Dodaj do ulubionych

Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli...

21.12.10, 07:25
Ten terlikowski to wyjątkowo zakuty łeb. Katolstwo jaskiniowe w czystej postaci. Takim jak on zdecydowanie dobierałbym prawa ludzkie - stanowi typowy przykład surowca wtórnego niepełnowartościowego. Myślę że przeciętny taboret ma bogatsze życie wewnętrzne od tej kreatury.
Obserwuj wątek
    • emeryt_59 Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 07:26
      Czy poważna gazeta i poważni ludzie powinni zajmować się delikatnie mówiąc "ludzmi niezrównoważonymi psychicznie" do jakich zalicza się pan Terlikowski. Oczywiście na głowę ich wszystkich bije Jarosław Kaczyński i jego brednie które wygłasza to powinny wystarczyć za wszystkich a Wy jeszcze dokładacie innych oszołomów. Gdyby nie było zainteresowania nimi by się ludziska wyciszyli i przestali głosić brednie a był by czas na zajmowanie się ważniejszymi sprawami.
    • tykaczor Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 07:34
      Nie dziwię się wypowiedziom Terlikowskiego - przecież to IDIOTA ! On twierdzi, że nie słyszał w kościołach kazań "politycznych" . To najlepszy kawał jaki słyszałem !
      • sher-rif Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 11:18
        To błazen katodworu.Hrabiowie w sutannach mają teraz problemy ,wielu jest nieautentycznych więc kogo obchodzą.Jeszcze błazen stara się zwrócić na siebie uwagę.
    • zbyszek.bejach Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 07:58
      Terlikowski to albo idiota albo nadzwyczaj perfidna i wyrafinowana kreatura. Z chrześcijaństwem, z katolicyzmem nie ma nic wspólnego. Ja w odróżnieniu od Terlikowskiego do kościoła nie chodzę z wyjątkiem urlopu z uwagi na zainteresowania architekturą. Zdarza się, że kościół nie jest zamknięty i mogę wejść do środka, ale nie wpuszcza mnie gadka z ambony . Ciagle PiS, prawdziwi polacy i katolicy, fałszywi prorocy z lewej strony sceny politycznej. Rzygać się chce.
      • leon000 Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 08:04
        Może wreszcie za głupotę pan powoła go do siebie. Wraz z "biskupem" Gowinem i innymi świętymi, którzy przez wieki podobali sie panu. Amen
        Terlikowski to rodzaj betonu o najwyższej jakości
      • pani_bozia Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 10:50
        zbyszek.bejach napisał:

> Terlikowski to albo idiota albo nadzwyczaj perfidna i wyrafinowana kreatura. Z
        > chrześcijaństwem, z katolicyzmem nie ma nic wspólnego. Ja w odróżnieniu od Terl
        > ikowskiego do kościoła nie chodzę z wyjątkiem urlopu z uwagi na zainteresowania
        > architekturą. Zdarza się, że kościół nie jest zamknięty i mogę wejść do środka
        > , ale nie wpuszcza mnie gadka z ambony . Ciagle PiS, prawdziwi polacy i katolic
        > y, fałszywi prorocy z lewej strony sceny politycznej. Rzygać się chce.

otóż bardzo się mylisz, terlikowski to esencja całego tego chrześcijaństwa i katolicyzmu - taka właśnie jest ta religia
        i gdyby nie ludzie stojący w opozycji do kaka i zwalczający totalitarne zapędy chrześcijaństwa i katolstwa - w Europie panowałby nadal jak w średniowieczu katolski szariat, chrześcijański terror, ciemnota
      • rozsadek.ltd Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 15:01
        zbyszek.bejach napisał:

> Terlikowski to albo idiota albo nadzwyczaj perfidna i wyrafinowana kreatura. Z
        > chrześcijaństwem, z katolicyzmem nie ma nic wspólnego. Ja w odróżnieniu od Terl
        > ikowskiego do kościoła nie chodzę z wyjątkiem urlopu z uwagi na zainteresowania
        > architekturą. Zdarza się, że kościół nie jest zamknięty i mogę wejść do środka
        > , ale nie wpuszcza mnie gadka z ambony . Ciagle PiS, prawdziwi polacy i katolic
        > y, fałszywi prorocy z lewej strony sceny politycznej. Rzygać się chce.

Jak taka czerwona szmata jak ty może decydować kto ma coś wspólnego z chrześcijaństwem, a kto nie?
      • freitag23 Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 17:03
        Zdecyduj się urlopowy architekcie, jeżli nie chodzisz do kościoła t jak możesz słyszeć co księża
        mówią na kazaniach, gdyż poza nabożeństwami kościoły są najczęściej pozamytane, przed
        takimi patriotami stepowymi jak ty.
    • leniuch102 Nasz Dziennik pisze lepszą polszczyzną... 21.12.10, 08:27
      ..niż Rzeczpospolita i Wyborcza razem wzięte.
      Oczy bolą patrzeć na pokraczne frazy Rzepy i byki sadzone przez GW.
      Nie krytykujcie, jeśli nigdy nie czytaliście:
      www.naszdziennik.pl/
      • wojtek-gdansk Polszczyzna to taki Twój wytrych 21.12.10, 09:29
        Jak nie masz argumentów merytorycznych zawsze możesz szukać stylistycznych, to taka pokrętna faryzejska postawa miłośników Falangi, ach przepraszam miało być Frondy.
      • h-mol Re: Nasz Dziennik pisze lepszą polszczyzną... 21.12.10, 12:44
        Genialny żart! Ubawiłeś mnie do łez, ale pewnie dlatego, że w odróżnieniu od Cebie umiem czytać i oceniać poprawność polszczyzny!
        • rozsadek.ltd Re: Nasz Dziennik pisze lepszą polszczyzną... 21.12.10, 15:03
          Jasne, chyba dialektu z naleciałościami jidisz.
      • herbapol Re: Nasz Dziennik pisze lepszą polszczyzną... 21.12.10, 12:48
        Co twoim zdaniem jest ważniejsze:forma czy treść ?
        Nasz dziennik,nawet jeśli pisze lepszą polszczyzmą,szkodzi Polsce.
    • helguera Walka z kosciołem toczy się na 21.12.10, 08:45
      szerokim froncie.Lis obok GW i innych lewackich mediow stoi w pierwszym szeregu walczacych.Niedoszły ksiadz ktory robi w tych mediach za eksperta pisze o 70% poslugujacych sie jezykiem radia Maryja.To widać że ten jkęzyk jest okey,ja chodze do roznych kościołow i nie zdarzylo mi sie słyszec kazania gloszonego mową nienawisci.Z pewnoscia takie kazania sa gloszone ale nie na taka skale jak to przeciwnicy kosciola przedstawiaja.Mowę nienawiści moge spotakac za to prawie codziennie w gazecie chocby u tych co atakuja kosciol z pania etyk czy rezyserem na czele.Często tak jest ze pewne zjawiska funkcjonuja tylko w mediach.niedawno muzyk S.Soyka mowil o tym że o pewnych podzialach spolecznych,rasizmie,nietolerancji dowiedzial sie dopiero po przeprowadzce do stolicy.Przedtem przez wiele lat mieszkajac na Ślasku,w tyglu rożnorodnych kultur,gdzie obok katolika zyl luteranin,nigdy nie byl sw2iadkiem wyzej opisanych zachowan.
      • strikemaster Re: Walka z kosciołem toczy się na 21.12.10, 09:13
        Też mieszkam na Sląsku i byłem swiadkiem rasizmu, nie trzeba do Warszawy wyjeżdżać. :(
      • wojtek-gdansk Rozmowy niedokończone tojest ewangelia polskiegoKK 21.12.10, 09:41
        Ty zupełnie jak Terlikowski, UCZESTNICZYSZ lecz nie słyszysz. W Ewangelii zaś napisano: kto ma uszy ku słuchaniu niechaj słucha. No tak ale u nas Ewangelia zeszła już na dalszy plan, odczytuje się ją obecnie w kościele tylko dla zachowania tradycji, bez słyszenia co w niej napisano. Słuchaną ewangelią polskiego kościoła są "rozmowy niedokończone" w radiu o. Biznesmena, to ich duch obecnie rządzi w polskim KK.
    • pis_busters Talib Terlikowski kłamie w imię Boże. 21.12.10, 09:09
      Talib Terlikowski kłamie w imię Boże. Nie słyszał politycznego kazania bo nie chciał słyszeć. Nie widział niegodziwości Kościoła bo nie chciał widzieć. Sądzi, że jeśli kłamie i manipuluje w obronie "Kościoła" to poczytane mu to będzie za zasługę w niebiesiech. Otóż nie panie Terlikowski! Takie kłamstwo jest tym bardziej ohydne i grzeszne. Stanie pan w kolejce pod bramą piotrową razem z tymi, co ogniem i mieczem nawracali, z tymi którzy palili i mordowali w imię Boże "dla dobra prześladowanych". Ma pan moje słowo panie Terlikowski, że bramę do nieba zatrzaśnie panu przed nosem Św. Piotr. Również dlatego, że podważa pan sens nauki Chrystusa wprowadzając relatywizm moralny. Odstręcza pan ludzi od Kościoła. Ludzi, którzy nie chcą być w jednym Kościele z kłamcą Terlikowskim, biskupami sabarytami i księżmi pedofilami...
    • wojtek-gdansk Terlikowkiego uczestniczenie przez niesłyszenie 21.12.10, 09:22
      Terlikowski: Nie odprawiam, UCZESTNICZĘ lecz nie widzę i nie słyszę.
      W takiej sytuacji nie ma znaczenia ile razy w tygodniu i w ilu parafiach i kościołach w Polsce czy w Europie a nawet na świecie będzie Terlikowski UCZESTNICZYŁ, a i tak będzie odprawiał ... swoją mantrę.
    • isn_plan14 Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 09:31
      Jest najwyższy czas dla kościoła w Polsce aby te otwarte listy i wypowiedzi niektórych duchownych poważnie potraktować- bo być może jutro będziemy zamykać kościoły tak jak to dzieje się na zachodzie, gdzie kościół w swoim czasie uznał że "nie potrzebuje wiernych". Przecież pensje osoby duchowne otrzymują "od państwa" zapominając że państwo to wierni. Dziś ta sytuacja zmieniła się- mamy wspaniałych pasterzy (także z Polski) i kościół zwrócił się do wiernych- szkoda tylko że przedtem utrycił więcej niż 40% wiernych. Polscy biskupi nie widzą, że nie prezentują wiernych (pokaźna część) tylko uprawiają swoje własne poletko, czyli są sługami pewnych ugrupowań i ich interesy prezentują. Radio Maryja robi najwspanialszą krecią robotę- tu ciemnogród, brak tolerancji nie akceptowanie innych poglądów są wprost na sztandarach tej rozgłośnii napisane. Z człowiekiem takim jak Terlikowski nie dyskutuje się- to demagog z tak zwanego małpiego okresu - z drzewa zszedł człowiek i poprzez ewolucję stał się współczesnym człowiekiem a pan Terlikowski jeszcze w swoich poglądach siedzi na drzewie i dobrze mu tam. Takich ludzi nie powinno zapraszać się do dyskusji, gdyż z nim to tylko demagogia i kretyńskie wypowiedzi. Ten baran nie zrozumiał że wspaniale rozkłada kościół na czynniki pierwsze i znakomicie go ośmiesza. Gdybym był hierarchą kościelnym nie powołałbym się na wypowiedzi tego pana, jak również nie pokazywał w jego towarzystwie. Jego trzeba po prostu ignorować.
    • a_weasley A teraz będę straszny i opowiem dowcip 21.12.10, 09:48
      Nie o Gąsce Balbince, ale też stary, bo z I połowy lat 50-tych.
      - Jakie jest najlepsze pochodzenie społeczne?
      - Być dzieckiem dójki z PGR-u i księdza patrioty.

Dla tych, którzy sprawy nie znają:
      pl.wikipedia.org/wiki/Księża_patrioci
      • dzidziol9991 Re: A teraz będę straszny i opowiem dowcip 21.12.10, 10:12
        ja też:
        Umiera papież. U wrót raju św. Piotr go pyta:
        - Ktoś ty?
        - Ja? biskup Rzymu.
        - Biskup Rzymu? Nie kojarzę.
        - No, namiestnik Pański na Ziemi.
        - To Bóg ma namiestnika? Nic mi o tym nie wiadomo.
        - Jestem głową kościoła katolickiego!
        - A co to takiego?- ....
        - Dobra. Czekaj tu, idę spytać szefa.
        (tup, tup, tup)
        - Panie Boże, masz chwilkę? Jest tu taki jeden, mówi, że jest papieżem, Twoim namiestnikiem na Ziemi, głową czegoś tam..
        - Nie kojarzę. Ale moment... Jezusie, może ty coś o tym wiesz?
        - Nie, tato, nie kojarzę. Ale pójdę z nim pogadać.
        Po chwili wraca Jezus zwijając się ze śmiechu i mówi:
        - Pamiętacie to kółko rybackie, które zakładałem 2000 lat temu?
        - No, i?
        - Oni do tej pory działają!
    • krzywik1 Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 10:14
      Wiecej Terlikowskiego gazeto, wiecej. Jest bardzo duza szansa, ze ludzie czytajac tego zakutego, fundamentalistycznego buca odwroca sie od tej pazernej i zarlocznej sekty zwanej KRK.

• vibhisana Terlikowski to nieuleczalny przypadek... 21.12.10, 10:15
      A więc Go zostawmy samemu sobie. Ten facet nawet nie widzi swojej śmieszności. Wydaje mu się, ze jest wzorcem Katolika, ale ciekawe byłoby posłuchać o nim od jego Żony i Dzieci(czasem można się zdziwić). Co do Balcerowicza, to mam jedno pytanie, na które jeszcze nie usłyszałem odpowiedzi(a czekam już długo). Jaka jest wizja naszych speców od ekonomii dla polskiego przemysłu? Czy polega ona na zamykaniu i potępianiu w czambuł wszystkich firm mających swoje korzenie w PRL? Co mają robić specjaliści masowo zwalniani z tych firm? K..wa, jak to jest, ze Polska ma ciągle nadmiar informatyków i inżynierów, a Niemcom ciągle potrzeba więcej? Czy Balcerowicz i Lewandowski powiedzą znowu, że spóźniliśmy się na międzynarodowy podział pracy?
      • pis_busters Re: Nikt nie zamyka firm tylko najwyżej same plajt 21.12.10, 10:40
        A ty ciągle mentalnie tkwisz w PRL. Nikt nie zamyka firm tylko najwyżej same plajtują. Głównie dlatego, że kadra kierownicza i związki zawodowe zamiast myśleć jak rozwinąć zakład, myślą jedynie o dotacjach, ochronie przez państwo oraz jak wydoić więcej kasy dla siebie. Podcinają w ten sposób gałąź, na której wszyscy siedzą. A zwalniani specjaliści powinni wcześniej pomyśleć o tym, że jeśli nadal będą żle pracować to wylecą. Skoro doprowadzili do plajty zakładu to żadni z nich specjaliści. O międzynarodowym podziale pracy nie decyduje Balcerowicz ani żaden rząd. Rząd może jedynie stwarzać warunki m.in. poprzez finansowanie określonych kierunków studiów. To, czy absolwenci znajdą potem pracę to już sprawa przedsiębiorstw a nie rządu. Dekretami nie da się wprowadzić ani postępu technicznego ani nowego międzynarodowego podziału pracy. Komuniści mieli taką złudną nadzieję i nic im z tego nie wyszło.
      • pani_bozia Re: Terlikowski to nieuleczalny przypadek... 21.12.10, 10:56
        jego żona ani dzieci nie mają nic do powiedzenia, przecież to katolicy, ona jest od rodzenia (4 bachorów) a bachory są wychowywane na mieso armatnie i na kolejne macice (te dzieci płci zeńskiej)
    • aurita Terlikowski spi na kazaniu 21.12.10, 10:46
      "Częściej niż raz w tygodniu jestem w kościele, w różnych parafiach. I od czterech czy pięciu lat nie słyszałem kazania realnie politycznego - odpowiedział Terlikowski"

Jak w tytule, nie widzi, nie slyszy, nie wspolczuje, prawdziwy "katolik", po cholere zapraszaja tego Frondelka?
    • pani_bozia Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 10:48
      to niepoważne i nie przystoi Wyborczej pisać, zauwazać, legitymizować "wypowiedzi" terlikowskiego
      to fundamentalista religijny, niepoważna kretura
      przegięciem jest pisanie na lamach Gazety (i to na pierwszej, głównej w internetowym wydaniu przynajmniej ) o kimś/czymś takim i traktowanie jego pianotoku i katobełkotu poważnie

BOJKOT, niezauważanie, ignorowanie oszołomów - to jedyna droga
      na zasadzie: masz pie...a i zayoba? to nie istniejesz na naszych łamach, niech Nasz Nocnik o tobie pisze, świrze

Lis to jednak IDIOTA
    • gajane4 Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 11:01
      Terlikowski jest klasycznym przykładem wewnętrznego zakłamania ludzi zwiazanych z RM. Oni są tak głęboko zakłamani, że nie maja świadomośći że ich interpretacje zjawisk stoja w jawnej sprzeczności z rzeczywistością. Jeśli ktoś nie dostrzega ewidentnych politycznych podtekstów kazań, to albo ich nie słucha, albo jest na tyle głupi, że tej socjotechniki nie zauważa. Niestety nie ma na to rady; wszstko co mówią i robią oparte jest jednynie na przekonaniu i basta.
      • pani_bozia Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 11:16
        on slyszy, slyszy, zapewniam Cie ze słyszy
        i bardzo się to jemu podoba i on uważa że tak powinno być, ona takiego kościoła i świata chce
    • evangelos Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 11:07
      Sam jesteś zakuty łeb... Twój komentarz to żenada. A o Kościele to wiesz tyle ile zjesz....
      tyle w temacie. lecz się
      P.
      • sher-rif Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 11:21
        Jadanie kościoła? Od dawna masz takie urojenia?
    • sher-rif Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 11:16
      Terlikowski małpuje lewackich politruków.Zaczął nadużywać słowa:realnie.Pamiętacie jaki był socjalizm PRL-u-realny.
      • mim05 Terlikowski: "Realna" wpadka 21.12.10, 11:52
        Po tragicznym trzęsieniu ziemi na Haiti Terlikowski pisał na łamach Frondy, że to kara boska za Voo-doo. Ale po Smoleńsku tego typu myślenia już nie kontynuował...
    • rita.1 Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 11:51
      W Polsce niepotrzebni są antyklerykałowie. Wystarczą tacy ludzie jak panowie Terlikowski, Michalik Ryczan oraz całe rzesze wsiowych proboszczów. Jeszcze parę lat ich działalności i wypowiedzi publicznych, a kościoły będą świecić pustkami. Nie pomogą nawet lekcje religii wprowadzone do żłobków, przedszkoli i szkół. Księża za robotą będą musieli wyjeżdżać na misje do dzikich plemion w amazońskiej dżungli - jeśli jakieś tam jeszcze znajdą.
      • gcc1 Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 12:14
        Pan Tomasz Terlikowski jest prawdziwym katolikiem,prawdziwym chrześcijaninem.Chwała Bogu ze Polski Kosciol ma takich obroncow jak Pan Terlikowski.A wy lewacy jak widze potraficie tylko obrazac tych ktorzy maja inne poglady.Kim jestescie? Muzulmanami nie jestescie,judaistami nie jestescie,hinduistami nie jestescie.Chrzescijanami nie jestescie,wiec kim jestescie? Zapewne jestescie tzw.''ateistami'' haha smieszni,żalosni,mali ludzie z was.Cos wam powiem na koniec,wielu takich jak wy lewakow-ateistow jak zdychalo to na koniec wzywalo Boga.
        • pis_busters Re: A ty ciągle masz nadzieję na Wniebowzięcie? 21.12.10, 12:24
          A ty ciągle masz nadzieję na Wniebowzięcie? Niedoczekanie twoje. Ani ty ani fałszywy katolik Terlikowski na pewno do nieba nie traficie... Za uprawianie bałwochwalstwa!
          • gcc1 Re: A ty ciągle masz nadzieję na Wniebowzięcie? 21.12.10, 13:01
            O to sie nie martw,poza tym nie masz zielonego pojecia co tzn bałwochwalstwo.
            • pis_busters Re: Ty oczywiście masz swoją definicję bałwochwals 21.12.10, 13:28
              Dla mnie bałwochwalstwem jest słuchanie bałwanów poubieranych w sukienki, głoszących coś, co z nauką Chrystusa nie ma nic wspólnego. Bałwochwalstwem jest również modlenie się do gigantycznych bałwanów z betonu czy umieszczanie na obrazie Matki Boskiej szczątków samolotu. Ty oczywiście masz swoją definicję bałwochwalstwa...
        • h-mol Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 12:54
          "Śmieszni,żalosni,mali ludzie z was"! Ile prawdziwie ewangelicznej miłości w Twoich słowach!
    • herbapol Lis na żywo 21.12.10, 13:08
      W jednej audycji dwóch różnych ludzi.Jeden,który mówi,że potrzeba nam świętych,a drugi,że potezba nam mądrych i odważnych.Ciekawe zestawienie.
    • antropoid Przecież Lis celowo zaprasza tego błazna do studia 21.12.10, 13:09
      ... i ukazuje szerokiej publice, żeby z niego "zedrzeć łacha"...
    • yago1234 Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 13:15
      Brawo Pan Terlikowski. Jeden z niewielu odwaznych. Czterech (z Lisem) na jednego przetrzymac to jest odwaga, to sa nerwy. Podziwiam go. Pan Bartoś to oczywiście zdrajca, odstępca. Ale ks. Sowa i ten dominikanin nie powinni brac udział w polowaniu z nagonką... Tym jestem oburzony
      • antropoid Re: Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie po 21.12.10, 16:07
        yago1234 napisał:

> Brawo Pan Terlikowski. Jeden z niewielu odwaznych. Czterech (z Lisem) na jedne
        > go przetrzymac to jest odwaga...

Tu w grę wchodzi raczej choroba psychiczna, dlatego mylnie utożsamiasz jego zachowanie z odwagą.
    • ikery Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 13:46
      Postawa Pana Terlikowskiego, który nie widzi nie słyszy jest dowodem na to, że wszelka próba dialogu z ludźmi podobnymi do niego jest niemożliwa. Groch o ścianę ..... oraz a u was Murzynów biją ....
    • n0e2008 mądrości lewaka: 21.12.10, 14:49
      kartofeldopieca napisał:

> Ten terlikowski to wyjątkowo zakuty łeb. Katolstwo jaskiniowe w czystej postaci
      > . Takim jak on zdecydowanie dobierałbym prawa ludzkie - stanowi typowy przykład
      > surowca wtórnego niepełnowartościowego. Myślę że przeciętny taboret ma bogatsz
      > e życie wewnętrzne od tej kreatury.

Przecież wy nie jesteście ludźmi, tylko dzikimi zwierzętami – takie słowa usłyszał od komendanta obozu w Dachau żydowski prawnik Leopold Obermeyer, gdy poskarżył się na złe traktowanie.
      archiwum.polityka.pl/art/ile-czlowieka-w-czlowieku,372143.html
    • sam16 Kocham Terlikowskiego. 21.12.10, 15:39
      Obecnosc Terlikowskiego w programie tv jest gwarancja dobrej zabawy.
      Kilka tygodni temu tez u Lisa nawolywal zwolennikow uzywania prezerwatyw zeby sie ich najedli.(to taki jezyk milosci wyniesiony z lektury ND,sluchania RM i chodzenia do kosciola kilka razy w tygodniu)
      Wczoraj Terlikowski rycerz Niepokalanej i poddany Chrystusa Krola dzielnie bronil kosciola atakowanego przez ksiedza i zakonnika.Dziwie sie ze nie stal razem z obroncami krzyza przed palacem bo oni bronili krzyza przed niecnymi zakusami ksiezy i biskupow.
      Czekam na nastepny program z udzialem redaktora Frondy. Zaden kabaret nie jest tak smieszny jak wypowiedzi Terlikowskiego.
      • antropoid Re: Kocham Terlikowskiego. 21.12.10, 16:30
        sam16 napisał:

> Czekam na nastepny program z udzialem redaktora Frondy. Zaden kabaret nie jest
        > tak smieszny jak wypowiedzi Terlikowskiego.

Owszem to jest śmieszne i to bardzo, ale do czasu kiedy nie zarazi się jego głupotą zbyt wielu ludzi. Historia - zwłaszcza ta najnowsza, z XXI wieku - uczy, że nawet największy i najbardziej oderwany od rzeczywistości idiota może u nas zdobyć wystarczająco dużo wyznawców, żeby dojść do władzy.
    • ewa-316 Terlikowski: Nie słyszałem kazania realnie poli... 21.12.10, 16:25
      Ten gość za swoim guru powtarza, nikt nam nie wmówi, ze białe jest białe a czarne jest czarne :( cóż, głab zawsze pozostanie głąbem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka