Dodaj do ulubionych

Kaczyński chce przeprosin

05.08.11, 15:07
Donald już przeprosił swojego starego drucha Jarosława

W ramach rekompensaty przyjmuje wszystkich pisowców którzy zgłoszą taką chęć na listy wyborcze PO

Ostatnie cztery lata to Sikorski, Mężydło, Borusewicz, Zalewski, Kluzik-Rostkowska, Libicki, Tomczyk

Jak Zero Ziobro pogoni Jarosława od władzy w PiSie to i dla Jarosława znajdzie się jakaś przytulna jedynka na liście PO ponieważ Tusk i Kaczyński są to bracia syjamscy pasożytujący na Polsce swoim wydumanym konfliktem
Obserwuj wątek
    • bezspokoju Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 15:23
      Przecież tek przygłup gotów jeszcze wojnę domową wywołać. Argumentów żadnych nie przyjmuje, wszystko wie najlepiej, nienawidzi ok. 75 % społeczeństwa na czele z PREZYDENTEM Bronisławem Komorowskim i PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Żal mi tego chorego człowieka.
      • robert6_666666 Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:29
        A mnie go nie zal bo ona wcale nie jest chory tylko po prostu jest pozbawionym skrupulow i jakielkolwiek moralnosci wyrachowanym politycznym graczem, ktory nie liczy sie nikim i z niczym, podobnie jak Rydzyk czy Ziobro (tyle, ze ten jest glupszy a wiec mnie niebezpieczny). Zal to mi ewentualnie Macierewicza, ktore faktycznie jest chorym czlowiekiem i ktorego chorobe Jaroslaw cynicznie wykorzystuje.
    • trajkotek chce przeprosin ... 05.08.11, 15:24
      żeby nie wiem co się stało - nie przeproszą ... boją się Lisa i Wołka - Lis nazwie ich kosmitami (wariatów po drugiej stronie nazywa się po prostu wariatami)

• saint_just Re: chce przeprosin ... 05.08.11, 15:41
        trajkotek napisał:

> [b]żeby nie wiem co się stało - nie przeproszą ... boją się Lisa i Wołka - Lis
        > nazwie ich kosmitami (wariatów po drugiej stronie nazywa się po prostu wariatami
        • eggerger Re: chce przeprosin ... 05.08.11, 16:39
          Nie cytuj trajkotka,
          bo do kosza wrzucam
          i Twój tekst/
          Z jego/jej linkami.
      • henryk-sikora Re: chce przeprosin ... 05.08.11, 16:42
        No to ja przepraszam prezesa za to, że:
        1. minister Ziobro w jego rządzie oskarżając bezpodstawnie o morderstwo znakomitego chirurga, przyczinił się do drastycznego spadku przeszczepu lorganów, przez co umarła spora grupa osób (można liczyć w dziesiątkach).
        2. minister Lipiec w jego rządzie wziął łapówke w wysokości 100 tysięcy złotych.
        3. wiceminister Macierewicz oskarżył polskich ministrów spraw zagranicznych z okresu niepodległej Polski o agenturalność.
        4. PiS utworzył koalicję z przestępcami z "Samoobrony".
        5. PiS powołał specjalną komisje sejmową służacą do upokarzania ludzi, która okazała się niekonstytucjna co wykazał w swoim wyroku Trobunał Konstytucyjny.
        6. naród jako suweren zabrał PiS-owi władze powierzając ja Platformie Obywatelskiej.

ciąg dalszy nastąpi:))
        • donskar Re: chce przeprosin ... 05.08.11, 17:11
          ad. 1) znakomity chirurg, który zostawił w ciele pacjenta gazik podczas operacji, jeśli wszyscy polscy chirurdzy są podobnie znakomici jak dr G. to ja wolę się leczyć na Haiti (niezalezna.pl/12417-doktor-g-oskarzony)

ad. 2) ...i zostal zatrzymany przez straszne CBA, które rzekomo zostało powołane do walki z PO

ad. 3) jeśli dobrze pamiętam to panowie Skubiszewski i Cimoszewicz byli zarejestrowani jako TW, tych którzy nimi nie byli powinien przeprosić

ad. 4) nikt nie przeszkadzał w tym, by miejsce Samoobrony zajęło PO, ale jeśli chciało się więcej ministerstw niż partia, która wygrała wybory? Tyle w temacie naród suweren, który w tym czasie dał pierszeństwo PiSowi

ad. 5) która to komisja i jak upokarzała ludzi?

ad. 6) tak samo jak nie powierzył tej władzy PO i Słoneczku Peru AD 2005

ciąg dalszy z pewnością nastąpi po hazardowej, przed i po Wałbrzychu
        • nerwus0 Re: chce przeprosin ... 05.08.11, 17:27
          henryk-sikora napisał:

> No to ja przepraszam prezesa za to, że:
          > 1. minister Ziobro w jego rządzie oskarżając bezpodstawnie o morderstwo
          > znakomitego chirurga, przyczinił się do drastycznego spadku przeszczepu lorgan
          > ów, przez co umarła spora grupa osób (można liczyć w dziesiątkach).
          > 2. minister Lipiec w jego rządzie wziął łapówke w wysokości 100 tysięcy
          > złotych.
          > 3. wiceminister Macierewicz oskarżył polskich ministrów spraw zagraniczn
          > ych z okresu niepodległej Polski o agenturalność.
          > 4. PiS utworzył koalicję z przestępcami z "Samoobrony".
          > 5. PiS powołał specjalną komisje sejmową służacą do upokarzania ludzi, k
          > tóra okazała się niekonstytucjna co wykazał w swoim wyroku Trobunał Konstytucyj
          > ny.
          > 6. naród jako suweren zabrał PiS-owi władze powierzając ja Platformie Ob
          > ywatelskiej.
          >
          > ciąg dalszy nastąpi:))
          Dodam pkt. 7. - Kto położył Spółdzielnie Mieszkaniowe?
    • saint_just Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 15:38
      maxixxx napisał:

> Donald już przeprosił swojego starego drucha Jarosława
      >
      > W ramach rekompensaty przyjmuje wszystkich pisowców którzy zgłoszą taką chęć na
      > listy wyborcze PO
      >
      > Ostatnie cztery lata to Sikorski, Mężydło, Borusewicz, Zalewski, Kluzik-Rostkow
      > ska, Libicki, Tomczyk
      >
      > Jak Zero Ziobro pogoni Jarosława od władzy w PiSie to i dla Jarosława znajdzie
      > się jakaś przytulna jedynka na liście PO ponieważ Tusk i Kaczyński są to bracia
      > syjamscy pasożytujący na Polsce swoim wydumanym konfliktem
    • jagoda.10 Kaczynski i przeprosiny? 05.08.11, 15:45
      Przeciez Kaczynski przeprosin nie uznaje. Nie wie co to znaczy. Sam nie przeprasza nawet po wyroku sadowym, wiec czego on chce?
      "Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie"...
    • apas13 Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 15:48
      A czy po jakby mniej wybielającym raporcie Kalisza Kaczor przeprosił? Czy znowu ma być moralność Kalego - mnie przepraszać, ja nie zamierzam...
    • bezspokoju Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 15:48
      Zapomniałeś, że Pan Prezydent nikogo nie obraża i mam wrażenie, że nawet z ukrywanym obrzydzeniem wielokrotnie wyciągał i wyciąga rękę do ciągle zajadle kąsającego wszystkich wokół "nadprezesa"
      • henryk-sikora ok, poniżej ....:) 05.08.11, 16:22
        fuck you Kaczor!!!!!!!!!!!!!!!!
      • donskar Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 16:26
        Rozumiem, że nazwanie wszytkich kobiet pewnej nacji kaszalotami jest komplementem. Czy byłoby to także komplementem, gdyby adresatkami były Żydówki? Z całą pewnością nie, wtedy zostałby nazwany antysemickim rasistą, ale nie przypominam sobie wielkiego oburzenia w polskich mediach z racji wygłupów p. Komorowskiego w stosunku do Dunek.

Rozumiem, że przygłupawe uwagi nt. wierności Michelle Obamy opowiadane jej mężowi to też szczyt dyplomacji i osobistej kindersztuby, żadna tam obraza.

No tak, ale ja nie jestem "hrabią".
        • eggerger Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 16:36
          Poglądy mamy różne,
          ale przyznaję Tobie rację,
          że do prezydentów
          nie mamy szczęścia.

Bozia nas nie lubi?
    • ar.co Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 15:54
      Może najpierw Kaczyński przeprosi za wszystkie obelgi, jakie miota od wielu lat na wszystkich, którzy nie padają przed nim na twarz? I to mimo wyroków sądowych.
      Zresztą przecież "musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce", nieprawdaż?
    • nazikomunista_back Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 15:56
      Jaruś jak to Jaruś. Testem wiarygodności aktualnej władzy w Polsce będzie, czy ten konus wreszcie stanie przed TS.
      • eggerger Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:44
        Nie liczyłbym na to.
        >Kruk krukowi ...<
      • nerwus0 Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:48
        nazikomunista_back napisał:

> Jaruś jak to Jaruś. Testem wiarygodności aktualnej władzy w Polsce będzie, czy
        > ten konus wreszcie stanie przed TS.

Przydałoby się. Może ta kreatura nauczyłaby się trochę szacunku.
        Raczej wątpię. Za późno: Kto się chamem urodził, skowronkiem nie umrze.
    • jagger2009 Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 15:57
      czy juz totalnie pokrecilo co niektorych z tymi przeprosinami????ciagle ktos zada przeprosin, "przepraszam" jest wspanialym slowem w zyciu ale w tym ukladzie powinno byc zabronione w uzyciu dla niektorych politykow bo dochodzi do farsy i cyrku
    • antropoid Oho, zaczyna się cyrk z przepraszaniem jaśnie pana 05.08.11, 16:13
      A po wyborach - to się będzie działo... Dopiero się arcymazgaj będzie kazał przepraszać...
      • eggerger Re: Oho, zaczyna się cyrk z przepraszaniem jaśnie 05.08.11, 16:56
        Czuma z Donaldem przepraszają,
        Bronek błaźni Urząd.
        Poklepują się później po plecach,
        jak nas zrobili w ...

Mam wrażenie, że to nie p. Dorn,
        tylko p. Donald jest "trzecim bliźniakiem"
        chcącym zastąpić "poległego".

Jedna sitwa.
      • nerwus0 Re: Oho, zaczyna się cyrk z przepraszaniem jaśnie 05.08.11, 18:23
        antropoid napisał:

> A po wyborach - to się będzie działo... Dopiero się arcymazgaj będzie kazał pr
        > zepraszać...

Pozwolisz, że zmienię jedno słowo w Twoim poście?
        Nie arcymazgaj a arcycymbał.
        • antropoid Re: Oho, zaczyna się cyrk z przepraszaniem jaśnie 05.08.11, 19:24
          nerwus0 napisał:

> Pozwolisz, że zmienię jedno słowo w Twoim poście?
          > Nie arcymazgaj a arcycymbał.

Zmieniaj sobie do woli. Do i tak niego pasuje prawie wszystko, oprócz określeń pozytywnych rzecz jasna.

• howlin_wolf A kiedy Kaczyński 05.08.11, 16:19
      przeprosi mnie za to że muszę oglądać jego paskudną gębę na bilboardach?
      • antropoid Re: A kiedy Kaczyński 05.08.11, 16:59
        Albo za to, że chce naród wplątać w wojnę domową i za prowokowanie Rosji w imieniu Polski. Bo jakby co, to ucierpią tylko zwykli ludzie, a on swoje tchórzliwe dupsko schowa w bezpiecznym miejscu.
      • hen-live Re: A kiedy Kaczyński 05.08.11, 19:28
        Masz racje mnie ta geba tez straszy.Wole posluchac Howlin Wolfa.
    • ksiadzpe_do_fil Kaczyński chce usta-usta 05.08.11, 16:24
      Cajuj kota pod ogonem maly wariacie, a Czume mozesz wzac do siebie, bo on i Macierewicz pasuja do siebie jak ulal.
    • irenajurek Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 16:40
      jarek,a ja chce zebys pokazal PTASZKA
      • eggerger Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:02
        Musiałby dłuuugo szukać.
        Chyba, gdyby Zbysiu się wygiął
        a alik miał okres?
        • eggerger Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:05
          PS. Wiem, że niesmaczne,
          ale posłuchałem właśnie
          "polszczyzny" prezesa.
          Stąd niesmak.
    • marek.56b Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 16:43
      Panie Kaczyński nie jesteś Cnotliwą Zuzanną , od kiedy zaczęłeś babrać się w polityce dawno
      straciłeś dziewictwo a stałeś się pospolitą ....... ?
      • nerwus0 Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:36
        marek.56b napisał:

> Panie Kaczyński nie jesteś Cnotliwą Zuzanną , od kiedy zaczęłeś babrać się w po
        > lityce dawno
        > straciłeś dziewictwo a stałeś się pospolitą ....... ?

Nie obrażaj pospolitych ..... bo już nigdy nie dostaniesz.
        ..... mają charakter, czego nie można powiedzieć o Yarkaczu.
    • jobaz Czuma do PIS.! 05.08.11, 16:48
      Czuma do PIS. Tam jest jego miejsce. Na pewno ,,jar'' umieści go na pierwszym miejscu na liście wyborczej w każdym okręgu w którym zechce. Pan pis-czuma nie kuma, że takiemu Kaliszowi to on do pięt nie dorasta. Swoją drogą, dotychczasowym zwolennikom PO, zalecałbym na poważnie zastanowić sie, czy opłaca się głosować na tę partie w najbliższych wyborach. Tzw. PO już dawno się z pis-siło. Głosując na PO, tak naprawdę zagłosujesz na PIS. Tow. budowniczy IV RP ,,wielki Jarosław", rządzi Polską i przed i po wyborach. Niezależnie czy jest u władzy czy w opozycji. Tusk buciki mu może czyścić.
    • alikpalik Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 16:49
      Niech sobie chce. Mam nadzieję, że się nie doczeka.
      On nadal zagraża demokracji.
      A kuriozalny raport Czumy nie jest jeszcze zatwierdzony i oby nigdy nie był.
    • zbyszeko2.pl Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 16:59
      Ty wydzielino pokarmowa
      zwracana trzema otworami !
      Nie WSTYD ci ?! -NIE- !

Ile prochów łykasz ?

Jakaż była to nocka z hof-sisiakiem i bła-siuśkiem !?!?

Sam obrażasz brata - brata mrocznej pamięci .

Naród - ten prawdziwy - o nim już zapomniał .
      I cieszy się !

SKOŃCZYŁ SIĘ HORROR !

Dzięki tobie .
      Stoisz w kolejce i pchasz się do przodu . Przepuście go .
    • mike.recz Poza tym Szanownego Pana Prezesa 05.08.11, 17:21
      z wyższej półki natychmiast przeprosić powinni gen. prof. Jan Podgórski, mecenas Jan Widacki oraz Pan Henryk Blida klęcząc przed nim na kolanach i prosić uniżenie o przebaczenie.
    • robert6_666666 Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:25
      ten karzelek robi sie juz nudny z tym ciaglym przepraszaniem, co za jakas mazgajowata ciota
    • antypist Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:46
      a loda nie chce ?

Zbyszek Ziobro ma podobno wprawę ....
    • nchyb Kaczyński chce przeprosić? 05.08.11, 17:48
      No to niech przeprosi, czekamy...
    • miroskom Kaczyński tycw...u - jebaj się. 05.08.11, 17:53
    • nerwus0 Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:53
      Jaro: A może najpierw przeprosisz 8 343 768 wyborców za nie uznawanie ich wyboru?
      • khnc55 Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 18:43
        nerwus0 napisał:
        > Jaro: A może najpierw przeprosisz 8 343 768 wyborców za nie uznawanie ich wyboru?
        Przyznałabym Ci rację, ale przecież Wielki Jaro nie przeprasza

• aekielski Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 17:58
      PiS jest najbardziej demokratyczną partią na świecie. Rządzi nim prezes-demokrata. Kocha wszystkich Prawdziwych Polaków. Przygarnął nawet trzeciego brata,wspaniałomyślnie przebaczył,ale pamięta. Chcesz być Prawdziwym Polakiem? Oddaj się pod dowództwo prezesa.
      • nerwus0 Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 18:08
        aekielski napisał:

> PiS jest najbardziej demokratyczną partią na świecie. Rządzi nim prezes-demokra
        > ta. Kocha wszystkich Prawdziwych Polaków. Przygarnął nawet trzeciego brata,wspa
        > niałomyślnie przebaczył,ale pamięta. Chcesz być Prawdziwym Polakiem? Oddaj się
        > pod dowództwo prezesa.

Zapomniałeś o Rydzu. Oddaj rentę Rydzowi.
        • nerwus0 Re: Kaczyński chce przeprosin 05.08.11, 18:11
          O tej rencie to nie do Ciebie. To parafraza Twoich słów: "Oddaj się pod dowództwo.... "itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka