Dodaj do ulubionych

Borowski: Wikiński jak Węgrzyn

11.08.11, 10:56
borowski = gnida
Obserwuj wątek
    • anna12-3 Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 11:47
      Czy człowiek żyjący w ciągłym szoku może być kandydatem na senatora. Może potrzebuje czasu na leczenie,żeby z tego szoku wyjść? Zanim przestanie się szokować wynikiem SLD to niech najpierw przeżyje godnie szok jaki by go dopadł po wynikach jego własnej partii. Śmieszą mnie tak mocne określenia podkreślające stan umysłu. Rzeczywiście Wikiński wyrwał się z Biedroniem,ale przyrównanie go do Węgrzyna to już lekka przesada. Węgrzyn na każdym kroku podkreśla swój homofobiczny charakter i robi to przez lata,natomiast Wikiński przez lata prezentował wręcz odwrotną do Węgrzyna postawę. Takie porównanie jest niegodne i krzywdzące.
      • tadeusz.4 Re: Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 13:27
        Węgrzyn na każdym kroku podkreśla swój homofobi
        > czny charakter i robi to przez lata,natomiast Wikiński przez lata prezentował w
        > ręcz odwrotną do Węgrzyna postawę.

Aż wreszcie wylazł z niego kołtun. Cóż z tego, że czerwony? Dulska jest Dulska, nawet jak się nazywa Jaruzelski, Stalin czy Enver Hodża. Biorąc pod uwagę fakt że tatuś p. Wikińskiego brał udział w esbeckiej akcji prześladowania homoseksualistów pt. "Hiacynt", to nawet mnie to nie dziwi...
    • nazikomunista_back Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 11:53
      "- Jestem zszokowany. Ta wypowiedź dorównuje wypowiedzi posła Węgrzyna - powiedział."

O ba. Przecież w kanonie politycznej poprawności adoracja pana Biedronia powinna przez każdego witana wybuchem entuzjastycznej radości i biegiem do sklepu po wazelinkę.
    • szymon149 Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 13:20
      najsampierw wyznawali miłość do odmienności zostawiając na boku ubogich a teraz i oni na bok i jak rozumieć SLD która przy okazji otwiera drzwi pisowi.Ja osobiście postawiłem na nich krzyżyk-.Młody wódz nic nie rozumie co to jest lewica.
      • mrrrwrrr Re: Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 14:31
        Wręcz przeciwnie. Młody wódz dokładnie wie co to jest prawdziwa, tradycyjna lewica. W Polsce jedyną lewicą i wręcz skrajną jest PIS, dlatego Grzesiu tak ich ceni. W PISie jedyną nielewicowością jest ich bogoojczyźnianość, ale cała reszta to marksizm-leninizm w czystej postaci. Otwartość światopoglądowa to dla Grzesia jedynie zachodnie wypaczenie zdrowych, lewicowych myśli brodatej trójcy znanej z plakatów z pierwszomajowych pochodów.
        • fedorczyk4 Re: Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 14:41
          Ech, to SLD. Miało fajnego przewodniczącego Olejniczaka, ale był zbyt lewicowy jak na to skundlone ugrupowanie, więc sie go "pozbyli". Wprawdzie daleko mi do lewicy, ale cenie Borowskiego, Kalisza, Olejniczaka i jeszcze kilku innych polityków którzy w tak niemodny w wej partii sposób próbowali ją zmieniać z postkomunistycznego dinozaura w prawdziwie lewicową partię. No cóż, nie udało sie. Musimy poczekać na zmiane pokoleniową. Napieralski (nomen omen) napiera tylko na władzę, a za nim stoją Ci którzy nim sterują i prą nim i na niego. Sam w sobie jest nikim
          • tornson Re: Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 14:51
            fedorczyk4 napisała:

> Ech, to SLD. Miało fajnego przewodniczącego Olejniczaka, ale był zbyt lewicowy
            Zbyt lewicowy?? Głosując za neoliberalnym antyspołecznymi debilizmami PO??

> jak na to skundlone ugrupowanie, więc sie go "pozbyli". Wprawdzie daleko mi do
            > lewicy, ale cenie Borowskiego, Kalisza, Olejniczaka
            Bo oni to żadna lewica, neoliberalne i kruchciane sługusy.
      • tornson O czym ty bredzisz? 11.08.11, 14:50
        szymon149 napisał:

> najsampierw wyznawali miłość do odmienności zostawiając na boku ubogich a teraz
        > i oni na bok
        A ktoś go z SLD wyganiał? Żałosny pożyteczny idiota sam zrezygnował robiąc jeszcze hucpę która pewnie nabije poparcie homofobom z PO. I jak tu takiego Biedronia nie nazwać idiotą?

> i jak rozumieć SLD która przy okazji otwiera drzwi pisowi.Ja oso
        > biście postawiłem na nich krzyżyk-.Młody wódz nic nie rozumie co to jest lewica.
        I co zagłosujesz na PO? Gdzie homoseksualizm traktowany jest jak choroba, a neoliberalizm i darwinizm społeczny jako największa świętość?
        • mrrrwrrr Re: O czym ty bredzisz? 11.08.11, 15:10
          I co, zagłosujesz na SLD gdzie homoseksualizm jest wyśmiewany (Wikiński) a ichnie kawiorowe władze mają tyle wspólnego z ludźmi pracy co ja z baletnicą (albo i mniej)?
        • nonna2 PO -obiecanki cacanki a głupiemu radość! 11.08.11, 22:21
          torson napisał:
          [...]I co zagłosujesz na PO? Gdzie homoseksualizm traktowany jest jak choroba, a neoliberalizm i darwinizm społeczny jako największa świętość?[...]

W ankiecie o poglądach wyszło mi, że powinnam głosować na PO. A ja się z powyższym nie zgadzam i z tym, że PO nie broni in vitro, nie stosuje rozdziału kościoła od państwa i stosuje tylko obiecanki cacanki - a głupiemu radość.
          A Robert Biedroń jak nie jest zadowolony, to niech założy własna partię.
    • koloratura1 Re: Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 17:15
      alvinnn napisał:

> borowski = gnida

@alvinnn = cham.
    • alakyr Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 17:30
      W którym miejscu Borowski cytuje Wikińskiego i porównuje do Węgrzyna? Pomijam już fakt że intelektualnie Węgrzynowi lata świetlne brakuje do Wikińskiego.
      Cóż, z tego wszystkiego wynika że Platforma ma drugiego wroga w postaci SLD.
    • quaga Borowski otwarty na gejów 11.08.11, 18:51
      Byłbym wdzięczny Panu Borowskiemu aby oprócz potępiania Wikinskiego opowiedział w jaki sposób jego ugrupowanie otwiera się na środowiska gejowskie.
    • leuciscus Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 19:12
      Jest problem. Po - karta praw podstawowych, skrzydło Gowina + różne Grabarczyki i Radziszewskie, PiS - wiadomo, SLD już nawet nie udaje socjaldemokracji, PJN - żałosne nieporozumienie. Pozostają PSL i Palikot. Czyli nic. Na kogo głosować?
    • r_mol Re: Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 21:50
      Czego się spodziewasz po bliskim krewnym Jakuba Bermana.
      • fedorczyk4 Re: Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 21:58
        A Ty czyim jesteś krewnym, będzie wtedy wiadomo po kim masz debilizm.
      • r_mol Re: Borowski: Wikiński jak Węgrzyn 11.08.11, 22:05
        Cofam, okazuje się że ojciec Borowskiego p. Aron Berman to z innych Bermanów, chociaż też czerwonych.
    • tak-jest Obowiązkowy atak Agory na SLD , aby pomagać PO 15.08.11, 16:34
      Anna Bikont dziennikarka gazety wyborczej, jest właścicielką lokalu w Warszawie przy ulicy Wiejskiej 14/5.
      Wszyscy pamiętamy iż pod tym adresem, mieścił się sztab kandydata PO na prezydenta RP Bronisława Marii Komorowskiego.
      Cała gazeta staje na głowie , aby opluwać przeciwników PO!
      Obecnie największym przeciwnikiem PO jest SLD, gdyż walka idzie o ten sam elektorat.
      Dziennikarki i dziennikarze i publicyści piszący na łamach GW, mają za zadanie obrzydzać i niszczyć SLD, w oczach wyborców. PiS nie jest wrogiem PO, nie ma walki o ich elektorat.
      Poseł i były minister sprawiedliwości Andrzej Czuma, jednocześnie szef Komisji do Spraw Nacisków "Dlatego, że w 800 tomach dokumentów z prokuratur, sądów, urzędów i przesłuchań świadków - pan Czuma stwierdza ze nacisków nie było " - Sprawa Leppera, Weroniki Marczuk, Dom Kwaśniewskich według Czumy jest ok.
      Najważniejsze dla Agory to opluwanie SLD, gdyż Tusk ,PiS chce mieć blisko siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka