy, zapewne nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 12:01 Yжacных и трoгaтельнo! Он был Мaршaл Сеймa! Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster ... "przez dziennikarzy po alkoholu" 17.12.10, 12:06 młodziankowie błąkający się, jak księżyc po opłotkach, sejmowymi korytarzami stanowią poważne zagrożenie dla porządku, i ładu życia społecznego; taka sfora, pardonc, wataha kierowana stadnym instynktem, na grójeckim np. rynku; osaczyli posła dorna; i oto mamy nius - dorn przyłapany przez dziennikarzy po alkoholu... robionych Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 12:20 Jeden idzie i pyta "co Ludwik za moje zdrowie nie wypijesz?". Drugi podpowiada dziennikarzom,że Ludwik popił sobie i cała afera. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 12:22 A na Blodu Interetowym oszczegalem tego Dorna aby nie zblizal sie do tych wariatow Pisiojobcow bo mozgownica twoja Dorn zamienisie z szarych Komurek na GNOJOWICE i tak sie stalo od tych wariatow tego Guru Kaczora ludzie z normalnymi komurkami w glowie musza tych wariatow zdaleka czymac bo zblizanie sie do tych wscieklsna nafaszerowanych Pisiodupcow groz zalewem muzgownicy ta gnojowica. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 12:26 A ten Pisiojobiec Karski tez nachlal sie tego Polskiego Rozpuszczalnika a co zrobil po nachlaniu zdemolowal prawie polowe Wyspy Cypryjskiej te Pisiojobcy tego wariata Kaczynskiego nie tylko sa wariatami to sa Polscy Alkocholiki kturzy juz do tego pija polski Rozpuszczalnik . Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po a 17.12.10, 12:38 stivi47- Dorn po prostu się spissdził. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary34 Re: Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po a 17.12.10, 15:09 Saba robi furrorę pod każdym drzewkiem, tylko nie na koszt podatnika Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs "Ja nie jestem medialną małpą", "Ścierwojady" ! 17.12.10, 12:53 "Ja nie jestem medialną małpą", "Ścierwojady" ! Pan Marszałek zatęsknił za "nałażliwością dziennikarzy" "kłamiących jak bure suki" i " ścierwojadami" -fotoreporterami, którzy znowu zaczęli dostrzegać ten filar piskultury w Polsce. "Ludwik Dorn jako osoba o niezwykłej inteligencji wykazuje pewne cechy autystyczne" twierdził "genetyczny patriota" Marek Suski... "Poseł niezrzeszony to jest kwiat jednej nocy albo jednej kadencji, z tym że ja mam takie doświadczenie, że zakwitam po raz drugi". /L.D./ Okazało się, że miał rację mówiąc "Są w polskiej polityce rzeczy i ludzie, o których się filozofom nie śniło". Jak widzimy wszyscy, stęsknieni za Panem Marszałkiem i Sabą w Sejmie, wczoraj rozkwitł w pełnej krasie ... krawat.ok napisał: > tak nie można, > trochu zrozumienia. > > oni jeszcze świętują żałobę w klubie Pisu. > > krawat.ok Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Re: "Ja nie jestem medialną małpą", "Ścierwojady" 17.12.10, 17:23 Nie filozofom, ale jak mówi Ferdek Kiepski - fizjologom - ! Odpowiedz Link Zgłoś
neskim Ja mu się nie dziwię... 17.12.10, 13:15 Załatwił sobie (kosztem uszczerbku honoru) miejsce w przyszłym Sejmie, a tu obcinają daniny na partie. Czy to nie powód do upicia się? (ale już tańszym trunkiem - polecam Zochę) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 15:24 No upił się chłopina ze szczęścia że mu prezes wybaczył. Ma szansę na następne cztery lata synekurki, a już się szykował na zasiłek - a tu już pewne przyzwyczajenia, nowa rodzina, alimenty. No to każdy z tej radości dałby sobie w szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 17:16 No to wyleniały wezyr zaszalał. Ciekawe czy sułtan Jaruś i jego eunuchy są zadowoleni z postępowania "współpracyjącego", /spisana umowa o współpracy z zagwarantowaniem miejsca na listach wyborczych PiS-u/, marnotrawnego syna. ! Dorn przynosi CHWAŁĘ tym prawym i sprawiedliwym ! Odpowiedz Link Zgłoś
zzzo a kto to ten tam Dorn? 17.12.10, 21:45 za chwil kilka zapytamy: a kto to ten tam kurdupel jakmutam Kwaczyński? to ten sam co go Kartofel sąsiedzi nazwali? tego wam życzę w nowym 2011. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 18.12.10, 06:47 *Wczoraj rozkwitł w całej krasie. Niewiele ubyło w naszej kasie. Chlanie to krótka choroba; Dopóki nie wysiądzie mu wątroba. Wnet wyglądał będzie jak żaba. Wtedy przyjdzie i poliże Go Saba. Posłowanie to ciężki kawałek chleba, Nim sie człek wybierze . . . do nieba. A zazdrościć Mu nie trzeba*. Odpowiedz Link Zgłoś