Dodaj do ulubionych

Nowy proces DSK. Lewica wierzy w spisek

04.07.11, 19:24
Noo, pan Moscovici - Żyd i mason, z pochodzenia modawianin, promotor przyjęcia Rumunii do UE. W sumie porządny facet a takie pierdoły opowiada. Spisek, jaki spisek? DSK znany był z tego , że żadnej nie przepusci to i w końcu wpadł. I tyle, aż tyle....
Obserwuj wątek
    • saint_just Re: Nowy proces DSK. Lewica wierzy w spisek 04.07.11, 19:32
      flat-ower napisał:

> Noo, pan Moscovici - Żyd i mason, z pochodzenia modawianin, promotor przyjęcia
      > Rumunii do UE. W sumie porządny facet a takie pierdoły opowiada. Spisek, jaki s
      > pisek? DSK znany był z tego , że żadnej nie przepusci to i w końcu wpadł. I tyl
      > e, aż tyle....
    • trajkotek nie tylko lewica francuska 04.07.11, 19:33
      w Polsce też już okrzyknięto go niewinnym, bo molestowana pani jest niewiarogodna: czy można zgwałcić prostytutkę? - pytaja jak Lepper (to jednak wielki Europejczyk) ...

...a Ameryka to straszny kraj
    • ubiquitousghost88 Przestańcie sr.ać! Jakie 50% Francuzów za DSK?! 04.07.11, 19:44
      Niewolnika własnego niżej podpisanego na Prezydenta?
    • sedaluk Nowy proces DSK. Lewica wierzy w spisek 04.07.11, 19:47
      Takie spiskowe teorie to 99.9% bzdura. Ta dziewczyna juz tam dluzej pracowala i ponoc w ten
      sposob przyrabiala -a DSK tam zawital tak z przypadku. Tam sie zderzyly dwie osoby, ktore powinne
      sie byly z daleka omijac.
      A wszystkie kobiety, ktore ten Zyd napastowal albo zgwalcil , powinne teraz solidarnie przeciw niemu
      wystapic-w Izraelu to bylo tez mozliwe i nawet sakzali jakiegos premiera.....
      • kaszebe12 Oj , sedaluk... 04.07.11, 19:56
        -Ty chcesz likwidacji fancuskiej partii ,z nazwy , socjalistycznej ? - Jezeli wsrod jej baronow chcesz sie doliczyc gojow , stwierdzisz ,ze masz zbyt wiele palcow na jednej dloni...-Moskowitz przerobiony na Korsykanina (Moskovici) , tudziez Zucharelli (Cukierman)...reszta "normalnie"...-Hamon , Holland , Fabius , Lang, Walc ...czyli -sami swoi.
    • sedaluk Nowy proces DSK. Lewica wierzy w spisek 04.07.11, 20:13
      Ja napisalem " Zyd" swiadomie, aby nie byc oskarzony o jakies knowania.
      Tam byl juz taki temat-DSK zostanie prezydentem -jak nie zlamie karku na babach albo podpadnie
      przez pochodzenie. I co sie stalo?-to przyszlo razem, bo gdyby sie tej Arykance udalo sprzedac za
      cnotliwa muzulmanke, to w Francji bylyby rasowe niepokoje.
      Swoja droga to jest chyba taka choroba, ze chlopowi ciagle sie chce-ale to mozna wyleczyc....
      • saint_just Re: Nowy proces DSK. Lewica wierzy w spisek 04.07.11, 20:20
        sedaluk napisał:

> Ja napisalem " Zyd" swiadomie, aby nie byc oskarzony o jakies knowania.
        > Tam byl juz taki temat-DSK zostanie prezydentem -jak nie zlamie karku na babach
        > albo podpadnie
        > przez pochodzenie. I co sie stalo?-to przyszlo razem, bo gdyby sie tej Arykance
        > udalo sprzedac za
        > cnotliwa muzulmanke, to w Francji bylyby rasowe niepokoje.
        > Swoja droga to jest chyba taka choroba, ze chlopowi ciagle sie chce-ale to mozn
        > a wyleczyc....
    • aaannemarie Nowy proces DSK. Lewica wierzy w spisek 04.07.11, 20:51
      Boże, jakie beznadziejne te wypowiedzi, strach czytać. Rozpatrujecie świat w kategorii żydostwa. Smutne.
    • ciemny_lud Nie miałem pojęcia! 04.07.11, 23:27
      Parę razy w życiu zdarzyło mi się odpinac jakiejś damie stanik. Z tych paru razy nie zawsze wyniknął szczęśliwy finał, bo dama ostatecznie zgłosiła veto wobec dalszego ciągu. Bywa, ale do dzisiaj nie miałem pojęcia, że jestem gwałcicielem.....
      • ubiquitousghost88 Zapnij się, bo ci wróbelek ucieknie! 05.07.11, 11:25
        ciemny_lud napisał:

> Parę razy w życiu zdarzyło mi się odpinac jakiejś damie stanik. Z tych paru raz
        > y nie zawsze wyniknął szczęśliwy finał, bo dama ostatecznie zgłosiła veto wobec
        > dalszego ciągu. Bywa, ale do dzisiaj nie miałem pojęcia, że jestem gwałciciele
        > m.....
    • m1r4640 Nowy proces DSK. Lewica wierzy w spisek 05.07.11, 11:29
      cztery lata czekala na ogloszenie tej sensacji!!!!
    • kotek.filemon Almost raped! 05.07.11, 12:10
      Niestety Encyclopedia Dramatica już znikła (co swoją drogą jest największą tragedią internetową ostatniego roku) - tam była piękna definicja hasła.
    • madziapl1 Nowy proces DSK. Lewica wierzy w spisek 05.07.11, 21:43
      Gdy powiedzial ze bedzie kandydowal na prezesa banku to mu wylewaja kubel zimnej wody na leb. gdyby nie paplal to by teraz mial spokoj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka