mieszkaniec_wszechswiatow 11.08.11, 12:57 nacjonalizm i religie - kule u nóg ludzkości !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
6.smiech Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważenie ... 11.08.11, 13:05 Polska to jednak porabany kraj. Tak samo robia ludzie w wielu krajach aby pokazac wlascicielom psow ze ich zwierzaki obsrywaja miasta i nauczyc ich zbierania kup swoich ulubiencow. Co to za niewazenie flagi ? Trzeba byc histerycznie wrazliwy aby to w tym widziec. Jak nie obraza "uczuc religijnych" to flagi. Tak jakby nie bylo wazniejszych spraw w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Re: @ 6.smiech 11.08.11, 13:13 OK ale czy to musza byc flagi narodowe? Stosowniej byłoby użyć flagi z emblematem PO albo logo TVN Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: @ 6.smiech 11.08.11, 13:19 pisdode napisała: > OK ale czy to musza byc flagi narodowe? Stosowniej byłoby użyć flagi z emblema > tem PO albo logo TVN Nie wiem czy to musi byc flaga narodowa ale tak sie robi w wiekszej czesci zach. Europy. Moze zeby wlasnie pokazac ze sie nie chce miec swojego kraju calkiem obsranego. W tym nawiazaniu jeszcze raz powtorze ze Polska to porabany kraj ze swoim nacjonalizmem i katolicyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
mang00 Re: @ 6.smiech 11.08.11, 13:26 6.smiech napisał: > Nie wiem czy to musi byc flaga narodowa ale tak sie robi w wiekszej czesci zach > . Europy. > Moze zeby wlasnie pokazac ze sie nie chce miec swojego kraju calkiem obsranego. > W tym nawiazaniu jeszcze raz powtorze ze Polska to porabany kraj ze swoim nacjo > nalizmem > i katolicyzmem. Polska idzie w strone ciemnogrodu, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Re: @ 6.smiech 11.08.11, 13:34 Zostań posłem zmień prawo. A tak poważnie to ciągłe porównywanie Polski do ciemnogrodu obecnie jest nie na miejscu, bo widzisz co się dzieje w jednym z najbardziej j europejskich miast Londynie . Tam to dopiero jest nowocześność i europejskość Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: @ 6.smiech 11.08.11, 22:00 mang00 napisał: > 6.smiech napisał: > > > Nie wiem czy to musi byc flaga narodowa ale tak sie robi w wiekszej czesc > i zach > > . Europy. ---------------------------------------------------------------------------------------- W niedalekiej pszeszłości , ta zachodnia Eurpa mordowała systemowo i zgodnie z obowiązującym prawem, Żydów , Cyganów i Polaków. Niektórzy, może nie koniecznie własnoręcznie, ale wydatnie w sposób zorganizowany, zbrodnie te ułatwiali. Wynika z tego, że ta postępowa Europa , nie zawsze ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
nonna2 Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 14:54 Mam wrażenie, że każą mi wybierać między dziećmi a psami. Komuś zależy, aby ten wybór był aktualny. Zresztą wczoraj go obserwowałam. W zamkniętym osiedlu warszawskim; bawiące się na trawnikach dzieci i pan wyprowadzający na kupkę dużego psa, który odgryza się pani broniącej praw dzieci do zabawy na czystych trawnikach - dla ścisłości należy dodać, że woreczki i kosze na PSIE KUPKI BYŁY NA TYM OSIEDLU. KTO WYGRA TE WALKĘ Z ZASRYWANIEM POLSKI - POLSKIEJ FLAGI? Według wyroku sadu wygrywają psy! U nas prawa maja dzieci, ale te nienarodzone, bo jeść, pić i innych rzeczy się jeszcze nie domagają, zapewnia im to bezwolny i nie posiadający żadnych praw, organizm matki! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadzpe_do_fil Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 16:32 6.smiech napisał: > Polska to jednak porabany kraj. Tak samo robia ludzie w wielu krajach aby pok > azac wlascicielom psow ze ich zwierzaki obsrywaja miasta i nauczyc ich zbierani > a kup swoich > ulubiencow. Co to za niewazenie flagi ? Trzeba byc histerycznie wrazliwy aby to > w tym widziec. > Jak nie obraza "uczuc religijnych" to flagi. Tak jakby nie bylo wazniejszych sp > raw w tym kraju. ********************* Porabany?????? To malo. Po_ebany kraj, po_ierdolony kraj, po_ebane i miasta i wioski, po_ebany kraj, po_ierdolony kraj, taki jedyny na swiecie, nasz polski. Mozecie to spiewac na nute "Ukochany kraj, umilowany kraj", a poza tym polskie sady moga mnie pocalowac w moja slaska rzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 21:23 6.smiech napisał: > Polska to jednak porabany kraj. Tak samo robia ludzie w wielu krajach aby pok > azac wlascicielom psow ze ich zwierzaki obsrywaja miasta i nauczyc ich zbierani > a kup swoich > ulubiencow. Co to za niewazenie flagi ? Trzeba byc histerycznie wrazliwy aby to > w tym widziec. > Jak nie obraza "uczuc religijnych" to flagi. Tak jakby nie bylo wazniejszych sp > raw w tym kraju. Bo najwazniejszy jest Narodowy Kretyn -kolega Tuska-oszusta i klamcy. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 21:40 Kurelski, nie ośmieszaj się. Weź zimny prysznic i idź spać Narodowy Kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode I co dalej z Powiatowym? 11.08.11, 13:10 TVN zabuli a Kuba? Powinni mu potracić całą kwote z pensji. Odpowiedz Link Zgłoś
sthoss mimo wszystko wkładanie flagi do go..na 11.08.11, 13:15 to jednak przesada jest. Artystyczna czy tez performerska wolnosc musi miec swoje granice, a przynajmniej musi miec swoje konsekwencje. Panowie szmacili polska flage dla fajnej zabawy, zarabiajac przy tym niezle pieniadze na reklamie. Mysle ze nie zbiednieja przez tą karę zanadto. Odpowiedz Link Zgłoś
wersal-55 Re: mimo wszystko wkładanie flagi do go..na 11.08.11, 13:34 sthoss napisał: > to jednak przesada jest. Artystyczna czy tez performerska wolnosc musi miec swo > je granice, a przynajmniej musi miec swoje konsekwencje. > Panowie szmacili polska flage dla fajnej zabawy, zarabiajac przy tym niezle pie > niadze na reklamie. Mysle ze nie zbiednieja przez tą karę zanadto. >Odpowiedz jest prosta,flaga to tylko flaga,slowianskie myslenie,nie mam tego kawalka materialu,inspiracja zadna,tagze w europie. Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: mimo wszystko wkładanie flagi do go..na 11.08.11, 14:28 porąbany ciemnogród to za mało powiedziane - zadupie świata z nieudolną prokuraturą policją sędziami rodem z PRL-u przestawionymi z komuny na katolicyzm wiarą w pisuary - dno Odpowiedz Link Zgłoś
chelst Re: mimo wszystko wkładanie flagi do go..na 11.08.11, 18:39 0721x napisał: > porąbany ciemnogród to za mało powiedziane - zadupie świata z nieudolną prokura > turą policją sędziami > rodem z PRL-u przestawionymi z komuny na katolicyzm wiarą w pisuary - dno Denny to jest twoj komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
ttr32 Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 13:29 mieszkaniec_wszechswiatow napisał: > nacjonalizm i religie - kule u nóg ludzkości !!! ------------------------------------------------------Na pohybel TVN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 13:38 ttr32 napisał: > mieszkaniec_wszechswiatow napisał: > > > nacjonalizm i religie - kule u nóg ludzkości !!! > ------------------------------------------------------Na pohybel TVN!!!! Ale w pierwszej kolejności kato-faszystowskim odpadkom! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Strasburg!!! 11.08.11, 13:36 Generalnie nie znoszę TVNu, ale bardziej nienawidzę nacjonalistycznych śmieci, mam nadzieję że TVN pójdzie do Strasburga i to Grajdoł zapłaci odszkodowanie TVNowi. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Strasburg!!! 11.08.11, 13:39 tornson napisał: > Generalnie nie znoszę TVNu, ale bardziej nienawidzę nacjonalistycznych śmieci, > mam nadzieję że TVN pójdzie do Strasburga i to Grajdoł zapłaci odszkodowanie TV > Nowi. Doskonaly pomysl i popieram go w calej rozciaglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Święte Słowa! Ten wyrok to bezprawie! 11.08.11, 17:37 tornson napisał: > Generalnie nie znoszę TVNu, ale bardziej nienawidzę nacjonalistycznych śmieci, > mam nadzieję że TVN pójdzie do Strasburga i to Grajdoł zapłaci odszkodowanie TV > Nowi. Święte Słowa. p. s. nie trzeba byc prawnikiem, by dostrzec, ze ten wyrok to zwykle bezprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Ciekawe czy w obliczu tego wszystkiego TVN 11.08.11, 13:37 i Wojewódzki dalej będą ślepo wspierali kruchcianą i nacjonalistyczną PO? Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo A Radio Maryja? Może wielce szanowna KRRiT... 11.08.11, 13:37 A Radio Maryja? Może wielce szanowna KRRiT by się łaskawie zajęła Radiem Maryja i wyegzekwowała łamania prawa także w tej stacji? Tam nie? Bo tam ma swój przyczółek pisowski grajdoł przyczajony na dorwanie się do władzy dzięki ogłupionym staruszkom? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: A Radio Maryja? Może wielce szanowna KRRiT... 11.08.11, 13:46 robokopo napisał: > A Radio Maryja? Może wielce szanowna KRRiT by się łaskawie zajęła Radiem Maryja > i wyegzekwowała łamania prawa także w tej stacji? Tam nie? Bo tam ma swój przy > czółek pisowski grajdoł przyczajony na dorwanie się do władzy dzięki ogłupionym > staruszkom? A no i slusznie zauwazyles. Co z radiem Ma ryja ? Wlasnie tam nie, bo szanowna KRRiT sra w majtki. Moze i im tez by trzeba tam flage wsadzic ?. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: A Radio Maryja? Może wielce szanowna KRRiT... 11.08.11, 21:01 Nie martw się, Radio Co Ma Ryja jest całkowicie bezkarne. Nawet Kaczor sobie pozwala pluć w dziób i wszystko łyka, bo tam może dotrzeć do wyborców, wmawiać prostaczkom swoje fantazmagorie i dorwać się dzięki temu do władzy. KRRiT to są jakieć kpiny po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważenie ... 11.08.11, 13:38 Dobrze się stało. Plugawienie barw narodowych nie może być bezkarne. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 13:41 lehoo napisała: > Dobrze się stało. Plugawienie barw narodowych nie może być bezkarne. Odezwal sie obronca krzyza. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 13:50 Obrońca flagi narodowej. Wspólnej dla wszystkich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 14:25 Nie wiem, czego jesteś obrońcą, ale na pewno nie "flagi narodowej", bo czegoś takiego w Polsce nie ma, i oczywiście nie ma żadnych przepisów, na podstawie których można by kogokolwiek skazać za jej znieważenie. Jest tylko flaga państwowa. Ale rozumiem, że dla niektórych to zbyt skomplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 14:31 ar.co napisała: > Nie wiem, czego jesteś obrońcą, ale na pewno nie "flagi narodowej", bo czegoś t > akiego w Polsce nie ma, i oczywiście nie ma żadnych przepisów, na podstawie któ > rych można by kogokolwiek skazać za jej znieważenie. Jest tylko flaga państwowa > . > Ale rozumiem, że dla niektórych to zbyt skomplikowane. No, juz dla tych sedziow napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 15:08 6.smiech napisał: > ar.co napisała: > > > Nie wiem, czego jesteś obrońcą, ale na pewno nie "flagi narodowej", bo cz > egoś t > > akiego w Polsce nie ma, i oczywiście nie ma żadnych przepisów, na podstaw > ie któ > > rych można by kogokolwiek skazać za jej znieważenie. Jest tylko flaga pań > stwowa > > . > > Ale rozumiem, że dla niektórych to zbyt skomplikowane. > > No, juz dla tych sedziow napewno. Oczywiście tylko dla tych, którzy orzekają niezgodnie z Twoimi upodobaniami.... Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 15:19 Symbole państwowe, uczucia religijne. Strasznie muszą być u nas słabe, skoro tak łatwo jest je obrażać i plugawić i aż sąd musi ich bronić. Osobiście nie przyszło by mi do łba, pomimo pewnego szacunku do narodowej symboliki, żeby aż składać skargę do prokuratury. Wojewódzki zupełnie nie jest z mojej bajki, mam go za koniunkturalistycznego pajaca, ale żeby wchodzić na taki diapazon to trzeba być na jeszcze niższym poziomie niż on. Dla niego to właściwie niesłychana konsekracja. Niedługo stanie na piedestale "alternatywnych". Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 15:00 Flaga Polski podlega szczególnej ochronie prawnej. Wojewódzki ją splugawił. Kara jest więc słuszna i dobrze się stało, że zapadła. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Aż trudno uwierzyć 11.08.11, 13:41 Z takim sądownictwem wszyscy mamy wielką kupę na dywanie. Sprawa ma specyficzny charakter i wymaga więcej rozumienia realiów, niż znajomości paragrafów. Sam pomysł, że wtykanie miniaturki flagi w makietę psiej kupy znieważa flagę jest godny zaściankowego bogoojczyźnianego kretyna. Każdy, kto miał okazję spacerować z obcokrajowcem wzdłuż obsranych trawników wie, co czuł. Jeśli ktoś nie miał takiej "przyjemności", to jej namiastkę mógł poczuć patrząc na chorągiewkę w kupie. Wyrok, o którym mowa może być zrozumiały tylko dla tych, którzy swoje psy wyprowadzają pod cudze okna w przekonaniu, że w ten sposób dbają o czystość i estetykę. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Aż trudno uwierzyć 11.08.11, 15:10 jwojnar napisał: > Z takim sądownictwem wszyscy mamy wielką kupę na dywanie. Sprawa ma specyficzny > charakter i wymaga więcej rozumienia realiów, niż znajomości paragrafów. Sam p > omysł, że wtykanie miniaturki flagi w makietę psiej kupy znieważa flagę jest go > dny zaściankowego bogoojczyźnianego kretyna. Każdy, kto miał okazję spacerować > z obcokrajowcem wzdłuż obsranych trawników wie, co czuł. Z którym? Może tym z Francji, gdzie cos takiego jak sprzatanie kupy z chodnika po swoim własnym psie nie istnieje nawet jako pojecie? Wiem co mowie, na codzień musze je tu obchodzić. Wiec nie pieprze koleś, jesli w zyciu nie wystawiłeś nosa z Wąchocka. Jeśli ktoś nie miał ta > kiej "przyjemności", to jej namiastkę mógł poczuć patrząc na chorągiewkę w kupi > e. Wyrok, o którym mowa może być zrozumiały tylko dla tych, którzy swoje psy wy > prowadzają pod cudze okna w przekonaniu, że w ten sposób dbają o czystość i est > etykę. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Aaaa, skoro we Francji jest nasrane.... 11.08.11, 23:25 to widocznie tak jest bardziej elegancko. To ja przepraszam, że mnie rażą prawdziwe kupy, a nie chorągiewki na znak protestu wsadzane w makiety kup. Dla jasności: mam własnego psa, mam własny trawnik i ten trawnik po tym psie sprzątam. W Polsce, nie we Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 13:41 a jednak jest jeszce sprawiedliwośc na tym świecie w tym kraju... Bogu niech będą dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 14:01 oszolom-z-radia-maryja napisał: > a jednak jest jeszce sprawiedliwośc na tym świecie w tym kraju... Bogu niech bę > dą dzięki Jak by byla sprawiedliwosc na tym swiecie to bys nie urodzil sie takim uposledzonym bezmozgowcem. ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 14:10 oszolom-z-radia-maryja napisał: > a jednak jest jeszce sprawiedliwośc na tym świecie w tym kraju... Bogu niech > będą dzięki... Widać, żeś prawdziwy "katolik" a la RM, skoro mimo 2 przykazania mieszasz go w coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
sakral Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważenie ... 11.08.11, 13:42 Matka Boska na biało-czerwonej................to jest też ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
tbarbasz Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważenie ... 11.08.11, 13:42 Jaka publika - taki idol ! "Chcieliśta błazna - no to go macie, Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie, leszcz" Odpowiedz Link Zgłoś
zacna-zachlanna Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 14:01 mieszkaniec_wszechswiatow napisał: > nacjonalizm i religie - kule u nóg ludzkości !!! Rowniez i tak zwany PATRYOTYZM A wiecie ze w UK nie mozna wystawic na chalupe Union Jack? Ruska flage mozna, Chinska, Amerykosska - kazda, ale Junion Jack nIE WOLNO: bo to jest taka oto swietosc... Dajcie spokoj! Wiecej takich jaj - w ksiazce Rosjanki Svetlany Savrasovej MASZ TYLKO DZIADKA, LENINA i BOGA, wydanej w czerwcu WAZA-RYTM w nakladzie tysiac sztuk. Empik podobno odmowil spojzec na te ksiazke! Dostrzegl ja tylko Pan Leszek Bugajski w Newsweeku. Polonia na Wyspie zas rospisuje wszedzie - Nowy Czas, Kurier, Dziennik, Ekspres, Opinia. www.wydawnictworytm.pl/index.php?s=karta&id=500&k=&idd_1=133 Polecam kazdemu kto lamie glowe kulami u nog:) www.opinia.co.uk/index.php?option=com_content&view=article&id=612:masz-tylko-dziadka-lenina-i-boga-ksiazka-svetlany-savrasovej&catid=15:literatura&Itemid=158 Odpowiedz Link Zgłoś
tyberium11 Kupa Wojewódzki i psia kupa 11.08.11, 14:07 Kupa Wojewódzki wtykał flagi w kupę? To już się rymuje do .... doopę. Kupa wtykał flagi w doopę. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz I zapamiętaj raz na zawsze Polaku! 11.08.11, 14:18 Sprzątanie po swoich czworonogach jest "sprzeczne z prawem i moralnością"! Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_hanka Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważenie ... 11.08.11, 14:23 Całkowicie straciłam wiarę w normalność, a sądów szczególnie. Bo, że Krajowa Rada jest porąbana to wiadomo nie od dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważenie ... 11.08.11, 14:27 Dziwne... Wtykanie flagi w psią kupę jest znieważeniem, a zawieszanie na siedzibie PiSu czy innej Samoobory nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 14:34 ar.co napisała: > Dziwne... Wtykanie flagi w psią kupę jest znieważeniem, a zawieszanie na siedzi > bie PiSu czy innej Samoobory nie jest. naprawde dziwne, bo przeciez siedziba pisu bardziej smierdzi, i to trupami. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Kochane pieski 11.08.11, 14:29 jestem waszym wielkim wielbicielem i sam mam jednego. Uwazam ze od dzis moj pies i wszystkie polskie pieski moga srac gdzie chca i zaden wlasciciel nie powinien dac sie nabrac na zadne sprzatanie. Na to duma narodowa nie moze pozwolic. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_hanka Re: Kochane pieski 11.08.11, 14:38 Ale co ma psia kupa do sądów? Psy się załatwiają i nie słyszałam, aby sądy wydało choć jeden wyrok za brudzenie. Za to za napiętnowanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.gawka Czy prywatna kupa w barwach narodowych też... 11.08.11, 14:35 Taki tekst usłyszałem przed chwilą z ust wcale nie małolata. Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 15:00 Spodobał się Kubie bardzo trafny dowcip rysunkowy i postanowił jego wymowę podkreślić. Rysunek przedstawiał faceta z pieskiem na spacerze. Piesek się wy....., facet wetknął w kupę polską flagę i miał problem z głowy, bo nawet goowna podlanego patriotycznym sosem nie wolno bezcześcić usuwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Niech pełnomocnik TVN się poduczy 11.08.11, 15:06 "Pełnomocnik stacji TVN już zapowiada kasację do Sądu Najwyższego, a jeśli ta nie odniesie skutku - skargę do trybunału w Strasburgu" Pełnomocnik TVN powinien ponownie udać się na aplikację radcowską. Może tym razem zapamietałby, ze Europejski Trybunał Praw Człowieka, nie jest organem 4 instancji, i w jakich sprawach można słożyć skarge do ETPCz. Odpowiedz Link Zgłoś
bezspokoju Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważenie ... 11.08.11, 15:28 Jest kara dla TVN, a psie gówna nadal zalegają wszystkie trawniki. Jaka będzie kara dla "chorych obrońców demokracji", gdzie na polskiej fladze ,przed Pałacem Prezydenckim znalazł się sierp z młotem przed przemawiającym prezesem doświadczonym przez los ? Byle bydło z immunitetem, bezkarnie znieważa Naszą Flagę i wszyscy mają to w dupie. A ten pajac występuje na tle orła. Widok Jarosława Kaczyńskiego na tle symboli państwowych w najwyższym stopniu obraża moje uczucia patriotyczne i estetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważeni 11.08.11, 15:55 bezspokoju napisał: > Jest kara dla TVN, a psie gówna nadal zalegają wszystkie trawniki. Jaka będzie > kara dla "chorych obrońców demokracji", gdzie na polskiej fladze ,przed Pałacem > Prezydenckim znalazł się sierp z młotem przed przemawiającym prezesem doświadc > zonym przez los ? Byle bydło z immunitetem, bezkarnie znieważa Naszą Flagę i ws > zyscy mają to w dupie. A ten pajac występuje na tle orła. Widok Jarosława Kaczy > ńskiego na tle symboli państwowych w najwyższym stopniu obraża moje uczucia pat > riotyczne i estetyczne. Trafiles w samo sedno ! Brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Prawie pół miliona kary dla TVN za znieważenie ... 11.08.11, 15:55 przeciez jakiekolwiek "gowineko" to naturalny nawoz do gleby wiec o co tu chodzi, moj piesek jak narobil troche gowienek w ogrodku to piekna trawa i kwiatuszki wyrosly, z flagami, krzyzami itd itd za duzo, sa wazniejsze sprawy dla sadow da zajmowania jak np. karanie tych ktorzy znecaja sie nad rodzinami lub morduja zony i dzieci i to karac surowo a nie "slap on a wrist" - klapsem po dloni Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Brawo sąd !!! Polska wygra !!!! napisal 11.08.11, 16:02 koala386 > ..... w co ? Odpowiedz Link Zgłoś