antobojar 15.05.11, 08:13 A przy tym nic nie robieniu, naujadają się jak Burki przy budzie... Świetny felieton jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sakral Burek albo burka 15.05.11, 08:23 nasi kibole jak muzułmańskie kobiety tak,ale na polu minowym kobiety mają zawsze pierwszeństwo przed dobrymi panami kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
realizmforte Burek albo burka 15.05.11, 08:24 "Ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek, czapkę i sandały zielony , zielony jest cały." Żenujące wywody tego pana można skwitować jedynie przedszkolną piosenką. Biedni kibole, jak muzułmańskie kobiety. Ogórkowi życzę soczystej zieleniny , tu ani o rozumie , ani o zdrowiu nie może być już mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku no toś sie popisał 15.05.11, 10:18 a co i po co tu właściwie napisałeś? Bo tego już nie napisałeś;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bredzislawkomuchruski Największy BURAS to OGÓRAS 15.05.11, 08:45 Ogóraz zmień facjatę ,bo na dowcipie to się nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Żona w wannie mi się pluska-wina Tuska ! 15.05.11, 08:58 Żona w wannie mi się pluska-wina Tuska ! Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Burek albo burka 15.05.11, 09:09 Coś się tak pan uwziął na te mieszkania? Komunistyczne osiedla świecą pustkami bo przybywa nam bezdomnych. Jest wolność,każdy ma prawo wyboru. Jeden woli willę,drugi wygodę i szum wody darmowej. Jeden bardzo ciężko pracuje i ma za to kilkaset tysięcy na miesiąc, drugi utrzymuje się z turystyki po śmietnikach. Niech żyje wolność,wolność i swoboda ... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Wszystko byłoby OK gdyby nie to, że pisowski ś 15.05.11, 09:24 Wszystko byłoby OK gdyby nie to, że pisowski śmietnikowy turysta ciągle wyciąga rękę po dobra wytworzone przez tych pracowitych bo zgodnie z tezą "wodza" mu się należy... Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: Wszystko byłoby OK gdyby nie to, że pisowski 15.05.11, 12:24 w śląskim slangu jest takie słowo , które mi się b. podoba : hasisznupel . Hasiok=śmietnik, sznupać=szukać . pisowski hasisznupel ! to mnie śmieszy Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Burek albo burka 15.05.11, 10:47 Niedościgły wzór dla polskiej gazety. Czytają i nie rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Felieton Ogórka - PiSuar nie rozumie, chlasta i w 15.05.11, 14:59 Naszym Nocniku lub Gazecie Wolskiej ogłasza zwycięstwo.. Że im się tak chce.. To chyba jednak prawda że im płacą.. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek płacom - nie płacą 15.05.11, 23:59 miliardy, miliardy Panie - płacom z tego co watykan i rydzyk biednym ludziom zabierom ... a wszystko po to, aby PiSali.... i piszom i piszom - a tamte płacom i płacom - taka prawda, Panie złoty ... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Płacom albo obiecujom, że zapłacom jak dojdom 16.05.11, 08:47 Płacom albo obiecujom, że zapłacom jak dojdom do władzy. Chłop pisze w podkarpackiem aby cała Polska myślała, że to naród pisze. Taka gmina... Odpowiedz Link Zgłoś
brzmski z burkania... dżihad 15.05.11, 15:02 burkanie michała o. w rodzaju: "stadionowi kibole w chustach - jako muzułmańskie kobiety", jest tak na miejscu jak, a bo ja wiem, nagroda dla zwycięskiego konia w wielkiej pardubickiej w postaci plasterka... ogórka; z przyrównywania zakwefionego, zachlanego chłopaczka, z jakiegoś miejskiego pekinu do orientalnej niewiasty - tylko siulim, choć kęsim; tak na marginesie; rodzaj kojarzenia podkorowego(?),tak charakterystyczny dla inkryminowanego michała, zaprowadzi go niechybnie do takiej np. konstatacji - o, facet w martensach!, jak nasz błogosławiony jp2!!, zdyszany!!!; pewnie spieszy celebrować uroczystą liturgię, na placu zwycięstwa?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Ooo! Dzisiaj tylko ćwiartka poszła... 15.05.11, 17:53 Ooo! Dzisiaj tylko ćwiartka poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Ooo! Dzisiaj tylko ćwiartka poszła... 16.05.11, 00:04 a to dobre! ĆWIARTKA + OGÓREK = FELIETON SATYRYCZNY Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Burek albo burka ... ale raczej barek 15.05.11, 23:55 no bo nie barka (Ogórek nie jest aż tak papieski) - POzostaje barek, a dla relaksu PO ciężkiej harówie nad tekstem - berek... i to najlepiej kucany... komentarz Bartoszewskiego - POnadczasowy ... Odpowiedz Link Zgłoś