Dodaj do ulubionych

Rosyjskie służby walczą o dochody z nielegalneg...

21.02.11, 18:32
Nie "Piterem" tylko "Pitrem"! Co u licha z waszym osadzeniem w kulturze europejskiej?
Obserwuj wątek
    • zojek2 Re: Rosyjskie służby walczą o dochody z nielegaln 22.02.11, 11:29
      to jest interferencja z jezykiem rosyjskim, po rosyjsku sie mowi "W Pitere..." itd.
    • ferdek66 Rosyjskie służby walczą o dochody z nielegalneg... 22.02.11, 13:16
      tam dopiero walczą , u nas już dawno mają
    • allysum Rosyjskie służby walczą o dochody z nielegalneg... 22.02.11, 13:30
      Uwielbiam czytać artykuły pana Radziwinowicza! - są tak cudownie tendencyjne... Rosja to Imperium Zła, gdzie wszyscy od góry do dołu są skorumpowani :)

A u nas istne Imperium Dobra - tu NIKT nie walczy z hazardem, ani by go ukrócić, ani by przejąć zyski z tej strefy. Efekt jest taki, że zyskują tylko ci, co to prowadzą. Lepiej? Nie lepiej - inaczej.
      • slawekpl Chlopie , masz kompleksy 22.02.11, 14:43
        Chlopie masz kompleksy. A gdzie tutaj Radzinowicz mowi, ze w Polsce wszystko jest "cacy". Odreaguj sie i spokojnie przeczytaj artykul o krainie "zla" jaka jest Rosja
        • allysum Re: Chlopie , masz kompleksy 22.02.11, 16:03
          To ty chyba masz problem, bo ja nigdzie nie napisałam, że Radziwonowicz mówi, że w Polsce jest cacy :) To już twoja nadinterpretacja mojego komentarza. Może ty masz kompleksy? Odreaguj SOBIE, a nie "się" ;)

Radziwonowicz zawsze mówi, że w Rosji jest be. I mnie to śmieszy.
          • lubat Re: Chlopie , masz kompleksy 22.02.11, 20:05
            Wacek R. jest po części Rosjaninem i to może jakoś tłumaczyć jego hassliebe (z naciskiem na hass) wobec ojczyzny swojej babuszki.
            • allysum Re: Chlopie , masz kompleksy 24.02.11, 14:52
              Ale dla równowagi mógłby od czasu do czasu w jakimś artykule dodać więcej liebie - choćby w hołdzie dla babuszki :)
    • serwolatka5 Rosyjskie służby walczą o dochody z nielegalneg... 22.02.11, 20:21
      POlacy żydowskiego pochodzenia ! nie będę z wami polemizował, nie dam wam pstryczka ani klapsa, nie powiem nawet pies was jebał ,bo to mezalians byłby dla psa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka