Dodaj do ulubionych

Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk...

17.12.10, 10:27
tak nie można,
trochu zrozumienia.

oni jeszcze świętują żałobę w klubie Pisu.

krawat.ok
Obserwuj wątek
    • 6.smiech Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 10:28
      Bardzo specjalnych typow ma w swoich szeregach ta pisowska partia nekrofilow,
      to niby dlaczego i nie alkoholika.
      • kozafasola Re: Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po a 17.12.10, 10:37
        zwykłego obywatela za picie w miejscu pracy może spotkać zwolnienie dyscyplinarne; politycy chleją i się śmieją
    • antropoid Co się dziwić, kto normalny wstępowałby do pis-u, 17.12.10, 10:44
      ... jeszcze teraz? To miejsce w sam raz dla takich pijaczyn (o czubkach i upośledzonych nie wspominając). Już raz kiedyś ten "mąż stanu" złamał łapsko na wakacyjnych harcach, byczył się wtedy w najlepsze na koszt podatnika w klinice rządowej, podczas gdy zwykłym ludziom zakładają gips i wypad do domu...
    • judas1 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 10:47
      Przecież słychać na nagraniu, że koleś jest wstawiony...
      • martin.slenderlink Swojak 17.12.10, 11:35
        Łoj. Tylko chlapnął. Przecież nie spalił blanta, ani nie wciągnął nic. Czepiasz się. To swojak. Nie to, co jacyś narkomani z PO, których przyłapano na posiadaniu.
      • one2be Re: Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po a 17.12.10, 11:56
        Nie wstawiony tylko napierdzielony w sztetke..
    • starogowienny Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 10:51
      To był zamach: smolensk-2010.pl/2010-12-15-lech-kaczynski-w-smiertelnej-pulapce.html
      • nerwus0 Chyba ci sie watki pomylily 17.12.10, 12:11
        O LK jest gdzie indziej. Idz tam i glos swoje, warte Jara, wariactwa.
        • strikemaster Re: Chyba ci sie watki pomylily 17.12.10, 12:21
          Ale to mógł być zamach na Dorna, dolali mu czegoś do świeconej wody.
    • zbyszek.bejach Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 10:58
      Trudno się dziwić panu Dornowi, że po takim ześwinieniu jakim jest umowa z Kaczorem o przymierzu z PiS za miejsce na liście wyborczej przeżywa głęboką traumę. Bez potężnej dawki gorzały takie zeszmacenie trudno zaakceptować.
    • spesz Gdzie jest Państwowa Inspekcja Pracy? 17.12.10, 11:50
      Należy powiadomić PIP i wyrzucić pijaczynę z roboty!Nie mam zamiaru sponsorować pijaństwa w "firmie" w której jestem udziałowcem!!!
    • michujek Tylko się napił! 17.12.10, 11:56
      Ludzie. Człowiek się tylko napił. Robicie z tego jakąś aferę a z Ludwika alkoholika. Dziabnął sobie, jak każdy, zapewne nie raz.
    • bogdan331 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 12:01
      Yжacных и трoгaтельнo! Он был Мaршaл Сеймa!
    • organmaster ... "przez dziennikarzy po alkoholu" 17.12.10, 12:06
      młodziankowie błąkający się, jak księżyc po opłotkach, sejmowymi korytarzami stanowią poważne zagrożenie dla porządku, i ładu życia społecznego; taka sfora, pardonc, wataha kierowana stadnym instynktem, na grójeckim np. rynku; osaczyli posła dorna; i oto mamy nius - dorn przyłapany przez dziennikarzy po alkoholu... robionych
    • aekielski Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 12:20
      Jeden idzie i pyta "co Ludwik za moje zdrowie nie wypijesz?". Drugi podpowiada dziennikarzom,że Ludwik popił sobie i cała afera.
    • stivi47 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 12:22
      A na Blodu Interetowym oszczegalem tego Dorna aby nie zblizal sie do tych wariatow Pisiojobcow bo mozgownica twoja Dorn zamienisie z szarych Komurek na GNOJOWICE i tak sie stalo od tych wariatow tego Guru Kaczora ludzie z normalnymi komurkami w glowie musza tych wariatow zdaleka czymac bo zblizanie sie do tych wscieklsna nafaszerowanych Pisiodupcow groz zalewem muzgownicy ta gnojowica.
    • stivi47 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 12:26
      A ten Pisiojobiec Karski tez nachlal sie tego Polskiego Rozpuszczalnika a co zrobil po nachlaniu zdemolowal prawie polowe Wyspy Cypryjskiej te Pisiojobcy tego wariata Kaczynskiego nie tylko sa wariatami to sa Polscy Alkocholiki kturzy juz do tego pija polski Rozpuszczalnik .
      • jwasz1952 Re: Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po a 17.12.10, 12:38
        stivi47- Dorn po prostu się spissdził.
    • wdajcz Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 12:50
      • hilary34 Re: Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po a 17.12.10, 15:09
        Saba robi furrorę pod każdym drzewkiem, tylko nie na koszt podatnika
    • witekjs "Ja nie jestem medialną małpą", "Ścierwojady" ! 17.12.10, 12:53
      "Ja nie jestem medialną małpą", "Ścierwojady" !

Pan Marszałek zatęsknił za "nałażliwością dziennikarzy" "kłamiących jak bure suki" i " ścierwojadami" -fotoreporterami, którzy znowu zaczęli dostrzegać ten filar piskultury w Polsce.
      "Ludwik Dorn jako osoba o niezwykłej inteligencji wykazuje pewne cechy autystyczne" twierdził "genetyczny patriota" Marek Suski...
      "Poseł niezrzeszony to jest kwiat jednej nocy albo jednej kadencji, z tym że ja mam takie doświadczenie, że zakwitam po raz drugi". /L.D./
      Okazało się, że miał rację mówiąc "Są w polskiej polityce rzeczy i ludzie, o których się filozofom nie śniło".

Jak widzimy wszyscy, stęsknieni za Panem Marszałkiem i Sabą w Sejmie, wczoraj rozkwitł w pełnej krasie ...

krawat.ok napisał:

> tak nie można,
      > trochu zrozumienia.
      >
      > oni jeszcze świętują żałobę w klubie Pisu.
      >
      > krawat.ok
      • tykaczor Re: "Ja nie jestem medialną małpą", "Ścierwojady" 17.12.10, 17:23
        Nie filozofom, ale jak mówi Ferdek Kiepski - fizjologom - !
    • neskim Ja mu się nie dziwię... 17.12.10, 13:15
      Załatwił sobie (kosztem uszczerbku honoru) miejsce w przyszłym Sejmie, a tu obcinają daniny na partie. Czy to nie powód do upicia się? (ale już tańszym trunkiem - polecam Zochę)
    • erte2 Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 15:24
      No upił się chłopina ze szczęścia że mu prezes wybaczył. Ma szansę na następne cztery lata synekurki, a już się szykował na zasiłek - a tu już pewne przyzwyczajenia, nowa rodzina, alimenty. No to każdy z tej radości dałby sobie w szyję.
    • tykaczor Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 17.12.10, 17:16
      No to wyleniały wezyr zaszalał. Ciekawe czy sułtan Jaruś i jego eunuchy są zadowoleni z postępowania "współpracyjącego", /spisana umowa o współpracy z zagwarantowaniem miejsca na listach wyborczych PiS-u/, marnotrawnego syna. ! Dorn przynosi CHWAŁĘ tym prawym i sprawiedliwym !
    • zzzo a kto to ten tam Dorn? 17.12.10, 21:45
      za chwil kilka zapytamy:

a kto to ten tam kurdupel jakmutam Kwaczyński?

to ten sam co go Kartofel sąsiedzi nazwali?

tego wam życzę w nowym 2011.
    • terleo Poseł Dorn przyłapany przez dziennikarzy po alk... 18.12.10, 06:47
      *Wczoraj rozkwitł w całej krasie.
      Niewiele ubyło w naszej kasie.
      Chlanie to krótka choroba;
      Dopóki nie wysiądzie mu wątroba.
      Wnet wyglądał będzie jak żaba.
      Wtedy przyjdzie i poliże Go Saba.
      Posłowanie to ciężki kawałek chleba,
      Nim sie człek wybierze . . . do nieba.
      A zazdrościć Mu nie trzeba*.
Inne wątki na temat: