wersal-55 Samobój Beaty Kempy 07.09.11, 15:29 Pytam gdzie ta pani byla kuratorem sadowym,sprawy prowadzone podlegaja werefikacji.Panowie tacy jak,Czarnecki,nacja wschodnia,prowadzimy dochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-maria2108 Samobój Beaty Kempy 07.09.11, 16:43 Kaczyński, matole! Twoją partię, ostatecznie, pogrążą kibole! Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Samobój Beaty Kempy 07.09.11, 16:51 Nie wiem, czego się spodziewaliście po kimś, kto kończy administrację publiczną i żąda by nazywać go prawnikiem ???? Jaki z niej prawnik widać właśnie w tej sytuacji. Co do PiS. Nie po raz kolejny udowadnia, że zbrata się z samym diablem by tylko dorwać się do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Ona jest jak torba płatków. 07.09.11, 17:09 Ci ludzie są tak zdemoralizowani, że strach myśleć co by było, gdyby ta hołota przejęła władzę. Kaczor lubi ciągnąć kibolom? Ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 poręczenie oznacza tylko tyle, 07.09.11, 17:29 ...że "Staruch" będzie się stawiał na wezwania organów ścigania, nie będzie się ukrywał, nie będzie mataczył i nie ucieknie z kraju. Nic więcej. Dlatego całe to szczekanie jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Re: poręczenie oznacza tylko tyle, 07.09.11, 19:15 -- piotr7777 napisał: > ...że "Staruch" będzie się stawiał na wezwania organów ścigania, nie będzie się > ukrywał, nie będzie mataczył i nie ucieknie z kraju. Nic więcej. > >[u] Dlatego całe to szczekanie jest bez sensu. [/u] ___________________________________________________________________________ PIOTRUSIUUUU! PIERDOLISZ JAK ZWYKLE ZRESZTA . \Sam fakt ze ta pipa mawogole COKOLWIEK DO CZYNIENIA LUB POWIEDZENIA W SPRAWIE BANDYTY STADIONOWEGO...jest niewyobrazalne w normalnych realiach. Cos PiS-uarowi musial naobiecywac.... Wlasciwie to mozna sie domyslec jaki jest uklad i co sie wydarzy niezaleznie od wynikow wyborow. Lepiej sie przygotujmy na te masowki, rozruchy, rozroby..a moze nawet na krew na ulicach . W Anglii juz to przeszli...tyle ze u nas to potrwa dluzej...bo nie widze sposobu w jaki rzad moglby temu zapobiec lub z tym walczyc. No chyba ze wojcho wezwa.....a to grozic bedzie jeszcze wiekszym burdelem politycznym i spolecznym niz mamy w tej chwili ************************************ "Acredite sempre no seu trabalho" ************************************ Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: poręczenie oznacza tylko tyle, 07.09.11, 19:32 Pieknie skomentowane,zgadzam sie co do slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: poręczenie oznacza tylko tyle, 07.09.11, 20:03 Abstrahując od tego, że brak Ci elementarnej kultury osobistej nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Napisałem na czym polega poręczenie i nikogo nie oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: poręczenie oznacza tylko tyle, 07.09.11, 20:10 Ale, przed paroma dniami, wywinąłeś orła. Mam pamięć krótką. Więc milcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Re: poręczenie oznacza tylko tyle, 07.09.11, 20:16 Albo udajesz głupa, który nie wie, o co idzie oburzenie, albo nie wiem. Może jesteś z pisu albo dostałeś płytą chodnikową w łeb na którymś meczu? Niedługo zobaczymy jak Kaczyński brata się z faszystami w mundurach. W końcu to są patrioci polscy, jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Samobój Beaty Kempy 07.09.11, 17:49 Ta prymitywna kobieta byla kuratorem sadowym? Gdzie my zyjemy, znow w Peerelu? Ciekawe ilu przyzwoitym osobom zatrula los a ilu bandytow obronila przed kara? Wstyd, ze takie bazarowe krzykaczki sa kuratorami w wolnej Polski nie mowiac o ministrze (nawet vice) sprawiedliwosci - pisowej moze ale nie dziejowej. Dziejowa skazuje ja na banicje. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypopasku Samobój Beaty Kempy 07.09.11, 18:34 Pisowcy są wstanie wyrzec się rodziny,kolegów ,kościoła dla sprawowania władzy.Wiedzą co potrafią zrobić bojówki bandytów,biorą przykład z Niemie hitlera!!!Tego się nie spodziewałem,dokąd kroczy PIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Samobój Beaty Kempy 07.09.11, 19:20 Zapewne to nie byla samodzielna decyzja Kempy ,pytanie kto i w jakim celu kazal jej poreczyc za "Starucha" Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Samobój Beaty Kempy 07.09.11, 20:45 chyba nie Fochtyga, ale moze fhurerek ktory tworzy nowe SA. Odpowiedz Link Zgłoś
jur56 Samobój Beaty Kempy 07.09.11, 21:29 Problem polityków zdiagnozował Heinz Riesenhuber pisząc - " Problem polityków polega na tym , że za dużo mówią , w związku z czym za mało słuchają innych a już zupełnie nie starcza im czasu na myślenie ". Odpowiedz Link Zgłoś
totalnebydlolzeiszczekanapis [...] 07.09.11, 21:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Samobój Beaty Kempy 07.09.11, 22:30 Ale o co wlasciwie chodzi? Mogl Leper byc wicepremierem to moze i Staruch :-). Ze co? Ze niemozliwe? Jaroslaw zrobi absolutnie wszystko zeby miec wladze. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek bicie po mordzie to element kultury politycznej 07.09.11, 22:45 to stawia znak równości miedzy PiSem a przeciwnikami - gdyby do mnie mial przyjść napalony Kmicic też wolałbym miec kolo siebie paru gostków z żylety Odpowiedz Link Zgłoś
01zefka Samobój Beaty Kempy 08.09.11, 05:05 klempa to prymityw ; a co tam robią Romaszewscy i bojownik Tomek? swoją drogą żal mi tych ludzi, których KURATOREM była klempa. ale życzenia kurdupla muszą spełniać z uśmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
prokojean Re: Samobój Beaty Kempy 09.09.11, 11:28 Wedlug mnie B. Kemp ato jest siostra blizniaczka A.Hofmana!Jak weszli do PIS to cos im odbilo. To wstretne babsko albo jest calkowice glupie albo jest w PISIE tylko dla kasy! Mieszkam w zachodniej europie od 50u lat widzialem rozmaite debaty walki polityczne !ale to co wyrabia PIS to w pale sie nie miesci, we Francji skrajna prawica w porownaniu z PIS to sa aniolki , oni maja jakis respekt do wladzy i ojczyzny?Ta twarda prawica Francuska nigdy nie wypowiadala sie tak jak PIS chociarz nnieraz miala okazje ,wedlug mnie PIS to jest najbardziej skrajne ugrupowanie w wolnej europie, o ekspertach PISU najlepiej wypowiedzieli sie dyplomaci USA ,nie kompetentnosc, msciwosc , nienawisc ITD . Polacy daleko od takiego rzadu !!! bo latami bedziecie zalowac ale bedzie za pozno, rodak z demokratycznego kraju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czesarna Samobój Beaty Kempy 12.09.11, 19:55 Przede wszystkim żaden samobój! Na tym zasadza się cały jej dorobek publiczny. Kempa jest autentyczna; kiedyś mówiło się o przedzieraniu przez Kempy i Moczary - ale to były dawne czasy , teraz została nam ona z agentem Tomkiem i Rychem Henrym Czarneckim, których - jak to się mówi - wszyscy "mają w największym poważaniu". Zapomnieć nie można Z. Romaszewskiego, patriotę na miarę kibola "Starucha", w którego obronie etosowy wicemarszałek Senatu Zbigniew zaangażował także swą szanowną małżonkę, by przypadkiem "Staruchowi" włos z głowy nie spadł. I nie spadł! Zbigniew za to podpisuje co się da i limuzyną wicemarszałkowską (wypłakaną publicznie w telewizji) ujeżdża, bo kiedyś niósł był raz bibułę i tym sposobem weteranem został na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Samobój Beaty Kempy 12.09.11, 20:11 Heloł lemingi :))) Wy się tylko nie pozagryzajcie wzajemnie uprawiając tą waszą "Politykę Miłości". Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Re: Samobój Beaty Kempy 19.12.11, 19:12 Klępa pozbawiona jest tułowia stąd mózg tej baby znajduje blisko odbytu i dochodzi do pomieszania dwu różnych substancji,efekt jest widoczny. Odpowiedz Link Zgłoś