spoko.12 Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:53 Ojciec i matka Kaczyńskich, byli akowcy, świetnie żyją po wojnie, gdy inni giną bez sladu lub są przez lata gnębieni. Sami "bracia mniejsi" przez lata żyją bardzo dobrze w reżimowej Polsce, nawet teczki sbeckie mieli sfałszowane:). Po dojściu do władzy, biorą w swoje rządowe szeregi sbeków, reżimowych sędziów (Kryże). Córka Martusia też nieźle sobie poczyna, pierwsze dziecko nie wiadomo z kim, drugie w trakcie trwania pierwszego małżeństwa. Pan Dubieniecki,syn pzprowca ma konszachty z mafią, jak całe PZPR i część obecnego SLD. Kur.a mać , co za rodzinka. Szambo nie perfumeria! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Dubieniecki i gangsterzy ,,red." Głuchowskiego 02.03.11, 08:53 Głuchowscy, pseudoredaktorzy sprowadzają Gazetę do bruku. Ale czy taka miała być wolna prasa, Michnikowszczyzno? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Pełzanie po bruku to specjalność "Naszego 02.03.11, 09:20 Dziennika" i "Gazety Polskiej", gazecin wprawionych w wymyslaniu "faktów". A tobie się nie dziwię służko Łukaszenki że chcesz bronić gangstera z komunistycznym rodowodem. Toż to osobnik podobny to twojego wodza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
apolis Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:54 ambl napisała: > Cyngle z gazwyb dostali kontrakt? A może byś się tak odniósł do spraw przedstawionych w artykule? Sprawa jest prosta - albo dziennikarze nakłamali i jeśli tak, to powinni za to odpowiedzieć, albo M. Dubieniecki jest wspólnikiem gangsterów i złodziei i - patrz j.w. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Musi zostać posłem PiS! Pasuje! 02.03.11, 08:55 Ucieczka w immunitet. To jest właśnie ta spuścizna po Lechu K. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Dubieniecki i Kaczyńscy 02.03.11, 08:55 Stosując "logikę" J.K. - można jego słowa na temat prezydentury Komorowskiego odnieść do Lecha: "Lech Kaczyński został prezydentem przez pomyłkę" - pamiętamy bowiem ckliwe bilbordy przedwyborcze Lecha: szczęśliwa rodzina z córeczką i wnuczką... A było to klamstwo - był już Dubieniecki (wkrótce tatuś) i z nim powinni się byli fotografować. Teraz wiemy że Jarek tumani swoich matołków podobnie... a może im to nie przeszkadza ? Bo dla mnie jest jasne - "lgnie swój do swego" Odpowiedz Link Zgłoś
ubrana_prawda Na razie tylko ostracyzm 02.03.11, 08:57 To wszystko jest możliwe, bo w Polsce praworządność jest pogrążona w kryzysie. Zresztą casus Marcina D. to wierzchołek góry lodowej. Zapewne jest więcej takich przypadków tylko nie wszystkie mogą ujrzeć światło dzienne, bo korupcja w Polsce jest wszechobecna, gdyż zbyt wielu ludzi ma w tym interes. Na razie zostaje nam, praworządnym obywatelom tylko prawo do ostracyzmu moralnego na takich forach jak to. Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 08:59 Artykuł sponsorowany! Zleceniodawca - Partia Oszustów Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 10:37 Sponsorowany, nie sponsorowany? Ale czy prawdziwy? Bo jeśli nakłamali to Pan, z rodziny Jarosława Kaczyńskiego nie jest gangsterem i szybciutko się na tym kłamstwie dorobi. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl Ach ta brzydka Wyborcza - Prawdę pisze! 02.03.11, 09:01 Bardzo mi się podobają komentarze "pisiorów" :-))) Zero merytoryki, żadnych prób odniesienia się do treści artykułu. Jedyne co potrafią napisać da się streścić hasłem "a u was biją murzynów". Tak, kochanieńcy, Wyborcza, TVN i cykliści mszczą się i opluwają. Tak, robią to specjalnie, aby nie pisać o kłopotach rządu (choć Wyborcza zwykle drukuje więcej niż jeden artykuł ;-) ) Załóżmy, że to wszystko prawda ...i co z tego? Czy przez to związki p. Dubienieckiego z bandytami są mniej prawdziwe? No są? Odpowiedz Link Zgłoś
1972bogdan4 Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 09:03 To są polscy biznesmeni [ tylko oszustwa i przekręty ]-czystą pracą to dorobisz się garba //// Odpowiedz Link Zgłoś
ubytek Walka Wyborcza trwa 02.03.11, 09:03 Jak wynika z samej nazy GW juz sie zaamgazowala po jedynej slusznej stronie> jak sie atakuje prezydenta komorowskiego za przyjazn z Palikotem to jest be, bo przeciez trzeba odnosic sie do tego co mowi i robi prezydent a nie jego przyjaciel. Ale atakowanie Kaczynskiego poprzez walenie po glowie Marty i Dubienieckiego to jest w jak najlepszym guscie. Odpowiedz Link Zgłoś
tijeras66 Jednak dobrze Kaczka wyczuwal uklad 02.03.11, 09:03 mial go pod nosem, nie spodziewal sie tego! :> Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 09:05 BRAWO!!! Kanalia gnidę zawsze znajdzie... won z mojego Panstwa Pisowskie obłudne gnidy. Coraz cześciej sobie uświadamiam że z każdym dniem, mam coraz więcej ludzi w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.pis Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 09:05 kolejny kaczy przekrętas -gangster dubieniecki ! Tylko patrzeć jak kaczusia będzie mu paczki za kratki przesyłać, bo skończyła mu się ochrona lecha a jaruś go nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry ojciec ubek, syn menda 02.03.11, 09:05 czy dzieci ubeckiego scierwa sa w stanie nas zaskoczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
andreee3000 Jakie to prawdopodobnie paradoksalne! 02.03.11, 13:26 To wszystko jest zaskakujące. PIS uchodzi za promotora i reprezentanta tradycjnych wartości i reżimu obyczajowego. Jest to w dysonansie z usposobieniem J. Kaczyńskiego także tej córki Lecha i nie mówie już o tym Dubienickim. Jarosław Kaczyński jest zakonspirowanym homoseksualistą. W konsekwencji do pewnego stopnia hipokrytą i oszustem. Ta dziewczyna przez kilka lat oszukiwała męża że wychowuje własne dziecko (potem wytoczyła proces o zaprzeczenie ojcostwa, po tym jak zapłodnił ją Pan Dubieniecki). Ten Dubienicki to prymityw, kryminał, cham - jak się okazuje już publicznie niedługo może oficjalnie że bandyta. Za pieniądze z odszkodowania z moich podatków kupił sobie Porsche - ręcę opadają. Ja konserwatystą strasznym nie jestem, ale przecież to jest bagno. Strasznie mnie to obrzydza. Dodatkowo te wypowiedzi Pani Kaczyńskiej że jest oburzona czymś - na Boga z takim życirysem ona nie ma legitymacji żebym być oburzonym. Generalnie sądzę że warto patrzec nie tylko na to co kto mówi ale co robi i co robił, dlatego Ci młodzi Państwo są dla mnie kompletnie zdyskredytowani. Pan J.K. natomiast że przyzwoitym czlowiekiem ale mógłby się przyznać do orientacji dla czystości sytuacji - wyborcy mają prawo to wiedzieć (nie zmienia to faktu że i tak już dużo ludzi z otoczenia bliższego i dalszego wie). Ta orientacja nie zmienia jednak faktu że z punktu widzenia polskiego interesu jest niezbyt dobrym wyborem bo po prostu jest nieporadny z niego chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
john2010 kolejny temat zastępczy.... 02.03.11, 09:05 Michnik wydał kolejna porcję wazliny.... Co mnie obchodzi jakiś Dubieniecki, człowiek podobny do nikogo. Bardziej mnie interesuje co robi niejaki Miro w 2 (już) rzędzie ław poselskich.... Odpowiedz Link Zgłoś
ludpracujacy Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 09:07 popers68 napisał: Otóż Drodzy Forumowicze : 1. Dosyć przystojny chłopina mizia się do córki ówczesnego prezydenta L.Kaczyńskiego 2. Dziewczyna o dyskusyjnych walorach zewnętrznych, mężatka niezbyt chyba udanego małżeństwa - dodatkowo z berbeciem daje się uwieść. Tak bywa. 3. Chłopina dobrze kalkulując ( potężna ochrona teścia) wraca do swoich podstawowych zainteresowań związanych z łatwym przepływem gotówki ,niekoniecznie własnej. ( a kto nie chciałby poprawić sobie życia,prawda?) 4. Problemy zaczynają się w momencie transferu potężnej kasy na konto tatusia Pana Marcina ( to ten temat przelania kasy rozwiązanych pomorskich SKOKÓW). Oczywiście, kasa zanika. 5. W międzyczasie giną teściowie Pana Marcina. Zaczyna się "Karnawał Smoleński". 6. Prokuratura zaczyna się interesować Panem Marcinem w sposób wykluczający żarty. 7. Pan Marcin oraz Pani Marta uznają ,że najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie kandydowanie Pana Marcina do Sejmu z listy PIS - co immunitet, to immunitet. Każdy z nas by tak zrobił,prawda? 8. Jednocześnie, Pan Marcin jako wybitny gracz polityczno-businessowy udziela się mocno w mediach (nie zawsze z klasą ). Cel : być rozpoznawalnym przed wyborami. 9. Lecz jak mówią business is business i Pan Marcin ( będąc pewnym nietykalności -a ma już pewne do tego podstawy) powraca do głównych swoich zainteresowań i znajomości. A miał je już przedtem - prokuraturę bardzo interesuje ułaskawienie przez św.teścia jednego z "ustosunkowanych w mieście ludzi" na wniosek....swojego zięcia. 10. Poczucie bezpieczeństwa jest już tak silne,że zakłada spółkę z jednym ze znajomych, będących w tarapatach prawnych - ot, taka tam przysługa. 11. I wszystko byłoby cacy, gdyby nie ta cholerna GW....... I co tu dywagować i szarpać chłopaka - zaradny jest ,a co..... Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_1_tylko_prawda My tu sobie gadu gadu... 02.03.11, 09:08 a tam nam Tusk i jego szajka nieudaczników Polskę rozsprzedaje i likwiduje. Od początku swej przestępczej działalności sprzedali blisko 800 przedsiębiorstw za 40 mld. PLN. Łącznie antypolskie szajki rządowe po 1990 roku zlikwidowały 8500 firm rozsprzedając je często za bezcen. Sam Buzek zlikwidował i zalał wodą dwa tuziny kopalń na Śląsku. Pomimo tych wyprzedaży, pomocy UE nasz dług sięgnął 800 mld. PLN a jego roczna obsługa kosztuje nas już 40 mld. PLN. Wychodzi to rocznie po 4000 PLN na rodzinę. Ci prawdziwi gangsterzy, terroryści i antypolscy sabotażyści zasługują na obserwację i uwagę. Pomimo tak katastrofalnej sytuacji gospodarczej, bezrobocia które przekroczyło 13% mają czelność kłamać i twierdzić że "idziemy w dobrym kierunku". To jest temat dla mediów a dla innych do bicia w wielki dzwon. Dość kłamstw, manipulacji medialnych i odwracania uwagi społeczeństwa od spraw najistotniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
carrabean Re: My tu sobie gadu gadu... 02.03.11, 09:33 PODSTAWA PANSTWOWOSCI JEST PRAWORZADNOSC, A JEJ NIE MA. NIE MA PRAWA, NIE MA KTO GO EGZEKWOWAC. KAZDY CZUJE SIE BEZKARNY, A TEMIDA DOPADA NAJBIEDNIEJSZYCH TYCH KTORZY NIE SA W UKLADZIE I NIE MAJA JAK SIE BRONIC. PIEPRZYC TO MOZNA W NIESKONCZONOSC NIESTETY NA PRAWDZIWE PANSTWO MUSIMY POCEKAC JESZCZE AZ LUDZIE MYSLACY PRLEM UMRA SMIERCIA NATURALNA. MENTALNOSCI TYCG DZIADOW SIE NIE ZMIENI. Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_1_tylko_prawda Ja tam czekać biernie nie zamierzam. 02.03.11, 10:06 Brak wiedzy i bierność naszym największym wrogiem. Jako minimum to upowszechnianie PRAWDY i walka z zakłamanym państwem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaldabaoth Dubieniecki. 02.03.11, 09:08 Ha ha ha! Z rozkoszą obejrzę, jak się dobierają temu bufonowi do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
ljkoziol2 Re: Dubieniecki. 02.03.11, 23:47 Ja bym tam wolał,żeby jemu do tej dupy dobierali się już tam...za kratami.Wiem,wiem,pomarzyć to dobra rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Dubieniecki i gangsterzy 02.03.11, 09:11 To jest właśnie pole do popisu dla emerytowanego agenta Tomka. Natychmiast przywrócić go do służby,już on te mafijne układy rozpracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-bacha Czarna owca wśród kaczek. No, no, no! Prezia szlag 02.03.11, 09:12 trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Czarna owca wśród kaczek. No, no, no! Prezia 02.03.11, 12:50 mama-bacha napisała: > trafi. Oj nie trafi. Po takiej sliskiej glizdzie wszystko splywa jak woda po kaczce. Zreszta brud do brudu ciagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Cyngle dostali kontrakt? 02.03.11, 09:14 Cyngle nie cyngle ale z mroków przeszłości ponownie wypływa "afera alkoholowa". Może jeszcze parę innych rzeczy wypłynie? Choć nieprzyzwoicie blisko Wawelu zaczyna ten ściek płynąć! Wolałbym w tej kwestii pozostać tylko przy Wiśle - ten ściek z trudem i kosztami ale da się oczyścić. Ale lepiej znać prawdę późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Udał sie Kaczyńskim zięć. Jak raz pasuje do tej 02.03.11, 09:15 kryminalnej rodzinki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda kaczyzm, to polityczne swinstwo niezaleznie kto je 02.03.11, 09:17 reprezentuje - kacza grzejaca sie ci..., ktora nie wie kto jej wyprodukowal dzieci, to pomiot kaczego prezia "spieprzaj dziadu". Do tej cipy przyczepil sie facet ze Swiecia, ktoremu wydaje sie, zjadl wszystkie rozumy - ta szrmrana para probuje utworzyc gang zwiazany z mafia!!! Gdzie jest policja, CBS, CBA??!! Co na to kaczy psychopata, ktory na ostatnich zdjeciach ma taka mine jakby 00 wepchnal mu za gleboko - wyraznie oczy wychodza mu na slupki). Odpowiedz Link Zgłoś
nextpope Re: Ludzie nie szczekają 02.03.11, 09:18 Szanowny Rozgoryczony tendencyjną i nieobiektywna rzeczywistością Zwolenniku PIS - Choćby Nie Wiem Co, Może nie zmieści ci się to w pokancerowanej główce, ale ludzie NIE SZCZEKAJĄ. Osobiście nie znam też nikogo (Oprócz może dwóch czytelników felietonów w Rzepie), kto czekałby na oświecony komentarz, by wyrobić sobie taką leasingowaną opinię. To Wasza specjalność, czytelników Fosetów, Wildsteinów, Ziemkiewiczów i im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Spuścizna po Lechu Kaczyńskim :-) 02.03.11, 13:08 Z tego generalnie wynika, że Marta Kaczyńska to blachara. Odpowiedz Link Zgłoś
makoshika Chciałoby się rzec: "Teściowi gratulujemy zięcia!" 02.03.11, 16:19 Ale możemy tylko bratu teścia. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra *****PR0W0KACJA***** 02.03.11, 15:45 Cenzuro koszerna! Prawdy nie skasujecie. Prowokacja w stylu Lepper czy wiki leaks niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś