Dodaj do ulubionych

MFW nie dla nas

20.05.11, 17:10
No i zapowiadałem, że tak będzie i już wcześniej pisałem, żeby zamiast Balcerowicza polski rząd zgłosił na szefa MFW jakiegoś noworodka to będzie miał podobne albo i większe szanse na sukces

O Balcerowiczu można jednak powiedzieć jedno - nie wygłupił się jak Cimoszewicz który z rąk premiera przyjął propozycję kandydowania na szefa Rady Europy po czym uzyskał wynik który go wręcz ośmieszył a najciekawszym momentem było głosowanie w którym posłowie PO a więc podwładni Tuska głosowali przeciw

Połachtanie ego Balcerowicza przez premiera jak i media to raczej sprawa dla psychoanalityków a nie do komentowania
Obserwuj wątek
    • ubiquitousghost88 Tym łechtaniem ośmieszył siebie. To się płaci. 20.05.11, 17:47
      maxixxx napisał:

> No i zapowiadałem, że tak będzie i już wcześniej pisałem, żeby zamiast Balcerow
      > icza polski rząd zgłosił na szefa MFW jakiegoś noworodka to będzie miał podobne
      > albo i większe szanse na sukces
      >
      > O Balcerowiczu można jednak powiedzieć jedno - nie wygłupił się jak Cimoszewicz
      > który z rąk premiera przyjął propozycję kandydowania na szefa Rady Europy po c
      > zym uzyskał wynik który go wręcz ośmieszył a najciekawszym momentem było głosow
      > anie w którym posłowie PO a więc podwładni Tuska głosowali przeciw
      >
      > Połachtanie ego Balcerowicza przez premiera jak i media to raczej sprawa dla ps
      > ychoanalityków a nie do komentowania
    • skilt MFW nie dla nas: jakość Balcerowicza na szefa 20.05.11, 22:31
      MFW jest dokładnie taka sama jak jakość Tuska jako premiera, czyli ŻADNA!!! Ten facio (Balcerek) nie ma ŻADNYCH kwalifikacji żeby KANDYDOWAĆ na takie stanowisko. To że był..., że zrobił... a nawet to że jest członkiem grupy 30 (no na to to on jest dobry) to ŻADNE argumenty.
      • flat-ower Re: MFW nie dla nas: jakość Balcerowicza na szefa 21.05.11, 08:55
        A twoja wypowiedz nie jest inteligentna w ZADEN sposob ! Balcerowicz jest dobrym kandydatem i ma szanse gdyz faworytka Christine Lagarde jest : Francuska (a to troche zla rekomendacja), jest prawdopodobnie uwiklanaa w afere Bernarda Tapie versus Credit Lyonnais i byc moze skonczy to sie wokanda czego Fundusz raczej by nie chcial. Tak wiec panie Tusk ! Do roboty!
    • danuta49 Balcerowicz tylko firmował"reformę"Sachsa/Sorosa! 21.05.11, 09:28
      Dziś już oni twierdzą,że to była baaardzo kosztowna droga!!!
      To żaden fachowiec (trudno być takim pracownikowi Instytutu Podstwaowych Praw Marksizmu i Leninizmu przy KC PZPR!) - zdecydowanie lepsi są Kołodko czy Belka(co wiedzą w MFW, ale nie w Polsce!), ale i oni nie mają szans na szefowstwo!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka