ubiquitousghost88 26.08.11, 21:30 Pieprzyć taki kraj, któremu jest Zachód Polska... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacap_z_moskwy Re: Mińsk umizga się do Zachodu 26.08.11, 21:40 Umizgi te sa w strone Rosji. Jaki tam Zachod. Dobze ze do Polski podobnie jeszcze nie umizgaja. Bo Andrejka Poszobit jeszcze wroci na ziemie ojczyste... Co bedzie robic... Odpowiedz Link Zgłoś
tow_rydzyk Do kogo umizguje sie Pan Poczobut ? 26.08.11, 22:15 Panie Poczobut...wiem.... wiem przecierpial Pan ostatnio bardzo wiele ale nie zwalna to Pana od obowiazku szanowania gramatyki Jezyka Polskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Do kogo mizdrzy się... 29.08.11, 12:46 {tow_rydzyk}, wreszcie krótko, napisała: ...Panie Poczobut.[] [W]iem[,] wiem [-] przecierpia[ł] Pan ostatnio bardzo wiele[,] ale nie zwaln[.i.*]a to Pana od obowi[ą]zku szanowania gramatyki [ję]zyka [p]olskiego... No i widzi Szanowna {T_R}, można napisać coś krótko. I da się to nawet przeczytać. Brawo. Gdyby tylko jeszcze te polskie diakrytyki... *** */ Automaty to debile... --- Panie Poczobut. Chcę wierzyć, że to nie pan, a jakiś redakcyjny półgłówek, specjalista od nagłówków, ten co umizgiwa się do słownika, panu ten tytuł tu napisał. Chcę wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
swieddlow Mińsk umizga się do Zachodu 26.08.11, 23:52 A kto na Zachodzie bierze powaznie takiego pajaca? To tylko kucyki na kremlu z nim rozmawiają, bo wiadomo, nie mogą się bez młodszych braci obyć. Toż to Rosyja by sie rozpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Mińsk umizga się do Zachodu 27.08.11, 19:41 wy Zydzi z GW macie problem z poprawnym pisaniem po polsku,w jakim jezyku jest tytul? Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Wy pisuary z PiS wyliście na Maleszkę 28.08.11, 08:37 to teraz się męczcie. jeruzalem51 napisała: > wy Zydzi z GW macie problem z poprawnym pisaniem po polsku,w jakim jezyku jest > tytul? Odpowiedz Link Zgłoś