Dodaj do ulubionych

Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martwię...

• madziapl1 Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martwię... 06.09.11, 11:20
      Prezydentura Lecha Kaczynskiego byla najdrozsza w Histori Polski. My biedne podatniki musimy na to pracowac. Mali Kaczynscy [ nikt nie zaprzeczy ze mielismy DWUCH prezydentow] gdy jeden sie zabil drugi automatycznie stracil "stanowisko" i teraz mala szuja ryje jak moze.
      • nerwus0 Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 11:32
        Uch! Ale przywaliłaś wapanna. Jeżeli dwoje szlachciców prowadzi swary, to ilu
        ich jest? Dwóch. A tych, co ukradli księżyc też było dwóch.
        • zomozadwa Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 11:51
          nerwus0 napisał:

> Uch! Ale przywaliłaś wapanna. Jeżeli dwoje szlachciców prowadzi swary, to ilu
          > ich jest? Dwóch. A tych, co ukradli księżyc też było dwóch.

ona do litewskiej szkoły uczęszcza... ;)
      • 6.smiech Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 11:43
        madziapl1 napisał:

> Prezydentura Lecha Kaczynskiego byla najdrozsza w Histori Polski. My biedne pod
        > atniki musimy na to pracowac. Mali Kaczynscy [ nikt nie zaprzeczy ze mielismy D
        > WUCH prezydentow] gdy jeden sie zabil drugi automatycznie stracil "stanowisko"
        > i teraz mala szuja ryje jak moze.

DOBRE ! I jak prawdziwe.
      • babbler Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 14:46
        madziapl1 napisał:

> nikt nie zaprzeczy ze mielismy DWUCH

Ja zaprzeczam: DWÓCH a nie "DWUCH"
      • babbler Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 21:40
        madziapl1 napisał:

> Prezydentura Lecha Kaczynskiego byla najdrozsza w Histori Polski. My biedne pod
        > atniki musimy na to pracowac.

Jeszcze długo będziesz pracować i spłacać nie swoje długi.
        W tym momencie przypada na ciebie prawie 23 tys. zł.
        www.zegardlugu.pl/
    • marek1846 Mam głupie pytanie. 06.09.11, 11:59
      Co prezentował Miller i jego komisja na konferencji w lipcu, i co zostało wówczas opublikowane.
      Co otrzymał premier pod koniec czerwca i co otrzymali tłumacze. Wiem że teraz jest protokół a wtedy mówiono o raporcie, dziś mówi się o tym że to oficjalne stanowisko komisji, a poprzednie było jakie, nieoficjalne? Czy ten protokół jest aby na pewno ostateczny. Czy to może kolejna tzw. prawda?
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Mam głupie pytanie. 06.09.11, 12:08
        To sytuacja podobna do białej księgi zespołu Macierewicza. W czerwcu opublikowali białą księgę a Macierewicz powiedział że w ciągu dwóch miesięcy opublikują raport. Do tej pory ani widu8 ani słychu o tym raporcie.
        • nerwus0 Re: Mam głupie pytanie. 06.09.11, 12:37
          Macio zopowiedział już nową księgę.
          Biała już była. Czerwoną wydał Mao.
          Może być żółta, jak jego papiery.
          • 6.smiech Re: Mam głupie pytanie. 06.09.11, 12:45
            nerwus0 napisał:

> Macio zopowiedział już nową księgę.
            > Biała już była. Czerwoną wydał Mao.
            > Może być żółta, jak jego papiery.

Dla mnie tam jego papiery moga byc tylko szare lub czarne, czyli takie na jakich dostaje sie kopa w doope z pracy. Roznica tylko polega na tym ze on nie pracuje ale na wyborach moze
            takie dostac od elektoratu.
    • 25000zl insynuacje i chore domysły 06.09.11, 13:02
      nic więcej nie ma w tej twórczości.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: insynuacje i chore domysły 06.09.11, 13:20
        Przecież raport Macierewicza, wbrew zapowiedziom, jeszcze się nie ukazał.
      • 6.smiech Re: insynuacje i chore domysły 06.09.11, 13:25
        25000zl napisała:

> nic więcej nie ma w tej twórczości.

Bo i trudno sie po tych bezmozgowych specach z pisszamba czegomkolwiek spodziewac. :)))
        • nerwus0 Re: insynuacje i chore domysły 06.09.11, 13:31
          Marzy mi się taki transparent:
          "Antoś na szefa NTSB".
          Nie będzie się marnował.
          • babbler Re: insynuacje i chore domysły 06.09.11, 21:43
            nerwus0 napisał:

> Marzy mi się taki transparent:
            > "Antoś na szefa NTSB".

No widzisz. A tu ciągle te ohydne transparenty na stadionach " Donald ma Tole twój rząd obalą kibole". Jak tak można!
            • obraza.uczuc.religijnych Re: insynuacje i chore domysły 07.09.11, 08:16
              I co? Obalili już? Są przecież bardziej słowni od ryżego.
              • babbler Re: insynuacje i chore domysły 07.09.11, 13:18
                obraza.uczuc.religijnych napisał:

> I co? Obalili już? Są przecież bardziej słowni od ryżego.

A kto to ryży?
                • obraza.uczuc.religijnych Re: insynuacje i chore domysły 07.09.11, 13:49
                  Twój guru.
                  • babbler Re: insynuacje i chore domysły 07.09.11, 18:05

> Twój guru.

Każdy tylko nie ryży. Może być nawet łysy byle nie ryży. Każdy ryży, z tych których znam, jest fałszem podszyty.
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: insynuacje i chore domysły 12.09.11, 09:34
                      Aj tam, nie wstydź się, przyznaj że to twój guru.
      • pis_busters Re: Jarek pewnie budzi się z krzykiem co noc. Jego 06.09.11, 17:48
        Jarek pewnie budzi się z krzykiem co noc. Jego ofiary TAM na niego czekają...
        • babbler Re: Jarek pewnie budzi się z krzykiem co noc. Jeg 06.09.11, 21:45
          pis_busters napisała:

> Jarek pewnie budzi się z krzykiem co noc. Jego ofiary TAM na niego czekają...

A co to znaczy "TAM"?
    • zdybka Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martwię... 06.09.11, 13:30
      Mysle ze temat katastrofa-Smolensk nalezy zakonczyc ,jak widac ostatniej
      rozmowy Kaczynskich nie dowiemy sie ,a kto byl winny, to juz kazdy niech
      osadzi wedle siebie ,pomyslcie jak czuje sie rodzina Protasiuk ?czy inne
      rodziny ?(no z wyjatkami) szacunek im sie nalezy.
      • 6.smiech Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 13:51
        zdybka napisała:

> Mysle ze temat katastrofa-Smolensk nalezy zakonczyc ,jak widac ostatniej
        > rozmowy Kaczynskich nie dowiemy sie ,a kto byl winny, to juz kazdy niech
        > osadzi wedle siebie ,pomyslcie jak czuje sie rodzina Protasiuk ?czy inne
        > rodziny ?(no z wyjatkami) szacunek im sie nalezy.

Zgadzam sie i popieram twoj postulat.
        • nerwus0 Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 14:05
          Szkoda czasu na dysputy. Jedziemy na grzyby?
          • zdybka Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 14:11
            nerwus0 napisał:

> Szkoda czasu na dysputy. Jedziemy na grzyby?

Warto zaszalec ,jestem za .
            • babbler Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 21:46
              zdybka napisała:

> nerwus0 napisał:
              >
              > > Szkoda czasu na dysputy. Jedziemy na grzyby?
              >
              > Warto zaszalec ,jestem za .

Jutro z gazetą będzie kozik.
              Kupcie koniecznie.
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 07.09.11, 08:17
                We wczorajszej wyborczej przeczytałeś że dziś będzie kozik?
                • zdybka Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 07.09.11, 09:20

> We wczorajszej wyborczej przeczytałeś że dziś będzie kozik?

Jasne ,ale jak juz jestes tak dobry, poswiecasz czas na dobre rady,
                  skocz po wyborcza ,odpal auto i przywiez nam ,liczymy na ciebie.
    • nerwus0 Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martwię... 06.09.11, 13:58
      Koniec dyskusji, bo za chwilę okaże się, że w Polsce mamy samych pilotów, samych
      specjalistów od analizy zapisów, co to nie odróżnią recordera od gaśnicy. Same, kuźwa, spece z NTSB z Maciorem, Hufnalem i Preziem na czele, którzy przeczytają jedno zdanie i już są specami.
      Paranoja.
    • wtyka82 Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martwię... 06.09.11, 15:18
      Dramat polega na tym ,że kozłami ofiarnymi zostali piloci i jednostka wojskowa a decydent i jego klakierzy bądź zginęli albo opowiadają bajki Ci co mieli ponieś karę zawsze się wywiną ...........
      • zdybka Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 15:33
        .......................KPOPKA
        • zdybka Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 15:34
          Mialo byc ......KROPKA
      • babbler Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 16:13
        wtyka82 napisał:

> Dramat polega na tym ,że kozłami ofiarnymi zostali piloci i jednostka wojskowa
        > a decydent i jego klakierzy bądź zginęli albo opowiadają bajki Ci co mieli pon
        > ieś karę zawsze się wywiną ...........

To jak to?
        To Jarek rozformował 36 pułk?
        Chyba ci się już wszystko pomyliło.
        • halflitra Lepiej włącz telewizor. Twoje myślenie nie jest 06.09.11, 17:24
          warte złamanego grosza.
        • zomozadwa Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 17:32
          wylampasowana, pijana Qrwa, jest winna śmierci niewinnych, pilotów, stewardes, chłopaków z boru i tych, którzy tam polecieli z obowiązku.
          reszta, zginęła na własne życzenie...
          • babbler Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 21:57
            zomozadwa napisał:

> wylampasowana, pijana Qrwa, jest winna śmierci niewinnych, pilotów, stewardes,
            > chłopaków z boru i tych, którzy tam polecieli z obowiązku.
            > reszta, zginęła na własne życzenie...

To jak to: piloci niewinni? Raport kłamie? MAK kłamie? Pułk rozformowany bez powodu?
            Czy ty w ogóle nadążasz za tym wszystkim?
    • papuzkapapuzka Kto mi zabrał skrzydło 06.09.11, 17:40
      "Ja się tylko martwię tym, (co mi?)..." zabierze skrzydło. "Tym, (to się naprawdę martwię?)"
    • maciekgr Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martwię... 06.09.11, 17:44
      Gazecinowy pismaczek staje na głowie i pisze:
      "Ja się tylko martwię tym, (co mi?)..." "Tym, (to się naprawdę martwię?)" - to słowa kpt. Arkadiusza Protasiuka oczekującego na decyzję prezydenta: czy i gdzie lądować 10 kwietnia 2010 r. Nieznane fragmenty zapisu nagrań w kokpicie pokazują dramat dowódcy, który decyzję musiał podjąć sam.
      To kto taką decyzję miał podjąć! Jak nie kapitan! I to samotnie! Ubolowa pismaczyna!

• zomozadwa Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 18:39
        maciusiu, idź i polej lepiej setę na grób pijanej świni w lampasach.
      • babbler Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 21:54

Do tej pory to był wielki dramat, że decyzji nie podjął sam.
        A lemingi to wszystko łykają....
        Normalnie kabaret.
        • nerwus0 Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 06.09.11, 22:36
          Sparafrazuję twoje słowa:

Włącz myślenie, zamknij barek.
          • babbler Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 07.09.11, 13:26
            Nerwus - To jak było?
            Zalewanie przez ponad rok, że były naciski?
            Czy, że nie było nacisków i decyzję musiał podjąć sam?
            Tak wam te naciski wtłaczano do rozumu, że do tej pory nacisk odczuwacie. W głowach.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 07.09.11, 13:52
              Nie wiem jak nerwus, ale na stronie 236 raportu Millera można wyczytać, że obecność Błasika w kabinie stanowiła element presji na załogę. A czy nazwiemy to presją czy naciskiem to już nie ma znaczenia.
              • babbler Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 07.09.11, 18:10

> Nie wiem jak nerwus, ale na stronie 236 raportu Millera można wyczytać, że obec
                > ność Błasika w kabinie stanowiła element presji na załogę. A czy nazwiemy to pr
                > esją czy naciskiem to już nie ma znaczenia.

Presja była na to, żeby lądować?
                Czy żeby odchodzić?
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Dramat pilotów. Protasiuk: Ja się tylko martw 12.09.11, 09:34
                  Żeby lądować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka