Dodaj do ulubionych

Mińsk umizga się do Zachodu

26.08.11, 21:30
Pieprzyć taki kraj, któremu jest Zachód Polska...
Obserwuj wątek
    • kacap_z_moskwy Re: Mińsk umizga się do Zachodu 26.08.11, 21:40
      Umizgi te sa w strone Rosji. Jaki tam Zachod. Dobze ze do Polski podobnie jeszcze nie umizgaja. Bo Andrejka Poszobit jeszcze wroci na ziemie ojczyste... Co bedzie robic...
    • tow_rydzyk Do kogo umizguje sie Pan Poczobut ? 26.08.11, 22:15
      Panie Poczobut...wiem.... wiem przecierpial Pan ostatnio bardzo wiele ale nie zwalna to Pana od obowiazku szanowania gramatyki Jezyka Polskiego....
      • dar61 Do kogo mizdrzy się... 29.08.11, 12:46
        {tow_rydzyk}, wreszcie krótko, napisała:

...Panie Poczobut.[] [W]iem[,] wiem [-] przecierpia[ł] Pan ostatnio bardzo wiele[,] ale nie zwaln[.i.*]a to Pana od obowi[ą]zku szanowania gramatyki [ję]zyka [p]olskiego...

No i widzi Szanowna {T_R}, można napisać coś krótko. I da się to nawet przeczytać. Brawo.
        Gdyby tylko jeszcze te polskie diakrytyki...

*/ Automaty to debile...
        ---

Panie Poczobut. Chcę wierzyć, że to nie pan, a jakiś redakcyjny półgłówek, specjalista od nagłówków, ten co umizgiwa się do słownika, panu ten tytuł tu napisał. Chcę wierzyć...
    • swieddlow Mińsk umizga się do Zachodu 26.08.11, 23:52
      A kto na Zachodzie bierze powaznie takiego pajaca? To tylko kucyki na kremlu z nim rozmawiają, bo wiadomo, nie mogą się bez młodszych braci obyć. Toż to Rosyja by sie rozpadła.
    • jeruzalem51 Mińsk umizga się do Zachodu 27.08.11, 19:41
      wy Zydzi z GW macie problem z poprawnym pisaniem po polsku,w jakim jezyku jest tytul?
      • cwiercinteligentzpis Wy pisuary z PiS wyliście na Maleszkę 28.08.11, 08:37
        to teraz się męczcie.

jeruzalem51 napisała:

> wy Zydzi z GW macie problem z poprawnym pisaniem po polsku,w jakim jezyku jest
        > tytul?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka