Dodaj do ulubionych

Sposób na mudurki?

23.02.08, 21:22
Jako jedyna z całej szkoły nienawidzę mundurków.W szkole chce mi się
wymiotować od mundurków.Raz gdy sobie siedziałam wymyśliłam że mogę w szkole
siedzieć bez mundurka a jak nauczycielka będzie chciała na mnie nakrzycieć to
z plecaka wyjme mundurek.Czy nauczycielka się wścieknie że nie mam mundurka ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mundurkożerca Re: Sposób na mudurki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 14:11
      Przy nauczycielach, którym zależy i stawiają uwagi- mundurek sie nosi, na
      większości lekcji tak, na korytarzu nie, bo po co może się tylko wydrzeć albo
      udać, że nie widzi.
      Niestety sama nic nie zdziałasz. Musisz zrobić chociaż małą grupkę przeciwko i
      jakieś konkretne argumenty, np. te nasze są po prostu paskudne, brzydkie, z
      niskiej jakości mat. i za duże więc to podstawowy argument.

Do rzeczy- nauczycielka wścieknie się i to bardzo (jeśli jest perfekcjonistką)
      To raczej Ty powinnaś znać swoich nauczycieli, tych u których są tzw "luzy", a u
      których nie, ale odpowiedz sobie na pytanie czy Ci na tym naprawdę zależy co ona
      będzie czuła i co sobie pomyśli... przecież nic Ci nie może zrobić, najwyżej
      wpisać uwagę albo wysłać do dyrekcji, to może i nawet lepiej bo będziesz mogla
      przedstawić jej swoje argumenty "przeciwko", byle grzecznie i z polotem.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z chorym systemem.
    • Gość: Lina Re: Sposób na mudurki? IP: *.146.232.1.ip.airbites.pl 03.03.08, 14:54
      Tak. Właśnie dostałam uwagę za brak mundurka. A wyjęcie go z plecaka nic ci nie
      da. Pozdrawiam,
      Lina
    • Gość: aga Re: Sposób na mudurki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 16:44
      ja tak robię i się nie wściekają
    • szalonadoti Re: Sposób na mudurki? 02.05.08, 11:00
      Dzięki za odpowiedzi.Niektórzy się wściekają, a niektórzy olewają.Mam teraz
      lepszy sposób.Na przerwie zasłaniam się kurtką ściągając mundurek ,a ubierając
      kurtkę.I pomaga!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka