franek-janek Anna Sobecka wstąpiła do PiS 10.02.11, 00:55 To jest maly problem ze pani Sobecka wstapila do PiSu, ale bylby to naprawde olbrzymi problem doslownie i w przenosni gdyby ta pani wstapila do mojego lozka! Odpowiedz Link Zgłoś
josif47 Anna Sobecka wstąpiła do PiS 10.02.11, 03:58 i tacy maja nami rzadzic ?...sprzedal rydz kaczorowi towar.... Odpowiedz Link Zgłoś
johnkrolicki Anna Sobecka Miss Piss 10.02.11, 03:58 Zastanawiam sie co Rydzyk w niej widzial. Slyszalem z roznych zrodel ze Sobecka w mlodosci uprawiala milosc francuska wiec moze go to w niej pociaga. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Anna Sobecka wstąpiła do PiS 10.02.11, 09:17 Czyżby przykład, co by się stało, gdyby parytety wprowadzono? Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Anna Sobecka wstąpiła do PiS 10.02.11, 09:41 .......UWAGA??? Sobecka wraca...dzieci to ta pani co w bajkach widziala zle rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
hub381 Anna Sobecka wstąpiła do PiS 10.02.11, 13:56 Co ona robiła by SLD,przecież ona"zielona moherowa".Dała by ta"bziąkwa"spokój. To kwiat ryzykowski a raczej grzyb"purchawka"-uwaga zbieracze??? Odpowiedz Link Zgłoś
zwf Lizuska... 10.02.11, 16:47 Lizuska Grzybek tu, kaczuszka tam, Nosek już brązowy mam. I chociaż jestem niemłoda, Chętnie też poliżę loda, Bo lizać lubię od dziecka A zwę się .... ....... . Odpowiedz Link Zgłoś