Dodaj do ulubionych

Gdy król strzelców kurkowych jest gejem

09.08.11, 16:05
"- Nie mamy nic przeciwko homoseksualistom w naszych szeregach, ale oni nie powinni też tak wyraźnie demonstrować swojej orientacji - dodaje Rolf Nieborg, rzecznik związku bractw strzeleckich."

Co to znaczy wyraźnie demonstrować swoją orientację? Czy to oznacza seks w publicznym miejscu na oczach tysiąca osób? Bo, jak rozumiem, pana rzecznika związku nie razi, że obok innych strzelców idą ich małżonki z szarfami. To znaczy, że i oni nachalnie promują swoją orientację?
Obserwuj wątek
    • wojtek-gdansk Po co te "królowe" tam paradują przy mężach... 09.08.11, 16:20
      ... przecież to nie One strzelają, tylko z mimi się "strzela", od czasu do czasu numerek, i to zapewne w katolickich pozycjach, więc biskup może być spokojny.
    • piotr7777 Re: Gdy król strzelców kurkowych jest gejem 09.08.11, 16:56
      asiunia311 napisała:
      > Co to znaczy wyraźnie demonstrować swoją orientację? Czy to oznacza seks w publ
      > icznym miejscu na oczach tysiąca osób? Bo, jak rozumiem, pana rzecznika związku
      > nie razi, że obok innych strzelców idą ich małżonki z szarfami. To znaczy, że
      > i oni nachalnie promują swoją orientację?

To proste- wystarczy, że się nie międlą w miejscach publicznych.
      Żeby było jasne - śliniące się osoby (również facet z babką) to coś maksymanlnie wkurzającego i obrzydliwego. Ale dwóch śliniących się facetów u każdej normalnej osoby wywołuje odruch wymiotny.

Jak dwóch facetów chce się lizać niech to robią w swoich czterech ścianach.
      • saarkastyczny Re: Gdy król strzelców kurkowych jest gejem 09.08.11, 18:05
        @piotr7777

Śmiesznie napisałeś. Jesteś PiSiorkiem? Więc mówisz, że pocałunek to "ślinienie się"? A jak nazywasz akt zbliżenia? Już sobie wyobrażam, jak mówisz do swojej żony (?): "Chodź stara, poślinimy się a potem cię wy...." :-) A może jesteś związany z posłem Węgrzynem z POpie___czonej partii? Przecież "z gejami to dajmy sobie spokój, ale z lesbijkami, to chętnie bym popatrzył".
        Prymityw.
        Nie sil się na ustalanie mojej orientacji seksualnej, bo nie ma ona żadnego znaczenia. To samo napisałbym "gejowemu", który " by się ślinił".
        • piotr7777 Re: Gdy król strzelców kurkowych jest gejem 09.08.11, 18:30
          > Śmiesznie napisałeś. Jesteś PiSiorkiem? Więc mówisz, że pocałunek to "ślinienie
          > się"? A jak nazywasz akt zbliżenia? Już sobie wyobrażam, jak mówisz do swojej
          > żony (?): "Chodź stara, poślinimy się a potem cię wy...." :-) A może jesteś zwi
          > ązany z posłem Węgrzynem z POpie___czonej partii? Przecież "z gejami to dajmy s
          > obie spokój, ale z lesbijkami, to chętnie bym popatrzył".
          > Prymityw.

Ujmę to tak - brzydzą mnie całujący się faceci i nie jestem w tym odosobniony. Tyle, że inni w imię obłędnej politycznej poprawności będą udawali zachwyt a ja mówię otwarcie.
          Nie uważam, by homoseksualizm należalo tępić, ale to nie jest naturalne zjawisko. Co z tego, że występuje w naturze? Kanibalizm na ten przykład też.
          Poza tym akurat poseł Węgrzyn niczym nie różni się od uczestników homoparad. Oni eskponują swoją sekusalność a on przyznaje się do fetyszu. Jest dokładnie taki sam jak oni.
          • cehaem Re: Gdy król strzelców kurkowych jest gejem 09.08.11, 20:21
            > Poza tym akurat poseł Węgrzyn niczym nie różni się od uczestników homoparad. On
            > i eskponują swoją sekusalność a on przyznaje się do fetyszu. Jest dokładnie ta
            > ki sam jak oni.

Nie rozumiesz pojec, ktorych uzywasz. I nie rozumiesz rowniez, o co poslowi Wegrzynowi w calej jego glupocie chodzilo.

I nikt od ciebie nie wymaga zachwytu, tylko przestan mierzyc nierowna miara pary homo i hetero.
            • piotr7777 Re: Gdy król strzelców kurkowych jest gejem 10.08.11, 18:20
              cehaem napisał:

> Nie rozumiesz pojec, ktorych uzywasz. I nie rozumiesz rowniez, o co poslowi Weg
              > rzynowi w calej jego glupocie chodzilo.
              Rozumiem. Jedni chwalą się tym, że robią od tyłu a Węgrzyn chwali się tym, że lubi to oglądać w wykonaniu kobiet. Dla mnie to ten sam rodzaj zachowania, obrzydliwy zresztą.

> I nikt od ciebie nie wymaga zachwytu, tylko przestan mierzyc nierowna miara par
              > y homo i hetero.

To nie ja, to biologia. Przez odbyt w ciążę zajść się nie da. A więc z homorelacji nic (czy raczej nikt) nie powstanie.

A i jeszcze świetny dowcip:

"Rozbiło się na bezludnej wyspie dwóch marynarzy i kobieta. Po tygodniu kobieta powiedziała "dość tych świństw" i się zastrzeliła. Po tygodniu marynarze stwierdzili "dość tych świństw" i zakopali kobietą. Po następnym tygodniu zgodnie stwierdzili "dość tych świństw" i ją odkopali.
      • asiunia311 Re: Gdy król strzelców kurkowych jest gejem 10.08.11, 21:08
        Szanowny Pan ma chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem i prawidłowym odbiorem czytanego tekstu. Wyjaśnię zatem: słyszał Pan o czymś taki jak ironia i sarkazm? Bo właśnie tym chciałam wykazać nadętą hipokryzję, która cechuje pewnych dostojnych 'obrońców' tradycji. Ale, zaiste, nigdy nikt jakoś nie może sprecyzować, o jakąż to tradycję chodzi...

Wracając do meritum - dla mnie każdy ekshibicjonizm powoduje dyskomfort psychiczny. I nie wiążę go z orientacją seksualną, aczkolwiek więcej spotykam na swej drodze ekshibicjonistów hetero, aniżeli homo.
    • ksiadz_gazeta Paetz'ewicz wrócił z urlopu 09.08.11, 17:12
      pedalska ofensywa nabiera tempa :)))))
      • tadeusz.4 Re: Paetz'ewicz wrócił z urlopu 09.08.11, 17:30
        ksiadz_gazeta napisał:

> pedalska ofensywa nabiera tempa

Aaa, to stąd tyle twoich nowych wpisów na forum - przeszedłeś do ofensywy, księże...
        • ksiadz_gazeta Re: Paetz'ewicz wrócił z urlopu 09.08.11, 18:49
          tak, my, pedały musimy być ciagle w ofensywie, jeśli jest o nas cicho, to niedobrze dla demokracji i społeczeństwa europejskiego
    • apas13 Gdy król strzelców kurkowych jest gejem 09.08.11, 18:22
      W sumie to zabawny news - jeden przebieraniec unikający kobiet ma pretensje do innego przebierańca, że unika kobiet, choć nie unika facetów. Ale zwraca uwagę to zdanie:

"Przypomina, że status każdego bractwa wymaga, by członkowie żyli zgodnie z nauką Kościoła katolickiego, a Kościół nie akceptuje związków homoseksualnych."

Wszak przeciez wcale nie tak dawno kościół nie akceptował też poglądu, że Ziemia krąży wokół Słońca. Jeszcze dłużej nie mógł zaakceptować faktu, że życie na naszej planecie ewoluuje od form prostrzych do bardziej złożonych. Dopiero Wyniesiony JPII coś tam bąknął, że nie jest to sprzeczne z ideą stworzenia. KK ma to do siebie, że różnych rzeczy nie akceptuje tylko po to, by za chwilę je akceptować. Lub odwrotnie - teraz pedofilia jest be, ale jeszcze kilka tat temu nikomu w tej instytucji numerki z bardzo małolatami nie przeszkadzały - ot, co najwyżej biskup gdzieś przeniósł, świat się pozwiadzało...
    • trajkotek no trudno, gej to gej ... ma lufę, to se szczela 09.08.11, 18:54

facet nie może być królową, a król może być jeden ...

• pulcheria.wantauch Gdy król strzelców kurkowych jest gejem 09.08.11, 20:56
      Przypomina to Adolfa Hitlera, który powiedział, że każdemu berlińskiemu olimpijczykowi uściśnie dłoń. No i wygrał murzyn.
    • ubiquitousghost88 Rezygnują z prawa pierwszej nocy z taką królową? 09.08.11, 22:05
    • rawahecht Dirk strzela,... 09.08.11, 23:15
      ... a Oli kule nosi !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka