Dodaj do ulubionych

Proszę uznać, że nie jestem wariatem

08.02.11, 17:38
Pytanie:
czy "eksponowaność" miejsca zajmowanego przez żula powoduje, że jego żulizm jest mniejszy, a przynajmniej akceptowalny?
.
Odpowiedź:
nie, żul pozostanie żulem. Jako cham, kanalia i hołota winien być wyciepnięty za drzwi. Jego miejsce jest w bramie, za młodu - w poprawczaku, a teraz - w kamieniołomach. Nie na salonach, odpytywany przez PT Panie Dziennikarki.
Obserwuj wątek
    • uprzejmy_mis Proszę uznać, że nie jestem wariatem 08.02.11, 19:36
      Spieprzaj dziadu.
      • anto.n Re: Proszę uznać, że nie jestem wariatem 10.02.11, 18:41
        ma pan racje , on sie powinien nazywac gnida! to napewno TW albo zdrajca-komuch jeden!
    • alakyr Re: Proszę uznać, że nie jestem wariatem 08.02.11, 20:12
      ...Nie na salonach, odpytywany przez PT Panie Dziennikarki....

A dlaczego nie? Po pierwsze nie używaj niewłaściwych słów /salony/, po drugie jest to swego rodzaju doświadczenie - co może mówić człowiek inteligentny .... inaczej.
      Ja to traktuję jako rozrywkę, niekoniecznie wyrafinowaną.

• taglinda no a dlatego, że jednak chyba nie... 08.02.11, 22:19
        uważasz, że wszyscy potrzebują doświadczeń typu wysłuchiwanie, co jakiś bolo usiłuje pomyśleć?

Rozumiem potrzebę gromadzenia materiałów na ćwiczenia z resocjalizacji ("Państwo studenci, oto przykład porażki pracy pedagoga i wychowawcy"). Ale nie wszyscy mają potrzebę nurzania się w tym z przyczyn zawodowych.

Jak sam stwierdzasz, to nie jest wyrafinowana rozrywka. Powiedziałbym więcej - obcowanie z wytworami patologii społecznej jest równie średnio zabawne jak produktywne.

No i po pierwsze - nic nie jest niewłaściwie użyte.
    • adop Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 08:23
      Zgadzam się z opinią, że gościu jest dyplomowanym idiotą.
    • antropoid Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 10:28
      "Brudziński - Będziemy walczyć o samodzielne rządy."
      -----------------
      A kto by was dziady chciał i waszych dziadowskich, złodziejskich rządów? W kiblu sobie możesz porządzić.
      Że takie "coś" w Sejmie siedzi...
    • wlekawa Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 20:23
      Spieprzaj dziadu do Radia Maryja.
      • jwasz1952 Re: Proszę uznać, że nie jestem wariatem 10.02.11, 08:12
        Dlaczego ten bredzący o ruskiej trumnie kojarzy mi się ze Szczecinem.A to takie piękne miasto.
        Ląduj dziadu we mgle,po trupach do celu
        • bpmpmpmp Re: Proszę uznać, że nie jestem wariatem 10.02.11, 16:05
          A kiedy ostatni raz byłeś w Szczecinie gamoniu. Wioska z tramwajami. Brud, smród i ubóstwo. Miasto kompletnie zniszczone przez nieudolne rządy PełO - te tuskowe na szczeblu centralnym i te miejscowe miejskie i wojewódzkie. Rozpieprzono cały przemysł oddając całe miasto we władanie supermarketów, a przemysł, który jeszcze niedawno był w Szczecinie może teraz spokojnie rozwijać się w niedalekich miastach niemieckich. I tak rządzi tuskowe PełO. Pa
    • jur56 Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 20:49
      Jak mawiał M. Gogol "Nazwanie oszustwa po imieniu to u nas , niemalże zamach na państwo".
    • sinhuesinhue Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 21:08
      prośba nie spełniona dalej uważam , że jest pan wariatem i do tego wiem o pana niecnych uczynkach szeroko opisanych w artykule " jak jojo Brodziński okradał kolegów ze szkoły" czyli nie tylko wariatem, kłamcą i chuliganem
    • 6.smiech Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 21:12
      Bredz bredzinski ile wlezie, to twoja prywatna sprawa czy jestes wariatem, czy nie.
      Wiekszosc Polakow takie menty i ich poglady nie obchodza.
    • amgam0 Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 21:14
      ....rece opadaja, co za idiota!
    • lehoo Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 21:19
      Nie Jojo. Nie mam ciebie za wariata. Mam za łajdaka, który ze skóry wychodzi, by wraz ze swoim kurduplowatym pryncypałem zaprowadzić rządy funkcjonujące według zasad w świnoujskim internacie przez ciebie wypraktykowanych: w łeb i opróżnić kieszenie, a potem kopa na drogę. I dlatego będę głosował przeciwko twoim łajdackim zakusom na rządy.
    • kociewiak2 Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 21:20
      ...pan Brudzinski jest chyba slepy i gluchy albe udaje idiote,,,chamstwo i chuliganstwo politykow PIS to jedyna bron tej parti.Wyszkolony za komuny oficer Brudzinski umiejetnie
      mieli jezykiem glupoty wymyslone przez guru J.Kaczynskiego,Brudzinski jest jedena z wielu
      szczekaczek tego ugrupowania a raczej sekty PIS
    • leniuch102 Gazetka zaczyna się bać... 09.02.11, 21:31
      I ma czego.
      "Z najnowszego sondażu TNS OBOP (Preferencje partyjne Polaków w lutym 2011) wynika, że najmłodsi wyborcy (pomiędzy 18 a 24 rokiem życia) wcale nie chcą już głosować na PO. Poparcie dla rządzącej partii w tej grupie wiekowej wynosi tylko 29%, przy ogólnym wyniku partii Tuska w całej próbie wynoszącym 41%. Czy zatem zyskała wśród młodych Polaków opozycja lewicowa? Skądże. Poparcie dla SLD wynosi w badaniu ogólnym 13%, a wśród najmłodszego elektoratu tylko 9%.

W najmłodszej grupie wiekowej wyborców największe poparcie ma Prawo i Sprawiedliwość. Na partię Jarosława Kaczyńskiego chce głosować 34% z nich, a więc o 5 punktów procentowych więcej niż na PO. "
      • antropoid Re: Gazetka zaczyna się bać... 09.02.11, 22:09
        leniuch102 napisał:

> W najmłodszej grupie wiekowej wyborców największe poparcie ma Prawo i Sprawi
        > edliwość. Na partię Jarosława Kaczyńskiego chce głosować 34% z nich...

Jeśli w najmłodszej, to nie ma się czym przejmować. Dorosną do pełnoletności to i rozum przyjdzie. Może nie wszystkim, ale większości.
      • mirela5505 Re: Gazetka zaczyna się bać... 10.02.11, 22:36
        Jak podejrzewam oni chcą głosować przede wszystkim na LECHA KACZYŃSKIEGO :)
        Młodzi jeczsze to i naiwni.

Zgadzam się natomiast , że o Kaczyńskim bęą się uczyć przyszłe pokolenia, ale powód tej nauki nie będzie hlubny. W dziejach polskich elit różnie bywało, ale takiego idioty na czele państwa wcześniej nie mieliśmy.
      • pn-ski Cicho sza! 10.02.11, 23:06
        <W najmłodszej grupie wiekowej wyborców największe poparcie ma Prawo i Sprawiedliwość. Na partię Jarosława Kaczyńskiego chce głosować 34% z nich, a więc o 5 punktów procentowych więcej niż na PO>

Cicho sza! Takich rzeczy się nie rozgłasza, bo to tylko mobilizuje elektorat PO i znowu przegramy wybory!
    • h-mol Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 21:31
      Nie wariatem tylko sprytnym, cynicznym chamem!
    • bolekzaja Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 21:31
      a ja bym bardzo chciał nie widzieć wiece takich brudzisnkich , maciarewiczow - fołty, kurskich i kacczora - chcialbym by znikli - chcoalbym by wyborcy ich wywalili na smietnik - lub do kibla
    • andyk44 Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 21:48
      "Proszę uznać, że nie jestem wariatem"
      Sorry Joahim , jakoś nie mogę się przemóc.
    • andyk44 Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 21:51
      Zgubiłem "c". Tym bardziej sorry.
    • antobojar Nie uznaję. 09.02.11, 22:06
    • q-ku przerażająca wizja 09.02.11, 22:08
      samodzielne (praktycznie) rządy PIS wystarczyły przez 2 lata, żeby się niedobrze od tego robiło

wizja ich powrotu przyprawia mnie o mdłości
    • snowbird1 Nie wariatem tylko gangsterem i oszustem 09.02.11, 22:14
      jak za mlodych lat
    • sinhuesinhue Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 22:45
      jojo mówi :" W środku Europy spada samolot z: prezydentem, elitą polityczną, dowódcami sił zbrojnych na pokładzie. Nasi dowódcy są zarazem bardzo wysokimi oficerami Sojuszu Północnoatlantyckiego. A prezydent naszego państwa jest zarazem zwierzchnikiem sił zbrojnych. To przecież wydarzenie, które nie mieści się w głowie"

A ja się pytam co za debil ich wszystkich wsadził do jednego samolotu !!!
      • pn-ski Adolf Hitler założył Tysiącletnią Rzesze. 09.02.11, 22:58
        <Jestem przekonany, że za 100-200 lat w pamięci historycznej naszego narodu osoba Lecha Kaczyńskiego będzie osobą znaną wszystkim, natomiast osoba Bronisława Komorowskiego czy Donalda Tuska będzie znana będzie tylko studentom historii albo politologii.>

Lubie takie stwierdzenia.
        Jak np. Adolfa Hitlera, który oznajmił, ze założył Tysiącletnią Rzesze.
        Przypadek pana Brudzińskiego tez przejdzie do historii i na pewno będzie znany studentom medycyny.

• zwf Re: Proszę uznać, że nie jestem wariatem 10.02.11, 08:59
        I kto im kazał tam leciec i lądowac we mgle?

Radio Erewań podało, że mgła była cudowna i sprowadzona z nieba przez JPII...
      • anto.n Re: Proszę uznać, że nie jestem wariatem 10.02.11, 18:51
        jak to kto? przeciez tego typu loty organizuje (nie)rzad condonka a scilej mowiac dwa "filary" Klich i Sikorski i ten trzeci jak mu tam! czyli teraz juz wiesz kto ich tam wsadzil! dodra robota PO!

sinhuesinhue napisał:

> jojo mówi :" W środku Europy spada samolot z: prezydentem, elitą polityczną, do
        > wódcami sił zbrojnych na pokładzie. Nasi dowódcy są zarazem bardzo wysokimi ofi
        > cerami Sojuszu Północnoatlantyckiego. A prezydent naszego państwa jest zarazem
        > zwierzchnikiem sił zbrojnych. To przecież wydarzenie, które nie mieści się w gł
        > owie"
        >
        > A ja się pytam co za debil ich wszystkich wsadził do jednego samolotu !!!
    • janles62 Proszę uznać, że nie jestem wariatem 09.02.11, 23:14
      na polskich drogach zginęło parę tysięcy osób i co - to są ludzkie tragedie- tragedią jest śmierć w katastrofie tych ludzi ale po co to wciąż rozdrapywać-?
      • anto.n Re: Proszę uznać, że nie jestem wariatem 10.02.11, 18:59
        panie jankes, tu nie chodzi o to! tu chodzi o mataczenie tego (nie)rzadu i ruskich! do dzis nie znamy odpowiedzi mcdonka na zapytania poslow podczas ostatniej debaty sejmu! on tylko "wtykal" opozycji a nie odpowiadal na pytania, jego koledzy ruskie tak ladnie wybijali szyby w samolocie i pilnie niszczyli resztki samolotu
    • minstrel515 Proszę uznać, że nie jestem wariatem 10.02.11, 00:11
      Joachimie! Czy ty wiesz, że jesteś wymieniany jako następca Jarosława Kaczyńskiego? Kochamy cię!
      Naród i Baśka z zieleniaka!
    • asraz Proszę uznać, że nie jestem wariatem 10.02.11, 00:42
      Pisdzielec idzie w zaparte i opowiada dyrdymały i odwraca kota ogonem.
      Mam jednak nadzieję, że PIS zniknie ze sceny politycznej.
    • jan3211 Niechlujny i cyniczny Macierewicz budzi wstręt 10.02.11, 03:11
      jak on wygląda w TV jak Bazyliszek .Niechlujny i cyniczny Macierewicz budzi wstręt telewidzów. Skąd on się wziął w kraju sarmatów ? Sposób w jaki on buduje te obłudne wypowiedzi w które sam nie wierzy wywołuje odruch wymiotny u telewidza . Ta spółka z O'Rydzykiem jest niezroumiała . Telewizja Trwam traci wiarygodność . Okropne czasy .
      W Chicago podobno załozyli sobie kanał otwarty który prowadzi facet ścigany za długi wPolsce zaciągnięte u swojej partnerki z pracy w WOT. Czytałem o tym na Progressforpoland. Telewizja Trwam podstawiła tam tego faceta , który ma kłopoty z uregulowaniem długu w Polsce. Ta pani podobno zyrowałajego długi , a on wsiadł w samolot i jest wChicago. Teraz robi za słupa Telewizji Trwam w Chicago. Trzeba to sprawdzić , czy to prawda , co można wyczytać z wpisów Progresforpoland.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka